Aktuálně: 3 733 inzerátů210 931 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 03.02.2024, 08:56:54 xxx.xxx.20.192

Já se přikláním k videu s Klárou Nevečeřalovou..👍Pěkně vysvětleno.a podle mě má pravdu..V prvním vlákně od Rondy…Pepo-poslechněte si ho👌

Kočka po závěsu vyšplhá..bude zvědavá,co to tam je schované..a škrábání na dveře v noci není vůbec příjemné.A zaútočit na miminko??jedině,že by se vehementně odháněla od miminka a upřednostňovalo se mimi před kočkou-žárlivost by tam udělala své..(stejně jako žárlivý starší sourozenec-ti dělají naschvály)Já myslím,že je to podobné,jako seznamovat novou kočku se stávající..Ať má možnost si ho očichat..Já teda neslyšela nikdy o zalehnutí kočkou,to spíš tvrdě spící matkou..já z toho důvodu nikdy neměla mimčo na noc u sebe-jen vedle v postýlce..

Jo a změna v podobě stěhování bude pro kočku taky zátěž,než si zvykne..🐈

Bobca
Bobca 03.02.2024, 08:10:04 xxx.xxx.20.192

ahoj Dajo🙂(když jsme ten skoro stejný ročník)-jestli ty jsi stará,tak mě bude za týden “teprve” 68😇nestydím se za věk..jen bych potřebovala být víc aktivní😊

My tomu říkali “žebradlo”,nebo “čundrpytlík”..Ano,měla jsem je našité v různých velikostech..měla jsem vždy originální tašku do školy-na střední..👍Po převratě jsem se šitím chvíli živila-není to na uživení,známí donesli třeba flašku,ale já potřebovala peníze na nákupy..Jak jsem se vdala obšívala jsem celou rodinu..Děcka měli v 80.tkách bundy s odepínacíma rukávama,"vystailované",i rifle podle originálu..atd..objednala jsem si "Pramo",a tam byly super střihy.. V Burdě taky...Ale dost chlubení😊.Jak jsem se stěhovala a stěhovala do čím dál menších podnájmů,mašina zůstala u dcery pod televizí..Takže 30 let jsem nic nešila..Až ji chtěli vyhodit kamsi do kůlny,tak jsem si ji nechala převézt a dala ji do kupy..Vím,že se to nezapomíná..Nadchla jsem se,že začnu šít..Jenže-než se k tomu dokopu.pak hodinu přemýšlím,jak bych to(jsem strašně nerozhodná)…a pak třeba najednou ze zbytků vznikly třeba ty polštářky během chvilky..Nebo myslíš ty polstry na lavce?Zatím nic neslibuju,budu na to myslet…ty jsi někde od Karviné myslím,že?já mám tu kámošku u FM v dědince-patří to už k FM..Dala bych vědět😎

Jo,jaké rozměry?menší,nebo větší?

Bobca
Bobca 02.02.2024, 07:11:11 xxx.xxx.20.192

Já znám osobně Radka Stachuru..Když jsem u Zdenky,chodí do hospůdky na hřišti🙂Teď jsem s ním mluvila v úterý..je to šikovný chlap😘Nedávno byl dokument o Dakaru,bylo jeho jméno i napsáno na autě..ale je to dost dávno-jak začínali..V úterý jsem s ním mluvila..

Jinak Raduš,jsem se pobavila,jak jsi šla zachraňovat kozenu🤭

Barča je fakt krásně zbarvená..líbí se mi ten její obličejíček,jak jsou barvy rozdělené..Jinak je po těle “rozmixovaná”..Je velká “svéhlavička”..Když ji lákám,ať jde domů,stojí,čučí na mě,až ty dveře už zavírám,tak proběhne..Ve všem..Hledí,mňouká,že by šla za mnou na gauč,lákám jí-nic..až si jí nevšímám,tak hups,a už jí mám na prsou a vrní…Prostě “až JÁ budu chtít”🤗Už tolik nemňouká,když se ztratili její parťáci-14 dní po sobě,chodila,naříkala,hledala je… 

Bobca
Bobca 02.02.2024, 06:52:57 xxx.xxx.20.192
Tenurri:

Ano, ano, ten je náš 😀 

Jsem si s ním i povídala ráno,když jsem rožla počítač.."ahoj Willy,jak ses vyspal.."🤭Má uhrančivý pohled..Ale neodpovídal mi😊Měla jsem ho na ploše dost dlouho..

Už jsem si vzpomněla..Odbery má Clifa a Groota🐈..

Pardon,není to k tématu,ale já prostě “musela”😇🥰

Obrázek
Bobca
Bobca 01.02.2024, 19:01:26 xxx.xxx.20.192

Raduš,zatím jsem obšívala Zdence..chce cestovní tašku a kufr..Mám to už dávno zaplaceno tím,že mě živí a napájí🙂Koupila mi vlizelín,dala spoustu látek na podšívky…Konečně jsem udělala i sobě tu kabelku,nejde mi to nějak rychle,abych podělila všechny,koho bych chtěla..Musím taky vyzkoušet nějaký ten baťoh..

Dnes jsem byla na preventivní prohlídce..vše OK..ještě půjdu na krev…

Užila jsem si Barču..pomáhala mi při šití závěsů..brala mi metr…Má nádherně hustou zimní srst…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 01.02.2024, 10:51:25 xxx.xxx.20.192

Tak už su tu😊

Přijela jsem už včera,ale samozřejmě jsem byla večer u Petry..Bylo fajn,pošila jsem Zdence i závěsy v hale,na verandě,hlavně to madlo u sedačky..to mi dalo zabrat,,sundat,kousek ušít,zase vyzkoušet,našpendlit-aby to sedělo v ohybu..👌…..Jak stáhnu fotky,dám to sem..Jsem zaúkolovaná na další výrobky,tak mám o čem přemýšlet a vymýšlet…Což je dobře..👍Cesta byla suchá..Už otevřeli další úsek nové cesty od Bělotína,tak jsem byla za hoďku a 40 minut doma..V neděli jen jeden kamion a jeden autobus..Jsem ráda,že jsem si koupila tu dálniční známku,je to fakt pohodlné..plynulé😎..natáhla jsem to z Olmika na Litovel taky po dálnici..

Bobca
Bobca 28.01.2024, 13:18:31 xxx.xxx.20.192

ahoj holky…chystám se ke Zdence…Pochybuju,že se sem dostanu..to budem hrát tu naši “mozkovnu”(skládání slov z písmenek)..takže tablet bude mimo spojení…přijedu asi ve středu..odpol….papa

Bobca
Bobca 27.01.2024, 10:52:30 xxx.xxx.20.192
Tenurri:

Nejsem odborník, ale dávám pastu kocourovi, jelikož nemá zájem o trávu.

Cca ty 3cm, jak psala lesnizinka (mám MCO), našla jsem to u nějaké pasty na obalu. První týden jsem mu dávala obden, teď dostává tak nějak stále, když si vzpomenu…třeba 3x do týdne. Kočce to úmyslně nedávám, ta se pase na kočičí trávě, ale občas se přijde podívat, co to Willy má dobrého a párkrát si taky lízne, aby nebyla ochuzena 😀.

Nemyslím si, že to je nějak závadné. Teď mi za chvíli dojde balení, tak dám třeba měsíc pauzu a potom koupím další tubičku a budu dávat nějak nárazově jako prevenci. Kocourovi to docela chutná (kupuju od gimpetu, bezopet mi jíst nechtěl, ale ten je prý kvalitnější).

Tak už vím,koho je Willy👌já se spletla..myslela jsem,že Odbery..Jsem ho někde dávala,jak ho mám na ploše…a teď jste mi ho připomněla..krasavce👍

Je to on?v lese na mechu?😇

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 27.01.2024, 08:32:23 xxx.xxx.20.192
efe:

Fotila jsem ho jakoby zespodu, fotka zkresluje, bečka je pořád. 
Mopsíky už nemáme, vloni nám odešly poslední dvě bábušky…

😟..tak to je smutné…nevěděla jsem..a budete si pořizovat nové?..Snacha už má třetího..jsem myslím psala..béžového Bohuša,černou Krásku a teď béžového Huga..

Bobca
Bobca 27.01.2024, 08:18:51 xxx.xxx.20.192

Raduš,takže jsi vlastně “vytřídila”blbinky,které ti bylo blbé vyhodit😇

Bobca
Bobca 27.01.2024, 08:15:59 xxx.xxx.20.192
efe:

Má zánět v uchu. Hubený není, naopak, co je jedináček, tak mu nějak moc dopřávám. 

Efe.děkuji👌

Jak-jedináček😲už nemáte mopsíky??..Chtěla jsem napsat,že je to fotka z kotěcích let,zdá se mi taky jakýsi menší,podle těch,co je focený s mopsíkama..ale nasraný pohled on mívá na fotkách🤭..nebo spíš “znuděný”-ospalý…

Na těchto vypadá fakt jak "bečička"😎

Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 25.01.2024, 09:26:39 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 25.01.2024, 08:40:45

Nemám problém s nahotou-děti můžou vidět nahé rodiče-je to normální(za nás teda né,ale..)…jen nerozumím tomu vystoupení..Jakémukoli nahému..Jen tančí,skáčou..pindíci se jim tam houpají…Jaký to má děj?Když třeba voják ,místo rukou jen pahýly(budiž)..a kolem něho tančí nahá žena a ve finále před ním udělá stojku,roztáhne nohy a on jí….prostě plácá po"NÍ" údem????co tohle je za umění?vyjádření čeho??

Pardon,odbočila jsem od tématu..Tohle by na veřejnosti prostě nemuselo být..Za chvíli tam může být i mrtvý lidský plod?..Možná jsem vůči kočkám a pejskům víc empatická,nevím..Byla jsem u kámošky a večer jsem našla jejího-resp.její dcery kocourka přejetého u krajnice..Ona se ho nemohla ani dotknout,,Jsem ho vzala domů,zabalila do ručníku a ráno jsme ho se zetěm pohřbili na zahradě..

Bobca
Bobca 25.01.2024, 08:16:17 xxx.xxx.20.192

Doba je blbá..Vystavují se na veřejnosti sochy nadměrných pohlavních orgánů..o sexuálních pozicích ani nemluvím..V divadle tančí 20 nahých umělců…Kam jsme to dospěli??O těch ptácích nevím,nezajímám se o taková “díla”nelíbí se mi to..Napsala jsem jen svůj názor..Právě proto lidé pak jsou neteční,že “neodklidí” to mrtvé zvíře z krajnice..Kočka bývá často mazlíček malých dětí..a nemusí chodit kolem výlohy a dívat se na ni..Ať si ji vystavuje-když teda MUSÍ-někde v galerii..

Bobca
Bobca 25.01.2024, 08:05:52 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 25.01.2024, 07:49:27

Nene..to mám ze sekáčů…Šiklo se mi asi před půlrokem v hrabárně v Olmiku-pod nemocnicí,že byl výprodej..80%slevy..Vyšly mi jedny za 12 korun..Už jsem to možná tady psala.Zrovna jsem koketovala s myšlenkou,že si ušiju cestovní tašku(zplesnivěly mi věci ve válendě.musela jsem tašky vyhodit)..Tak jsem jich vzala asi 23..Vybírala jsem ,aby měly zajímavé šití atd..Jenže,ne každé se hodí na všechno..Ty pružné jsou tak na potažení něčeho..Na tašky potřeba tvrdší…Tady v ulici mívají za 30,-ty pevné,staré značky..Lewisky,Wranglery..atd.Tak ty jsem si pak dokoupila ještě ty tvrdé a velké-aby bylo co nejvíc látky..už jsem byla chytřejší..Spolužačka mi doporučila "Pinterest.cz"a tam je moře inspirací..Takže celé léto jsem byla “paní Páralová” u garáže,a párala a párala😊Poutka,zipy,pásky,spodní ozdoné švy…Takže teď jen,aby mě to zase chytlo👍..Zdence z FM jsem pošila už hodně věcí..Přes to hnusné počasí mě jaksi “spadl řemen”😟..ale věřím,že bude líp👌Mám radost,že se to holkám líbí a že jsem i zase užitečná..Jen mě to holt dýl trvá..👎

Bobca
Bobca 25.01.2024, 07:41:25 xxx.xxx.20.192

Neskutečné😲..ta ženská musí být snad postižená…Jak tohle může někdo vystavovat?!?

Bobca
Bobca 25.01.2024, 07:12:46 xxx.xxx.20.192

Včera jsem byla předat to veledílo..👌Kapsička na ovládátko je přesně tam,kde má být-trefila jsem se👍..Zdokumentovala jsem i sem tam průběh..Musela jsem spojit stoly k sobě,bo to má 200x170cm..Poslední je moje židle k počítači..časem ji taky dám nový kabátek😊Rozšila jsem ještě večer větší kabelku,bo se mi do té poslední nic moc nevejde..Doklady..atd..prostě kraviny,co potřebujem mít u sebe😀

Jo,ještě jsem to oprala-vejde se to v pohodě do pračky,jsem se bála,že né..Ostříhala vzadu nitě-původně,že to podšiju,ale to by se pak nevešlo..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 25.01.2024, 06:52:33 xxx.xxx.20.192
Leithian:

Pro Bobču. Takhle mě malý Pipiny šikanujou když marodim🤣

Obrázek

Dík Jani…i tě ozobávají?🦜🙂Mě teď přišlo pár videí s papouchama…Jak museli hasiči násilím otevřít dveře,že si mysleli,že tam brečí děcko…a jak zpívá při kytaře…dvoří se…jede na kole..Nevím,jestli to jsou papouchové,nebo nějaká"odrůda"(myslím jako andulky a tak..)-nepoznám to😇

Copak,chřipečka?tak se hleď brzo uzdravit👍