já ráno psala a musela jsem odběhnout..a bylo to fuč,než jsem se vrátila..
Raduš a Niki..máte SZ..
Amarylis jsem měla se 4 nádhernými “zvonci”😇
já ráno psala a musela jsem odběhnout..a bylo to fuč,než jsem se vrátila..
Raduš a Niki..máte SZ..
Amarylis jsem měla se 4 nádhernými “zvonci”😇
v Olomouci jsem chodila hrát s partou k “U bílého černouška”..a je tam ještě “Potrefená husa”
děvčata moc děkuji🙂..ano,měla jsem rozlítané od pátku(to byly narozky),byla tu Zdenka a Maruška,byly jsme na obědě "u kulhavé kozy.."…pak v sobotu chystání a večer jsme to slavily společně s Petrou u nich v garáži..měla narozky 5.2.Končilo se o půl 4 ráno..Jsem v pohodě,akorát nevyspalá..to už není pro mě..Musím dnes umýt barák se schodištěm…se mi teda vůbec nechce..😟
Tak proč já skáču přes švihadlo?Úplně zbytečně😀
Niki-To ti říkám taky..PROČ😇nač se trápit..pohybu máš ažaž..Jsi hezká holka,krev a mlíko👌vykašli se na to..Když to není každý den taková kalorická bomba,tak proč si ji nedopřát….Zdenka je na cestě…konečně ke mě dojede i ona…Ale nevím,jestli někde nebloudí..nemůže nikdy ke mě trefit….🙂
Horsana-takže žaludek máte dobrý👍😇
Bacha-je to dokopečka…není to rovinka..mezi barákem a “domečkem”-nevím teď,jak mu Raduš říká..prostě na nářadí a tak..Takže koníkům by to nevadilo??
Bugyro🙂…tu zahradu jí můžem závidět,ale tu práci na ní..určitě né👌Sama to nemůže stíhat,i když dřív si stříhala sama i ty ploty atd..co vím,teď jí sem tam přijde brigádník..
Raduš,dovolila jsem si pochlubit se tvojí zahradou😇🤗..(ty to možná nemáš ani nafocené,žejo?😊)Aby měli představu,co to obnáší..A to jsem tam nedala zeleninovou,kurty a barák..Je to krásné,ale fuška..🌼Na předposlední je Viktorek a na poslední Gučajz🐈
a co se týče té buchty...Raduš peče každý večer něco sladkého na ráno..to by se mi teda nechtělo..Ale láska je láska❤️
Našla jsem tohle ptačí vlákno..tak se zeptám(laik)..Před chvílí tu přeletělo hejno divokých hus..velikostí tak 3x větší-hustší,než tu vídám tu jednoduchou “jedničku” na podzim..Není na ně ještě brzo?..a zpěváček mi tu nějaký taky zpíval v neděli,když jsem měla okno dokořán…🙂
jaja,to máš pravdu👍..jen to byl ten první moment,co mě napadl..
a přítel mi pak vynadal,jestli vím,co je na tom bacilů a proč jsem jí to dávala do huby🙂vzhledem k tomu,že dělám s penězma tak vím..🙂
Evi,motýl je super,ale tohle mě napadlo jako první,ale netroufla jsem si to napsat🤔..To jsem říkávala chlapům,když jsem dělala na benzince a oni tankovali s bankovkou v puse 😲!.Někdy jsme vyloženě na tu zmuchlanou bankovku,vytaženou z kapsy od počuraného bedomovce ani nešáhly,a pak jí šly umýt a usušit..o drobných ani nemluvím..na tácek a šly jsme dozadu..Jeden nosil ve skleničce od přesnídávky drobné,asi co ponacházel..plno smetí,jehličí….
A taky by tě neubylo, kdyby jsi písla něco víc😏
Raduš-Nebylo jaksi o čem..Prádlo visí od nového roku jiné…Dnes dělali ráno oheň, až na ně volal nějaký soused..jiskry lítaly..asi točili pak prase..čoudilo to tam celý den-vedle plného sušáku👍Jinak jsem měla i rozlítané..neměla jsem čas to všechno popisovat😊a chodím taky i jinam,tak to všechno nestíhám počíst😇 Snažím se něco vymyslet na to šití,,sedím nad tím prostě dýl…U počítače jsem většinou jen ráno..Jsem psala,že mě zdržuje odbíhání..Zítra asi přijede Eliška na chvilku,než pojede dál do školy,a v pátek Zdenka-jen tak na otočku..Nakoupila prý v sekáči obrovské rifle,tak je doveze..
Však já Raduš na to taky zírám hodně dlouho,než mě něco napadne😇
přidám pár,co mi dnes přišlo…😊
orionka:
teda Orionko,tak to jste teda trefila👌…úplně mě to dojalo..😢
co já vím,o platech se nesmělo mluvit z důvodu,že vznikaly mezi lidmi “rozbroje”☹️..Já začínala jako čerstvý maturant s platem 5,10Kč /hodinu..a ženský,který pracovaly na stejném pracovišti X let,braly 4,20/hod….To byl “šrumec”😲…Ale je to dávno..Ale i pak,se o platech co vím,nesmělo mluvit..Mě to ani nezajímalo,kolik má ten druhý..Jak jsem dělala na noční v expedici tisku,makaly jsme všechny stejně..pás jel,a muselo se stíhat..a když jsem se náhodou dověděla,že vedlejší pracovnice má o nějakou tu tisícovku víc,za to,že je tam dýl..Moc se mi to nelíbilo..ale byla jsem vděčná i za těch 11000,které jsem nikde jinde neměla…Takže za mě-není potřeba vědět,kolik má kolega,nevede to k ničemu…A platy politiků stejně neovlivníme👎Je to postavené na hlavu,pokud je pravda(nevěřím těm řetězovým mejlům)že jim snad “jdou”platy z různých funkcí…proč? Bych jim přála,aby zkusili třeba měsíc vyjít s 20000…
Já si na důchod nestěžuju,jsem skromná,ale pokud bych neměla 4 děti,na které jsem dostala příspěvek,a že mám vdovský po manželovi..a celkem slušný nájem(ale za jakou cenu)bych se fakt neuživila…A odpracovala jsem si 44 let..a šla jsem o rok dřív do důchodu,ze zdravotních důvodů..
Pardon,ale měla jsem potřebu to napsat😇
já šila(zatím jen podsedák a polštářek na to houpací křeslo…),a chystala na další-sešívala pásky….Jen to vymýšlení mě zabralo času....🙄Do toho telka-co jsem nestihla v týdnu😊
Mě je to vpodstatě taky jedno,už to nevnímám,ale zkraje jsem se trochu divila,proč ty “statistiky” (jestli jsem to dobře nazvala)Kdo je nejaktivnější,kolik má příspěvků atd....Ale chápu,že to někomu může vadit..Připomnělo mi to “skype”,kdy,hned jak jsem rožla počítač,tak mi někdo volal,bo se mu objevil zelený háček,že jsem on-line🙂..Jani-fíkovnice..napsat přece můžeš i v noci,když máš čas,i když ten člověk není zrovna na diskusi-odpoví ti potom..Třeba je zrovna “jinde”a stejně si nevšimne SZ(já teda né,až mi na mejlu přijde,že mám SZ😎)nebo nemá třeba čas ti hned odpovídat.😇(nic ve zlém)🌹
Nápad: Co to dát teda do “skrytého” políčka,a kdo se chce podívat,kdo je on-line,nebo nejaktivnější,tak se podívá..🙂?hm?
Moje řeč Evi👌kdysi byly"módní trendy",kdy každé vybočení bylo zvláštní..Dnes-a už hódně dlouhou dobu se nosí “všechno”..mini,midi,maxi..jakýkoli styl..a hlavně v době sekáčů..Nikdo se nepozastavuje,co ten druhý má na sobě..já teda né..Já kolikrát vyběhnu-jak tomu říkám “jen tak od plotny”(někde to bylo ta hláška)😊do obchodu v teplákách-né teda s kolenama metr napřed-a v triku..do obchodu..Celkem frekventovaná ulice se všema obchodama,co člověk potřebuje..🙂..I já šila různé bundy na čundry-Sháněla se maskáčovina..Zvoňáče do školy měly až 34cm dole..puky se nosily..zvony jsou dnes zase v módě..I hučku s tvídu jsem zmákla..
Náhodou jste měla fajn mámu,když vám tohle ušila,a nechala vás tak jít i s kytičkama do kina..pamatuju dobu “hipís”
Buggyra:Hej, tohle bude asi vtipné 😀
jsem se zahleděla hned na 2 díly…a zase jsem nic neudělala😊
Dájo-a to já chodím s tímhle normálně do města..je to visuté..natáhla jsem to,jen aby bylo vidět šití..jinak je to pytlík..když jsou modré rifle k tomu..To je konečně ten výtvor pro mě👌
To je ten rozdíl..tobě je UŽ 64 a mě TEPRVE 68..buď v poho,nepřipouštěj si věk..Ale to je na každém,nemyslím to zle😊😇👍