Niki-přece kočka,když nese kotě,drží ho za kůži za krkem..neubližuje mu..Kotě se schoulí do klubíčka a nechá se nést..když takhle chytneš Nikouše,pozvedneš,sám tu tlamku otevře a dáš mu půlku té pasty..asi to má být fakt rozložené na dýl,jak píše Jana fíkovnice-ten účinek..Držím palce,ať je v poho..A Čikitka je nádherná😊
Příspěvky uživatele
Bobca
Sarah-mám prosbu🙏..miluju “žluté psy”(říkám jim tak,podle psa v kapele “žlutý pes”)
Kdyby se vám povedlo příště ty 3 pesany vyfotit “naležato”?🐕Dala bych si je zas na chvíli na plochu👍nebo i jednoho👌Děkuji🌼
I když tady jsou všichni pesani krásní…Majestátní Yoda od Xerxové👍nemá chybu..fota přírody…ráda sem za vama chodím😇
pravda…ale je to “bordel”..👎
kdysi mě kouslo něco v rukávu na předloktí,(měla jsem pod bundou krátký rukáv)když jsem šla přes náměstí v Olmiku..hodně..Zabila jsem to,vytřepala z rukávu,ale nenapadlo mě se podívat,co to bylo..až jsem došla do práce(jsem dělala brigádu v restauraci-pomocku)..Jsem se zděsila,bylo to,jakoby to mělo nějaké “tlapky”nebo prostě ty roztažené končetiny s “prsty”-jsou tam vidět..Jsem se bála pak nějaké infekce,ale dopadlo to dobře🙂
sousedi chtějí shodit starou broskev-nerodí,má taky nějakou nemoc(kudrnaté listy)jen tak 2-5 broskví…je vhodná doba? do kdy?Dík za odpověď🙂
Tak jsem sem zavítala🙂a početla si.👍.Jestli můžu zareagovat-- toho člověka nemůže nikdo nahlásit,že týrá psa doma v kleci😲hladem a žízní?Poslat na něj ochránce zvířat?
Ohledně respektu,nebo sebevědomí..Do toho se vám asi nebudu plést..Co člověk-to jiná povaha,jiný názor,a platí to určitě i u zvířátek..Vycítí,když člověk není v pohodě,nebo,že se bojí,je nemocný..to nemusím psát,takže na každého asi platí něco jiného..😎Věřím,že psi(nevím už kdo tu psal)když nebyla v pohodě,se chovali jinak a pak,jak se dostala do pohody,všechno bylo jinak..👍
Nejhorší je asi,když si někdo veme plemeno,které pak nezvládá a nechá ho napospas osudu..Mám v okolí rodinku,mají 2 stafordy ve 2pokojovém bytě,s 3 letou holčičkou..Venčit chodí teda 3x denně,jeden je s košíkem,bo se psi mezi sebou porvali,dokonce snad napadl i babičku,malá se jich bojí-zavírají je snad v jednom pokoji...Nevím proč takoví lidé mají takové psy..žádné cvičení,jen vyvenčit a domů..tuším 8+12 let.
Niki-jsem moc ráda,že je mu líp🐈..Přikláním se té ploštici..on mohl ležet na parapetu,a ucítit ji někde v blízkosti..Venkovních potvor neznalý k ní třeba jen čichl..ale pokud ji Niki našla mrtvou,tak ji mohl chtít sníst,kousl a vyplivnout ji..
hezkou neděli🌼
kometa:jenže jak jí do něj mám asi tak dostat..
Zkuste mi ji máznout seshora na nohu, aby si ji musel olízat.
"mi ji máznout"
Reni,já tím myslela,že tu pastu má máznout TOBĚ na nohu, a on ji bude olizovat..se ti vetřelo i místo u😊
Jinak Nikouš je kus kocoura🐈že?
Prosím..Není to až takový problém,ale VŽDYCKY se mi po otevření vlákna otevřel poslední příspěvek,co jsem četla a mohla jsem pokračovat..asi týden plus mínus, musím hledat-vracet se- jsem tu každé ráno🙂,takže si to vyhledám..jen se ptám,zda se s tím dá něco udělat,pokud né,neva😇děkuji
kometa:jenže jak jí do něj mám asi tak dostat..
Zkuste mi ji máznout seshora na nohu, aby si ji musel olízat.
Reni-krásný překlep👌😊
Chudák Pučmelda🐈😟
Niki-Já bych se přikláněla k tomu tvému “stavu”před pár dny..nepamatuju si,kdy přesně to bylo,ale že by to chytil,ale u něho to začlo později?😟..Musí mít teda asi křeče,když se tak straní,že zalézá za gauč..Nesnědl třeba pavoučka?(tím nic nenaznačuju😇,ale mohla jsi ho donést i od zvířátek na oblečení,na botě něco👎)..Prohlížela jsi ho podrobně?třeba i klíště?už psali na jiném vlákně,že se už objevují😟-a blbá reakce na něj?
Ještě bych znovu prohlédla ty kytky..Ta voda?to by asi už dřív něco měl…ale že ti další 2 nic nechytli🤔Nestraní se něčeho?koberečku,pelíšku?bych ho vyprala,jestli se tam něco nedostalo..(jen přemýšlím nahlas)..teda písemně😟
Jani,bez tebe určitě né😇..jen tu padaly varianty…nechme tomu volný průběh..Jak dáš termín ty,tak dojede prostě jen ten,kdo může..Nenuť se do ničeho..jen to nadchlo vícero osob,tak jsme to probíraly že by to nebylo špatné…Snít o tom můžeme🤗
Reni..já klidně můžu už i v pátek…(Raduš-omlouvám se-festák nedám..je to moc daleko..už jsem na jednom byla,bylo to super,i ta “chata Jana”😎👌)užila jsem si to.
Za týden pak jedu na 14 dní dělat "o-perku" ke Zdence..Pokud fíkovnice naznačí,že je to někde u Plumlova..je to mnohem blíž..a ty si vybereš ten bližší termín..
Holky,nestresujte se .."to pude" .tady jste ukecané až běda..a bojíte se “babince”..Myslím,že to nebude tak žhavé…Myslíte,že já jsem nějaká pařmenka?..Ano,bývaly doby…ale to většinou s dětma..První vystoupení s kapelou na fesťáku v r 2010,jsem byla tak nervozní,jsem měla trému,klepaly se mi nohy,že to viděli známí na maskáčích,jak se třepou..Ale párkrát pak v hospodách,a už to bylo dobrý..Za 10 let jsme měli 110 vystoupení…Nesmíte očekávat něco extra..Jsme obyčejné ženské,nemusíme si na nic hrát..Nic nóbl..
šup…a je tam👌krásné jsou všechny,ale tahle se mi líbí nejvíc🐕
jó,a Kouťák by mohl taky,né??by mohl vzít Kometku,pokud má auto🙂
No holky🤭..tady se plánuje scuk🥰👌😇..Jani podle indícií tuším,že to bude někde u Plumlovské přehrady??(psala jsi o přehradě)..Počasí se objednat nedá,ale spaní někde ano(kdo má stan,veme stan)..Jen se zeptám..kolik se vejde lidí dovnitř ke stolu-když už-nebo venku je sezení?To je taky důležité(klidně přihodím do auta plastové židle)…Jen skloubit termín..Ostatní je hračka..Každá veme něco na zobání,na pití..abys neměla starost s občerstvením…Pokud by byl zájem,vemu kytaru,a to by bylo,abysme tě Buggyro z toho kouta nevytáhly☝️💪Staré písničky všechny znáte,to by bylo,abysme si večer “nezabékaly”..hm?👌
Já mám hlídání zvířátek prvních 14 dní v červenci..Klidně by to mohl být i některý víkend(so+ne) v červnu..15-16.6…nebo 22-23.6. hm??
něco pro pobavení…🙂
Jani,jde to,ale já bych to TOHOHLE zrovna teda nešla..Mám to v rodině..Syn jedné mé příbuzné koupil byt svému synovi 1+1,přechodně se tam nastěhovala jeho matka(babička)..Je tam už přes 20 let..Vnuk už má rodinu-samozřejmě musel syn koupit další…Sám přišel o nový barák,když naletěl po převratě “podnikání”…Nechtěla jsem se vám tady do toho plést…Já sama nechala přepsat barák(svůj podíl po smrti manžela) o 3 jednotkách dětem a pendluju 15 let po pronájmech…A je mi líp..Některé děti se mnou nemluví,trápím se,ale tak to prostě je..žiju,mám se vlastně dobře😇
Měla jsem tam podíl-půlku v jednom bytě,ale žít tam jakoby “vetřelec”?
Jani,a nešlo by -nevím,jak máš velký byt teď-to mi asi ušlo..Prodat tenhle a koupit si garsonku,nebo menší? Chalupu bych buď prodala,nebo pronajala dlouhodobě lidem,kteří se tam o ni budou starat..(znám případ)..Na hrob můžeš zajet kdykoli..nebo přestěhovat urny do kolumbária v Brně..Já nelpím na věcech,i když to byl “rodný dům”..Hospodářství o 3 chalupách(chlívy,stodola,obytný dům)roky neopravované,chátrající.Obrovská zahrada...Naco by mi to bylo??Dostala jsem z dědictví 200000(spolklo to auto+oči)..a dopřávám si,na co mám..Nejsem nikomu nic dlužná..
jsem si vzpomněla,že jsem sem chtěla dát obrázek z plochy-už ho tam mám pár dní…."Xerxová"..máte krásnou přírodu v okolí..😊