Aktuálně: 3 733 inzerátů210 939 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 25.02.2024, 18:33:50 xxx.xxx.20.192

na tu rýži jsem taky myslela..vývar z rýže jsem měla doporučený,když holka-jako malá pořád průjmovala(prý že je to z kojení)..

Raduš,zkusila jsem pak nakonec odpojit tu šlapku..je to tím..Ale jsem se jí vůbec nedotkla..A teď si vem,že bych zítra odjela na 2 dny,a ono se to takhle spustilo,a hrčelo by to tu 2 dny😲..Jsem šlapku rozdělala,nic nepoznám(kousek bakelitu(obdelníček)s tama vypadl-nikam nepasuje..Tak až dojedu,půjdu do opravny..Od té druhé mašiny to nepasuje,má to úplně jiný vstup..

Bobca
Bobca 25.02.2024, 08:46:08 xxx.xxx.20.192

asi si pamatuju jenom film “Anakonda”..🙂Přišlo mi to jen divné-bez kyslíku,bez ploutví..takhle oblečený..No nic,to byl jen můj úhel pohledu.

Bobca
Bobca 25.02.2024, 08:34:30 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Tak já ji taky chci nechat potom už natrvalo venku, ale jde mně o to, aby teď z toho květináče doma neprodělala nějaký velký šok, i když ji mám v garáži.

ano..přesně tak…👌.ať si zvyká,mají přijít ještě mrazy,u nás byl ráno na střechách i na trávě “samec”..ale už svítí sluníčko☀️..dala bych taky po zmrzlých

Bobca
Bobca 25.02.2024, 08:28:40 xxx.xxx.20.192

Raduš,ale to taky nemůžeš vědět dopředu…Kdybys ho nechala doma,a on měl třeba nějaké vnitřní krvácení a umřel by ti😢…tak by sis třeba vyčítala,žes nejela…Ty máš asi fakt jenom samé negativní zkušenosti se všema doktorama(i vlastně celá vaše rodina)..ale nemůžeš vědět,jak by to dopadlo,kdybys je léčila ty-doma😇-nic ve zlém..Já brblala celý týden na ortopeda,že mi píchl koňskou injekci do kolene(stála 1080Kč)-nevím proč,nikdy žádné opichy do zad jsem neplatila..ale bolelo to jak čert,tak jsem svolila,potom to bolelo ještě víc,ale dnes už je to lepší..Nesmím s kolenem “vybočit”🤭

Holky,co se mi včera přihodilo..šila jsem,zažehlovala vliselín,dařilo se mi..Pak jsem se zadívala na “Patriota”(Mel Gibson)-film 170 minut-drsný teda..Ale najednou se mašina zbláznila..Sama od sebe začla jet..a nejvyšší rychlost😲..Jsem nevěděla, co honem,tak jsem vytáhla šňůru z motorku..Prohlídla jsem všechno..a nenašla jsem nic..A dělá to pořád!!Ještěže mám i tu Zdenčinu kufříkovou,ale to není ono-co už..No,vůbec se mi to nelíbí😏co s tím může být..Zítra pojedu na 2-3 dny na hory se podívat,tak dnes si pouklízím a pak to začnu řešit🤔

Bobca
Bobca 24.02.2024, 07:52:45 xxx.xxx.20.192

ahojky holky..včera jsem jaksi zapomněla😊není o čem..

Raduš,Niki asi má co dělat,aby ho udržela,tak jednou rukou ho drží a druhou pod tekoucí vodou..Myslím by byla mokrá víc ona,jak kocour😊

Hledala jsem něco ve fotkách a narazila jsem na Mourka🐈..Kouťáku,chodíte sem ještě?už se vrátil tulák jeden??🤔

Bobca
Bobca 24.02.2024, 07:45:21 xxx.xxx.20.192
Aluška:

Se mi nějak nepřidaly fotky 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

taky se přidám..prohlížela jsem je pořád dokola…ty by měly jít někam na výstavu..Hlavně ty ve vodě a pak ta 4. Jsou úžasné…👌

Bobca
Bobca 23.02.2024, 08:24:16 xxx.xxx.20.192

mě teda nikdy na technické do dílny nepustili..seděla jsem a četla si v čekárně u kafe..

ale veselé okénko je na zasmání(zasmátí)-hm Kometko??🙂takže přidám fór

Obrázek
Bobca
Bobca 23.02.2024, 08:17:50 xxx.xxx.20.192

no já dycinky “ta koala”..jsem se teda mýlila😊zase jsem chytřejší..Nepřemýšlela jsem o ní jako “ten medvídek koala”…

Bobca
Bobca 23.02.2024, 08:11:04 xxx.xxx.20.192

teda holky,vy napínáte…😇..Já se přiznám,že nejsem moc daleko v knize..jaksi nestíhám,(nabrala jsem si velké sousto se šitím)ale líbí se mi moc❗..Zkraje jsem měla jen trošku problém se jmény..kdo je kamarádka třeba psí a kdo lidská…Ale vtáhlo mě to do děje,to jo👌moc hezky napsané..👍

Bobca
Bobca 22.02.2024, 08:16:47 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele JardaPecival z 21.02.2024, 13:53:53

s peřím teda vypadal líp👍😘..ale myslím,že jsem to kdysi dávno viděla..ne tak  hodně,ale uvařili jsme ho na polívku..

Bobca
Bobca 22.02.2024, 08:11:01 xxx.xxx.20.192
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 22.02.2024, 01:02:23

nevyvedly?..ta třetí je boží-ten úsměv doširoka👌

Bobca
Bobca 22.02.2024, 07:53:15 xxx.xxx.20.192

Teda holky,vy už jste “rozjeté” přímo v jarních pracech…ono to počasí láká,že?nevím jak u vás,ale tady je fialový hnus-dušičky hadra😟(a prádlo visí a visí)..včera jsem nevylezla,jsem byla i pilná,stříhala jsem..Mám nachystáno na 3 cestovní tašky ..termín do konce března🥰už to vidím,jak finišuju poslední týden..Jinak jsem si dělala smažený květák,bramborový salát-ten obyčejný,měla jsem malé brambůrky,tak jsem je vařila v šupce,a zrodil se nápad😇..Mezitím jsem měla udělaný už okurek se zakysankou,tak ten byl odpolko ke zbytku květáku.. A dnes k salátu(nesnědla jsem ho všecek💪-jsem dobrá!!) bude oprančená chili sekaná z Lidlu-jsem neodolala,kdysi jsem si tu hotovou kupovávala v Bille,s tou zeleninou.byla dobrá..Tahle je fakt pikantní🤭Holky,já zjišťuju,že fakt žiju,abych jedla..Měla jsem asi týden skoro prázdnou ledničku,ale stejně jsem něco vymyslela z mrazáku špajzu..Sojové kostky vaříš společně se sušenýma houbama v masoxové vodě,ke konci přihodíš skleněné nudle-a máš na pár dní oběd😊3.den tam přistrouhám najemno mrkev,ať je obměna👌

Dlouho se tu nevařilo,že??Tak se holky nestrhejte,já jdu na chvíli ještě za pejskama,jak se jim venčí🐕..Normálně,jak jsem začla hlídat tu čuvačku Lejdy a pak Čendu..jsem se zamilovala do větších psů..Když tu potkám chlapa se psem,nečučím na chlapa,ale na psa😎"voříšci"jsou taky krásní,ale prostě-ten úsměv🐶…tak pá..

Niki,co Nikouš? lepší??🐈

Bobca
Bobca 21.02.2024, 09:56:53 xxx.xxx.20.192

Já se ani nepochlubila, že jsem zase (podruhé) vytáhla šicí stroj

akorát jsem se chtěla zeptat,jestli Buggyra šije😘To je divné,že pořád praská horní nit..Já mám některé taky staršího data,a nic…i ty jehly..To už musí být cosi-když najedu třeba na tlustý šev,nebo tak..Držím palce,ať se začne dařit👌

Amarylis-nádherný🌻

Bobca
Bobca 21.02.2024, 07:37:03 xxx.xxx.20.192

Jó holky..na to je dobré přirovnání..že “chlapi jsou z Marsu a ženský z Venuše”..Pokud spolu stárnete od “mlada,je to něco jiného,i když se to může pokazit..Ale pokud se lidi seznámí ve vyšším věku,je to o obrovské toleranci..Každý si přináší zkušenosti z bývalého vztahu..zvykáte si na sebe..Pořáteční zamilovanost opadne a už se vidí mouchy…Pokud se to ”neustojí",je lépe jít od sebe…A tolerance jen z jedné strany?to už vůbec nikam nevede..Já jsem byla v minulém životě určitě  "kráva, a s posledním litrem ve vemeni jsem utekla zlému kulakovi"😇😎Takže já jsem zářný příklad husy,která se nechala ovládat celý život Prý-svatozář…prdlajs -husí křídla na zádech jsem vždycky říkala, že mám….Nebudu to radši rozepisovat..Ale prostě chlapa už né👎

Bobca
Bobca 21.02.2024, 07:18:03 xxx.xxx.20.192

Na “mediaschopu” jsem kdysi koupila hřejivý bederní pás(černý)..Měl v sobě asi 4-5 magnetků(nebo hřejivých tělísek)..hřál hodně,spálila jsem si doslova záda..Mám někde ještě malý za krk..po úraze..Tam jsou 3 ty magnetky..a taky za chvíli pálí..musí se to hlídat..

Bobca
Bobca 20.02.2024, 07:52:42 xxx.xxx.20.192

Valím do Olmika se sousedkou na fakultku..písnu až…..

Bobca
Bobca 20.02.2024, 07:21:43 xxx.xxx.20.192

Fotila jsem dnes i Yodu,ale dala jsem ji hned,jak došla…střídám to..i se vracím k některým..mluvím s nima..😴Děkuji,😇

Obrázek Obrázek