Aktuálně: 3 733 inzerátů210 939 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 09.03.2024, 08:02:17 xxx.xxx.20.192

Niki-tak to je super..až na ten pozemek teda,ale aspoň jsi neřešila děti atd….Bude ti půjčovat dál čivavku?

S tou prací jsem byla klidná,když jsi psala,že se bude propouštět..Tebe si určitě nechají..a je to tady!😇a navíc pochvala💖(koš už máš snězený?🤩😜)

Bobca
Bobca 08.03.2024, 07:40:33 xxx.xxx.20.192
Fikovnice:

Teda Boži, Ty jsi mi udělala radost!!!🌹🍀

Moji kočičáci teď jsou na Tvém PC - fakt jsi mě potěšila!👍

Ale víš, že jsem Ti nabízela už třeba Kukyho nebo Elsu? Vložím je znovu, za což se omlouvám - že už jste asi všichni stálí ty fotky viděli.

(Je pravdou, že některé fotky by se asi musely oříznout!😊)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Jani-jo,hodila by se jen ta první..ty další jsou čtveraté, nesedí na obrazovku..a když je oříznu,změní se i rozlišení při zvětšení-zkoušela jsem to..proto vždycky prosím o “ležaté”🙏Tuhle jsi někde schovávala,žejo?😊..ta je boží…😇Mám radost,že máš radost👍👌

Bobca
Bobca 07.03.2024, 22:28:28 xxx.xxx.20.192

Jani-fíkovnice..konečně jsi sem dala fotku kočičáků,co se hodí na plochu..Dík.👌

Obrázek
Bobca
Bobca 07.03.2024, 08:33:04 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

…mezitím ve Veselém okénku… 😀

Obrázek

škoda,že neumím anglicky…to mi tam vždycky štve..😀přeložte mi to prosím🙏

Bobca
Bobca 07.03.2024, 08:31:43 xxx.xxx.20.192

ještě mě to připomnělo…dělala jsem před asi 10lety chvíli v Zoře(Nestlé)..O pauze řev,hlouček bab nad igelitovým pytlem,a v něm živá myš..Nevěděly co s ní..Tak jsem vzala ten pytel,šlápla na ní a čekala až dodýchá..To bylo pištění😲a já byla za hrdinku👍

Bobca
Bobca 07.03.2024, 08:25:48 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

A jak funguje to Temu?

Jsem se konečně dostala na počtení zpětně🙂…Z Temu jsem objednávala 2x,přišlo vše vpořádku-v termínu..Boty-modré z kožešinou,byly psány do sněhu..Možná suchého,ale letos břečka nebyla,jinak by se asi promáčely,nevím-podrážka-traktory🙂..Jsou pěkné vzhledem,jsou teploučké,ale jakoby z papíru povrchově..ale unosila jsem je denně asi od ledna..Stály kolem 500.A jinak blbinky do domácnosti…A znám,co objednávají často,a vpohodě..Jen oblečení nevím..Je krásné,ale na mou velikost se bojím riskovat..😊

Bobca
Bobca 07.03.2024, 08:15:56 xxx.xxx.20.192

My kočku neměli,jak jsem se vdala,ale myší na podzim hafol-v 80tkách-a v baráku.trávila jsem je modrým práškem-obalila jsem škvarek a dala do všech děr po baráku..Pak jsem v noci potmě o “cosi” brnkla nohou…No,mrtvá myš..O myši pod polštářem jsem již psala..musela být oblblá,čučely jseme na sebe,jsem ji ťafla do pyžama vedle na posteli a následně  venku zašlápla..Naštěstí vylézali zdechnout ven z děr..Nepomohlo ani zadělávat cementem,našly si díru vedle(starý barák)Mezi dřevem ve sklepě byli přilepení mrtví potkani..Ale o kočce pantáta nechtěl slyšet.Ani jeho máma..Přitom my doma mívali až 7 koček🐈

Večer u telky,v periferním vidění se cosi mihlo pod televizí(měli jsme tu dlouhou obývací stěnu,jak to kdysi bylo moderní-od zdi ke zdi)..Tak jsem nastrážila pasti na obou stranách té stěny..Co půlhoďku to cvaklo..jedna stará-velká a 3 malé…Ve škodovce pod zadním sedadlem jsem taky objevila hnízdo,už rozkousaný molitan..O futerce ani nemluvím😊

Bobca
Bobca 05.03.2024, 07:53:35 xxx.xxx.20.192

opravář nebyl doma,vzal to jeho syn,a že mi tata zavolá..tak čekám..ale to se spustilo vždycky,když se zapojil do šlapky..Dávala jsem se na netu i na novou,ale tu čtveratou nikde nevidím,jen tu podlouhlou-tu má Zdenka doma v garáži,jak šiju..a z té mě bolí noha..

Buggyro-může se i “bysme”…už jsme to kdysi dávno taky řešily..(my holky)😎

Bobca
Bobca 05.03.2024, 00:15:27 xxx.xxx.20.192

já měla dnes rozlítané..Eli dojela-že má prázdniny…a pak tamto a ono..a v 17 byla prostě garáž…jsme se dlouho neviděly..týden…zanesla jsem šlapku od mašiny odpolko k opraváři-nebyl doma-jen syn..napsal si to, a že mi tatínek zavolá,vo co go…nevolal,tak uvidím zítra….Bylo sluníčko..krásně i teplo…

Bobca
Bobca 03.03.2024, 15:38:26 xxx.xxx.20.192

Raduš,nejela jsem kvůli tobě domů…jen,že tam prostě nemyslíš na to,komu bys měla hlásit,že se zdržíš..hlavně,když jsem sama  a můžu si dělat co chci-a nemyslet na nic(měla jsem vyplý mozek,co se týče tady reality)..Raduš.nesmíš být pořád tak “katastrofální”(myslet na nejhorší,když se člověk někde zdrží,nebo pár dní nenapíše,nenahlásí kde je😇)..A to jsem náhodou měla telefon včera večer na stole-jinak bych tě ani neslyšela..i kdybys volala..Jinak jsem ho mívala nahoře na pokoji,stejně mi nikdo nevolá..to bys asi nespala celou noc??Buď prosím v klidu🙏 

Bobca
Bobca 03.03.2024, 09:16:31 xxx.xxx.20.192

Tak už jsem tady…nakonec jsem “přejela”v noci domů-i když nerada jezdím v noci..ale je to asi něco málo přes 50km..Hynčice-Hanušovice-Šumperk-Uničov..

Raduš-jsem ti psala smsku hned nějak první-druhý den..to jsem sem vlezla(spíš na mejly-a to NÁHODOU)ale pak prostě jsem byla “off-line”..Jen abys teda měla moje číslo zpátky..

Byla jsem prostě v jiné galaxii,nic neexistovalo nic než současnost tam..Prodlužovala jsem to ze dne na den..pomáhala jsem,kde bylo potřeba..kdybych vydržela dělat s vysavačem,tak bych tam klidně jela i na sezonu..Ale takhle jsem jen dělala pokojskou v penzionech-jako né celé dny..prostě jsem byla užitěčná..Povlékala jsem, umývala koupelny..A “víčko” mě prostě vypadlo z hlavy..jsem jen napsala Petře,že zůstávám..Původně to bylo tak na 1-2 noci,ale vzala jsem si víc věcí(auto to uveze)..Včera byla závěrečná-dnes tam kamoš končí svou brigádu..Tak se hrálo,békalo,všechny trampárny se probrali..i Matuškoviny,Nedvědi,atd..…Byli tam právě i starší “starousedlíci”,přes 70+..tak byli nadšení,že se tam něco děje,tak si vlastně zavzpomínali na staré časy..V 10 jsem vyrazila-už mě docházely taky věci,nadýchala jsem 0,tak abych zas nešpinila povlečenou postel,jsem jela…😇Vlastně jsem nepila až do 6,že pojedu domů,ale podlehla jsem naléhání,kopli do mě “jégra”vybalila jsem teda znovu kytaru..a byla jsem ráda,že jsem udělala těm lidem radost😎

Bobca
Bobca 26.02.2024, 07:31:32 xxx.xxx.20.192

tedá-Nikouše je mi líto😟..sedí tam chudák jak hromádka neštěstí..Tak doufám,že ta injekce zabere🐈.

Raduš,moc si nemysli😘..Konzultovala jsem to dopoledne se sousedem u garáže-bylo krásně,tak jsme kafovali na sluníčku,ořezával nerodící broskev😊a pak ji shodí celou-bude tam sezení..Ale jo,tě zlobím-poradilas mi i tak dobře..nebýt jeho,tak by mě to asi nenapadlo.Jen myslím na to,co by se stalo,kdyby to tu 2 dny vrčelo-jestli by se nezahřál řemen a nechytlo by to.??Budu odpojovat,z el.když budu jezdit pryč😎Bude to asi na novou šlapku..tu druhou jsem zkoušela hned,ale nepasuje..Jedu do Hynčic pod Sušinou..Těším se,miluju hory-byla jsem tam předloni na víkend s partou..Nádherný výhled😇nevím,jestli nenapadl sníh jak hlásili,ale cesty by měly být snad suché-nemrzne,Asi si to vyguglím..

Bobca
Bobca 25.02.2024, 19:12:50 xxx.xxx.20.192

Z hlívy dělám “držkovku”..a tyhle “lupeny” bych i obalila na řízek,nebo na kmíně,jak tu někdo psal..

Bobca
Bobca 25.02.2024, 19:08:55 xxx.xxx.20.192

mě to jde otevřít,když vyjedu z okna FB nahoře křížkem..Nemám žádnou sociální síť-obejdu se..Okomentované je to sice“vtipně”,ale jinak je to fakt smutné,kam jsme došli..Já tu dobu zažila....Za mě-bylo líp🙂

Bobca
Bobca 25.02.2024, 18:46:42 xxx.xxx.20.192
Xerxova:

a ještě vzpomínka na venčení v Ploužnici taky v únoru - už jsou to dva roky… Jen tedy Yoda trochu vyrostl a Efe pro tentokrát zaměnila morgáně za psí slečnu

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

já myslela,že Yoda je holka😊…a on to je pesan…nějak zvlášť jsem si ho neprohlížela,spíš mě baví ty jeho “pozice”..jak lítá s ušima a škraněma všude kolem hlavy😀..a pak stojí jak dáma-a on to “pán”👌