Aktuálně: 3 733 inzerátů210 937 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 14.03.2024, 08:48:53 xxx.xxx.20.192

Jinak jak tady čtu…Všechno jeden “druh”děvčat(nic ve zlém-i moje krevní skupina)😊Raduš je vyjímka..i když se prezentuje jako šedá myška,umí se vyparádit za dámu-ona jen tak mlží😎…mě chlap před svatbou “musel”koupit hodinky,jeli jsme do Olomouce a já jela v důchodkách ( 1977)..S oblibou to dával  všude k dobru..Já dědila po bratrech věci,žádná sukně,šaty,prostě jen gatě..ty jsem si šila už od asi 17..a pak i do dědiny..letěly tesilky se širokýma nohavicema..I šité halenky,bundičky..Pak otevřeli v Ol.Tuzex,asi 1972+-,tak se sháněly bony..a já podle těch riflí šila duplikáty..nebylo to ono,ale byly to rifle..První šaty jsem si musela koupit,když jsem dělala garde nejstarší dceři na ples..To mi bylo 25,a byla jsem jak lunt..jí bylo 17..Jinak jsem pak fakt jenom kalhoty..Taky kolchoznice..gumáky nebo traktory,a vaťák..Taky nakupuju v Canisu-pracovní oděvy,botasky na zimu s traktorovou podrážkou,nezebe v nich👌

Jo,ohledně těch kalhot,Já musela-už pak starší, tlustší,na pohřeb,tak jsem u ťamana koupila asi za 350kč černé,k tomu halenku,v sekáči sako…a po obměně za světlou halenku jsem absolvovala i svatbu vnučky..Horší byly boty..na svatbu jsem pořídila páskové a na pohřeb jsem to zvládla s černýma polobotkama..Takže se to dá..Jani,tančit nemusíš..Ale pokud čekáš ocenění,měla bys tam jít..To zvládneš👍

Bobca
Bobca 14.03.2024, 08:21:03 xxx.xxx.20.192
Doron:

Pracovní oděvy miluju! Mají tam kvalitní věci, co vydrží . Teď si tam chci koupit montérky, vůbec nechápu, proč jsem je pořád přenechávala mužům .

Neodolala jsem a vyfotila svojí nejstarší kabelku ( vedle ní formát A5) , je po prababičce, úplně nepatrně ožraná od molů, ale parádu s ní ještě nadělám, zrovna včera jsem ji měla v divadle.🤣

Obrázek

té kabelce se myslím říkalo “pompadůrka”,né?Nosila jí madam Pompadůr…Je super..👌

Bobca
Bobca 13.03.2024, 07:43:15 xxx.xxx.20.192

Chtěla bych se podělit…🙂přišel mi mejl,má asi 28 minut..ale..je to směs písniček ze 60.let..Zpěváci plují na lodi,baví se..je to sestřih z té doby..Znám je všechny😎…je to pěkná vzpomínka pro “pamětníky”té doby.. Třeba tím někomu udělám radost..💖

Bobca
Bobca 12.03.2024, 09:02:05 xxx.xxx.20.192

Reni-mě se objevil..asi 5-6 od vrchu..

Predám 8 ročnécho ponika - [12.3. 2024] Predám 8 ročnécho ponika Žrebca cena 550 eur+ menšia dohoda 550 € Trebišov 076 34 2 x

Bobca
Bobca 12.03.2024, 08:53:49 xxx.xxx.20.192

Reni-u nás taky prší…už od včera..takový zahradnický,ale je zamračeno,10 stupňů..Naštěstí dnes nikam nemusím..včera jsem byla u gynekologa s “podvozkem” 🤭..Polemizovala jsem s ním,proč mě tam tahá každého půl roku v mém věku a stavu..Tak vzhledem k tomu,že se mi vyléčil jeden problém,tak že bude stačit jednou za rok..uf

Bobca
Bobca 12.03.2024, 08:42:29 xxx.xxx.20.192
Fikovnice:

MOC děkuji! Ale je klidně možné, že neúčastí na reprezentačním plesu se diskvalifikuji sama. Já vůbec netuším podmínky “soutěže” atd.

Jani,já taky nejsem plesový typ,ale dala bych si černé kalhoty,nějakou pěknou halenku(klidně od ťamanů-tam mají taky pěkné)🙂pohodlné lodičky..a..prostě,uděláš radost těm tvým studentům,a “natřeš” to oponentům…Jen běž,gratuluju k nominaci🌷

Bobca
Bobca 11.03.2024, 12:59:29 xxx.xxx.20.192

Našla jsem v Ostravě za 800,je volný,je skříňový,ale já potřebuji jen stroj-přehodím si ho do své..je po servisu,nepoužívaný,ten samý-vypadá líp než tež můj a má tu šlapku..

Bobca
Bobca 11.03.2024, 12:32:21 xxx.xxx.20.192
Anonymní:

😛

Obrázek

k tomuhle jsem četla že: přišel ke mě kus bahna a říkal mi “mami”

Bobca
Bobca 11.03.2024, 12:05:19 xxx.xxx.20.192

tak ta první je ta,ze které mi bolí noha..možná jde o zvyk,ale mám nohu ve vzduchu na tom pedálu,a na té rovné plošce pak zmáčknu..ten druhý je ten co jsem měla..máš nohu na té nižší kostce a vlastně jakoby palcem,teda částí té nohy šlapeš..žádná námaha,noha sedí na zemi..a ta poslední-tu jsem našla jako univerzální-dodávaná bez kabelu..Do té asi půjdu(550),ta je u toho Zdenčiného a ta je fajn…

Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 11.03.2024, 08:20:00 xxx.xxx.20.192

mám vyhlídnutý na bazošiv Ostravě za 800-je tam ta šlapka,co mě vyhovuje(pokud ho ještě bude mít..ta podlouhlá je blbá,fakt-bolí mě z ní noha....Pojedu ke Zdence na velikonoce…Napadlo mě..Myslím,že na FB toho bude víc,musím poprosit vedle Petru,jestli by se se mnou nepodívala..Nemám FB.Ale je to dobrý nápad s tím elektrikářem..napřed bych se ale zeptala,jestli to jde..jste si jistá?dík za radu🙂

Bobca
Bobca 11.03.2024, 08:09:15 xxx.xxx.20.192

Já byla přes víkend dost zhnilá,u nás foukalo fest..Jo,nevím,jestli jsem psala..šlapka neopravitelná..nesehnatelná,,zkusím ještě obvolat nějaké opravny,zda nemají plonkovní…Ještěže mám tu Zdenčinu kufříkovou,tak jsem si ji nainstalovala na tu moji skříňku(pokaženou jsem schovala),spravila si akorát polštář-byl velký na ten můj anatomický..Večer vytřela barák a to bylo asi vše..Svítím normálně velkým světlem,je tu jak v katakombách,když je venku hnusně-nic člověka nebaví.

Bobca
Bobca 10.03.2024, 11:24:45 xxx.xxx.20.192

hnus,vichr,ale už je 12 stupňů…Vařila jsem bramboračku "co dům dá"…brambory,cibulka,květák.(v Lidlu za 17,50).mrkev,kedlubnu,zelí..celer vcelku ale..chyběl mi tam hrášek..Jinak se mi nic nechce..klasika😇

Bobca
Bobca 09.03.2024, 08:11:33 xxx.xxx.20.192

Prosím,(za zeptání nic nedám)jestli by šlo i na SZ přidat možnost poslání více fotek,než 5 ?..Pokud nejde,neva,jen se ptám🙂Děkuji Bobča

Bobca
Bobca 09.03.2024, 08:05:28 xxx.xxx.20.192

snědený-snězený…češtinářky,ha? 🤔

Buggyro..bysme se taky dá..jsme to zkoumaly kdysi ještě na fauně s Kometkou..Já si to pamatuju ještě ze školy…bysme,bychom..ale nehádám se,je to už hóódně dávno😀