a do třetice😊Mám radost,když můžu s někým sdílet pěkné písničky…🙂
Příspěvky uživatele
Bobca
Orionko…tohle taky asi musíte znát…Tuhle písničku jsem prvně slyšela před pár lety na wellnesu s kámoškou..Zpívala ji tam nějaká rodinka ,myslím z Brna..Vícehlasně..3 generace…já byla unešena..Hned jsem si ji stáhla,dala na papír a zpívali jsme ji s kapelou…Moc krásná písnička👌👍
Podělím se..zrovna jsem si vybrala i klip s koňma…..
Taky se pochlubím🤗Já most jen ze země,ale šňůru(nebo provaz?🙂) ještě klidně v 50ti,ale možná i dnes,ale zkoušet to nebudu,bo nevím,co by na to řekly kyčle..
Nevím,jestli jsem to už sem nedávala,přišlo mi to znovu..jen nevím,když mám malý tlačítkový mobil,kam si tu občanku stáhnu😎.Ještěže mi platí kartička dost dlouho..
najdu-čučnu…ale až ráno radši🙂
děkuji děvčata🙂
Děvčata,ty fotky jsou prostě božíííí😇..i to video..vidím Čendu-ten černobílý..
škoda,že neumím anglicky😟
Jinak Orionko-díky za tip..Nedělám nic a pouštím si ta dvojčata z Měsíčního údolí…teda celou jejich kapelu..Jsou boží!!!👌..2015 na nějakém výročí TO Měsíční údolí,i s ohněm,pravidly,co jsme dodržovali jako skauti..Posvátný oheň,jeho zapalování,zdravení mrtvých kamarádů při minutě ticha..Úžasné....V hospůdce asi 2023 jsou už starší,a hostuje s nima i jedna z Dua,jmenuje se Iveta,s těma dlouhýma vlasama…Jsem o 50 let zpátky a mám nostalgii jak prase🤔😢..vzpomínky na písničky,které jsem zpívala ještě jako “Bobina s kytarou”na různých akcích..Potlach na na Hnojníku v 1974, byl pro mě “zlomový"..já, 18letá holka jsem tenkrát vyhrála 1.místo se svou vlastní písničkou a s ”jdeš po cestách různých,přes kámen a jíl"…Placku mám na stěně dodnes..Všichni se tam podepsali..To byl můj první velký čundr..
Dnes asi vařit nebudu,zajdu si pro jídlo,nebo si usmažím vajíčka….😎
Anonymní:Nikomu se roky netočí zpátky.
určitě…tak jsem to nemyslela😇..Jen,že jsem ji dlouho neviděla,a Janča myslela,že je to Jíšová v tom “Duo cosi”…Já mám taky za 6 let skoro 30kilo navíc…
i když….našla jsem koncert pře pár měsíci…a vypadá takhle..
Fikovnice:Pavlína Jíšová? Jako na tom videu? Nějakou dobu jsem ji poslouchala…
Jani-néé..To jsou nějaké kamarádky..Jíšová není tak silná…
Já teď momentálně poslouchám Kameloty,střídám to..Poprvé,před lety,když jsem v autě poslouchala “zachraňte koně”,já na konci řvala jak blbá😢Nebo mám směsku s Wabim,Rédlem,i Druhou trávu,tam je Jíšová,Křesťan..I spitituál-"krásná růže v sadu kvetla"byla moje nej…tak to jsme stejná krevní skupina😇Oprašuju Rangers-na těch jsem vyrůstala..Colorado byla myslím moje první písnička na kytaru..Kromě svých složených “protestsongů”(když si na to vzpomenu🤭..bylo to brzo po okupaci v 1968)A jinak i na Olympicích-ty si pouštěl brácha-má všechny jejich desky..
Sarah-Nádhera!!.Miluju “žluté psy”,a ten její úsměv👌
nene,to není Bobča,ale přesně takhle jsme hrávali s kapelou,pod krytím stanu,nebo i pod širým nebem..Taky jsme měli kontrabas🙂Až takhle silná nejsem,smekám před těmi kamarádkami..Vidět,že lidi je znají-zpívali si s i nima..Pěkná písnička,dvojhlas..👍
Orionko,vy sledujete takové písničky?máte je ráda?Kde jste je našla?Já miluju Pacifik,Hanu Maršálkovou,Jitku Vrbovou,Jitku Voborskou…My hráli vesměs Tučného,staré trampské,country,a staré známé,třeba Matuškoviny,(Tisíc mil..atd..)
je to na delší čtení-ale pravdivé..👌
přidám příhodu s kobližkama..Jsem slyšela,jak jsou dobré do truhlíků pod muškáty..přemýšlela jsem,kde bych je tak sehnala..A světe div se,u benzinky zastavil koník s povozem..a na parkovišti se vykakal😲..Pán se omlouval a že to uklidí,a já jásala,že mi ho seslal Bůh a jala kobližky nakládat do igelitky🤭..A bylo po problému..Muškáty kvetly jak zběsilé😄
Já byla včera pilná,došila jsem první ze 3 tašek..dám až pak všechny..Termín do 28.3.,to odjíždím ke Zdence..ještě nemá uši(ta taška😊)..Pravda,zapomněla jsem je tam všít do švu,než jsem to sešila..Už to fakt není,co to bývalo😕Na tom kufříkovém stroji se tak blbě šije něco většího-a ještě vyztuženého😟Mákla jsem si..Dnes je celkem slunečno-10 stupňů,po modrém nebi plují berani..Včera taky,a kolem 3 začlo mrholit..
Hezkou neděli..🌻☀️
I snad i černý kašel….ale nekašlu..koronu jsem měla v listopadu…fest..
Raduš,u vás se může pálit chrastí(či ještě něco jiného?)U nás-ještě i na dědině,kde bydlí děcka,né..pod pokutou..Musí se to vozit na smeťák,co nejde dát na kompost..Tady jsou hnědé popelnice na bioodpad,kam dávají i na drobněji nasekané haluze..
Jinak mě už od středy přepadla rýma jak blázen..šíleně pčikám,jak nemocný oslík(přímo štěkám)..z nosu mě teče…Asi stařenku ofouklo😎..Dneska je venku konečně krásně☀️…aspoň se mi líp pracuje,mám tu aspoň světleji..
jojo,já vyvdala 9letou dceru a 8letého syna,pak jsem měla ještě druhou dceru a syna…Takže dnes je mi 68,jim 57,56,46 a 43,vnoučatům 36,32,18,10..a pravnoučatům 9 a 6…Jojo,život není peříčko,ale pořádné péro😊(tím myslím pštrosí)😎