Aktuálně: 3 450 inzerátů217 325 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 22.06.2024, 10:13:13 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Saga z 22.06.2024, 09:42:25

Normálně mě to rozslzelo😢..ale jako v dobrém..představila jsem si tu radost  a to vítání😇..i doma jak se vítaly…z takových věcí jsem já naměkko😟..Hlavně že to dobře dopadlo👍

Bobca
Bobca 22.06.2024, 08:59:56 xxx.xxx.20.192

jó,Micka zalézá do kůlny pořád..je divná(v životě tam nebyla,spává na trávníku,nebo v truhlíku-tady jí zavazel list,tak sedí na kraji😊)....Vyleze na jídlo a zase zaleze..Včera už za náma šla dozadu ke garáži a v půli cesty se otočila,uviděla jiného souseda -a metla pryč..Musel jí někdo něco udělat..

Obrázek
Bobca
Bobca 22.06.2024, 08:55:58 xxx.xxx.20.192

jste začaly péčkovat i tady??😇

U nás večer teda taky bouřka jak blázen..Rány přímo nad hlavou blesk střídal blesk-taky jsem hleděla z okna🌩️🌧️…A od rána prší..V 7 hodin jsem dala kačenku pěkně do igelitového fusaku a na 150 foukla do trouby..Zelíčko bude pak cobydup…A dopřála jsem si koupit i půlku knedlíku..Mňam🤗..V Lidlu za 150,- /2 a půl kila-nekup to..Budu mít asi 6 obědů…

Jani užij si klidu,vypni telefon,wifinu…a relaxuj

Bobca
Bobca 21.06.2024, 11:16:27 xxx.xxx.20.192

Hmn..může být…ono tady ještě chodí jedna rodina venčit 2 stafordy..jeden musí mít náhubek,bo pokousal doma babičku a i jejich 3 letá dcera se ho bojí.(bydlí v 2pokojovém bytě..)psi jsou doma zavření v jedné místnosti,chodí je jen 3x denně venčit..Někdy Micka leží kousek od dveří,psy má na háku,ale oni se můžou zbláznit..Dřív před nima utíkala..On je neveme třeba nakrátko a že by ji obešel…i jsme podezřívaly,jestli NÁHODOU v tom nemá prsty..Bylo to na druhý den,co jsme letěly pro Micku,ji vzít,aby mohl projít..

Bobca
Bobca 21.06.2024, 08:32:22 xxx.xxx.20.192

no hleděla jsem napřed na fotku..co to je za mimozemšťana!!😲a ona ropuška(ani není ve smajlíkách)

Jinak k té kočce..Sleduju dost ty přírodopisné seriály,že divoká zvářata cítí i zemětřesení a tak…jen mi to přišlo divné u kočky..Vždy přiběhla na zavolání,zachrastění “pamlskama”..Jak nás viděla s Peťou u garáže,už za náma běžela-v rámci svých možností-laloky se jí kmitaly v tříslech..Je jak surikata-zastaví se,hlavu nahoru,dolu,sleduje..asi jak hůř vidí…Je béžovomourovatá…Jen se ode mě nenechá pochovat,což mě štve..Jen od paničky a pánečka-ten byl úplně mimo,když se nemohla najít…

Bobca
Bobca 21.06.2024, 07:28:45 xxx.xxx.20.192

Dneska Jiřinky dělaly takový rambajz od časného rána,až mě dostaly o čtvrt na 7 z postele…a ztichly!!😊.Mají asi 2 mladé-víc hlaviček není vidět..Ale..Sleduje je nějaký vetřelec,dokonce nasisuje do hnízda(nepsala jsem to už?).je to menší jak vrabec(nebo vrabčí mladík🤔)..Sedává kousek od hnízda na zdi přilepený..

Jinak mám dotaz.Myslíte si,že může kočka vycítit blížící se přírodní úkaz??popíšu..vedle Micka se “ztratila”.majitelka chodila,volala,jsem jí šla pomoct,nasisovala jsem i pod auto-ona taky..Micka nikde..A najednou zpod toho auta vylezla,(jestli byla za kolem?)lákala jsem jí na pamlsky-nevzala si a zalezla zpátky..Za pár hodin zase nikde..to byla zalezlá v kůlně,kam vůbec nechodí a protáhla se tam malou škvírou.To bylo ve středu,jak se hnala ta velká bouřka..Holky říkaly,že takové hrůzostrašné mraky ještě neviděly..Já byla mimo,tam jsem viděla jen černo nad areálem..Uničov  to minulo,ale o kousek dál to teda bylo horší..Chová se prostě dost divně..je to starší dáma,chodí pomalu,zdržuje se pouze před bytovkou-podél ní..Už s ní chtěli jet k vetovi,ale včera že byla trochu lepší..Myslíte si,že to mohlo být,že by vycítila to počasí..Jinak se bouřek nikdy nebojí..Hůř teda vidí..

Bobca
Bobca 20.06.2024, 11:03:54 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 20.06.2024, 07:42:54

“Pepo já se spletla”😄..ale tady se myslím házela sláma a vázalo se to nějak-už si to nepamatuju až tak..Měli jsme kdeco..I kombajn,lištu-žačku,i bubnovou..různé pluhy..obracák  na seno.i za koně i za traktor-takový rozmetací..Za koně byly takové jako prsty,a házely to seno za sebe..Tek na vyorávání brambor..i čerta,toho jsem nesnášela-člověk se nalítal..

Bobca
Bobca 20.06.2024, 07:10:56 xxx.xxx.20.192

Buggyro-je to ale samovaz🙂taky jsme ho měli..Odpolko se hnaly černočerné mraky,hrbócelo,ale nic moc-spadlo pár kapek..Byla jsem teda vedle v dědině,že tam budou hrát trampi..ale sešlo z toho..Lidí na pivku bylo dost-byl hic a dusno jak blázen..Ale večer už byl parádní chládek..Dostala jsem se domů až v 11,až jel rozvozce domů..dnes si musím dojet pro Pažouta😇Večer si ho bude brát dcera,jedou do Písku na rodinný sraz..už asi na 36.👍

Jó Jani,jak jsi dávala fotku Čendu…je to krasavec!! toho bych taky brala,líbí se mi taková červená..👌

Bobca
Bobca 19.06.2024, 08:55:06 xxx.xxx.20.192

přece Phíkovnice podlehla prosbě palicolámání🙂

protože poklopy Phíkovnici poměrně příšerně padaly😄

..pěkně popsané..👍Pobča popadala za pupek🤣pěkné přirovnání..Půjdu projít pod proudem příjemně probouzející a povzbuzující pvody😊a půjdu pracovat ..postříhám pásky potrhaných pracovních povyhazovaných priflí🤩(došly mi slova😂)papá

Bobca
Bobca 19.06.2024, 08:39:30 xxx.xxx.20.192

Děvčata,děkuji za účast🌷

Ještě jsem včera dopoledne,když mi volala zkrz ten požár,a okřikovala toho divočáka,jak po ní zas šplhá a kouše jí,říkala,že jsem tu rozhodila sítě na jméno pro něho..tak jsme se zasmály,a že to teda bude Fordík..Ferda se jí ztratil..😟i Miki..Že se půjde podívat do útulku na nějakou kočičí kamarádku(ráda) pro Barču…🐈

Jinak u nás hic od rána.Na meteo 42 na slunku za oknem..Včera jsem si koupila po delší době kačenku-chlazenou,2,5kg za 150 korun..V Lídlu..světe div se-měla i droby uvnitř👍Vykoupala jsem ji,osušila a dala ještě zmrznout,a bude na víkend..Květák za 45-obrovský,pěkný..Měli ve slevě ještě čtvrtky,ale nesnáším,když je v tom zataveném plno krvavé vody kolem masa..brr..šla jsem pryč.

Bobca
Bobca 18.06.2024, 23:03:34 xxx.xxx.20.192

já hlásím,že moje Jiřinky mají 2 mláďata-vykukují z hnízda a staří krmí…ale jsem tam přistihla-nevím,jestli to není vrabec,čico,ale nasisuje dovnitř hnízda,sedává i venku,když staří nejsou poblíž..nevím,co to je,je to spíš menší jak vrabčák..

Bobca
Bobca 18.06.2024, 22:51:21 xxx.xxx.20.192

Holky…smutná zpráva…Fordík je mrtvý……😢😢..Dopoledne jsme si volaly se Zdenkou..Taky další  jobovka..Příbuzní(Zdenky bratranec) v Pěčíně v Orlických horách v noci vyhořeli…zjišťuje se od čeho…začlo to prý od vrat stodoly-o půl 10večer..Paní byla v práci..Mají 2 holky-dvojčata.myslím 18-19let..Měli pospravované podkroví..3pokojový krásný byteček..…Dole bydlela Zdenčina teta-máma od majitele..Bydlely jsme tam rok ,jak jsme chodily do Kostelce N.Orl. na SZTŠ…Všechno lehlo popelem…To mi volala asi v 11hodin..Odpolko jsme v 5 s Petrou,že budem grilovat-poprvé letos..V 5 volá Zdenka,že Fordík asi vběhl pod kola bagru,nebo čeho,spravují tam silnici..a on jí utekl pod plotem…a…Našla ho,a už nebylo pomoci..do třetice-přítel si našel babu😟..Mě ráno přišel mejl,že umřel kamarád-muzikant-hasič..60 let-po těžké dlouhé nemoci…vitální,usměvavý, veselý,velitel hasičů-myslím dokonce krajský…Hrávali jsme spolu v Mašince-Olomoucká sejšn kapela…Obrečela jsem ho😢…

Grilovaly jsme kuřecí paličky,přišli i kluci..fučelo zas hrozně…V 8 hodin se ztišil vítr…byl krásný večer..Poslouchaly jsme písničky na přání…

Bobca
Bobca 18.06.2024, 22:27:56 xxx.xxx.20.192
Chingis:

Ted na mě na Facebooku vykoukla tahle fenečka.

Obrázek

pěkná…hned přepošlu..je podobná Bobešovi…Děkuji…

Bobca
Bobca 18.06.2024, 08:01:51 xxx.xxx.20.192

To by mohla máti, ale určitě se celá třese sedět dvě hodiny na sluníčku a zabývat se parchantama nevychovanýma. Možná bude těch úrazů více…

Nevím proč jsem si představila,jak máti “způsobuje”ty úrazy,když si dítko nebude chtít nasadit helmu😊..

Co se týče Forda-Henryho-Haryho..Prý má tak 3 měsíce,včera jsem telefonovala se Zdenkou,šplhal po ní,drápky zaťaté do nohy,nebo jí okusoval palec-zoubky jak jehličky..Zrovna cosi pekla,tak plné ruce práce(voláme si,že ona má tel.na hlasito a dělá si při tom)..Takže to bude pěkný divočáček..prý má krásná očka..Už se na něho těším..🐈

Masařku taky nevidím-nechce se mi to zvětšovat,musela bych to stáhnout na plochu,ořezat….nemám chytrý telefon..ale myslím,že je to ta,jak popisuje Janča-ta melírovaná..je na horní části misky(obrázku),hm?

Jinak Buggyro,je mi blbé popisovat,co každý den vidím,ale je to prostě tak..Mám to přímo pod nosem..Stříbrná zimní bunda visí za trubku sušáku za límec už X dlouho..2prostěradlo mělo myslím rekord 3 měsíců,až bylo vyšisované dobleda..Ale ty,co byly spadené a zaťapané(růžové a žluté)jen matně pak vykukovaly z trávy…Prostě jim na tom nezáleží..žene se bouřka a mladá věší prádlo-vedle toho suchého,které by mohla sundat…co na to říct?..To není pomluva,to je jen suché konstatování..

Bobca
Bobca 17.06.2024, 09:38:02 xxx.xxx.20.192

proč přítelkyně přestaly péčkovat??přemíra práce??.počasí překrásné,peru povlečení,páč pověsit prádlo poprosila přítelkyni po pravé paži,protože používá pevný psušák😂…pofukuje povětří,po poledni půjdu posbírat..Pfíkovnice,popiš práci-přijímačky??pohoda??pruda?

Bobca
Bobca 17.06.2024, 09:27:31 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 16.06.2024, 22:10:51

Móóóc děkuji👍..hned jsem to přeposlala Jaruš a její dceři..Jsou tam pěkní pejsci..jen jsem nerozklikávala odkud jsou a tak…to si musí už oni vybrat…Dobře jsem udělala,že jsem to tu dala..jsou tu fajn lidičky😇

Bobca
Bobca 17.06.2024, 07:30:49 xxx.xxx.20.192

Houser Gustav…hledám zpětně🤔…nenacházím historky..asi teda na “drůbeži”né?..čtu tu poctivě,že by mi Gustav ušel?…Zdenka měla kohouta Bonifáce,pak 2 mladé-Čuka a Geka,černé,ale ty někam upíchla,že byli malí-z jednoho vrhu kuřat od kvočny…Má teď nového Pankráce..krasavce🐓..V červenci pojedu zas do FM 10 dní poklízet,bliknu ho..I má nové kotě..Jela za kámoškou kamsi k Liberci..A že tam někde našli mezi dědinama šedé koťátko-ti známí..Tak jí ho dovezli Fordem..A ona mu říká “Ford”..hrůza🙏..musím ho pak přejmenovat..Když tak aspoň "Henri"..Měla šedého (ruského modrého),ztratil se i s bíločerným Ferdou..Zůstala jen 3barevná Bára..Už se na ni těším,je přítulná..

Niki-jsi borka👍

Bobca
Bobca 16.06.2024, 16:51:44 xxx.xxx.20.192

Bobi, ten pejsek na fotce je ten dědův, nebo ten ,,nový"? Je moc hezký👍 tak pěkný pejsek se hned tak nevidí👍 Podobný se nebude hledat snadno.

Ten jeho..u něj na chalupě focený..Ten nový čeká na operaci někde..

Bobca
Bobca 16.06.2024, 09:31:02 xxx.xxx.20.192

Evi,odepisovala jsem na psech🙂..Má přes cestu vnučku-bydlela u něj a postavili si s přítelem domek,čekají už druhého potomka..Ta by si ho pak vzala..