Aktuálně: 3 733 inzerátů210 929 diskuzních příspěvků18 260 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 01.04.2024, 08:45:28 xxx.xxx.20.192

Dřív byly v každý vyjetý koleji od traktoru - jak se tam držela voda, vracela jsem se z toulek se psem a pozorovali jsme je.

Jojo,jsem si vzpomněla..taky-spíš ještě hódně zamlada,jsme jezdili po polňačkách a v kolejích od traktorů to bylo..

Holky,objevil se mi na Pinterestu tenhle nápad👍..Vypadá to dobře..šloda,že nemám balkon😊..a nápad pro bobíka..Kdo vozí dřevo do krbu,si může udělat “pomocníka”.Kočku jsem dávala myslím do veselého okénka,ale dám ji ještě sem,líbí se mi🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 01.04.2024, 08:25:21 xxx.xxx.20.192

Raduš,tak to se ti podařilo vybrat asi dobře,a měla jsi štěstí👍…Mám dceru cukrářku,se švagrovkama jsme pekly moře let na svatby,na vánoce u nás byla výrobna cukroví…😊Znám různé fígle-i na zdrclý krém,jak ho spravit..ale žloutek v bílku?většinou to nedopadlo..takže třeba jsme rozklepávaly(teda hlavně  já) vajíčka po jednom do hrnku,aby kdyby náhodou👎..se to dá prostě bokem a použije se to do něčeho jiného..Jednou švagrová přehlídla špatné vajíčko(nebylo ještě černé),ale nikdo to necítil,bo jsme pekly ještě i s amoniem-a to smrdí fest.A po upečení plátů,a nandání spousty kandovaného ovoce a polití čokoládou jsme to ochutnaly..!!a😲..Celá krabice od kuřat-plná!!skončila na dvoře u slipek..Od té doby jsme tomu říkaly"slepičí řezy"😀

Jinak přeju všem marodům brzké uzdravení😇🙏

Bobca
Bobca 31.03.2024, 22:14:00 xxx.xxx.20.192

nebo mastná nádoba…to taky dělá binec..

Bobca
Bobca 31.03.2024, 22:10:49 xxx.xxx.20.192
Doron:

Milé ženy, musím si vám postěžovat.

Taky jsem už přes týden nemocná, mám pocit, že mám snad černý kašel.😅

A ještě je všemu se mi dneska nepodařilo vyšlehat z bílků sníh. 🤣 Vůbec to nechápu, stalo se vám to někdy?

jedině že tam spadlo kousek žloutku…stačí malinko,a nejde to..

Bobca
Bobca 31.03.2024, 20:17:38 xxx.xxx.20.192

Raduš-psáno kolem 25.3.🙂

U nás nesněží,je 6 stupňů,ale mám tu tmu,bo venku je černo☹️..Ve středu má být už 20 stupňů😊hurá..Jedu ke Zdence,ve čtvrtek mají na hřišti akci,bude zelené pivo(což teda až tak nemusím)Mám vzít kytaru,dojet už ve středu-ve čtvrtek budu péct jejich oblíbené pletýnky,prý už se chlapi těší..Už je to tradice..Ze 2 kil mouky..Jedli je i ke guláši😄Jinak holky budou dělat ještě langoše.Bude dražba věcí,co ti doma přebývají😇

Akorát jsem nepsala,kdy dojedu,nechávám to otevřené….Takže než jsem dnes početla všechno..🙂.Akce se vydařila,pivo Brněnské zelené bylo dobré,ale Litovel nestála za nic..tmavé-kalné..Jinak to bylo super,akorát ke hraní nedošlo,hrály se pak šipky..Bolely mě škraně od smíchu..Končili jsme v 1 v noci..Kočky jedu hlídat ve čtvrtek 4.4…Do neděle..

Byly jsme ještě na Hukvaldech..Stavily jsme se pak v Rychalticích “u Richarda” na obědě ještě s dalšími 2 kámoškama..Výborně tam vaří ,a porce jsou obrovské👍Tašky se líbily…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 27.03.2024, 09:53:14 xxx.xxx.20.192
Horsana:

Nuž, tu je záchod 😁

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

aháá..tak to jsem na těch fotkách neviděla🙂dík.

Horsano-píšete Ždiar..myslíte ten u Staré Lubovně? Byly jsme tam asi před 10lety s kámoškou v penzionu“Kamzík”..V Lubovni ve skanzenu-moc hezký, a stihly jsme ještě poslední “jízdu”(plavbu) na “pltích” po Dunajci..Krásný zážitek👌Na Slovensku jsme byly ještě pak 3x..Lomnický štít-bylo zrovna slunečno,akorát tam fučelo..Den před tím tam prý byla vládní delegace a ti tam měli mlhu jak v prádelně..Pěšky jsme byly na Solisku-jsem sjela po zadku po zbytku sněhu a pak jsem ve Štrbě chodila s bundou kolem pasu,bo jsem se musela vysléct…Ještě si vzpomínám na Šútovo(doufám,že je to dobře)..zatopený lom,ve vodě se odrážela protilehlá strana,mám krásné fotky…

Bobca
Bobca 26.03.2024, 08:37:32 xxx.xxx.20.192

Děvčata,kde je to houno,o kterém mluvíte??

Horsano,moc ráda čtu vaše příspěvky…ta Slovenština mě vrací do dětství😇👌Bylo jí sposta v televizi..Jsme se ji automaticky naučili..😎

Bobca
Bobca 26.03.2024, 08:15:19 xxx.xxx.20.192

Raduš-a co tak se smířit,že prostě tělo stárne,ty taky..a na tobě ty 4-5kg nemůže být až tak vidět🙂..chodit-chodíš,takže ten pohyb máš…ale trápit se veslováním?  no,ale jsi jinak dobrá..se donutit..😊Neumývala jsi ty okna nedávno?Dnes jsem měla opět zamlženo,bo musel být pěkný mráz..domeček dole byl celý bílý..teď je 5,5 stupně..a na nebi Jadran☀️Niki žije naplno..Má spoustu práce,však ona se ozve😀Já dnes budu finišovat s dodělávkama,pak to tu musím trochu poliskat,než zítra odjedu,abych tu neměla binec..Velikonoce nějak neřeším,nemám je ráda.Opilí chlapi mlátí ženský,co se do nich vejde..Teď už teda né,ale dřív to bylo hlavně o dětech,chystaly se balíčky pro kluky v rodině…ale to už je dávno..

Bobca
Bobca 25.03.2024, 15:25:17 xxx.xxx.20.192

tyjo,tady se to rozjelo😀..že čučnu a čtu tady skoro půlhoďku..U nás byly kolem poledne krupky..bubnovalo to o střechu dole..Ale teď svítí sluníčko..

Bobca
Bobca 25.03.2024, 07:28:37 xxx.xxx.20.192

Buggyro-právě-než jsem napsala já,tak tu přibylo několik příspěvků😊Tak jsem si říkala,co asi máte za práci?😇🤩A vy berete aspoň něco?když ani ten aspirin né?

Bobca
Bobca 25.03.2024, 07:22:32 xxx.xxx.20.192

U nás nesněží,je 6 stupňů,ale mám tu tmu,bo venku je černo☹️..Ve středu má být už 20 stupňů😊hurá..Jedu ke Zdence,ve čtvrtek mají na hřišti akci,bude zelené pivo(což teda až tak nemusím)Mám vzít kytaru,dojet už ve středu-ve čtvrtek budu péct jejich oblíbené pletýnky,prý už se chlapi těší..Už je to tradice..Ze 2 kil mouky..Jedli je i ke guláši😄Jinak holky budou dělat ještě langoše.Bude dražba věcí,co ti doma přebývají😇

Sago,vzala jste si to ACC?je to šumivá tableta do vody.To vám ten krk musí odlehnout..

Brufen (ten jsem zatím nelupla). Uvidím, do kdy to vydržím…To je taková hloupost!trápit se,a nic pro to neudělat.Lupněte ho! A 1000 Cé-čko.

Bobca
Bobca 24.03.2024, 18:23:41 xxx.xxx.20.192

Děkuji za pochvaly😇..jako….představa,že bych šila další várku mě zatím úplně nebere..Byl to pro mě dost “záhul”..Stokrát párat,nesedělo mi to,zapomeneš to a tamto…Už to fakt není,co to bývalo..Teď mám ještě menší,obyčejnou došívat do středy…něco po něčem to půjde,ale zavázat se na kšeft to asi nedám..Mám v pácu další přehoz,jednu tašku-ale bez podšívky Ondráškovi vedle…Ještě Zdenka chtěla do prázdnin kufr..Tak uvidím..A navíc ten kufříkový mi jaksi nesedí..To vyztužené se na něm blbě šije,padá to dolů..

4.4. budu hlídat.nevím,jestli jsem psala v Olmiku 2 ragdoly…Toho Safírka(jak jsem jela s kámoškou za těch 20 tisíc na Slovensko)..Pořídila si ještě kočičku-Elišku,a pojede k dceři za miminkem,tak aby nebyli sami..asi 3 dny…

Bobca
Bobca 24.03.2024, 12:46:17 xxx.xxx.20.192

takže..vždycky 4 fotky je jedna taška..zepředu,zezadu a z obou boků….Ještě nějaké nášivky,ale ty si holky vymyslí kde,a našiju je tam pak..vycpala jsem je dekou😊Ještě budu našívat na pověšení za velké ucho,na bocích “déčka”..ty jsem zapomněla..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 24.03.2024, 12:25:32 xxx.xxx.20.192

tak to chválím chlapa👌Vlastně oba dva..že tolik let jste takhle sehraní💕Já fotila moře let na filmy..takže mám albumy,a plnou krabici..Západy slunka,svoje květiny..stromy..přírodu a různé pěkné momentky..To mám ráda.🌼

Bobca
Bobca 24.03.2024, 09:45:43 xxx.xxx.20.192

Ten Nikouš má škraně jak křeček😊..Niki,né rezavé,jen důlky z obou stran,a asi aby to právě se nenarušil ten lak a nerezlo to,tak s tím prý nemám nic dělat..Nemá to vliv na funkci,tak to tam nechávám…👍