Aktuálně: 3 731 inzerátů210 859 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 07.05.2024, 09:42:27 xxx.xxx.20.192

Myslela jsem to,prostě ..,o tom podání ruky-že ON nepodal…..ale že jinak můžeš být spokojená,že tě nevyhodili,že s tebou počítají…😊

Bobca
Bobca 07.05.2024, 09:38:38 xxx.xxx.20.192
Doron:

My byli dnes místo venčení s Framem v salonu😅, oba poprvé v životě. Byl moc trpělivý a statečný, trvalo to snad čtyři hodiny.🙈

Ale paní úžasná, podsada vyčesaná, nebude mu už snad horko.

Na první fotce před, na druhé po.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

zeptám se-jsem laik..Nevadí jim ty zakryté oči??  kámoška měla knírače,a taky měl přes oči chlupy…Bylo mi ho líto😟

Bobca
Bobca 07.05.2024, 09:14:01 xxx.xxx.20.192
impact:

Široký samolepící obvaz a olepit takto. Občas to dělám pošukům po kastracích.

PS: Sorry, ale já vážně neumím malovat.

Obrázek

náhodou!!krásný koník-bez ocasu😄👍

Bobca
Bobca 07.05.2024, 09:05:45 xxx.xxx.20.192

Ještě k těm zástěrám…Já měla tchýni(babičku)o 40let starší..nosila taky tyhle zástěry..Já jí je šila z různých pestrých látek-tak měla vždy originál😇..Pak se nosily “zástěry”už jako šaty bez rukávů,(lehčí,dederonové i plátěné)ale když bylo potřeba,ještě přes ní se dala tahle menší zástěra,aby se neumazala ta nová-jiná👌I máma je nosila..

Bobca
Bobca 07.05.2024, 08:54:14 xxx.xxx.20.192

Bobi prosim tě zopákni specielně pro mě sklerotika, co jsi si s tím kolenem udělala? Ty jsi sebou někde majzla?!? Se mi něco mate, ale nemůžu si vybavit, u čeho to bylo

Raduš..máš to na minulé stránce popsané…nevím,jestli ti to neuniklo,tak jen připomínám..Jo a zapomněla jsem dodat,že to “slítnutí” bylo ze schodů na betonový chodník-v plné rychlosti👍A vlastně jsem na to koleno nemohla kleknout celou dobu(jsem se vyhýbala) tak tam něco “bujelo”delší dobu😊

Bobca
Bobca 07.05.2024, 08:46:58 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 07.05.2024, 08:34:40

Jani,víš,že "lidé jsou různé"..ber to tak🙏…ale já myslím,že můžeš být spokojená,né?😇dočkala ses poděkování a naděje,že tam budeš dál učit,né?🤝

Bobca
Bobca 07.05.2024, 08:37:58 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 06.05.2024, 16:23:21

Megí..mě to moc vtipné teda nepřijde😢.."odskáčete"to stejně vy..Nevzpomenu si,jakého máte psa vy,ale Balu má pravdu…Můj názor..je to od nich sobecké..Postavit vás před hotovou věc..😟Můžu mít sebevíc ráda pejsky,ale tohle se nedělá..Až bude mít svůj byt,ať si pořídí psů kolik chce..Ale co bysme pro své dědi neudělaly(my,matky),že?🤔

Bobca
Bobca 06.05.2024, 09:45:00 xxx.xxx.20.192

Holky,ani nevím,jak to začalo...kdysi jsem spadla-asi před 40 lety na koleno,když jsem “letěla”z jednoho kravína na druhý,bo jsem měla zaplé čerpadlo na mléko…abych to stihla….Ale sedlo si to..Po letech mě tam jako luplo,jakoby se přes jabko přetáhla nějaká šlacha,čico..Nemohla jsem jít z kopce(byly jsme na nějakém hradě-šla jsem pozpátku)šílená bolest..Taky to přešlo..Stalo se to asi 4-5x za celou dobu..A myslím si,že jsem si to dorazila kleknutím na radiátor,když jsem chtěla vylézt z okna..Jsou to ty 2 pláty vedle sebe..Zabolelo to,ale zase asi rok nic..a před asi 2 měsícema,to zase tak bolelo,tak jsem se objednala na ortopedii..a mezitím se to zase zklidnilo,,Normálně vše jsem dělala v dřepu😊a nic(teď už teda né).Poslal mě na rentgen a pak na magnetickou rezonanci..a…prý to nevydrží do podzimka,chtěla jem pozdní termím zkrz hlídání zvířátek..On,že né,zkrz artrózu,tak mě vmáčknul za 3 týdny mezi svoje operace..A já počítala,že si všechno poklidím,nachystám tento týden..nakoupím atd.,když nebudu 2-3 týdny nemožná(teda tak,že na to nesmím VůBEC stoupnout..a pak budu rehabilitovat…Jenže mě to nějak začlo bolet už ve čtvrtek,a už chodím skoro o berlích teď..Auto nepřichází v úvahu vůbec..Mám jet ve čtvrtek k anesteziologovi na konzultaci a na kontrolu s chobotem do spánkové laboratoře(jednou za rok se tam chodí)..Musí mě zavézt švagruše..Dnes měl být neurolog-taky v Olmiku..jsem zrušila.

Takže jdu jen laparoskopicky na meniskus..není to totálka..😇

Bobca
Bobca 05.05.2024, 12:38:23 xxx.xxx.20.192

Já využívám už asi 6 let Slevomat..na podzim a na jaře jezdím s kámoškou,jednou do Beskyd.podruhé do Jeseníků…2x Luhačovice,jednou na jih do Bílých Karpat..Většinou s bazénem,wellnesem..vejdem se do 3-4000 na 2-3 noci-polopenze..o benzín se pak podělíme napůl..U nás je taky krásně..

Bobca
Bobca 05.05.2024, 12:18:49 xxx.xxx.20.192

Noha bolí pořád jak čert..ale snažím se ještě dodělat nějaké věci,než budu nemožná úplně..Nečekala jsem,že mě to zastihne tak brzo..Leduju,mažu Aulinem,pojídám Aulin 2x denne,mám to stažené obinadlem…No musím vydržet😇

Hodně štěstí v boji s krkavcema😎

Bobca
Bobca 04.05.2024, 09:03:23 xxx.xxx.20.192

taky bych řekla,že to pro koníky byla rarita,vidět takového pesana🙂

Bobca
Bobca 04.05.2024, 08:59:51 xxx.xxx.20.192

Jako vždy-nádherné fotky👌..jak Yoda snášel tu dlouhou cestu autem?Z něho čiší taková ta majestátnost…a pohoda😇

Bobca
Bobca 04.05.2024, 08:47:39 xxx.xxx.20.192

ten žabí koncert mě připomněl😊..brácha si postavil barák a má u něj jezírko..no,teď už 2..ale kdysi,jezdila jsem z dědiny k němu do práce a u nás na malé straně večer bylo dost žab..Tak jsme mu ráno vezla autobusem ve sklince s dírkama ve víčku dáreček..Pořád se nic nedělo,někde byla asi zalezlá..tak jsem to zopakovala asi 2-3x..Pak mě proklínal,co že má za koncert pod oknama..Jo,je to pěkný,navečer,ale pak,když je toho moc..(ve smajlících není žabka??!😟)

Bobca
Bobca 03.05.2024, 08:51:56 xxx.xxx.20.192

Buggyro-a není to náhodou kanibalismus😲🤭

Bobca
Bobca 03.05.2024, 08:20:53 xxx.xxx.20.192

Teda Niki😲a co kdyby tě to odneslo někam do pryč?Jsi odvážná..Nevím,jak velká řeka to byla,ale přece jenom…🤭Ta zahrádka,jak popisuješ,bude asi práce těch prasat..Jak se říká.."je to tu jak po prasatech"🙂

Raduš,tak to máš teda brigádníky👎..víc škody,jak užitku..

Jinak já to včera přehnala se sháněním kvítek do truhlíku,objížděla jsem květinky a namohla jsem si to koleno..do toho volá sestra od Mudr,že se jí uvolnilo místo.že dnes to bude masakr..tak jsem se ještě překonala ,stáhla ho ortézou a jela..Píchla mi Novalgin a napsala Aulin..Byla jsem si pro předoperační vyšetření..Vše-až na cukr(8) bylo super..Noc byla hrozná,bo v noci mi to bolí jak čert,nevím,jak si lehnout--Na zádech je to koleno lepší,ale to zas chrápu i s chobotem…a v krku Saharu😊Raduš,ptala ses na něho..Chobot je až do smrti..ale zvykneš si.. 

Bobca
Bobca 02.05.2024, 11:22:28 xxx.xxx.20.192

Zapomněla jsem napsat sem,že už pár dní tu mám Jiřinky..Zase je tu švitoření..Uklízely a vyhodily na parapet druhé suché mrtvé mládě..proto se vloni tak brzo odstěhovaly👎Jedno bylo na zemi mrtvé..Jinak jsme měla ráno rozklítané a bolí mě koleno jak blázen..tak zkusím ledovat-ortéza je dost naknop,ale musím chvilku vydržet to mít stažené..Petra zasadila včera rajčata,okurky..tak asi vydrží..má být zima ,ale ne mráz..

Bobca
Bobca 01.05.2024, 09:23:34 xxx.xxx.20.192

Našla jsem na parapetě další mrtvé(suché) mládě,z loňska..+moře smetí..Takže Jiřinky mají uklizeno,a už se zabydlely..To bylo ráno zase švitoření😊ptáčků tu ráno slyším hodně-nepoznám je,ale miluju ten ranní koncert.👌

Bobca
Bobca 01.05.2024, 09:02:51 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 30.04.2024, 15:38:07

jako grafy si nepamatuju,ale na maturitu jsme měla souvětí z několika vět,přes půl tabule..rozebrat domrtě co je co(podmět,přísudek,doplněk atd..věta hlavní,vedlejší)…A pamatuju si,že jsem měla za 1 !!ale graf? nevím,nepamatuju se..akorát,že se podtrhovalo podmět rovně,přísudek vlnkou… 

Bobca
Bobca 01.05.2024, 08:57:30 xxx.xxx.20.192

jsem se vrátila o stránku zpět…krásnou fotečku máš s kobylkou 👌jsem si ji uložila..