Tak jsem už byla na WC, jsem se nechala odvézt.. Nevýhoda toho spinalniho umrtveni je, že se musí pak 6 až 7 hodin ležet.. Anestez. mi vysvětlil, že je pro mě nebezpečné uspani, tak jsem souhlasila s umrtvenim.. Od prsou dolů jsem mela mrtvou Božku.. Nic jsem necitila, ani neslyšela, hrala potichu hudba. Za chvíli mi zdechne tablet.. Zatim mě to neboli, můžu hybat pomalu nartem, přitahovat k píšťale.. Nic to nebylo..pohoda..pokud bude dren ráno cisty, pujdu domů..
Příspěvky uživatele
Bobca
Tak od půl 5 nespim, uz mám za sebou sprchu, změřila mi tlak a napichla kanylu. Nevim, proč tak brzo.. Půjdu asi po 9,kručí mi v břiše, moc jsem nenaspala bolestí, už abych to měla za sebou 😟v 6 můžu vypít 2 deci vody.. Tak zatím…. Radus, nenervuj se, kdyz nenapisu hned po probuzení, třeba budu dospavat…. Urcite se probudim, mam moc práce 😎🤭😇.. Si mi označili nohu, aby se nespletli😄
Tak už se povaluju na pokoji.. Na chodbě jedna sprcha na celé oddělení.. Záchod taky, 4 postele na pokoji.. Ale pozitivní je, že na 80 %nemusím mít ortezu, což by bylo fajn.. Podle zákroku.. Půjdu asi 2.prvni je nějaké decko.. Budou mě budit v 5 hodin..
Na tomhle se dá jezdit?? To vidím poprvé.. Já myslela tu jednokolku z cirkusu 😀🤭
ještě jsem sem čučla…Móóc děkuji všem za podporu..🌺❤️
Doron-je to jen meniskus-laparoskopicky(ale už mě to bolí jak čert víc jak týden)..jen se trochu bojím těch neprůchodných krkavic…budou mi dělat ještě ráno EIT a pokud bude blbé,budou se napřed řešit ty a pak koleno…Vemu si sebou tablet,tak když budu schopná….písnu👌
Raduš..Nemohla bych ti jít ani dolů otevřít!!Jaruš se taky nabízela😊Petra má klíče,takže mi může donést nákup..Reni,mám vedle 2 sousedky-od garáže😄,co se o mě postarají😇Jsem ráda,že jsem sehnala vozík,bo na těch fr.holích se teda neunesu..Proto jsem trénovala to lezení po zadeli i nahoru😎Zkusím poprosit o ty dřevěné pod paži..Uvidím..
taky držím pěsti..Dnes po o už jedu(teda mě vezou do Ol)...možná-když to dobře půjde,mě dovezou v úterý…Tak se tu mějte..Pokoj mám nachystaný na pojíždění na vozíčku,tak by to mělo jít..Po schodech se nahoru dostanu po zadeli-mám vyzkoušeno😊👍😎..a jinak budu 14 dní zavřená nahoře😟papa
taky jsem měla ten samý problém..palec jak bambuli..pajdala jsem,už jsme se domlouvali s doktorem na možnostech operace..Ale ještě,že zkusí něco..Dostala jsem sprej,"Prontoflex"(ketoprofenum)..jednou denně stříknout,promnout..Po asi 14 dnech(už přesně nevím),se to zklidnilo,mohla jsem zas chodit..Teď sem tam někdy to pobolívá,ale už je to víc jak rok,co mám klid..Jsem zvědavá,jak to bude u vás pokračovat,kdyby mě to mělo taky potkat🙂Za jak dlouho budete běhat..👌
Držím pěsti👍
Niki,Max si oblíbil vysavač,celého jsem ho mohla místo vedle místa vysát..ale ty potřebuješ i prostříhávání…
Raduš,nebyl by pro mě problém píchat injekce,nebo dávat prášky…jenže mně straší,že nebudu moct ani ten začátek července jet hlídat..To září Čendu snad už dám…Včera jsem byla na té anesteziologii..Mám špatné výsledky tepen z loňska..musím dodat říjnové..budou mi v pondělí dělat ještě čerstvé,takže PRÝ-pokud to bude špatné,budou se napřed řešit krkavice,bo prý bych mohla dostat infarkt jak vyšitý😟…to potěší,už na to čekám jak na smilování..Mám bolesti víc jak týden-jak blázen,nic nezabírá(aulin mast+ prášek-sypkaný-2x denně,ledování,bandáž)..Tak hledám zprávu z EET-EIT z října..
Ve spánkové laboratoři mě pochválili,skoro 3000 hodin provozu,průměr přes 7 hodin/noc..I to,že ho vozím sebou všude je dobře😇Budu po operaci na ARO prý monitorovaná,tak si chobotka beru sebou..Takže to jsou čerstvé zprávy..
Dafi..ten světlejší má tu bradku prostě “luxusní”👌
děvčata-špatně se to čte ty vaše příběhy(starosti) s mazlíčkama…Taky jsem se hodně bála o Maxe,ale dostal se do kondice a doufám,že ještě lítá někde po zahradě a loví myši u babiček..Nereagují,ale na jedné straně se nechci ani dovědět,jestli už třeba není🐈
Držím pěsti,ať vám všem to dobře dopadne…Viktorka znám osobně..krásný plyšáček👌
se mi to nezkopírovalo🙂
tohle mi přišlo…se musím podělit..třeba to bude pro někoho užitečné😎Bylo k tomu připsané,že po rozkliknutí se objeví(ještě jsem nezkoušela)pokrm,kde se to které koření používá….🙂
odbočím..Acher..není to náhodou váš pesan?ten první?ukládám si pěkné fotky z diskusí-dávám si je na plochu🙂..něco jsem hledala ve fotkách,a našla jsem podobnou Lejdy..čuvačku,co jsem hlídala v Olomouci..
líbí se mi termín “štěkanátko” 😂.👍
Teda Raduš..teď jsem to teprv všechno dočetla..😟Tyjo😲…A zkoušelas i vývar??víš,že jsem s ním vykurýrovala Maxíka..Chutnal mu vlažný…Ale jak píšeš,že už něco jí,je dobře…Mám ho tu před sebou na fotce na nástěnce-Viktorka na stolku u jezírka..
držím pěsti😇
druhá část….pro hezký den…☀️
První část😀
ano..a s kanýrkama na ramenou…Mám je ještě na hůře po dceři🙂