další..
Příspěvky uživatele
Bobca
opět mi přišel nářez😊
Volala jsem mu,že jestli nemá ještě nějaké jiné poznávací znamení,že to teda asi nejsem já😊
mikrovlnku,nebo dát do horké vody!!!😲..šílené..To já pokud zapomenu,vařím něco jiného..Dávám pomalu rozmrznout do ledničky,aby nevytekla šťáva..To nemám ráda.
Vidíš,takhle jsem o tom neuvažovala…To jsem plácla jen tak ty vitamíny,spíš jsem myslela ty “zdravé”věci ostatní..Já v tom papiňáku vařím taky jen mírně..na 1,jak to začne,stáhnu na 1..Mám barevná kolečka,zelené,žluté a červené,podle toho,co vařím,tak “vylezou” na pokličce..
neuvěřitelné👍co ti holiči dokážou..normálně mě tekly slzy..😢
Jó,vnučka “táhne” celou noc-i 9 hodin🙄
Děvčata…otevřu téma🙏…Papiňák versus pomalé táhnutí vývaru…Já osobně vařím vývar v papiňáku-je to rychlejší,a myslím,že se ty “vitamíny”nebo co udrží pod pokličkou taky(že se nevypaří)..hm??
Jani-Leithian-já myslela,že se hadi svlíkají sami🐍..S tím prstem si nezahrávej,známý měl něco bolavého na prstě a zjistili mu v něm rakovinu…Jestli je to “jen”něco zapíchlého,že jsi to nevyšťárala hned?😇to já hned jehlu,a jedu..🤭
No,nakládáš si toho dost👍..ale jsi ještě mladá,to zvládneš..Takový různorodý chov🦜🐎🐍🐔🐕..??To si teda těch knížek moc nepřečteš😉
vrátím se k tématu😄
tohle mi poslal kdysi spolužák..chodí mi to ještě občas znovu..Moje kámoška to vzala vážně a skoro se urazila,že jak si to může ke mě dovolit,ale já to beru z humorem-aspoň si na mě někdo vzpomene🤭
Jani,na to člověk fakt příjde vždycky pozdě😕..to se nedá nic dělat😟..Je to smutné,ale v daný moment to prostě je tak,jak to je,že člověk se nechová tak,jak by měl,aby časem nelitoval😢….ale časem to přejde…Máš zvířátka..a vlastně-máš něco nového???
Jani,děkuji,jsi hodná…ale nebudu v brzké době instalovat tiskárnu(jestli vůbec)..Jak netisknu texty,tak ji využívám minimálně..možná je i barva zaschlá..Takže nemám na čem oskenovat..Ani na to jaksi nemyslím,vydržím to do toho 7.8.,pak dám vědět,co jsem se dověděla-není to pro mě až tak prioritou😇kolena bolí ráno stejně,až se proběhnu ze schodů a do schodů,tak je většinou procvičím👍😀..
Jinak u nás v noci pěkně popršelo..seděli jsme u garáže asi do 2 hodin..bylo horko,ani větřík se neozval-jinak tam celkem pofukuje..A píšou,že bude odpolko zase..teď je zamračeno..☂️
Dafi:jako vždy krásný fotky,a ty jeho výrazy při běhu,to se neomrzí🙂
přesně to jsem chtěla napsat👌na něho se dá dívat pořád
impact:To se právě docela bojím, že mám moc velkej na to, abych ho narvala do pračky.
dala bych batoh do vany,nebo prostě škopku,kam se vleze,do vlažné vody namočit do gelu na nějaký čas,přidala bych malinko sody,promačkávala,pak vysprchovala…Tak jsem právala batohy,když ještě nebyly tatramatky..Sice byly z jiného materiálu,ale pokud mají ta vypolstrovaná záda,bála bych se,aby se v pračce nějak nepolámala..
Raduš-no a co ten vlčák?ten tam je?
leithian-má to něco společného se zvířátkama?(nechci vyzvídat..)píšeš,že ostatní jsou vpořádku..🤔Nakousla jsi něco…😟
Mě přijde,že ty kdysi ty kopřivy nebyly tak ostré..byly ještě i menší-říkali jsme jim žahavky,s menšími zubatými lístky-ty jsem dlouho neviděla..byla jsem zvyklá,člověk plel záhon,a sem tam se popálil..Ale nedávno jsem sama od sebe(nechtělo se mi letět pro rukavice)vytrhla pár velkých kopřiv u plotu u sousedky na zahrádce a normálně jsem měla skoro mtrvou ruku do druhého dne,brněla jak blázen…Nebo jsem už jen stará??😊🤔(vím,že nejsem)😜
Anonymní:Skok do kopřiv💩
co jsou holky ochotné udělat pro kluka😏..(klepání na čelo ve smajlíkách není)
Orionka:Schválně: Alánek od Acher ???🤭
ano děvčata😊..už vím…dala jsem to i na "venčení"..hledala jsem to,kde byl,ale v tom množství..to prostě nelze..Jen že se mi moc líb🐕
Jani-fíkovnice..na noťas jde internet,i na mobil(já se přihlašuju kdekoli na tablet,když jsme s Jaruš někde)..Divím se těmhle zákazům a příkazům..Asi budeš mít jen firemní program,co ti nainstalují a abys náhodou nebrouzdala tady za náma v pracovní době,tak ti zakázali internet😟..K tomu vysvětlení lékařské zprávy-vím,že tomu rozumíš,ale upřímně,já nerozumím těm tvým lékařským termínům,co tu vždycky píšeš😇..Jsem z nich jelen,stejně jak z té zprávy..Nic ve zlém🌼🙏..Chrupavka a menisk vím co je..A jen mi stačí,že mi ty nohy pár dní bolí obě stejně..Musím vydržet..(jó a mám odpojenou tiskárnu,zkrz vozík,aby se mi líp sedělo u PC,tak to nemám ani na čem oskenovat-mívám jí pod klávesnicí-mám takový stolek)..Ale jsi hodná,dík za nabídku…🌷Tuhle jsme šly s Petrou popřát její mamce-asi kilometr a něco,chtěla jsem jít pěšky,ať se hýbu a cvičím nohy..A byla jsem ráda,že nás nazpátek vzal její kluk..Ve středu-jo to bylo ten den,přešla před tím pěkná bouřka,popršelo..Prý jestli to nemůže být změnou počasí??včera a dnes je ale krásně zase,nesedím doma,měla jsem pojížďky s Peťou,hýbu nohama..vylézám z auta jak stařena🤭chodila jsem s ní po obchodech..
ano měla jsem ho taky na ploše,ale asi nefotila..Dlouho jsem měla se štěňátkama-nemůžu ji najít..asi jsem nefotila,ale nevím,jestli labrador,nebo kokršpaněl??(fenka+asi 6-7 mladých)..a při tom hledání jsem sem dala další,na které koukám..
S tou nohou držím pěsti..mě to taky ještě pobolívá a mám zprávu z MR i na druhou,tak uvidím🙂