Raduš,kdes na tom byla?..Jó,barvím se sama,to jo,kdysi i párkrát stříhala-ty 4 culíky.a šmik....jestli najdu tu fotku jak-dám ji sem..Tady jsem našla holičku,chodím na pánské,před barvením..A štve mě,že si MUSÍM umývat vlasy obden-dýl nemůžu,bo bych nesměla ven..Strašně se mi mastí-i bráchovi..Teď jsem vylepaná na kluka-i kolem uší mi to vzala strojkem,vypadám jak blbec,ale celkem to neřeším,hlavně to musím umýt,než jdu ven..Ještě s tím ranním kokrhelem,když sundám chobota🙏
Jinak sukně a šaty jsem měla asi před 50 lety..Lodičky (kačenky)jsem si musela koupit,když jsem dělalal garde holce na ples,i tam jsem šla v gatích..Maskáče jsem nedávno darovala dál-v těch jsem hrávala v kapele.a chodila kdysi na čundry..Ve 20 jsem měla taky vlasy do pasu,ale pak jsem vystřídala od trvalé,přes krátké vlasy.."Zagorka"se hodně nosila-ta rýna kolem hlavy..Trvalá mi zničila vlasy,tak jsem ji jednou shodila až na ježka..A od té doby jen rovné..A tenisky a botasky jsou taky moje nej..a rifle z "Pepca"za 180..
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 11.11.2024, 17:22:57
ano,moc sympatická mladá dáma,ale s čím je skřížená?s buldočkem? Má takový “nasraný kukuč"(nebo spíš důležitý::🙂)se mi moc líbí…snacha má-to jsem už psala- mopse už třetího..-Huga--Bohuš a Kráska už nejsou….a tenhle je takový zvláštní..
ale jo…běhám..jen jsem se tu zasekla ohledně toho tvého vzhledu.Štve mě,že jsem to tu zase nakousla..Kilian má pravdu..nereagovat..Vidím tě pořád..a pak na těch fotkách,když jsi měla tu návštěvu…já prostě nepochopím baby,hubené jak lunt,a pořád si myslí,že jsou tlusté…Promiň mi to Raduš,ale je to tak..ta tvoje pneumatika..chtěla bych jí vidět🤔..Já,po 2 porodech v 50ti jsem byla plochá jak deska!!..a tys nerodila!!z čeho bys asi měla tu pneumatku…?..vesluješ,cvičíš..Už se nikdy nenechám zlákat k nějaké reakci..budu fakt raději mlčet..mrzí mě,že jsem vůbec reagovala..bylo to spíš ze srandy..nevěděla jsem,že to rozpoutá zase diskuzi o váze..😇🌷🌼Já mám 96-trošku jsem opadla..snažím se,ale jaksi mi to nejde,,Přitom nejím uzeniny,nic sladkého,vysadila jsem i pivo,víno..prostě alkohol…a stejně je to stejné…ale jsem celkem vpohodě..a to je důležité🌼🌻💛
Možná jsem dnes trošku v nepohodě-promiňte mi tu reakci😟…ale měla jsem potřebu to ze sebe dostat..zítra bude líp..☹️
Raduš promine-doufám…si umývá vlasy celozrnou moukou.což já nějak moc nechápu..Znám jednu neteř od kamarádky,a a ta už moře let takhle opečovává svoje vlasy…..Má je jako koudel,nic s nima nejde udělat..Takže si myslím-že i Raduš je tak maximálně stáhne do culíku…hm? Raduš-omlouvám se,ale myslím si to a myslím to dobře..…To odmítání chemie,někdy není až tak….Když máš někam jít..přece se chceš líbit!!
aháá..tak to máš dobře zařízené..i s tím větrem😊..My teda měli i kůlnu,dvůr.tenkrát ještě nedlážděný..a i u nás doma-u našich,tam taky dvůr ja blázen..Každou sobotu se zametalo..
pro slipky je kukaň škoda😇..Já někde dostala poškozenou,tak jsem ji opletla tkalounem,nechala kousek na hraní…
přišla jsem si jak Canka ve Vraňanech!
To je pěkné rčení..to by se mohlo ujmout🤭,"najedla jsem se,jak Canka ve Vraňanech"🥰..Buggyro-na blešácích se dá fakt nakoupit dost užitečných věcí..a tu metlu jste si měla vzít..Né jako na odlet🙏,ale..Není lepší metly na zametání ve stáji-aspoň podle mě..Ty rýžové nejsou nic moc..i když..nevím teď..já dlouho nezametala😎U nás chodila babička z vesničky na kopci,dělala ty metly a nosila je po dědině prodávat..Vždycky jsme si aspoň 4 vzali..Tenkrát 25 korun za jednu..Dávali jsme jí 30..byly fakt poctivé..
venčilo se stále dobře - občas šedivák, občas docela teplo. Sluníčka bylo dost. Houby už nesbíráme, ale dalo by se… Yoda je stále hravý a dravý - přihodila jsem pár fotek z našich hrátek (ulov si paničku)
prohlížela jsem si je zase několikrát dokola👌prostě vy jste úžasná dvojka..Vím,že se opakuju,ale ty Yodovy kreace..to nemá chybu👍🤭
Jo, dítě vidí dopředu a nudli má až do pusy. Měla jsem to jednoduché, můj kočárek určitě otočit nešel, ale zas, když jsem chtěla vidět dopředu, klečela jsem (fotky), jestli kočárky mých dětí, to už si nepamatuju, asi ano, ale koukali chudáci na mě, ochuzené o krásy světa 🙂). Už chápu, proč jsou teď tak rpzlítaní a všechno chtějí vidět 🙂)
Balu..Tohle přece není o Orionce..Tenhle přiklad jsem taky kolikrát viděla právě u těch matek s mobilem ZA dítětem. .Orionka píše pak o sobě,že si sama klekla-jako dítě,a dívala se dopředu..Jinak byla otočená na matku..Hm?😇
Přesně..za nás se taky mluvilo pořád..na procházce “tohle je pejsek,tamhle je slepička”..Nemám nic proti kočárku,kde je dítě otočené dopředu,aby líp asi vidělo vše před sebou.,.A matka za ním-telefon v ruce..Já měla vždy děcko otočené k sobě..Nevím,asi mě to ani nenapadlo,asi abych na něj viděla,jestli třeba neblinká,nebo něco jiného..mluvila jsem s ním,(ne teda přímo s miminem,ale až už sedělo)ukazovala všechno dokola,i se zastavilo u něčeho,aby děcko vidělo tu onou situaci nebo věc..Tak samo,jak píše Varaxi..Tohle je babička..řekni “babi”..V Olomouci jsem vídávala spoustu mladých maminek dopoledne sedět na zahrádkách restaurací..povídaly si,děti si hráli v těch koutcích..budiž..Ale jsem si říkávala,kdy tomu dítěti vaří? je 11,a ony v klidu..Odpolko zase..Je asi fakt jiná doba..
zkopírovala jsem z veselého okýnka,bo nevím,jestli tam všichni chodíte..Jen to není po řádcích,sjednotilo se mi to do textu.chtěla jsem to upravit,ale byly by tam asi velké mezery...Tak si poraďte..Je to pěkné..
"Češtinářský bonbónek" -Kdo to sepsal - klobouk dolů, (musel to být velmi dobrý češtinář, asi pedagog ! ) protože je zachován perfektně Erbenův styl. Přesně to sedne tak jak má, nikde nic nevyčnívá navíc, ani neschází - verš a rým - dávám za jedna z hvězdičkou !!! Málo je takových veršotepců anonymů, kteří by to tak precizně dali. A krom toho fakt: - absolutně výstižné
Polednice
Řehoní se dítko drze, učitelce v bledou líc, ať se jenom úča vzteká, ví, že vlastně nesmí nic! Učitelce v hlavě hučí, chvějí se jí kolena, když tu v umučené lebce bleskne veršík Erbena. "Pojď si proň, ty Polednice, pojď, vem si ho, upíra!" Když tu dveře ztichlé třídy, kostlivý hnát otvírá.... Pod plachetkou - však to známe - příšera se zjeví tu, dříve rozjívené děti náhle stojí v zákrytu . "Dej sem dítě!" zaburácí, "volala jsi, tady jsem!" "Volala jsem. Pročpak dítě? Víš co? Radši mě si vem! Ty si sbalíš děsné dítko - horší přijdou do školy - a mne za zmizení žáka odbor školství osolí. Mě si vezmi, Polednice, konečně tak najdu klid! Kolegyně potvrdí ti, jak je těžké takhle žít. Ať se kde chce co chce šustne, kdo je vinen ze všech zel? Kdo je volán jako pucflek? Zcela jistě učitel! Když si páťák místo džusu dá pořádný rumu lok, na koho se ukazuje? Zanedbal to PEDAGOG! Když se dívka zfetovaná vrhá z okna jako cvok, v ruce láhev od čikuli... kdo je vinen? PEDAGOG! Když mládenci skotačiví vhodí chodce v říční tok, kdopak za to zvěrstvo může? Jen a pouze PEDAGOG! Že děťátko v třetí třídě pohačá si druhý rok, kdopak mu měl IQ zvýšit? Kdo to nezvlád´? PEDAGOG! Tak to vidíš, Polednice, škoda mluvit, hanba klít, proto radši mě si vezmi, ať mám jednou pro vždy klid." Polednice hlavu skloní, slza z oka skane jí. Šeptá: "Nejsem kompetentní, zanech marných nadějí." Na pozdrav svým strašným hnátem učitelce zakývá, chápe už, proč pro tu ženu není příliš děsivá…
Mám puštěnou telku jako kulisu..zpětně jsem se dívala-poslouchala “na moll”..a následovalo potom nějak to dobré ráno..tak jsem vám je vyfotila..Na světě je kolem 2500 kousků a u nás asi 20 !
Dnes jsem od 5 vzhůru..tak jsem vylezla a čučím tu do počálu..Venku teď nula..nevím,jak ráno..Střecha domečku je namrzlá..
Reakce maminky na holčičku,co se nečeše,je hrozná..To je časem na ostříhání dohola.To se buduje “osobnost”☹️..Mám ve svém sousedství 3letou holčičku,která mluví vysokým,pisklavým, nepřirozeným hláskem,přesně podle nějaké postavičky z dětských videí,které sleduje na tabletu..