Aktuálně: 3 522 inzerátů216 886 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 19.12.2024, 12:23:08 xxx.xxx.20.192

To bude asi Jasná páka,nebo Katapult?.pak jsem teda pochopila ten Olymp🙂..Nevím tu opici s kufrem,a ostnatý drát?..a ten Šampón?existuje to?..Na tom trávníku…a to švihadlo taky nevím-aha jste to psali....Kde vidíte Pražský výběr?

JÓ,a polepším se s těma pánama..jsem zapomněla..🤗

Bobca
Bobca 19.12.2024, 12:12:04 xxx.xxx.20.192

Dinisaury neznám,ale znám Brontosaury…Jelen,3 sestry,Žlutý pes,Traktor,Kabát.Citron.Lucie ,Traband,Visací zámek,Mig 21,Slza,Vypsaná fixa,Morčata na útěku,Rybičky 48,Jojo band..Vyšehrad,Wohnout…Nevím obrázek na nebi..dole ti 2 pejsci….Ještě budu hledat..a ten bagr?

Bobca
Bobca 19.12.2024, 09:20:18 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 19.12.2024, 09:13:56

děkuji Zrzavci💐…Mě se zas líbí ty vaše průpovídky a “bubliny”…už tu dlouho nic nebylo..

Ještě říkávám-podle Šimka a Grossmana,že" jsem v minulém životě byla kráva a s posledním litrem ve vemeni jsem utekla zlému kulakovi"..Miluju jejich povídky a s bráchou jsme používali dosti jejich průpovídek😀..Například "je vedle vás místo"…?atd,a já jednou narazila..ta kámoška se urazila.tak to už nepoužívám..Znáte to dál?

Bobca
Bobca 19.12.2024, 09:02:40 xxx.xxx.20.192
N:

To je jen o zvyku.. 🙂

https://youtu.be/D_b8kWYvGkI?si=rOvfIckD5V9ra7ms

Zmožený nejsou,ale tohle téma není zrovna asi…pro mě taky né(je dost odborné),ale…..já reaguju,že to není o umění ovládat,to bych zvládla levou zadní…ale nechci ho-je zbytečně velký…já mám i tablet..ten vozím sebou na wellnesy s kámoškou,připojím se kdekoli,atd..Počítač mám 20 let doma,ovládám,co možná spousta v mém věku neumí-ale abych se nechlubila,doma si najdu v klidu,co potřebuju a ven beru jen telefon na telefonování a psaní sms..Jen mě štvou ty apky všude,že si člověk nenakoupí,co by chtěl,ale přežiju to..

Bobca
Bobca 19.12.2024, 08:52:09 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 19.12.2024, 08:36:19

Já se omlouvám,že jsem tu plehnila vlákno,já myslela,že jsem na víčkách😇snad nevadí..jen jsem chtěla Dafi podpořit,že ji úplně chápu..👍

Bobca
Bobca 19.12.2024, 08:49:09 xxx.xxx.20.192
balu:

Bobčo, tak zadělejte nadvakrát. Bude se vám s menším množstvím těsta lépe pracovat a budete mít jistotu, že nepřekyne. 

i na to jsem myslela…Já původně chtěla jen z poloviny stejně zadělat,ale vemu pak klukům na akci..asi to tak dopadne…Já mám právě vyzkoušený recept na to množství,a kdysi jsem půlila,něco jsem dala normál,něco půl🤭Musím si dát majzla..asi to tak udělám..Dík za připomenutí😇

Bobca
Bobca 19.12.2024, 08:45:17 xxx.xxx.20.192

Co je špatného na malinové zavařenině? 😊

Pecky Buggyro,pecky!!😇..milion peciček🙏..nebo byla angreštová?-nevím,ale křupalo to jak krystal cukr-ten hrubý ale..S tím dřezem to není špatný nápad🤭..ale co se špuntem???samozřejmě beru s humorem😄Bezva řešení🤗

Jo a s těma prsama.zkusím,až si pro to dojedou-že by mi jedny vzala-dobrý nápad....Jinak,holka dělá v malém obchůdku…před vánocema je to šílené…pondělí a štědrý den bude nejhorší..Všichni chtějí nakrájet salámy a šunky až na štědrý den..atd atd… 

Bobca
Bobca 19.12.2024, 08:36:19 xxx.xxx.20.192

Dafi..Já vám úplně rozumím…Jen tak dál-děláte to dobře👌Dělat si radosti..Já jsem 20 let sama,ale mě se poštěstilo znovu obnovit hraní v kapele-10 let..teď sem tam hraju s mlaďochama tady(v pondělí budem mít zrovna akci)..Měla jsem pár špatných období ..i deprese-skončila jsem na psych.oddělení,ale dostala jsem se z toho..Proč to píšu..Někde jsem čela už před těma 20 lety citát.."Nikdy nezapomeň,že dobrá nálada sice nevyřeší všechny tvoje problémy,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to si ji udržet"…to není o přetvářce,ale fakt si tu náladu udržovat,dělat si drobné radosti..Já když jsem se odstěhovala do Olomouce,našla jsem si partu muzikantů a každé úterý jsme chodili hrát do hospůdky..mezitím v sobotu s mýma chlapama,ve čtvrtek byly zkoušky…Já jsem se tak udržovala v pohodě..tady v Uničově byly taky sem tam krušné chvilky-zkrz děti,ale ustála jsem to..a snažím se být dál v pohodě(i když občas trpím-ale už se nehodlám vnucovat-ví kde bydlím)..občas si koupím nějakou cetku-náramek,prstýnek z ocele-1x za rok..uvařím si něco dobrého..👍

Teta má pejsky,musí s nimi ven..nepotká nějakou další osamělou paní?se kterou by mohla kamarádit?..Navrhněte jí to..Takový člověk by mi ubíral energii..měla jsem v práci jednu,a musela jsem ukončit stýkání se s ní..😟

Bobca
Bobca 19.12.2024, 08:14:00 xxx.xxx.20.192

Já letos dostala prosbu od dcery,jestli jí upeču vánočky...Loni jsem nepekla,Letos mám dost akcí před,ale slíbila jsem teda..Nejhorší pro mě je zamíchat to tuhé těsto ze 2 kil sama..Dá se to ještě dát mísu na židli,přidržet kolenama…což právě teď nemůžu😟…těsto dělám tuhé,je to lepší…Včera vnuk dovezl materiál,takže si to teda nerozmyslela🤔😊Doma jsem měla troubu,kde jsem mohla péct všechny 4 zaranu,teď budou muset 2 čekat-doufám,že nepřekynou🙏..no.nějak to dopadne..Včera jsem byla v Lidlu ještě dokoupit zbytky..no myslíte,že jsem si koupila v televizi avízované kuřecí prsa?? no nekoupila..Já k masu nechodívám,na lístku jsem to neměla..Už se mi nikam nechce,asi vytáhnu z mrazáku filé a bude…

Dcera mi koupila na trhu u nich v dědině pár lineckých koleček a srdíček,zabalených v celofánových sáčcích..Uvařila jsem si kafe a….ony byly plněné asi malinovou marmeládou🤭..křupalo to pěkně..peciček nespočet..No,darovanému koňovi jsem na zuby nehleděla a skřoupala jsem to..Ale že to někdo doma nezkusil??Jinak u nás 1 stupeň,včera byo ráno 9..

Bobca
Bobca 18.12.2024, 18:02:25 xxx.xxx.20.192

, tak není velikej, tak zastrčím do podprdy…

Přesně tak..prý by se mi tam vlezla i ta lopata,ale já se tomu pořád bráním…Vidím,že v Lidlu teda budu muset potom asi hotově...Já teda platím všude kartou.někteří ťamani nemají na karty,tak musím vybrat..Moc hotovost nenosím..

Bobca
Bobca 18.12.2024, 09:41:02 xxx.xxx.20.192

Když mi vypršela platnost u platební karty, poslali mi novou s čipem, a dost mi to vadí.

Já ji chtěla vyměnit,taky jsem byla naštvaná-zkrz právě zneužití,kdybych ji někde ztratila..že to nejde…Střežím jí jako oko v hlavě🤔Jinak doma na počítači mám bankovnictví,na telefonu bych too nechtěla určitě..A mám taky Nokiu tlačítkovou..

Do marketů-některých, mám kartu,a štve mě,že jakoby my starší-bez těch apek si nemůžem nakoupit levnějsí věci třeba v Lidlu,nebo Albertu..

Bobca
Bobca 18.12.2024, 09:28:45 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 18.12.2024, 08:58:41

Tak jsem to i brala,hezky napsané..Já dětma žila,tak vím..Nedovedla jsem si představit život bez nich…A strašně rychle to uteklo😊

Bobca
Bobca 18.12.2024, 08:56:29 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 18.12.2024, 08:37:19

Bambulko-jestli se mi o tom bude zdát😲!!…To jsem neměla vidět😲ty pavouky,netopýra..hada v záchodě..Vlastně i tu kobylku!!!!fůůůj…🙄stačí mi ti malí pavouci s dlouhýma nohama..těch tu mám na chodbě pár….😇

Bobca
Bobca 18.12.2024, 08:45:05 xxx.xxx.20.192
balu:

Jen malá poznámka k tomu “nesnáším děti” - z těch dětí vyrostou dospělí lidé a trvá to jen dvacet let. Pak už jste s potomky parťáci, přátelé, i když jste rodiče a děti. A to dětství strašně rychle uteče a je to jen malý časový úsek v kontextu celého života.

Balu…já bych řekla,že Niki žije přítomností,zvířátkama,prací ….O dětech se tu diskutovalo-ještě na iFauně…Má v tom jasno..Hučely jsme do ní zleva-zprava…