To bude asi Jasná páka,nebo Katapult?.pak jsem teda pochopila ten Olymp🙂..Nevím tu opici s kufrem,a ostnatý drát?..a ten Šampón?existuje to?..Na tom trávníku…a to švihadlo taky nevím-aha jste to psali....Kde vidíte Pražský výběr?
Dinisaury neznám,ale znám Brontosaury…Jelen,3 sestry,Žlutý pes,Traktor,Kabát.Citron.Lucie ,Traband,Visací zámek,Mig 21,Slza,Vypsaná fixa,Morčata na útěku,Rybičky 48,Jojo band..Vyšehrad,Wohnout…Nevím obrázek na nebi..dole ti 2 pejsci….Ještě budu hledat..a ten bagr?
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 19.12.2024, 09:13:56
děkuji Zrzavci💐…Mě se zas líbí ty vaše průpovídky a “bubliny”…už tu dlouho nic nebylo..
Ještě říkávám-podle Šimka a Grossmana,že" jsem v minulém životě byla kráva a s posledním litrem ve vemeni jsem utekla zlému kulakovi"..Miluju jejich povídky a s bráchou jsme používali dosti jejich průpovídek😀..Například "je vedle vás místo"…?atd,a já jednou narazila..ta kámoška se urazila.tak to už nepoužívám..Znáte to dál?
Zmožený nejsou,ale tohle téma není zrovna asi…pro mě taky né(je dost odborné),ale…..já reaguju,že to není o umění ovládat,to bych zvládla levou zadní…ale nechci ho-je zbytečně velký…já mám i tablet..ten vozím sebou na wellnesy s kámoškou,připojím se kdekoli,atd..Počítač mám 20 let doma,ovládám,co možná spousta v mém věku neumí-ale abych se nechlubila,doma si najdu v klidu,co potřebuju a ven beru jen telefon na telefonování a psaní sms..Jen mě štvou ty apky všude,že si člověk nenakoupí,co by chtěl,ale přežiju to..
Bobčo, tak zadělejte nadvakrát. Bude se vám s menším množstvím těsta lépe pracovat a budete mít jistotu, že nepřekyne.
i na to jsem myslela…Já původně chtěla jen z poloviny stejně zadělat,ale vemu pak klukům na akci..asi to tak dopadne…Já mám právě vyzkoušený recept na to množství,a kdysi jsem půlila,něco jsem dala normál,něco půl🤭Musím si dát majzla..asi to tak udělám..Dík za připomenutí😇
Pecky Buggyro,pecky!!😇..milion peciček🙏..nebo byla angreštová?-nevím,ale křupalo to jak krystal cukr-ten hrubý ale..S tím dřezem to není špatný nápad🤭..ale co se špuntem???samozřejmě beru s humorem😄Bezva řešení🤗
Jo a s těma prsama.zkusím,až si pro to dojedou-že by mi jedny vzala-dobrý nápad....Jinak,holka dělá v malém obchůdku…před vánocema je to šílené…pondělí a štědrý den bude nejhorší..Všichni chtějí nakrájet salámy a šunky až na štědrý den..atd atd…
Dafi..Já vám úplně rozumím…Jen tak dál-děláte to dobře👌Dělat si radosti..Já jsem 20 let sama,ale mě se poštěstilo znovu obnovit hraní v kapele-10 let..teď sem tam hraju s mlaďochama tady(v pondělí budem mít zrovna akci)..Měla jsem pár špatných období ..i deprese-skončila jsem na psych.oddělení,ale dostala jsem se z toho..Proč to píšu..Někde jsem čela už před těma 20 lety citát.."Nikdy nezapomeň,že dobrá nálada sice nevyřeší všechny tvoje problémy,ale nas.re tolik lidí,že stojí za to si ji udržet"…to není o přetvářce,ale fakt si tu náladu udržovat,dělat si drobné radosti..Já když jsem se odstěhovala do Olomouce,našla jsem si partu muzikantů a každé úterý jsme chodili hrát do hospůdky..mezitím v sobotu s mýma chlapama,ve čtvrtek byly zkoušky…Já jsem se tak udržovala v pohodě..tady v Uničově byly taky sem tam krušné chvilky-zkrz děti,ale ustála jsem to..a snažím se být dál v pohodě(i když občas trpím-ale už se nehodlám vnucovat-ví kde bydlím)..občas si koupím nějakou cetku-náramek,prstýnek z ocele-1x za rok..uvařím si něco dobrého..👍
Teta má pejsky,musí s nimi ven..nepotká nějakou další osamělou paní?se kterou by mohla kamarádit?..Navrhněte jí to..Takový člověk by mi ubíral energii..měla jsem v práci jednu,a musela jsem ukončit stýkání se s ní..😟
Já letos dostala prosbu od dcery,jestli jí upeču vánočky...Loni jsem nepekla,Letos mám dost akcí před,ale slíbila jsem teda..Nejhorší pro mě je zamíchat to tuhé těsto ze 2 kil sama..Dá se to ještě dát mísu na židli,přidržet kolenama…což právě teď nemůžu😟…těsto dělám tuhé,je to lepší…Včera vnuk dovezl materiál,takže si to teda nerozmyslela🤔😊Doma jsem měla troubu,kde jsem mohla péct všechny 4 zaranu,teď budou muset 2 čekat-doufám,že nepřekynou🙏..no.nějak to dopadne..Včera jsem byla v Lidlu ještě dokoupit zbytky..no myslíte,že jsem si koupila v televizi avízované kuřecí prsa?? no nekoupila..Já k masu nechodívám,na lístku jsem to neměla..Už se mi nikam nechce,asi vytáhnu z mrazáku filé a bude…
Dcera mi koupila na trhu u nich v dědině pár lineckých koleček a srdíček,zabalených v celofánových sáčcích..Uvařila jsem si kafe a….ony byly plněné asi malinovou marmeládou🤭..křupalo to pěkně..peciček nespočet..No,darovanému koňovi jsem na zuby nehleděla a skřoupala jsem to..Ale že to někdo doma nezkusil??Jinak u nás 1 stupeň,včera byo ráno 9..
Přesně tak..prý by se mi tam vlezla i ta lopata,ale já se tomu pořád bráním…Vidím,že v Lidlu teda budu muset potom asi hotově...Já teda platím všude kartou.někteří ťamani nemají na karty,tak musím vybrat..Moc hotovost nenosím..
Když mi vypršela platnost u platební karty, poslali mi novou s čipem, a dost mi to vadí.
Já ji chtěla vyměnit,taky jsem byla naštvaná-zkrz právě zneužití,kdybych ji někde ztratila..že to nejde…Střežím jí jako oko v hlavě🤔Jinak doma na počítači mám bankovnictví,na telefonu bych too nechtěla určitě..A mám taky Nokiu tlačítkovou..
Do marketů-některých, mám kartu,a štve mě,že jakoby my starší-bez těch apek si nemůžem nakoupit levnějsí věci třeba v Lidlu,nebo Albertu..
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 18.12.2024, 08:37:19
Bambulko-jestli se mi o tom bude zdát😲!!…To jsem neměla vidět😲ty pavouky,netopýra..hada v záchodě..Vlastně i tu kobylku!!!!fůůůj…🙄stačí mi ti malí pavouci s dlouhýma nohama..těch tu mám na chodbě pár….😇
Jen malá poznámka k tomu “nesnáším děti” - z těch dětí vyrostou dospělí lidé a trvá to jen dvacet let. Pak už jste s potomky parťáci, přátelé, i když jste rodiče a děti. A to dětství strašně rychle uteče a je to jen malý časový úsek v kontextu celého života.
Balu…já bych řekla,že Niki žije přítomností,zvířátkama,prací ….O dětech se tu diskutovalo-ještě na iFauně…Má v tom jasno..Hučely jsme do ní zleva-zprava…