Aktuálně: 3 730 inzerátů210 822 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 09.06.2024, 08:10:08 xxx.xxx.20.192
Ronja s motejlem:

To je paráda!👍Přiznám se i já už pomalu byla za stíhačku, ale držela jsem se, nechtěla jsem dostat černý puntík😉😊. Skvělý zprávy, je dobře, že můžete i ťapat po venku, jezdit…Bobčo, vždyť Vy už přes ty kaluže pomalu ale jistě skáčete❤.

černý puntík-to se mi líbí🤭Holky,já vím,že asi čekáte zprávu,jak to pokračuje,ale..já sem chodím😇🥰fakt,ale....pak jdu jinam,že se vrátím,čtu hodinu jinde a pak mi vypadnete…Nevzpomenu si,že bych měla napsat..Raduš,je to levá noha,takže spojka..Nebudu to přehánět s tím autem,ale Petra je šťastná,že ji v úterý zavezu do Olmika na kontrolu..Její otec-jsem psala,jezdí strašně..bojí se s ním..Chození mám prodlužovat po venku-delší trasy..Doma budu zkoušet až tak od středy už bez berlí..V pondělí to budou 4 týdny od operace..Koleno pěkné,akorát 2 ďubinky po vpichu-mám je masírovat a pomazávat-i jabkem hýbat..Nohu už zohnu skoro až k zadečku🤭Jen mi pořád jaksi nejde šlapka jako“kolíbka ”s nataženým kolenem při chůzi s berlama.(nášlap na patu,zhoupnout nohu a na špičce končit-a mít koleno propnuté)Tuhle večer jsem se zase zapomněla,a šla z křesla zatemnit po svých-asi 2 metry🤭

Ronjo,dík za povzbuzení..Po venku “lítám”už na druhý den po příjezdu domů.Ve středu jsem dojela,a na druhý den jsem šla zkusit schody-přidržovala jsem se naboku loktem zábradlí-a šlo to😇…Sešla jsem sama schody a šla za Petrou naproti do trafiky,a pak se pomaličku dokulhala ke garáži posedět(nikdo by za mnou nepřišel,tak musím já-asi 50metrů)Už v nemocnici-jsem psala,že jsem na druhý den musela 2x za dopoledne a 2x odpoledne projít chodbu ,asi necelých 20metrů..Po schodech mě nikdo neučil,až saniťák,když jsem mu vkročila nemocnou nohou nahoru do sanity..Tak mi to ukazoval u mě v chodbě,kterou nohou napřed..Mám tu navíc 2 zatáčky 90 stupňové..Takže jízda po zadeli se nekonala🙃

To sucho vám holky nezávidím..Tady už by nemuselo pršet..Včera teda jen pár kapiček,ale mraky se táhly nad Jesníkama..Dnes je taky zamračeno..Byla jsem jen zkusit nastartovat auto,bo Ondrášek zapíná světla,jak u jejich auta,a vybila se mi baterka..Jsme startovali kabelama.

Tak jsem sepsala litánii,tak doufám,že jsem na nic nezapomněla🌼🌷❤️☀️

Bobca
Bobca 08.06.2024, 15:48:52 xxx.xxx.20.192

Přijela jsem z rehabek a nebyla jsem doma..Přijela jsem dnes a odpolko dospávala..rehabky dobrý,jezdila jsem na rotopedu..a mám dovoleno jezdit autem..tak jsem toho využila..

Bobca
Bobca 05.06.2024, 10:39:23 xxx.xxx.20.192

Psycholog by vám řekl,že každý den se máme za něco pochválit..byť jen,že se nám povedl oběd,udělala jsem dlouho odkládanou práci…Uklidila si pokoj..I ráno před zrcadlem se pochválit,že jsem šikovná ženská(kdysi jsem to zkoušela,ale jaksi mě to přešlo)A na všem hledat to pozivní..To jsem ostatně dělala i v hodnocení lidí kolem sebe-odjakživa jsem se každého zastávala,že ten člověk za to nemůže,že není tak špatný…než jsem narazila,a už si dávám pozor..to je ale asi vedlejší😊

Chápu,jestli máš Jani vyplňovat nějaký dotazník,ohledně sebe v práci,tak snad máš nějaký pocit z dobře vykonané práce,když tě ocení posluchači..atd..Zúroč to..🌼

Bobca
Bobca 05.06.2024, 10:30:50 xxx.xxx.20.192

Niki-slyším poprvé o kopřivovém hnojivu..🙂banánové slupky používá Zdenka..máčené a vyluhovanou vodou zalévá..Já kupovala na pokojovky v obchodě..nezkoušela jsem teda experimenty..Velké listy stříkala taky kupovaným sprejem pro lesk,ostatní i čistou vodou..

Jinak,co se mi dnes stalo..Spala jsem do čtvrt na 8-jako podle mě poslední dobou dýl..Sednu,vstanu,jdu otevřít okno jako vždy-asi 2 metry..Vracím se a uvidím vedle postele vozík😲..No nic se nestalo,ale úplně mě vypadlo,že jezdím na vozíku..Ale nemůžu se naučit tu “kolíbku” s napnutým kolenem při chůzi..stejně na to trochu došlapuju..Uvidím,co mi řeknou v pátek..jdu na další rehabku.Potáhne se mi těch 7 “lekcí” až do 15.7.

Bobca
Bobca 04.06.2024, 13:43:01 xxx.xxx.20.192

taky tak nadhazuju nohu,když jdu o berlích😎..Myslím,že to elegantněji ani nejde😀

Nádherný koník🐎

Bobca
Bobca 04.06.2024, 13:32:27 xxx.xxx.20.192

pojedu policejním povozem na Policii,poskytnout povysvětlení pro potáhnutí peněženky pacientce,připoutané na posteli po příslušném poopravení palce pravé pařáty-pod pohroužením v  palicolimbu...příčemž padlo podezření na paní propouštěnou po podobném poupravení pařáty v podkolením pouzdře….

Přijela ,policejní příslušník-příjemný,pomohl paní postavit před příbytek…..Pohopsala v pokoj v patře po pařátech-pohoda…Policejní protokol podepsán

Bobca
Bobca 04.06.2024, 09:31:47 xxx.xxx.20.192

mě vyšlo 2,7 nevím čeho…taky mám nejvíc jídlo,nic si nevypěstuju,ale nakupuju fakt jen to nej…Nejvíc asi mléko..mám spotřebu asi 2l/3 dny…někdy litr za den..

Bobca
Bobca 03.06.2024, 10:18:38 xxx.xxx.20.192

Já mám dobrou zkušenost s “odchodem”..bylo mi nabídnuto po 4měsíčním marodění se zádama,jestli nechci 5 měsíční odchodné-i bez 2 měsíční lhůty,že stejně nebyla už práce..Tak jsem to přijala,a pak jsem se dověděla,že stejně na konci měsíce jsem měla nachystanou výpověď..jako ale spousta dalších..Propouštělo se větší množství zaměstnanců…Brigádně jsem ale pak docházela podle potřeby zaskakovat..

Bobca
Bobca 02.06.2024, 17:39:32 xxx.xxx.20.192
Bobca:

u nás pršelo v 8..je zamračeno,16 stupňů…odpolko jsme chtěly s Peťou dát něco na gril..no,třeba se to vyčasí…🙂

nevyčasilo..grilování se nekoná…prší zahradnický…

Bobca
Bobca 02.06.2024, 11:48:21 xxx.xxx.20.192

proč pusto, prázdno,palicolámající přítelkyně-při poledni?😊Požívám připravenou polední pochutinu..pracně připravenou-při používání pouze pravého pařátu,k postávání u plotny,protože příliš pozemní povoz překáží při přípravě příslušné pochutiny…Pivo postrádám,protože paměť pokulhávala…Příjemné poledne👌Pupík plný,půjdu pomuchlat polštář..papa

Bobca
Bobca 02.06.2024, 11:01:54 xxx.xxx.20.192

Jak jezdím hlídat “bordera” Čendu,tak páníček ho naučil štěkat na ptáky na stromě vedle výběhu slepic,aby jim nezobali krmení(asi 30 slepic)..Tak pak,jak jdem do lesa,chvíli je klid,jen jak zavětří nějaké pípnutí,letí jak smyslu zbavený za zvukem,a štěká na celý les..Není k utišení..Někdy pomůže "Čendo,masíčko"ale málokdy..(nosím v ledvince sušené kousky masa,když se mu něco povede-nějaký povel..za odměnu😇)

Bobca
Bobca 02.06.2024, 10:41:27 xxx.xxx.20.192

u nás pršelo v 8..je zamračeno,16 stupňů…odpolko jsme chtěly s Peťou dát něco na gril..no,třeba se to vyčasí…🙂

Bobca
Bobca 01.06.2024, 11:26:50 xxx.xxx.20.192

Moc smutné😢..jak se tam dostal?mají výběh někde u trati?,bez ohrady?

Mimochodem..když skočí pod vlak člověk,jeho pozůstalá rodina musí zaplatit veškeré škody..

Bobca
Bobca 01.06.2024, 10:12:46 xxx.xxx.20.192

Vrátím se k té narkóze..Já mám vymazané dětství,mládí-půl života…jen ústřižky si vybavuju..V 50 letech(před 18 lety) mi dělali hysterektomii(zase to i-y)a prodlužovali mi narkózu prý o 2,5hodiny,že mi rozdělávali srůsty na střevech z operace před 20lety(měla jsem zkrz to problémy celých 20let s vyprazdňováním)ale to je vedlejší..Teď,před 3 týdny,jak jsem šla s tím kolenem,mi anesteziolog doporučil spinální umrtvení,že by to u mě nemuselo dobře dopadnout,vzhledem k mému nálezu v hlavě..Nechala jsem se přesvědčit,bo už bych byla asi blbá úplně..Měla jsem 4 narkózy a po poslední jsem nepoznávala a ni Bohdalku..vymazal se mi z hlavy strom života-rodokmen celého rodinného klanu(279 živých i mrtvých členů,až do roku 1874)..věděla jsem všechno,kdo,kdy,kolik má dětí,jak se jmenují…a pak..NIC.hodně mi to vadí,když spolužáci vzpomínají,a já si nic nepamatuju..I krátkodobou paměť mám pochroumanou…ale žiju👌😊

Bobca
Bobca 01.06.2024, 09:49:33 xxx.xxx.20.192

"Nes.r Blaženo"(žíněnko)ty budeš prostě pořád vybuřovat….chodím i jinam,jak ti to mám vysvětlit😇a odpolko jsem měla program…

Jo,cvičila jsem,dostala jsem pochvalu,jak to mám už rozcvičené sama od sebe,propnutí bezva,že dozadu zohnu na 120 stupňů-že paráda..šla jsem do schodů a ze schodů..Mám změnit nášlap nohy,což mi nejde…zhoupnout se od paty po špičku a nechat nohu nataženou.Masírovala mi jabko,stehy-teda jizvy….

Jinak u nás leje denně,někdy i bouřka s kroupama..Prádlo visí..řev ze skákacího hradu šílený..kluk si vymyslel novou zábavu.."zpívání" do mikrofonu..uááá-bez ladu skladu..Jsem na něho vylezla,chtěla jsem začít taky hulákat,ale jsem se ho zeptala,jestli je to nutné,že jestli mu to nestačí bez mikrofonu,a on že se mu chce zpívat..co že má dělat??tak jsem zavřela okno,šla si bucnout,na ucho dala polštářek 🤔Pak jsme jeli nakupovat s klukama a seděli jsme v garáži,než přestalo pršet..

Bobca
Bobca 01.06.2024, 09:31:05 xxx.xxx.20.192

Rybník Řeka…není to u Ždírce nad Sázavou??kdysi jsem tam někde byla..