proč přítelkyně přestaly péčkovat??přemíra práce??.počasí překrásné,peru povlečení,páč pověsit prádlo poprosila přítelkyni po pravé paži,protože používá pevný psušák😂…pofukuje povětří,po poledni půjdu posbírat..Pfíkovnice,popiš práci-přijímačky??pohoda??pruda?
Příspěvky uživatele
Bobca
Móóóc děkuji👍..hned jsem to přeposlala Jaruš a její dceři..Jsou tam pěkní pejsci..jen jsem nerozklikávala odkud jsou a tak…to si musí už oni vybrat…Dobře jsem udělala,že jsem to tu dala..jsou tu fajn lidičky😇
Houser Gustav…hledám zpětně🤔…nenacházím historky..asi teda na “drůbeži”né?..čtu tu poctivě,že by mi Gustav ušel?…Zdenka měla kohouta Bonifáce,pak 2 mladé-Čuka a Geka,černé,ale ty někam upíchla,že byli malí-z jednoho vrhu kuřat od kvočny…Má teď nového Pankráce..krasavce🐓..V červenci pojedu zas do FM 10 dní poklízet,bliknu ho..I má nové kotě..Jela za kámoškou kamsi k Liberci..A že tam někde našli mezi dědinama šedé koťátko-ti známí..Tak jí ho dovezli Fordem..A ona mu říká “Ford”..hrůza🙏..musím ho pak přejmenovat..Když tak aspoň "Henri"..Měla šedého (ruského modrého),ztratil se i s bíločerným Ferdou..Zůstala jen 3barevná Bára..Už se na ni těším,je přítulná..
Niki-jsi borka👍
Bobi, ten pejsek na fotce je ten dědův, nebo ten ,,nový"? Je moc hezký👍 tak pěkný pejsek se hned tak nevidí👍 Podobný se nebude hledat snadno.
Ten jeho..u něj na chalupě focený..Ten nový čeká na operaci někde..
Evi,odepisovala jsem na psech🙂..Má přes cestu vnučku-bydlela u něj a postavili si s přítelem domek,čekají už druhého potomka..Ta by si ho pak vzala..
hezkou neděli😀
Proto chce staršího,klidného,divočáka by asi nezvládl..Jinak je děda vitální,seče sám tu zahradu každý týden..ale ano, má se pak o něj kdo postarat👍..Vnučka u něj bydlela,postavili si baráček přes cestu,tak by si ho pak vzala…
mrknu….dík..nenapadají mě takové věci..mě to napadlo až,že tu je nabízený ten “vlčáček"ten se mi hodně líbí,kdybych bydlela na baráku-je můj😊
Psala jsem to na “venčící pejsky”,ale zkopíruju to i sem..🙏
Nedávno musel děda-otec od kamarádky,co za ním jezdíme do Kamenné(Mohelnicko)nechat uspat svého pejska..byl už hodně starý,neslyšel,pak přestal chodit a i jíst..Shání pejska,8-10 letého,klidného,menší rasy..dědovi je 80,bývá od dubna do října na chalupě v té Kamenné,a na zimu má v Příkazech(u Olomouce) baráček se dvorkem..Bobeš se měl jak v bavlnce,denně chodili do lesa-má ho za baráčkem..Potřebuje nějakého kamaráda..Má vyhlédnutého někde v útulku,jenže pejsek má jít na operaci ještě-asi křížence jezevčíka-Bobeš byl myslím taky něco takového…..Mě se moc líbí ten černý vlčáček,ale on chce něco menšího..Má velkou zahradu…Zajel by se podívat..má auto,je mobilní..Nevíte prosím o nějakém? Moc děkuji….
Zdravím děvčata(nevím,jestli sem chodí i kluk🙂)-mám dotaz-a prosbu🙏
Nedávno musel děda-otec od kamarádky,co za ním jezdíme do Kamenné(Mohelnicko)nechat uspat svého pejska..byl už hodně starý,neslyšel,pak přestal chodit a i jíst..Shání pejska,8-10 letého,klidného,menší rasy..dědovi je 80,bývá od dubna do října na chalupě v té Kamenné,a na zimu má v Příkazech(u Olomouce) baráček se dvorkem..Bobeš se měl jak v bavlnce,denně chodili do lesa-má ho za baráčkem..Potřebuje nějakého kamaráda..Má vyhlédnutého někde v útulku,jenže pejsek má jít na operaci ještě-asi křížence jezevčíka-Bobeš byl myslím taky něco takového…..Mě se moc líbí ten černý vlčáček,ale on chce něco menšího..Má velkou zahradu…Zajel by se podívat..má auto,je mobilní..Nevíte prosím o nějakém? Moc děkuji….
včera jsem psala,pak jsem na cosi klikla,po odskočení,naskočila na celé ploše jakási cosi reklama..já dala blbec zpátečku a bylo vše v čudu☹️
U nás prší od rána..včera krásně,ale odpolko strašný fučák..V pátek byla u nás Ewa Farna a David Koler..v parku..naštěstí počasí vyšlo..Prý bylo prodáno 5000 lístků!!.Ve čtvrtek skupina “Traktor”-mám od nich ráda “letokruhy”.a ještě nějaká-nevzpomenu si název..Ty jsem slyšela doma z okna,Farnou né…🤔
Jinak novinky ze sousedství😎
Sousedi včera od 6 hodin dělali oheň pod gril na prase ..Celý den čoudili,jsem nemohla ani větrat..Jsem ráno otevřela okno,stojím u linky-a ..říkám si"co tu mám uzeného"? otočím se a čoud se line zpoza zídky..Ale nebyl kravál,jak minulý týden..Mě se cikánské písničky líbí,ale nesmí to řvát nonstop od 4 do 11-dřív to tak bývalo..Telka i přes zavřená okna se nedala🙃 Ale už se umírnili..Jinak prádlo visí,malý zlomený sušák s prádlem leží…100x zmoklý a 100x uschlý koberec přes plot taky schne v dešti..Deky na velkém točícím sušáku-plném.. Co už..Přitom včera hic s větrem🤔Píchlý hrad taky jak zřícenina rozpláclý za plotem🤭To nejde nevidět..jen aby jste byly v obraze,jaký mám pěkný výhled😇
Jinak hady tu nemáme,jen potkany..Micka od sousedky už zakousla 4 během 14 dní..Už tu byl deratizér..
Bobčo, a jakou zmrzku jste měla?
"Carte-dor"..vanilkovou a malinovou..Mají tam hodně druhů-nepamatuju si je🤭..Jsem se rozseděla,lupli mi do kofoly ruma,tak jsem tam nechala auto a nechala se navečer dovézt..Včera pro mě dojel kámoš těsně před 12-akorát jsem si chtěla něco udělat na oběd..Takže jsem si dala jídlo tam..Teda grilovaný hermelín se zeleninou(mám ho ráda)..pak kafe..a že “poseď,potřebuju asistentku u vaření”(sedící-kecající)..Ve 3 byla půlka langoše- “dej si pivko,co budeš dělat doma,však tu můžeš nechat auto,já tě odvezu”..takže v 5 knedlo-zelo -výpečky..no to chtělo taky pivko..Už dlooouho jsem se takhle nezaběhla..v 7 večer jsem byla doma jak na koni..Ráno v 7 smska-"kafe"?..(že dnes pro mě přijede si vyzvednout auto-doba neurčena..)Tak jsem proletěla sprchou a dala si tam kafe a jela dom…Volala Jaruš,že už jsou s dcerou a vnukama v Kamenné u dědy,tak mám dojet na oběd😊Je nádherně☀️..tam ale pít nebudu,pojedu odpolko dom😎
jsem si uvědomila,že už jsem to psala o tom autě,i že můžu od středy chodit..
Tak hlásím,že už chodím po pokoji bez berlí☝️..Pomalu-snažím se,nesmím prý kulhat-ulevovat té noze..takže nekulhám..Ven ale ještě s berlema..cvičím,promazávám,masíruju jizvy..Auto už mi taky dovolili,tak jsem si zajela do vedlejší dědiny za holkama na zmrzlinu a jiné pochutiny..🙂
Bodlinko..nebydlíte u potoka?kdysi u nás na dědině byly svody do potoka..hrůza..Jsme se tam jako děcka koupali😲
kometa:ty vole, kometo - když už jsme u té češtiny. A Bobče to nevadí, jinak bych nereagovala. Je to tak, Bobčo?
bylo to na předchozím vlákně,jsem dala jen příspěvek a né odpovědět😊..Já s Kometkou konzultovala češtinu často,když jsem nevěděla,nebo si nebyla jistá…👍
samože nevadí..to mi ušlo😊..já to brala,že jsme chovali ty králíky a logicky ti na řízek byli..🐇
my měli pečeného,na máčku a smaženého..mezitím maso z konzervy..zabíjačka se dávala do plechovek..kroupy,jitrnice,maso,bůček(něco se vyudilo)polívka…klobásy.
No Bobi👍 A pak, že nemá co napsat. Jenom chtít, ono se najde
Raduš-ty aby sis stejně nerýpla..Nemůžeš to prosím přejít,a být ráda,že jsem napsala??nemyslím si,že píšu málo,jen mám dojem,že spoustu příspěvků asi nezachytneš.
takže-prádlo visí,skákací hrad je píchlej a včera postavili bazén…
megi-the-pes:A bylo zakázáno doma kuřata porcovati!
hm? asi to nikoho nenapadlo🤔?Určitě se porcovaly,ale možná se nedělal řízek?Jako děcko jsme chovali jen králíky,ty na řízek byli,slípky na vajíčka-po vynesení byla polívka..kuřata se nekupovala-nevím vlastně,jestli na dědině u řezníka vůbec byla..jako vdaná pak jsme měli brojlery(i 50ks-bylo nás moc),a myslím,že jsme je taky jenom pekli vcelku..nebo naporcované,ale řízek??myslím že né-byli to macci-3-4kg.…Později menší kuřata jsem dělávala na stojánku-bylo jak grilované..
Cigára si pamatuju ze střední,smažený sýr byl za 7,20,knedlík s vejci za 5,a něco..krupice nějak za 4,5..tu kvůli nám pak přestali dělat,bo jsme na ni chodili na “Růžek”v Kostelci n.Orl.1974
Xerxova:nejprve ty psí - procházky od neděle do dneška jen za humny - všechna parkování do 10 minut od vrat… Chlapec si je užíval
Ty fotky jsou fakt boží😇..Nádhera.psí,i ty nepsí…Já měla kdysi foťák na film,taky jsem hodně fotila,i detaily,pak i digitál,ale to se vůbec nedá srovnat s dnešní technologií..👍👌