Aktuálně: 3 504 inzerátů217 103 diskuzních příspěvků18 333 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 30.08.2024, 19:58:01 xxx.xxx.20.192

Raduš-plavat mi nešlo.když jsem byla s Jaruš na wellnesu..koleno před operací bolelo jak čert..Já jsem neplavec..naučila jsem se asi ve 35 letech plavat v bazénu ve Václavově..Musím mít pod sebou hloubku na dostup..a čistou vodu-jenom bazén..Do rybníka,nebo přehrady(tam Jaruš plavala hodně-v Luhačovicích)mě nedostane ani heverem..

Bobca
Bobca 30.08.2024, 19:53:15 xxx.xxx.20.192
orionka-2:

Prosím, na co je Citalec? Má Vú?

Citalec je antidepresivum..beru ho od 2016(byla jsem na 6 týdnů na otevřeném oddělení na psychině ve FN v Olmiku..napřed 20tku,ale pár let už jen 10-slabší není..Několikrát jsem se ho snažila vysadit(musí se půlka brát aspoň měsíc,pak obden)..Ale jak naschvál se vždycky něco potentočkovalo,vracelo se mi noční “šrotování” v hlavě…Pak mi doktorka řekla,že 10 je jen udržovací,že ho klidně můžu brát dlouhodobě,tak jsem si ho zase nechala napsat..Vedlejší účinky nemá..

Bobca
Bobca 30.08.2024, 08:43:03 xxx.xxx.20.192

jé,holky…teď mi sem vletěla Jiřinka..píšu a říkám si,co to za mnou šustí😀..Mám otevřené okno dokořán,a do půlky mám záclonu,jako svisle..Druhé okno otvírat nemůžu,tam mají hnízdo..Mimochodem,tam bývá takový šrumec,když mladí mají hlad😊Tak jsem oddělala celou záclonu a našla kudy ven🤭

Bobca
Bobca 30.08.2024, 08:38:15 xxx.xxx.20.192

Raduš-jako fakt Ozempic? si děláš srandu,né?sebou picnu o zem?🤭..Ten tlak je na můj věk úplně super,ale né v té mé “velmi ohrožené skkupině”,jak mi pořád připomíná..A to né jen ohledně cukrovky..spíš ty krkavice,tudíž to má nějaké spojení i s cévami kolem srdce..(+Nález v hlavě)Jsem psala,že sebemenší bolest na hrudi-okamžitě volat…Jako-chození…S tím kolenem-operovaným,to není až tak super,jó,chodím,ale pobolívá,lupe mi v něm..Pravé je lepší a horší,takže chodit chodím na nákup,nebo tak…ale na hůlky to nevidím.Ráno,než se rozejdu,jsou obě stejná.Nevím,jak zvládnu plnou zátěž,kdyby mě poslal brzo s tím pravým..Uvidím..

Jani-drž se🙏a hleď se dát brzo dokupy..Co se týče psychiky,taky nejsem zrovna redy👎..14 dní jím jen půlku Citalecu,že ho už vysadím,ale mám pocit,že si ho nechám napsat dál celý..Bylo mi líp😇.. Jsem rozladěná,nic se mi nechce..všechno si zabírám..

Začnu chodit s hůlkama-slibuju,jak budu mít ty kolena vpořádku..Udělala jsem nějaká opatření v jídelníčku…

Bobca
Bobca 29.08.2024, 08:48:04 xxx.xxx.20.192

díky,dávám🥰..Taky jsem si všimla,že fíkovnice nikde není😲..Jani,co je s tebou??

Bobca
Bobca 28.08.2024, 19:44:12 xxx.xxx.20.192
biaca:

Stačí dát lentilky do víček od kořenek a efekt je stejný, ale bez ryb. (Ale kočka se nesmí bát vody)

???jaksi nechápu?🤔

Bobca
Bobca 28.08.2024, 19:40:47 xxx.xxx.20.192

Já měla dnes rozlítané..Švagrová má dnes 90tiny,objednávala jsem jí chlebíčky,tak jsem jí je zavezla..chodí o chodítku a dnes u nás od rána skoro 30.tky😲Byla jsem i s výsledkama u MuDr..☹️..Nebudu se v tom nějak moc babrat..Pořád,že jsem “silně ohrožený druh”.(tlak 135/80-85 je pro mě vysoký-jinak v mém věku úžasný u zdravého člověka)Takže prášky na snížení tlaku…sebemenší bolest na prsou-hned volat rychlou..Na echo jdu až v březnu…Krkavice neprůchodné..takže to může být prý podobné i kolem srdce..

Niki asi už letí..tak doufám,že ti kočičáci se zabydlí u mamky a bude se jim tam líbit🐈

Bobca
Bobca 28.08.2024, 19:23:53 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 28.08.2024, 08:11:54

Efe..Když mi operovali cvakací palec,a vlastně “museli” přeříznout nervy,tak mi řekli,že 1cm nervu se hojí až 4 týdny..měla jsem to necitlivé od ohybu u ruky(tam to řezali) po ohyb horní části s nehtem..vlastně mezi 2 klouby..Trvalo to dýl,ale spravilo se to..👌

Bobca
Bobca 26.08.2024, 15:39:16 xxx.xxx.20.192

to je na každém..😎Miluju snímky mraků…kdybych měla přemýšlet,jestli jsou vytvořené Al ?..mám spousty fotek i svých,co jsem viděla úžasné západy slunka,atd….útvary na nebi…☁️

Bobca
Bobca 26.08.2024, 09:10:12 xxx.xxx.20.192
Ph:

Je to AI.

asi jo,nějak to neřeším(nepřemýšlím nad tím),ale mě se líbí ty nápady…👍

Bobca
Bobca 26.08.2024, 07:13:23 xxx.xxx.20.192

Raduš-Micka je nejklidnější kočka,jakou jsem kdy zažila..Chodí rozvážně..akorát když vzadu zaštěrcháme pamlskama,tak se pobavíme,jak začne běžet,spíš “klusat”..laloky se jí mrskají pod tříslama..párkrát snožmo poskočí..má prý 10 let..Nebo jak zvedá nohy ve vyšší trávě..zastaví se,hlavou jak surikata párkrát koukne do všech stran -už i špatně vidí(narazila i do vrat-jsem zrovna viděla😟)proto asi tak rozvážně chodí,jen po cestičce se rozběhne..Jo,a vousy má přímo dopředu jak mrož..Ocáskem-koncem- třepe jak chřestýš..Když vrní,je to jak přeskakující motor-něco jí tam chrčí(ale málo je slyšet..To ten Zdenčin “Harison Max Ford”je slyšet až ve vedlejší místnosti.🐈

Bobca
Bobca 26.08.2024, 06:59:10 xxx.xxx.20.192

Niki-škoda,že nejsem blíž😟..určitě bych přijela pohlídat a pomazlit se s chlupáčema…Jinak u nás v 6 začlo pršet,ale jen takový zahradnický..už ustává.Je ale zamračeno..Uvidíme do 8-sedánek u kávy může být i pod mrakem,ale pršet nemusí🤔Včera odpolko jsem zabrousila na kanál “filmbox”..Byl tam film “pohlaď kočce uši”(samozřejmě obrazně)z roku 1985..Dětský sbor cestuje z Ostravy 300km na soutěž,která má být ale až za 2 měsíce.datum 9.7. spletl sbormistr místo 7.9…Pěkný oddychový film,plný písniček toho sboru-úžasné čtyřhlasy..a soprán hlavní zpěvačky..Problém se nakonec vyřeší a dopadne to víc než dobře..Po něm byli “páni Edisoni”..hrál tam opět kluk z “výbuch bude v 5” Jakub Wehrenberg..a mladičký režisér Jiří Strach..Myslím 1987..Bezva neděle..Probrala jsem papíry-hlavně jsem hledala jednu lékařskou zprávu,musím s ní zajít k Dr.

Bobca
Bobca 25.08.2024, 09:49:49 xxx.xxx.20.192

jsem ho hned nepoznala,až jsem si to přečetla..jsem se soustředila na tu zpěvačku..Znám originál,a tam má ten chlap super hlas(i když proti Bártovi nic nemám,taky zpívá pěkně)

posílám Micouška na stole,jak si hoví…🐈

Obrázek
Bobca
Bobca 25.08.2024, 07:24:41 xxx.xxx.20.192

přišly mi obrázky s alkoholovou tématikou..dám je sem na “přebrání”😏

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 25.08.2024, 07:15:28 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 24.08.2024, 20:35:55

Tak tahle skladba je taky top..Syn hraje s Bártou👍..Zpěvačka má ten soprán úžasný..👌Nightwish jsem měla všechny CD-teda 9,možná pak ještě bylo nějaké,nevím..I DVD někde ještě mám..pak jsem je darovala..A Beach Boys jsme měli s bráchou na vinylech..Equels,Bee Ges..už si ani nepamatuju všechny..

dnes jsem si cestou domů z Moravy..

z kama jste?Oblast..že jste ty Synkopy prošvihla🙂ti byli v Uničově..(ty Synkopy byly?)ha?Kometko?