Aktuálně: 3 732 inzerátů210 796 diskuzních příspěvků18 259 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 01.07.2024, 15:31:49 xxx:xxx.28dd:980b
Ronja s motejlem:

Žínko, Vy se tu popisujete, že by jeden nabyl dojmu, že z Vás skoro roste lišejník a pak sem dáte zlatý botky? Už Vám to nežeru. Však si je někdy určitě užijete🙂.

Jsem rada, že si toho vsiml ještě někdo jiný… Stará tlustá jezibaba, pleť scvklou jak sušená švestka vlasy jak koudel😜….. 🤭Že Radus 😇.. Škoda, že ji nemám vyfocenou v tabletu😏

Zahradu má obrovskou a maká na ni denně od jara do podzimu .. Nosí apartni slamacek.. Viděla jsem ji sice před 2 lety,na festivalu, byla jak modelka, ale nesmí se jí to říct. Strašně se podceňuje.. Krásná, drobna, štíhlá ženská s obrovskymi mindraky.. Radus, promiň, ale já musela 😘za ty 2 roky se z tebe nemohla stát jiná osoba. Pečujes o sebe,denně cvičís, chodíš ven na okruh, malujes se denně.. 

To já mám 97,z toho kozenky aspon 10 kilo, smirila jsem se s tím.. jsem spokojená, uzivam si. Říkám, že je mi TEPRVE 68..nikdo mi to nevěří.. 

Bobca
Bobca 01.07.2024, 09:40:04 xxx:xxx.28dd:980b

Jsem asi 2km od FM.. Na asi 14 dni.. Včera fucelo celý den, bylo pod mrakem,navečer se prihnaly černé mračna, buracelo, slipky jsem nemohla zahnat do kurniku, kuřátka jsou zvlášť.. O pul 9 to začlo kočka Barca na verande mnoukala jak diva, jsem ji vzala k sobě do obyvaku… IelektrikaI elektrika byla několikrát vypla… s tema rajcatama jste udělala dobre.. Mě tu spadl truhlik s koprivama a naprselo az pod pergolu.. Všechny polstry durch.. 

Bobca
Bobca 01.07.2024, 09:08:09 xxx:xxx.28dd:980b

Když jsme u těch noh…. slabší povahy pozor🤮. Kdysi, když jsem dělala zootechnicku v 80tkach,dělala na kravine ženská, a ta chodila bosky.. Kravince, nekravince, krmení se tenkrát nakladalo na vozíky.takze slapala i v zeleném, krmily se i řízky z cukrovaru.. Dovede si nekdo představit ty nohy? Na patách krátery, rozezrane od mocuvky, nehty cvakaly vepředu o podlahu… Bylo jí kolem 50let.. Nevim, jestli doma pak navlekala ponozky, těžko,ale ono se kdysi říkávalo, že peřina špínu odre… a to nemluvim o kalhotkách na kterých byl i po 3 dnech flek od mocuvky, jak do ni spadla na zadel.. nosily se krátké satove zastery a gatky v létě☀️

Jinak tady bourka jak blazen, večer, několikrát vypli elektriku, dnes je ještě zamračeno, ale hic.. 

Bobca
Bobca 30.06.2024, 10:02:27 xxx:xxx.2737:40dd

Jó, a vyhoda nošení ponožek imrvere, zaručuje pěkné paty🤗.. Bosky venku nechodím, doma mám pantofle.. Až tady semtam probehnu z chodby do verandy k venkovním kroskam, a to pak ponozky trpí.. Jinak před obyvakem se vyzouvam, bo je tu koberec.. 

Bobca
Bobca 30.06.2024, 09:05:53 xxx:xxx.2737:40dd
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 29.06.2024, 14:59:29

Yoda a Prcek?? 😲Můžu poprosit fotku toho Nighta? Nemůžu se na Yoda vynadivat..jak se díváte jeden druhemu do očí 👍

Bobca
Bobca 30.06.2024, 08:24:10 xxx:xxx.2737:40dd

U nás na dedine se kdysi taky nezamykalo ze dvora.. Kulny a curdiky, garáže.. Do té doby, než nám ze sklepa někdo ukradl z 50litroveho hrnce všechno naložené maso na uzení, nechal tam jen 2 zebra.. Nové kolo z curdika, tehdy za 7000 bylo hodně drahé.. Nic se nevysetrilo.. 

Radus, kdybys třeba bydlela v centru.. Ale u vás je sirokodaleko vidět.. A navic, na Slovácku se moc nekradlo, aspoň se říkalo, že jsou v tom kraji bohabojni lide

Bobca
Bobca 30.06.2024, 07:32:43 xxx:xxx.2737:40dd

Ponožky celoročně musím mít na noc.. Ty hebounke teplé.. A poslední asi týden jsem je vyměnila za tenké bez gumicek.. I tady celý den uvnitř musím mít ponožky, takové ty nízké 😇až v létě ven chodím naboso v sandálkach.. Zdenka je taky ten pravý opak.. Po bosky chodí i doma po plovoucce, a to měla do nedávna dlažbu,.. Snad ještě říjnu neobouva ponožky.. 

Jinak vcera mezi poklidem jsem shledla asi 6 dílů Vraždy v kruhu.. Má tu v obýváku chládek.. Venku bylo nedychatelno.. Dnes něco přijde, je zamračeno. Už jsem zchladla z poklidu, tak půjdu obejít truhliky.. Letos jen 19🥰

Bobca
Bobca 29.06.2024, 14:47:36 xxx:xxx.471:4df4
kometa:

A já tam na první dobrou viděla larvu slunéčka sedmitečného…

Taky možné.. 

Bobca
Bobca 29.06.2024, 14:32:56 xxx:xxx.471:4df4
Vahine:

Dnes ráno jsem našla v pelíšku totál uschlé cosi, co mi připadá, jako beruška, která uschla v trávě a zachytila se pak do kožichu, ale v hlavě mi bliká i piják lužní, tak se   radši tady zeptám, co si o tom myslíte? Bělouš má v sobě 2.měsíc NexGard, tak by to mohl být i ten uschlý  piják 🤷‍♀️ blbě vidím, tak se omlouvám, jestli zbytečně plaším 🙈 

Přikládám fotky z obou stran

Obrázek Obrázek

Já si to zvětšila na tabletu a přikláním se k larve mandelinky.. Má vidět i ty pruhy na jedné straně, na druhé nic.. Žádné nožičky, jen kusadla.. 

Bobca
Bobca 29.06.2024, 10:02:31 xxx:xxx.471:4df4

Druhou noc spím u kamarádky, co jí poklizim domácí zvířátka, když je na dovce.. Kohout okamžitě po rozedneni zacal.. Přímo pod oknem.. Dnes si na noc zavřu.. Vylezla jsem v 6,a sla radši poklidit.. Tak to je dilo pro sousedy.. Kokrha skoro nepřetržitě.. Z druhé strany staví přístavu k domu, takže bagr, náklaďáky, vpravo nad školkou staví tělocvičnu.. Loni jsem tu měla řev dětí a lhostejné pancelky.. Je to hold dědina. 

Bobca
Bobca 29.06.2024, 09:44:49 xxx:xxx.471:4df4

Právě, mám dilema, jestli tou pravou bolavou, mám cvičit, nebo šetřit, abych vubec pak odjela, podle té levé, jak to probíhalo před operací.. Tou operovanou cvicim, protahuju lytko a stehno.. Ráno mě v tom koleni pichlo, že se mi málem podlomilo.. Jinak dnes už jadran… 

Bobca
Bobca 28.06.2024, 15:37:06 xxx:xxx.a426:543f

Píšu, píšu.. Spadla mi na displej kozenka, a bylo po psaní 🤭zmizlo to😲včera bouřka, malem plavaly slipecky po dvoře.. Jak bude hezky, vyfotím. Sedím, odpocivam, levou nohou musím ale cvicit.. Natahovat lytko a stehno.. Je to kontraproduktivní.. Pěkně mi v tom koleni píchá.. pravou leduju.. Pod kolenem zespod mam bouli.. 

Bobca
Bobca 27.06.2024, 08:58:46 xxx.xxx.20.192

Raduš,to pravé koleno mi opichoval už kdysi před 5 lety…Bylo lepší,jak to levé..Bolí to čím dál hůř,stejně začínalo i to levé..Včera jsem odešla málem s brekem(volala jsem,jestli mě veme-hlavně zkrz to bolavé,že mě bv něm píchá a brnělo mi lýtko)a s tím,že se svezu i s tím pravým..Dostala jsem hned vynadáno,že o pravém nechce ani slyšet,že nejsem objednaná,a proč jsem teda přišla..s brněním mám jít na neurologii.Nebo na urgent..Odzbrojil mě..Chabě jsem se bránila,že bych se objednala,ale k nim se nedá dovolat,a když jsem se před 14 dny osobně přišla objednat,byla dovolená,i když měli na netu “ordinujeme”.Je tu každou středu od 15,30.19,00..a že mám chodit na rehabky,a když jsem mu řekla,že jsem byla 2x… je to na román..Prostě jsem se namazala na noc aulinem,zavázala,zrušila jsem věci na šití,nepovezu ani mašinu..Koleno bude bolet i z cesty..budu se šetřit..Dost toho,že budu nachozená po baráku..všude daleko..a kolem pipinek a králíků…

Bobca
Bobca 26.06.2024, 09:12:09 xxx.xxx.20.192

Vidíš Jani..,jak se každá pohybujem v jiném odvětví..tak máme i jiné náhledy-pojmenování..Já bych řekla šuplíky pod stůl😇😊ale to tam máš teda fakt “ostré”….drž se🙏a braň se..

Raduš,já mám bujnou fantazii..v první moment,jak jsi napsala,že “rozsekala feňulu křoviňákem”-..jsem myslela na nejhorší….I tak..musí se fakt cítit strašně..😟 

Bobca
Bobca 26.06.2024, 07:48:06 xxx.xxx.20.192

Majetek Akce DHM 307573 K2 kontejner zásuvkový, centr.zámek - majetek v užívání odebrán"

Jani,já pod pojmen kontejner vidím velký kontejner na odpad,na hnůj a podobně..Zarazilo mě to-nevím,kde máš jaký-asi v kanceláři?..Psala jsi o něm??čtu pravidelně,ale nepamatuju se😊

Bobca
Bobca 26.06.2024, 07:41:22 xxx.xxx.20.192

Niki,mašinu jsem zabalila a krabice s látkama vyklidila před operací,abych tu mohla jezdit s vozíkem..V neděli jsem si to sem natáhala..zapomněla jsem,že jsem vůbec byla na operaci,že už normálně chodím, a nohou(samozřejmě tou bolavou)jsem si jednu posunula..Tanečky jsem přežila bez úhony a doma si způsobím bolest🤔No nejsem já blbá?Zítra odjíždím ke Zdence,něco si nabalím,i přenosnou mašinu(nechám si to nanosit do auta)..Kdyby náhodou!!Dnes chci ještě k ortopédovi-bolí mě celkem hodně ta pravá-neoperovaná..Opich za 1000 se mi nechce absolvovat,jen jestli mi dá doporučení na MR,ať se už objednám..ta mě taky určitě nemine..A u Zdenky ji odrovnám úplně..tam se člověk nachodí..Niki,jestli máš mejlovku(možná ji tu někde mám..tak ti pošlu všechny výrobky)..Teď jsem dlouho nic nešila..

Bobca
Bobca 26.06.2024, 07:39:10 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Leithian z 25.06.2024, 22:35:14

Jani..ono je to sice pravda…ale! Dělá se to tak odjakživa..Pokud by si to chtěli nějak zabezpečit,možná by stačil nějaký děda s vlčákem,a lidi by se báli..Uprostřed nikdo netrhá,něco vyzobou ptáci..se ztrátama se počítá..…U nás jsem hráškové pole neviděla,ani nepamatuju..Akorát kdysi-měli jsme velké zahradnictví-se mohlo po prořezání květáku  jít a ty malé si vyřezat,než se to zaoralo..

Bobca
Bobca 25.06.2024, 12:24:04 xxx.xxx.20.192

Meloxicam beru i já🤭..Takže je asi dobrý,když ho mají i koně,a kočky😊

Bobca
Bobca 25.06.2024, 12:19:27 xxx.xxx.20.192

Mě teda pobolívalo-teď už regulérně bolí to druhé koleno…tak myslím,že mě to nemine,až se to levé uzdraví natolik,aby bylo “nosné”….Já to mám vlastně ani né po 6 týdnech..to bylo včera..a od pátku už chodím,no,mohla bych to trochu korigovat,ale já jsem hrozný plašan,já si vůbec neuvědomuju,že jsem byla na operaci..do schodů,ze schodů-taky už bez berlí ..RHB mě chválila už při první návštěvě(měla jsem celkem jen 2),další až 15,7,..Jedu poklízet pozítří králíky a slepice kamarádce k FM..asi 10dní..a kočku Báru.Tak to doufám zvládnu..ale hůlky si vemu sebou pro jistotu..

Bobca
Bobca 25.06.2024, 06:59:48 xxx.xxx.20.192

už učí mladé lítat..málem se trefili/y vedle do otevřeného okna..jedno vrazilo do skla vedle hnízda…jedu teď s Petrou do Olmika na FN pro injekce…