tak jsem volala dědovi,abych to věděla přímo od zdroje..Tak je to jezevčík,od rodičů šampionů-jezdili po výstavách-on teda né..má papíry ..Pochází z UničovaPáneček umřel..Sýr sebral na konferáku,takže na stůl neskočil..Musí si děda dávat pozor..Napřed chleba s anglickou na kostičky-asi 2..Volal vetovi-známému,takže dobře,že to bylo ještě i se sýrem,tak měl čekat…Na druhý den ho vykadil..jinak si rozumí ,jmenuje se Bobik,ten dřívější byl Bobeš..Je zvyklý na vodítko,zatím ho teda nepouští samotného na ulici k lesu..Ale jel nakoupit autem,zavřel branku a Bobík čekal poslušně doma,bez problémů..Spává na Bobešovým…Byli tam už i dcera s děckama,byl s nima hned kamarád..což je dobře..
Jo,a noha bolí,ale v pondělí půjdu na rehabky s nemocnou,tak poprosím,jestli by mi to aspoň nějak nezatejpovali do té středy,než půjdu k dr…
Jó,a jak jsem psala o tom pejskovi pro 80letého dědu..Tak už asi týden má prý asi kokršpaněla,že to nebude jezevčík(přespříští týden bych tam měla jet,tak ho bliknu).Nebyl na operaci,nebo je to jiný..Prý mu umřel páníček,je to něco čistokrevného..Děda nedával pozor a už mu se stolu ukradl tavený sýr i v alobale!!zkoušel mu ho vytáhnout,ale ten ho snad kousnul…ach jo..Vykládala mi to Jaruš-jeho dcera,že jí to tak popisoval..Není to nebezpečné ten alobal??
Niki-bezva fotky..je vidět,že si umíš užívat života a to je dobře.…👍..A nemáš co shazovat,jsi prostě holka krev a mlíko..👌..S tím pozemkem to máš teda blbý,ale uvidíš,třeba se to vstřebá…Kolik tam je těch míst k chataření?
😲😲teda Sarah😲..Já v první moment jsem nevěděla,jestli máte taky krávu,a ta vám nějak utekla ven..jsem to brala fakt vážně😟..tak chuderka těhotná,nezávidím jí to horko..A vy takhle😟..doufám,že jste se jí hned omluvila😇že jste to tak nemyslela…miluju žluté psy…čekám na fotečku po porodu a se štěňátkama🐕
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 09.07.2024, 19:54:03
Znám Nimesil..předepsal mi Aulin,a opíchl koleno..že mi tam dá něco “velkého”..ale už to bylo asi ve stádiu,kdy mě to ještě víc rozhasilo,tak jsem šla do 14dní na operaci..To už jsem nemohla a ni autem jet,ani moc chodit..ale Aulin nepomáhal(prý je to stejné jak Nimesil-kdysi mi to dali místo toho Aulinu na cosi)..dala jsem do Petře na bolest čehosi,bo já beru jen ten Meloxicam na bolest prstů-artróza..Koupila jsem si i mast Aulinovou..To operované koleno je úplně v pohodě-semo tamo tam píchne,ale to nějak neřeším..minimálně..Jen to zdravé-bylo vlastně načaté kdysi,a začlo se ozývat,jak jsem ho asi přetěžovala s berlama,a teď na těch schodkách..možná se to trochu spraví.Včera ráno jsem si dala Novalgin preventivně….Bylo fajn..a jela jsem domů..120km..Při vylézání z auta jsem nemohla nohu narovnat..Ale už to nebudu řešit..Musím to prostě vydržet..Dneska odpoledne taky ordinuje u nás,ale prostě nejsem objednaná,až na další středu..Nemá prostor pro akutní případy..
že jsem tu hubu nedržela 🤭ale zase jsem se dozvěděla, co to vlastně to homeo je.. Nechám to osudu, nebudu nic shánět… Musím to vydržet do 17 než půjdu k ortopedovi..
Zavarovala jsem cuketu kdysi dávno, jak začala být populární.. Že místo okurku.. Všechno se to vyhodilo.. Směs jsem jedla od Jarus na topinky, no, je to asi o chuti.. Já osobně jen pul na pul s bramborama na bramboráky, nebo smazenou, anebo slany koláč, salam, cesnek, sýr, atd..
Dajo, vlákno už je dávno veřejné 😇.. Je to taková všeobecná drbarna o všem a o nicem.. Je tu i vlákno zvlášť, ale tam je zas rozjeta jiná skupinka, a jiná temata.. Taky si tam zajdu počíst . Může si každý psát co chce, jen je na každém, jestli a jak bude reagovat.. Rypani nemam rada, ať si kazdy dělá co chce.
Bodlinko, dík za vtipnou odpověď 👍Na ta homea jsem se ptala ze zvědavosti, bo mi nezabírají ani Novalgin a Aulin mast, a Radka se tím zabývá, tak mě to zajimalo.. Vim jen o těch na modřiny. Nechce se mi jet na urgent. Dnes je to kapánek lepší..
Arniku Montana jsem brala 5 kuliček 3krat denně na modrinu, když mě kousl dobrman do kozenky.. Mizela oči hleda.. Vim, že je vic druhů, nepamatuji se jaký to mělo přívlastek..
Radus, to fungovalo do včerejška.. Odpočinout si mezi poklidem.. nic jiného nedelam. pracka je taky ve sklepě.. 2krat jsem jela do vedlejší dediny pro mléko od kravičky, hmm, a něco dokoupit. Nevim, co je horší, jít xkrát s pulkonvi, nebo 2krat s plnou, do tech schodů.a samozřejmě dolů.. . Pak kastrol s matenim.. Těžko se to popisuje.. Je to tu všude daleko.. Myslim, že tohle mě odrovnalo, doma do schodů bez zátěže jsem už běhala v pohodě. Jo, a schody jsou i zepředu do domu… Ale přežila jsem.. Radus, víš že v tvem veku jsem netusila, že mě může neco bolet.. A mazání kolen? Jsem si z toho dělala srandu 🤭ale stejně to nefunguje. Kdysi mě pomohl obstrik, ale pred tou operací jsem dala 1080 Kč a rozhasilo me to jeste vic.. Tak nevim, jestli to chci absolvovat znovu..
Já kdysi taky velkou studentskou pečeť skroupala jak krajíc chleba.. Evi, je to i vekem.. Telo se mění, hormony pracují.. Chlapům se ten tuk ukládá jinam, a nám dole pod pupikem.. Ja navíc mám ještě žaludek, mam postavu po mámě, jen jsem vyšší
Konečně zase sluníčko.. Včera jsem blikla pár obrázků, naživo je to nadhera.. Růžová zahrada.. Floxy, hortenzie, stromovy ibišek.. A chlupatice s pipinkama.. A Barcu… Zacinam kulhat na zdravou nohu, dnes je to dost zlé.. Lupnu asi Novalgin hned rano.. Ještě že Zdenka uz zitra odpol. dojede, tak ji ten poklid uz nechám.. Jsou tu 3 schody ze sklepa na dvorek, které několikrát musím zdolat.. Jsou vyšší, než obvykle.. Těch 9 normálních, co vedou do bytu musim taky absolvovat, když jdu chystat krmeni do sklepa.. Mažu Aulin, nepomáhá… A na kontrolu jdu až 17 ! Jet do FM na urgent? Nebo ortopedii? ,to asi není dobrý nápad.. Zatím jsem koleno stáhla obinadlem, ale citim ho.. DoPrčic😏
..klobouk dolů….já se tedy taky musim pochlubit…. v neděli to bude měsíc bez sladkého, na kterém jsem celoživotní závislá a to každodenně, párkrát jsem to začala a po pár dnech absťák jak hrom…no a před měsícem jsem si řekla dost…jediné co si doprava, že do bílého jogurtu ovoce anebo lžíci medu….
Evi, a bylo to k něčemu? Jak tě tak vidim na fotkach, nemáš potřebu shazovat.. Tak nač ten stres?
Já například vubec sladké nejim, a váha je na stejném místě.. Já už fakt myslím, ze je to vekem a hormonama.. I kdyz vysadim pivo a víno.. Jsem na stejné váze… Ale pred těma 8 lety semi to darilo s tím herbalifem za 5 měsíců 13 kilo v pohodě, vleže u telky.. Ale jsem se fakt prozrala.. Uz se k tomu nebudu vracet, jen bych Evi byla zastáncem, pokud na to sladké máš chuť, tak si ho dej.. Vybehas to s motylem.. 👌
Teda dobrý 👌… Jste borka.. Tak si to užijte i na té dovce. Já myslim, že teď nějaký prohřešek až tak nevadí… 🥰hlavně, ať jste spokojená, psychika dělá nejvíc.. Nestresovat se zkrz pul kila nahore, to se sundá 👍
Tak to je teda postoj 👌nádherný pesan.. Mě taky, kromě nahateho, se líbí vsichni, ale nejvíc větší pesani.. I když nahateho kocoura jsem hlídala, a celkem jsem si zvykla.. Byl hrozně teplý, až jako s horečkou a měl zlý kukuc.