Megí+Zrzavci…mám dotaz..Dnes mi přišla na mejl faktura,a že je kalendář na cestě…hurá..🥰.má to ale háček..jelikož zítra odjíždím-asi do pondělka-úterka,takže poprosím sousedku o vyzvednutí.Teď nevím,jestli jsem ho platila předem??Já mám tu hlavu fakt blbou..Vím,že knížku jsem platila,ale kalendář si fakt nevybavím..Mám tedy dát sousedce peníze? Nebo mám předplaceno?Moc dík za odpověď🙂
Příspěvky uživatele
Bobca
🤗tak já se přidávám k podobě zajíce-i tak bych reagovala..🤭ale pěkné video..pěkné na nervy😲🤭
takže jsem vpodstatě líná opice😇..ale tak jsem jen lezla!!jinak jsem šikovná,že jsem to zvládla-se musím pochválit🤗…ještě drobnosti..Dnes jsem tu měla vnučku,pomohla mi s tím novým telefonem,vyčistila mi tablet..šikovná holka..Jela-teda měla jet,dnes na pohovor do Olmika..jenže je kolem dokola nepřístupný,tak zůstala u mě…
Ronjo,tady to taky chvilkama zakrývají mraky..ale je už veseleji..Jo,a čekám,že mi někdo vysvětlí,co je to za zvíře ta lemra😊..podle něčeho se to musí přirovnávat🤭
já mám už 4.rokem za oknem hnízdo Jiřinek-tak jim říkám🙂..Letos poprvé jsem zaznamenala podivný jev..Slétají se ke hnízdu ve velkém počtu,tahají se za peří na krku.aby sundala jedna druhou..2-4 jsou pověšené na hnízdě,mladí-2 koukají ven a ostatní-minimálně 10 se “rvou”..Nalétávají jedna přes druhou-ten křik!😟..Je to i několikrát za den,pak je den klid(tak nejsem pořád doma,že)..Teď je od včera zatím klid..čtu tady,že už by se houfovaly? Chtěla jsem je vyfotit,ale jak se přiblížím k oknu,tak odletí..
nádherní🥰💛
Já nechávám poslední dobou doma mobil,když jdu ven..stejně mi nikdo nevolá..a zákon schválnosti zafunguje skoro vždycky🙂..To,když zapomenu peněženku-teda málokdy,ale stane se.tak skoro šílím kde,bo si prd pamatuju..Naštěstí ji pak teda najdu..ale většinou ji vracím hned do kabelky,ale někdy třeba na pumpě letím jen s ní a pak jí mrsknu někam(tak samo s kartou někdy) Já mám v podprdě místečko jak na kartu,tak na mobilek..Teď mi-včera došel “eStar X35 SILVER”..tlačítkový,je větší teda,než ten můj-ten se “tam”nevleze..Jinak u nás se to trhá a vylézá sluníčko
holky!!!..kde žijete?? Jednak-lenora né,ale lemra🤔to jsem lezla,když jsem se dokopala na ty chodby se schodama..Byla jsem už tak hotová,že bych tu 100 klidně oželela..Já mám tu 100 na měsíc za úklid každou neděli..Takže samozřejmě jenom zametám,když není vyloženě po dešti..Teda. Mám jako 200,ale v té pofiderní smlouvě si platím 100za úklid..takže hovno hovno nic..Měla jsem už tak bolavá záda,že jsem se bála,že se mi bloknou..A ráno musí být chodba čistá,bo se otvírá Optika..a bylo tam prachu všude!!No zvládla jsem to,ale ta lemra lezla skoro po 4😊do těch schodů..Jinak jsem uklízela v Olmiku na tržnici zaplivanou a nevím co ještě hernu-pře 10 lety....Měla jsem 100 za úklid..Jak jsem to stihla,tak jsem to stihla..(50kč/hod byla norma-já to měla tak za 1-1/5hodiny)42 automatů naleštit,1 kostky a 2 rulety..Záchody nebudu popisovat..a vysát koberec,utřít židle,stoly…
Já jsem jí-sousedce zdola- dala 100,jak jsem měla berle,ale to vytírala ten měsíc..
tak ještěže má mamka kam jít na vodu a tak..…metr-to muselo být pěkně rozlité…
sutrik:Na šutříka jsou zvyklí. I na mého psa 😉 Pro Bonnie je stáj domácí prostředí, i když je to vedle u sousedů.
“Pepo,já se spletla”😊….asi se v tom ztrácím..já myslela,že Šutřík je ten pejsek?a to je vlastně Bonnie..prosím,vysvětlete mi to,ju?Šutřík je to bílé,na čem sedíte??😇🤭Dík…
Raduš-tak jsem se nedověděla,jak to u vás vlastně je..galoše-cca 20cm-jako u mamky?se rozlila voda?na tom chodníčku,nebo kde?na cestě?Mě 3. pračka venku už nedoschnula,tak jsem jí hodila na hůru ještě s další..Ale hlavně ty deky(i beránková s kočičkama🙂),povlečení a potahy,ty mi uschly venku🙂to by na hůře teď schlo dlouho..Četla jsem,že už i Litovel-že to tam došlo..Ještě že mám dnes jen v Uničově doktora-po roce jdu zase s "podvozkem"..Jinak zase od noci prší..
Niki ti kočičáci se mají🤗
normálně mi to přestalo psát,zastavil se kurzor...zdechla mi klávesnice😲chvíli mi trvalo,než jsem na to přišla,vyměnila baterky..Tak dál jsem viděla zprávy,a tam byla taky jmenována Velička,že se rozvodnila..je to fakt strašný..V těch Jeseníkách..Troubky jsou taky zase v ohrožení..
a to jsem si na tebe vzpomněla,že pořád nic nic a já čtu Velká nad Veličkou!!!že tam míří voda..A Raduš nic..Nevolala jsem,bo jsem lítala tady kolem
v 97 se to otočilo v Tovačově-byly tam kmeny u Anína a vrátila se ta obrovská vlna do Troubek…..nikdo je nevaroval,se ani moc nedalo..Prý to bylo strašně rychlé...Nikdo to z té strany nečekal! Nahoře na hrázi příbuzný měl prý naštěstí otevřená vrata,proletělo to bez nějakých obrovských škod dvorem(jakože to nespláchlo dům)....Ale na “Loučkách” to odnesli nejvíc..ty domky z vepřovic-co mohly vydržet😟že to nezasáhlo chemičku v Lipníku,nebo kde..A my měli gumáky úplně zelené od toho blatíčka..Riskovalo se,že dům spadne,když jsme je stěhovali..
Ti koníci jsou na Šutříka zvyklí?🙂že se tak klidně pasou,a on na ně kouká v klidu..
Dnes jsem jak Raduš..chodím si sem povídat sama se sebou..Spíš podávám dneska hlášení😊tak jsem posbírala už 2 pračky suché-vyfoukané,a pověsila 3…pršet má až v 1 hodinu v noci..Mám vytřený barák i se schodama..Měla jsem nachystanou už 100,že poprosím dole v domečku jednu nezaměstnanou..ale neviděla jsem pohyb..zvládla jsem to,ale do schodů jsem se už plížila jak lemra-sice nevím,co je to za zvíře,ale určitě to byla ona🤭Už mi zbývá jen pokoj..Koupelnu jsem jen vytřela,sprchu můžu až zítra.Konec hlášení..tečka📢✔️.jsem vyřízená..Koleno nepoznám,které bolí víc😟
jsem se dívala na předpověď..dnes už jen sluníčko,tak peru větší věci-musela jsem vysléct minulý týden povlečené,i s poclámkou,potahy na křesla,ubrus(přehoz i s dekou pod tím) na žehlení..Nádobí jsem projela krátkým programem v myčce bez kapsle..Mám odkryté talíře,misky,příbory atd-tak vše muselo jít🤔…Co šlo vysát,mám vysáté,utřené..Amusím vytřít napřed zem zem,ať tím chození nevířím zbytky prachu,mám jen vysáté,že to pak vemu naráz..umyté mám přikryté😎Musím dnes i chodby,schody.. Večer padnu za vlast..
Tak jsem ho odvezla s věcma před 12 hodinou..Byl tu celkem 16 hodin..Může bytná brblat nad cenou..Chtěla by tak všechno zadarmo!! se zdržel tím bouráním!!..Jsem se stavila v Lidlu,vrátila flašky od piva…Myslíte,že jsem ten lístek nezapomněla v pěněžce?už 2x.🤭Koupila jsem si za odměnu 2l Braník ve slevě🤫..Měli lahvový Argus.nevím za kolik-lidi to brali po 2-3 bednách..ten mi moc nejede..Už moc pivo nekupuju,ale dnes si dám při úklidu..Ale napřed skočím pověsit prádlo ven,a pak si asi půjdu bucnout😔
a už je u nás Jadran!!☀️Posílám ho všem,kde prší-kdyby to tak šlo😟
Děvčata..u nás leze sluníčko☀️..modrá obloha,sice s bílými mráčky,ale svítí!..Hraje mi tu zrovna “sladké mámení”…pouštím tu řemeslníkovi směsky písniček.."už mi lásko není 20 let",včil🤗Jde to pomalu,je to křehké😟zatím nic neprasklo..už má 2 strany usazené..osilikonované lišty…řekneš si JEN vyměnit vaničku u sprcháče..Tady se lepí fakt všechno starými použitýmu věcmi..ale myslím to bude o to dražší tou blbou prací!!
No ale že Boubina držela,když se kolem ní ta koťata tak otírala😇 fakt krásná..