Aktuálně: 3 724 inzerátů210 793 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 19.07.2024, 08:16:51 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 18.07.2024, 15:24:46

to je krásně napsaný😇..já bych mohla vyprávět🤗,(co jsem měla udělat a neudělala,a  co jsem udělala a neměla dělat)..ale vydržela jsem👍Půjdu se asi podívat,"vo co go",jestli je to něco tak hrozného…..

Bobca
Bobca 19.07.2024, 08:04:32 xxx.xxx.20.192

Jó,jednou jsem měla kousanec od té "minikurvy"😄pod kotníkem zvenku..flek velikosti mexického dolaru,bolelo to teda strašně,nemohla jsem ani chodit..dostala jsem na to višňák..Bylo to kdysi na srazu v nějakém kempu,a bylo nás pokousaných víc..Myslím byly nějaké jedovaté..Ale na “pičurkách” jsme se shodly..i dámy dříve narozené to přímo takhle nazvaly..

Bobca
Bobca 19.07.2024, 07:48:52 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 18.07.2024, 22:20:13

Jani,taky držím pěsti a přeju štěstí 👍

Bobca
Bobca 18.07.2024, 10:01:57 xxx.xxx.20.192

mě se objeví reklama jen,když přecházím na “seznam témat”,tu “vykřížkuju”,nebo “zavřu” a pak už tam nejsou…

Bobca
Bobca 18.07.2024, 08:36:16 xxx.xxx.20.192

Tak jsem včera u ortopéda dostala doporučení na MR,termín jsem chytla hned dnes v 17,15 a s výsledkem teda až 7.8,bo má zrovna tady dr.dovču a pak mě někam vtlačí na opraci druhého kolene🤭..To jsou fofry,co???..Naštěstí Čenda už není,takže odpadá hlídání…Jak načasované🙏🤗

Bobca
Bobca 18.07.2024, 08:29:44 xxx.xxx.20.192

Tenuri..Jack vypadá jak nějaký sluha s bílou náprsenkou a černým motýlkem..i ten výraz důležitosti👌…A ty “psí dečky” jsou k tomu taky super👍.

Bobca
Bobca 18.07.2024, 08:19:18 xxx.xxx.20.192

Mě na tom baví(ironicky),že člověk neví,který z anonymů píše…Lehce se útočí,když se člověk ani nepodepíše..byť jen přezdívkou..Ano,každý si může psát svůj názor,a nemusí se vším souhlasit..Ale taky nemusím přece reagovat,když se mi něco nelíbí-anebo jdu do toho a nerozčiluju se za jiný názor😏..přečtu a jdu dál..nemusím se hádat..ne?🤔

že jsme tu parta?ano,známe se sice přezdívkama,ale víme o sobě-a je nás tu myslím hodně,co chodí na ta “svá”vlákna..Nevadí mi,že mě Kometka opraví chybu-někdy to i chci,když si nejsem jistá..A chodím si na vlákna,která mě baví..počtu si,pokochám fotkama..dovím se něco zajímavého..pobavím se..Ty lidičky tady mi zpříjemňují samotu…a těším se tu na ně..

Takže “anonyme”,povzneste se nad to..a choďte tam,kde vás to nerozčiluje..😇

Bobca
Bobca 17.07.2024, 09:44:53 xxx.xxx.20.192

zeptám se hloupě…🤔prosím-co jsou to ti "kloši"??🤭Já myslela,že tak říkáte hovadům,ale ….asi né..dík za vysvětlení.

Bobca
Bobca 16.07.2024, 10:53:19 xxx.xxx.20.192

Raduš,u nás byla včera ráno rosa jak blázen..dnes už tak né..nebo já šla teda v 7,ještě v polospánku-usnula jsem znovu asi o půl 6,a vzbudila se v 7..žádná hrůza,nebylo pozdě na kafe,ale jsem se nemohla probudit..Venku si říkám..nikde ani noha,a u řezníka dodavatel,a já"co tu dělá v neděli dodavatel"?Já vyjdu ze svého domu,a 2 metry napravo odemykám vrata k sousedům…Takže na ulic musím..fakt,ani noha..Trafiku zrušili na konci června..Venku 38 pod mrakem…

Bobca
Bobca 16.07.2024, 09:27:49 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 16.07.2024, 02:00:29

jo,Jani..u Maxe jsem to neviděla..byl brzo kastrovaný..

Bobca
Bobca 16.07.2024, 09:24:18 xxx.xxx.20.192

jojo,to značkování si pamatuju od kocourů kdysi doma..se postavil k něčemu,a jak se ocas zavlnil..bylo jasno…👎..Dnes jsme vyfotily Micinku..škoda,že se nenechá pochovat..sem tam pohladit,ale jinak je odtažitá..Včera,jak šli ti psy a Peťa ji honem chytla,že ji uklidí do zahrádky za branku,uklouzla na mokré trávě,narazila si bol,koleno a loket..natáhla si svaly na lýtku,stehně..Vezla jsem ji na rentgen,má to pěkně pochroumané..Dnes parkuju u nich,ať se má Micka kam schovat před pesanama..

Eliško-máte dlouhé šaty doufám,tak to ničemu nebude vadit👍..hlavně,že jste si ji nezlomila..to bude dobrý..Dejte vědět,jestli ten laser pomohl..Já včera na rehabkách byla pochválena,nohu zohnu dozadu na 135stupňů..Zdravou jen na 120 a bolí..se to tím ještě víc rozhasilo…Uvidím zítra..mám odpoledne dr..Jinak u nás je pod mrakem,35 ve stínu,doma 29,5..do chodby větrat nemůžu,bo tam vyjímečně smrdí někomu boty-ale pěkně🤮

Obrázek
Bobca
Bobca 15.07.2024, 10:14:12 xxx.xxx.20.192

včera večer jsme se domluvily sousedky,že se sejdem ráno na kafe..jak se prostě probudíme..všechny většinou po 6-až půl 7…Fajn,já napsala smsku Petře,že vycházím,cestou už Anička seděla s mobilem a cigaretou venku u bytu v průjezdě..tak že se sejdem vzadu u garáže..Proč to píšu..poslední dobou je nás o jednu víc..prostě babinec jak má být😊naučila se za náma chodit Micinka..Koupila jsem jí v Actionu jakési pamlsky,a ona už ví…Takže jak jdu dozadu-kdykoli-už se zvedne a jde za náma ..Je legrační,jak zvedá nohy,když jde přes trávu🐈..kůže v tříslech se jí blimbá…Ale,chci se zeptat..když jí hladím,třepe konečkem ocasu,jak třeba chřestýš..asi 10 centimetrama..U žádné kočky jsem to neviděla..Dneska zas zažila stres v podobě psů-stafordů nebo co to je,náhle se objevených ze dveří,jak šla další sousedka venčit..Micka špatně vidí,tak zůstala stát,psi se mohli zase pominout(jindy se schová aspoň pod auto-to tam dnes nebylo)..Páníčci zítra odjíždějí na dovču,tak budem hlídat s Peťou..

Bobca
Bobca 14.07.2024, 09:07:20 xxx.xxx.20.192

Jako děcko si pamatuju,že brácha měl sbírku motýlů,vážek,šídel,můr a všelijaké havěti…Nevím,kde pak zůstala..Bylo to  v 60tkách minulého století..kolem 1965-8..špendlil je na polystyrén..bylo mě jich líto,že je tak propichoval..

Jinak u nás se už taky trochu ochladilo..25 stupňů..

Niki-to muselo být hezké to ráno😊☀️

Bobca
Bobca 14.07.2024, 08:58:23 xxx.xxx.20.192
Anonymní:

Jezevčík dlouhosrstý, drsnosrstý … ? U jezevčíků se dost liší povaha i podle srsti, drsňáci jsou nejostřejší

to jsem zapomněla…Já osobně se jezevčíků bojím,bo kdysi u kamarádky jsme seděli u stolu,Bročin byl pd stolem,já se na něho podívala,stačila jsem říct,že se na mě nějak divně kouká,a už jsem ho měla na nártu..neprokousl moc,ale kousnul mě..Druhý, ještě u mámy naproti sousedka.."pojď dál,on nic nedělá"..pes se mohl po..srat,jak vyváděl,já couvala po mostku zpátky ,a stejně mě gřajfl do lýtka..Proto jsem hleděla,když děda říkal,jak se měl vlastně napoprvé k dětem..tak doufám,že to bude ten hodnější..Je mu asi 8-10 let..už taky nevím..Dám sem pak foto,jak tam pojedu..

Bobca
Bobca 13.07.2024, 08:29:44 xxx.xxx.20.192

Uničov večer taky pěkná bouřka..Soused hlásil,že jel z práce z Olmika kolem Globusu,tam černo jak v noci,jen světla aut…a tady “prý” u Králové se to nějak střetlo z více stran…že supercela???My byly s Peťou zalezlé v garáži..Dlouho jsme seděly venku,nad náma černo(včera byly 3 bouřky u nás…)a najednou prásk! a současně chrstan..Měly jsme co dělat,schovat židle a věci..Pak blikla elektrika..kluci hráli nějaké hry na telce..Ale trošku se zchladilo..včera bylo celý den jak v prádelně-dusno,horko..

Bobca
Bobca 13.07.2024, 08:11:48 xxx.xxx.20.192
Sarah01:

Ale však víte, že jsem to tak nemyslela. 😊

vpořádku😇to je jasný-jen já tu krávu viděla procházet brankou…🤭

Bobca
Bobca 12.07.2024, 11:45:44 xxx.xxx.20.192

A ještě jsem se dověděla špatnou zprávu😢…Už museli uspat Čendu🐺,minulý týden byl ještě znovu dobrý a najednou se začal dusit,léky nezabíraly…ale snad uvažují o dalším..tak možná budu mít koho hlídat..To mi sdělil děda..Páníčci se neozývají…tušila jsem to..

Obrázek
Bobca
Bobca 12.07.2024, 11:44:51 xxx.xxx.20.192

kopíruju z venčení pejsků….Děda má nového pejska místo Bobeše…

tak jsem volala dědovi,abych to věděla přímo od zdroje..Tak je to jezevčík,od rodičů šampionů-jezdili po výstavách-on teda né..má papíry ..Pochází z UničovaPáneček umřel..Sýr sebral na konferáku,takže na stůl neskočil..Musí si děda dávat pozor..Napřed chleba s anglickou na kostičky-asi 2..Volal vetovi-známému,takže dobře,že to bylo ještě i se sýrem,tak měl čekat…Na druhý den ho vykadil..jinak si rozumí ,jmenuje se Bobik,ten dřívější byl Bobeš..Je zvyklý na vodítko,zatím ho teda nepouští samotného na ulici k lesu..Ale jel nakoupit autem,zavřel branku a Bobík čekal poslušně doma,bez problémů..Spává na Bobešovým…Byli tam už i dcera s děckama,byl s nima hned kamarád..což je dobře.. Jo,a noha bolí,ale v pondělí půjdu na rehabky s nemocnou,tak poprosím,jestli by mi to aspoň nějak nezatejpovali do té středy,než půjdu k dr…

Bobca
Bobca 12.07.2024, 11:41:52 xxx.xxx.20.192

A ještě jsem se dověděla špatnou zprávu😢…Už museli uspat Čendu🐺,minulý týden byl ještě znovu dobrý a najednou se začal dusit,léky nezabíraly…ale snad uvažují o dalším..tak možná budu mít koho hlídat..To mi sdělil děda..Páníčci se neozývají…tušila jsem to..😟

Obrázek