Aktuálně: 3 724 inzerátů210 793 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 28.07.2024, 09:53:19 xxx.xxx.20.192

Raduš-no a co ten vlčák?ten tam je?

leithian-má to něco společného se zvířátkama?(nechci vyzvídat..)píšeš,že ostatní jsou vpořádku..🤔Nakousla jsi něco…😟

Bobca
Bobca 27.07.2024, 08:08:18 xxx.xxx.20.192

Mě přijde,že ty kdysi ty kopřivy nebyly tak ostré..byly ještě i menší-říkali jsme jim žahavky,s menšími zubatými lístky-ty jsem dlouho neviděla..byla jsem zvyklá,člověk plel záhon,a sem tam se popálil..Ale nedávno jsem sama od sebe(nechtělo se mi letět pro rukavice)vytrhla pár velkých kopřiv u plotu u sousedky na zahrádce a normálně jsem měla skoro mtrvou ruku do druhého dne,brněla jak blázen…Nebo jsem už jen stará??😊🤔(vím,že nejsem)😜

Bobca
Bobca 26.07.2024, 07:43:18 xxx.xxx.20.192
Anonymní:

Skok do kopřiv💩

co jsou holky ochotné udělat pro kluka😏..(klepání na čelo ve smajlíkách není)

Bobca
Bobca 26.07.2024, 07:23:02 xxx.xxx.20.192
Orionka:

Schválně: Alánek od Acher ???🤭

ano děvčata😊..už vím…dala jsem to i na "venčení"..hledala jsem to,kde byl,ale v tom množství..to prostě nelze..Jen že se mi moc líb🐕

Bobca
Bobca 26.07.2024, 07:20:59 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 25.07.2024, 23:40:33

Jani-fíkovnice..na noťas jde internet,i na mobil(já se přihlašuju kdekoli na tablet,když jsme s Jaruš někde)..Divím se těmhle zákazům a příkazům..Asi budeš mít jen firemní program,co ti nainstalují a abys náhodou nebrouzdala tady za náma v pracovní době,tak ti zakázali internet😟..K tomu vysvětlení lékařské zprávy-vím,že tomu rozumíš,ale upřímně,já nerozumím těm tvým lékařským termínům,co tu vždycky píšeš😇..Jsem z nich jelen,stejně jak z té zprávy..Nic ve zlém🌼🙏..Chrupavka a menisk vím co je..A jen mi stačí,že mi ty nohy pár dní bolí obě stejně..Musím vydržet..(jó a mám odpojenou tiskárnu,zkrz vozík,aby se mi líp sedělo u PC,tak to nemám ani na čem oskenovat-mívám jí pod klávesnicí-mám takový stolek)..Ale jsi hodná,dík za nabídku…🌷Tuhle jsme šly s Petrou popřát její mamce-asi kilometr a něco,chtěla jsem jít pěšky,ať se hýbu a cvičím nohy..A byla jsem ráda,že nás nazpátek vzal její kluk..Ve středu-jo to bylo ten den,přešla před tím pěkná bouřka,popršelo..Prý jestli to nemůže být změnou počasí??včera a dnes je ale krásně zase,nesedím doma,měla jsem pojížďky s Peťou,hýbu nohama..vylézám z auta jak stařena🤭chodila jsem s ní po obchodech.. 

Bobca
Bobca 25.07.2024, 14:35:47 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 25.07.2024, 13:15:54

ano měla jsem ho taky na ploše,ale asi nefotila..Dlouho jsem měla se štěňátkama-nemůžu ji najít..asi jsem nefotila,ale nevím,jestli labrador,nebo kokršpaněl??(fenka+asi 6-7 mladých)..a při tom hledání jsem sem dala další,na které koukám..

S tou nohou držím pěsti..mě to taky ještě pobolívá a mám zprávu z MR i na druhou,tak uvidím🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 25.07.2024, 12:13:18 xxx.xxx.20.192

žiju,mám rozlítané😊…dám to i sem..nevím,kde jsem toho pesánka viděla a čí je,ale už ho mám 2 dny na ploše

Obrázek
Bobca
Bobca 25.07.2024, 12:01:30 xxx.xxx.20.192

nevím,kde jsem toho pesana viděla…čí je😊…ale hned mě zaujal a-je na ploše..🐕

Obrázek
Bobca
Bobca 24.07.2024, 17:45:59 xxx.xxx.20.192

Raduš,mě po těch rehabkách nebolí ta operovaná noha....kyčle,kříže,zdravé koleno….Ale dnes bylo poslední,dojdu si zítra pro zprávu pro doktora…Přečetla jsem si zprávu z rezonanace zdravé nohy....nezdá se mi,že by tam něco bylo,takže mi není jasné,co mě tam může prostě bolet..Ale nechám to na doktorovi..Jen bych nechtěla,aby mi do toho kolena píchal nějaké injekce..U toho operovaného to bude potřeba,tak jedině ta..za 1280..

Bobca
Bobca 24.07.2024, 09:17:03 xxx.xxx.20.192

Niki-Plíseň nemám(teda černo v jednom rohu zůstalo,to bych musela vymalovat,ale,jednak jsem vysušovala a topila celou zimu víc…a mám otevřené okno skoro nonstop od toho,kdy začlo být venku teplo..Mám tu teď 54% vlhkosti.29 stupňů sice,ale chodím tu jen v gaťkách…🤭

Co se týče toho,jak tu píšete o nechuti něco dělat..to já jsem zhnilá,až do mě prsty lezou..Ten tam je elán,že budu něco šít!!Mám špatné svědomí,co jsem někde slíbila a já se k tomu absolutně nemůžu dokopat..Jsem ráda,že nejsem sama-sousedka je o 23let mladší a je na tom stejně..Snažím se-musím,abych rozhýbala taky ty nohy..Myčka je dobrá věc,ale sama se nevyskládá a nenarovná😏..Nic mě netlačí,ale odkládat to nejde donekonečna.Za chvíli valím na rehabky..Jen si vždycky rozhasím záda a kyčle tím cvičením..i to koleno je pak horší jaksi..

Bobca
Bobca 24.07.2024, 08:54:16 xxx.xxx.20.192
Dublinbarzoj:

Prý  elegantní barzoj🤣, ale na Yodu nemáme,  ten je jednička 👍

Obrázek Obrázek Obrázek

.Dávejte častěji..je krásný-moc hezké fotky..👍…A ten úsměv..

Bobca
Bobca 23.07.2024, 08:08:00 xxx.xxx.20.192

Včera odpolko mi zavolala Jaruš,že jsou s dcerou a vnukama u dědy,jestli nechci přijet,že přijdou i páníčci od Čendy…Tak jsem jela,no foťák jsem zapomněla doma..je to drsnosrstý jezevčík,krásně dlouhý,mazlivý..Vůbec neštěkal..nechala jsem se očichat,myslela jsem,že bude nějak útočit..Nic..Je tmavý,má bílé obočí-no,jako bílé chloupky,pár na čumáku..Líbil se mi..celou dobu byl s náma na zahradě,pak spadlo pár kapek,tak jsme zalezli pod pergolu..Kluci s ním lítali po zahradě…Takže fotečka bude někdy příštěé..

Sago-je potřeba i nicnedělání..obzvlášť v takovém hicu..😊

Raduš,nechce se mi vracet číst..a ty rybky jen přehazuješ z toho náhonu kam?do potoka níž,nebo je nosíš do jezírka??Ten náhon je nad tím vaším potůčkem??už jsem zapomněla..

Bobca
Bobca 22.07.2024, 12:49:42 xxx.xxx.20.192

sakriš,já psala…že jsem zapomněla,že mám něco s nohama,a náhle čapla!!!no zařvala jsem,v neděli to bolelo jak čert,ale rozchodila jsem to,a dnes na rehabkách už jsme nacvičovaly klek na měkké podložce..

Jó,juž vím..zavolala Peťa,že jim nestartuje auto,jestli je hodím někam..a já to nechala otevřené…

Bobca
Bobca 20.07.2024, 14:12:43 xxx.xxx.20.192

Raduš,tak tchýně vás zve na obědy,a vy ani nejdete si ji poslechnout🤔Ten jeden večer by se ta zahrada nepotentočkovala..víš,jak jí muselo být??😟

Bobca
Bobca 20.07.2024, 09:45:47 xxx.xxx.20.192

tak já-zvědavá,rozklikla i ty pavoučí…a to jsem neměla dělat😲se mi o nich bude zdát😇..želvičky a žabky úžasné👌

Bobca
Bobca 20.07.2024, 09:41:37 xxx.xxx.20.192

dík za vyčerpávající odpověď👍Já myslela,že v srsti..že jeden je dlouhosrstý a druhý má krátkou srst..

Bobca
Bobca 20.07.2024, 09:39:52 xxx.xxx.20.192

, proto jsem tu strigu v klobouku určitě nedávala..

celá Radka!!!!..No coment,že Raduš🤭Jinak žiju…brouzdala jsem jinde..jdu něco dělat a odpolko se pojedu podívat do vedlejší dědiny na nějakou “mladou skupinu” z mého rodiště…😎

Bobca
Bobca 20.07.2024, 09:10:03 xxx.xxx.20.192

Dočetla jsem,od včera teda nářez👌..…Myslím,že paní “anonymní”teď lituje,že se vůbec angažovala…Jen můj názor..Já jsem si vždy myslela,že asistenční pes nemůže být ledajaký pes..Ten pudl se mi na to jaksi nehodil..Vídávala jsem vlčáky,nebo “žluté psy”(nevím,jaký je rozdíl mezi retrívrem a labradorem😊)V Olomouci jezdila tramvají paní s asistenčním vlčákem..Ta souhra byla neskutečná..Měl na postroji dlouhé ucho,věděl už,kdy se vystupuje,při nástupu automaticky lehl tak,aby nezavazel..A jedna byla v televizi,nevím,jestli ve “výměně”,nebo v dokumentu..(ta paměť🙄)Osobně jsem ji potkávala..

Těch pesanů je mi moc líto,co trpí “neláskou”lidí,kteří by si měli uvědomit,že je to jejich “druhé já”,že je potřebují místo očí…atd..

Bobca
Bobca 19.07.2024, 10:41:41 xxx.xxx.20.192

tak to je fakt něco jiného…normálně dobré rady od všech…Jsem to napsala už tam..Jsem se tady unáhlila,v domnění,že tam budou rady typu,co jsem dnes napsala(pardon)😇

Bobca
Bobca 19.07.2024, 10:08:53 xxx.xxx.20.192

no,reagovala jsem nejdřív ve vlákně,kde “anonymní” přispěvovatelka žádala o smazání vlákna..ale zašla jsem si sem,a poctivě přečetla(zase jsem nic neudělala😟)celé vlákno..Všechny se tu snažily poradit..Neshledala jsem nic negativního na radách,byly užitečné..vše bylo vpohodě…Do té doby,než začla “vyštarovat”,že se sem dala fotka té paní...Nevidím na tom nic špatného..To by byla obrovská náhoda,aby ji někdo tady poznal..Olmik má 100000 obyvatel..a i kdyby,nic špatného se o paní nepsalo..Pak se to teprve zvrhlo..nevím,co si mám o tom všem myslet..😇