Jsem marodná, mám telku jako zvukovou kulisu a hle pořad “Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli”, normálně by mě to nebralo, ale díl je o medonosných rostlinách a taky o čmelácích a výrobě čmelínu. Kdyby to někoho zajímalo, tak na ivysílání určitě najdete.
tohle sleduju taky😇..je to odpočinkový,člověk se tam ledacos doví…ten čmelín jsem teda prošvihla,nevím,"vo co go"..vrátím si to..
šla jsem zpětně po vlákně..nevím,co se tu stalo(napsalo)..nenašla jsem..Nemám ráda nějaké třenice..Je to zbytečné..Ani to nechci vědět…Chodím sem ráda,nabíjí mě to tu..A navíc-začíná podzim,tma ,celý den svítím..Dnes teda máme sluníčko,hned je veseleji..Jdu něco dělat..To 3v1 je nahoubelec..Když máš binec v obýváku,nemůžeš to hodit do ložnice,a s kuchyní je to nemlich to samé..😇😊🥰Takže holky-hlavu vzhůru a slunce v duši-jak to hlásal Zákopčaník…☀️
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 09.10.2024, 16:03:33
nene,Bobča to nebyla..už nevím kdo,ale ptal se tu někdo..Je to tu teď fakt rychlé…Já spím s chobotem,tak spím dobře😔..Jen pár dní se budím mezi 3-půl4..taky mi začne šrotovat",tak si pustím něco v telce a pak pokračuju..Na spaní mi dávali na psychině Prothazin-malinkou zelenou lentilku..že není návyková..brávala jsem si ji pak cíleně v den úplňku,pokud jsem si ovšem všimla,že bude úplněk,bo úplněk mi bral spánek..Ve 2 v noci už bylo pozdě si ho brát..to jsem zjistila vždycky,až jsem nespala,že je ten oný jak kolo od vozu..První bydlení,kdy ho nevidím..Vždycky mi svítil do oken..Ale byla jsem pak ještě dopoledne mínusová,i když jsem si ho brala třeba v 9..Někdy jsem si jen půlku ukousla-což se nemá..Já mám opačný problém,jsem pořád ospalá(po o musím bucnout aspoň na hoďku,když to překonávám,jsem schopná usnout i v 7)..Koupila jsem si jakýsi Kofex,ale nepomáhá to..
Baže, že je nafouknutý🤭a nene..ten byl nový,stejně jako ten skákací hrad a spousta dalších nafukovacích věcí..byl toho plný bazén!!-do toho 6 děcek-ještě teď mi zní v uších....Postupně to praskalo a leželo to kolem..Delfín vydržel..Teď mají nové takové to kolo,vypletené provazy-jako houpačka,pod pergolou..Velká trampolína vydržela jednu sezónu..
Raduš,jaksi jsem nestíhala,ale není celkem o čem..Ve Štbk já první porod,doktor svůj první porod,rudý i za ušima…hópl na mě,že se děcko dusí(vyvolávali mě ho 14dní předem,zkrz ledviny-6 hodin kapačky a 3 hodiny chození po chodbě)a pak mi šil 13 stehů uvnitř a klasika-nastřižení-asi 4 stehy venku…holka-3,15..Kluk o 3 roky později 4,25-taky vyvolávaný..6 hodin kapačky a za 15 min pak byl venku..Já osobně neshledávám rozdíl ve velikosti dítěte..prostě hlavičku musíš vytlačit tak jak tak a bolí to úplně stejně..Úsměvné to bylo v tom,že jsem rodila už v nové porodnic,nebyla dodělaná,bylo nás tam pár,chodili dole na hekárně údržbáři spravovat topení,ve sprchách ještě nebyly závěsy,takže když se otevřely dveře na chodbu,tak na nás čučeli chlapi..Akorát jsem si nechala ještě klid,když se ptali,kdo už chce mimčo vedle sebe..To se tenkrát teprve zavádělo..V r 1981..A už nebyly peřinky,ale jen dupačky..Jó,a to nastříhávání se dělalo pořád..
A u nás krásně “chčije a chčije”.přesně jak na samotě u lesa..a prádlo visí a visí🙂..A k tomu na zemi se válí velký nafukovací delfín,ustlaný na zmuchlaném bazéně-už asi od začátku září🤭
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 07.10.2024, 08:44:15
mezitím jsou někdy politické,ale ty já nemusím..nezajímám se o politiku vůbec,tak ani ty fóry mě nějak neberou..Ale tahle várka byla fakt dobrá,to mi posílá známá…
Já se přiznam že všude kde to jde jedu scan and go a je klid 😁 práce míň jak na samoobslužný nebo u pasu.
Jani,a jak se pak zjistí,žes třeba něco neoskenovala? jak procházíš pokladnou?..Předpokládám,že to je v Globuse,že si sama oskenuješ,co dáš do vozíku..Vysvětli mi princip prosím..A jak zelenina třeba?Dík.
U nás většina lidí chce asi pořád platit u normálních. Dnes i Lidlu plný parkoviště, ale samoobslužný pokladny plný jen dvě, máme jich šest.
Já zvládám na samoobslužných i navážit a vyhledat cokoli-chce to jednou vidět,jak na to..a jde to🙂..Volám jen,když mám třeba 3 kartony mlik,abych je nemusela vytahovat z vozíku,tak mi obsluha to nějak udělá,abych to mohla nechat na vozíku..I velký nákup zvládnu..Je to rychlejší…Někde teda chtějí doklad na výjezd-třeba v Kaufu ve Štbk,ale u nás v Tescu ještě né..
bankovnictví mám už taky asi 10 let,začátky byly krušné,ale zvykla jsem si..
Musím na sebe prásknout,že jsem měla jeden den “lopatu”-čili dotykový mobil..Ty 3 staré C 1-2 už mi dosluhují-ale ještě pořád se drží..jeden je ale už hodně tichý,špatně je slyšet....Sousedky do mě hustily..Tak mi ho půjčili v prodejně na vyzkoušení..Ani náhodou!!!nic se tam nedalo nastavit..Co bych chtěla za 1000Kč..Sháním starší Nokie-tlačítkové..To by bylo,abych nesehnala ještě s tím vnitřkem,co se dá jednoduše pochopit,,Zkusila jsem i tu pěknou 3210..Tlačítka blumbaly jak žáby v rybníku..nenašla jsem,jak je vypnout,ani nějaké tóny,melodie otředné-chci normální zvonění…atd..Pak,jak mi to ukazovala operátorka,jsem nechápala,proč tam nemůžou dát normálně nastavení-tóny-klávesy…atak..
Jinak,s automatama při výjezdu z nemocnice se domluvím,i platím kartou..jak kdy..Z parkovišť to bývá většinou zadané v systému,tak se otevře automaticky sama..