Orionka:Máte krásný/krásnou kredenc/příborník.
Přesně to jsem chtěla napsat..měla ho sousedka,když jsem byla malá,my měli taky starý typ,ale jinačí..tenhle se mi líbil-to zakulacené sklo…Já,jako malá jsem říkávala "kredenec"..😊
Orionka:Máte krásný/krásnou kredenc/příborník.
Přesně to jsem chtěla napsat..měla ho sousedka,když jsem byla malá,my měli taky starý typ,ale jinačí..tenhle se mi líbil-to zakulacené sklo…Já,jako malá jsem říkávala "kredenec"..😊
říkám-pitva😛..nějaké ztučnělé
přikláním se k těm slepicím kdysi(domácím)..byly žluťounké,vývar z nich se nedá srovnat s kupovanou"hubenou slepicí"z mrazáku z marketu..Máma kdysi lpěla na slepičím vývaru na vánoce,jela jsem schválně do Uničova(to jsem bydlela ještě 10km odsud)a to co jsem dovezla!!..ale musela být slepice👍
My jsme chovali 30-40 slepic,domácí vajíčka jezdil otec prodávat do Rýmařova 2x týdně..Byly krmené kopřivama,řepou,šrotem,pšenicí,plastin a konvit si pamatuju jako přísadu..žádné směsi.
Jinak bezva zábavná dovča..🤭
Vy kucháte ještě s peřím??nebo to je nějaká pitva na zjištění příčin úmrtí??vidím i vajíčka..
a ještě..
další..
opět mi přišel nářez😊
Volala jsem mu,že jestli nemá ještě nějaké jiné poznávací znamení,že to teda asi nejsem já😊
mikrovlnku,nebo dát do horké vody!!!😲..šílené..To já pokud zapomenu,vařím něco jiného..Dávám pomalu rozmrznout do ledničky,aby nevytekla šťáva..To nemám ráda.
Vidíš,takhle jsem o tom neuvažovala…To jsem plácla jen tak ty vitamíny,spíš jsem myslela ty “zdravé”věci ostatní..Já v tom papiňáku vařím taky jen mírně..na 1,jak to začne,stáhnu na 1..Mám barevná kolečka,zelené,žluté a červené,podle toho,co vařím,tak “vylezou” na pokličce..
neuvěřitelné👍co ti holiči dokážou..normálně mě tekly slzy..😢
Jó,vnučka “táhne” celou noc-i 9 hodin🙄
Děvčata…otevřu téma🙏…Papiňák versus pomalé táhnutí vývaru…Já osobně vařím vývar v papiňáku-je to rychlejší,a myslím,že se ty “vitamíny”nebo co udrží pod pokličkou taky(že se nevypaří)..hm??
Jani-Leithian-já myslela,že se hadi svlíkají sami🐍..S tím prstem si nezahrávej,známý měl něco bolavého na prstě a zjistili mu v něm rakovinu…Jestli je to “jen”něco zapíchlého,že jsi to nevyšťárala hned?😇to já hned jehlu,a jedu..🤭
No,nakládáš si toho dost👍..ale jsi ještě mladá,to zvládneš..Takový různorodý chov🦜🐎🐍🐔🐕..??To si teda těch knížek moc nepřečteš😉
vrátím se k tématu😄
tohle mi poslal kdysi spolužák..chodí mi to ještě občas znovu..Moje kámoška to vzala vážně a skoro se urazila,že jak si to může ke mě dovolit,ale já to beru z humorem-aspoň si na mě někdo vzpomene🤭
Jani,na to člověk fakt příjde vždycky pozdě😕..to se nedá nic dělat😟..Je to smutné,ale v daný moment to prostě je tak,jak to je,že člověk se nechová tak,jak by měl,aby časem nelitoval😢….ale časem to přejde…Máš zvířátka..a vlastně-máš něco nového???
Jani,děkuji,jsi hodná…ale nebudu v brzké době instalovat tiskárnu(jestli vůbec)..Jak netisknu texty,tak ji využívám minimálně..možná je i barva zaschlá..Takže nemám na čem oskenovat..Ani na to jaksi nemyslím,vydržím to do toho 7.8.,pak dám vědět,co jsem se dověděla-není to pro mě až tak prioritou😇kolena bolí ráno stejně,až se proběhnu ze schodů a do schodů,tak je většinou procvičím👍😀..
Jinak u nás v noci pěkně popršelo..seděli jsme u garáže asi do 2 hodin..bylo horko,ani větřík se neozval-jinak tam celkem pofukuje..A píšou,že bude odpolko zase..teď je zamračeno..☂️
Dafi:jako vždy krásný fotky,a ty jeho výrazy při běhu,to se neomrzí🙂
přesně to jsem chtěla napsat👌na něho se dá dívat pořád
impact:To se právě docela bojím, že mám moc velkej na to, abych ho narvala do pračky.
dala bych batoh do vany,nebo prostě škopku,kam se vleze,do vlažné vody namočit do gelu na nějaký čas,přidala bych malinko sody,promačkávala,pak vysprchovala…Tak jsem právala batohy,když ještě nebyly tatramatky..Sice byly z jiného materiálu,ale pokud mají ta vypolstrovaná záda,bála bych se,aby se v pračce nějak nepolámala..