Aktuálně: 3 733 inzerátů210 789 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 10.08.2024, 08:31:52 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 09.08.2024, 05:06:27

Teda Jani,kam ses to dostala?😲🙄

Bobca
Bobca 09.08.2024, 12:06:01 xxx.xxx.20.192
Fikovnice:

Bobčo, kdybys (někdy) potřebovala, pošli mi zprávu do SZ a čemu bys event. nerozuměla, tak dovysvětlím (budu-li tomu rozumět já).😉

Tak mám Jani rupturu menisku..zkráceně..6.9. pojedu do Olmiku si pro termín a papíry k operaci…Do levého mi pích nějaký “mogul”..odsál-prý tam byla tekutina..aniž by mi to řekl,sestra se něčemu smála,já zařvala bolesí a ona,že pan doktor odsává tekutinu a pak mi tam dá to mazání..No nečekala jsem takovou bolest..a v papírech mám napsané-v lokální anestezii 2ml meso pce 4ml ser.výpotku z levého kolena s instalací Hyaluru,obstřik pes ans maj gen.1.sin 20mg depo..

Bobca
Bobca 09.08.2024, 11:44:15 xxx.xxx.20.192

u nás včera lilo pěkně-přihnalo se černo,ale odešlo to nad Olomouc a tam,prý to napáchalo dost paseku…že byla voda všude(jen z doslechu,nemluvila jsem s nikým)..Tady měli být Rangers-Plavci v klubu na zahradě…Nevím,jestli se to uskutečnilo,nebyli slyšet-původně jsem chtěla jít,ale vstupné bylo dost vysoké…Nebe bylo šedé a pršelo vytrvale asi 3 hoďky..Seděly jsme pod pergolou u sousedky s Peťou,asi do 9..No než to začlo,se zdvihlo povětří😲⛈️lítaly věci po dvoře..

Bobca
Bobca 07.08.2024, 12:17:43 xxx.xxx.20.192

teda Niki-já bych chtěla být u tebe nalezenec👍..Takový krásný pokojíček,spousta jídla…

Jinak jsem se včera odpolko “zaběhla ”s kytarou,jak sem tam jezdím na pivko do vedlejší dědiny..Byl ještě teplý večer..Sedělo se venku do noci…Bylo fajn..Auto jsem tam nechala a teď jsem dojela-přijeli pro mě,ať si ho vyzvednu..Už jsme se na to chystali delší dobu,ale neplánované je nejlepší👌😊

Bobca
Bobca 05.08.2024, 09:00:55 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 05.08.2024, 08:51:40

to je dobré řešení-vzpomenu si na vás,až budu dělat ten pudink🤭..ale já,že jsem sama,a “žiju,abych jedla”(je to strašné,ale mě to tak přijde),tak to nedokážu..Já chodím nakupovat jednou za 3-4 týdny..řekla bych,že doma toho moc nemám,ale stejně z toho mála stejně něco vytvořím,když mám ty chvilky..😟

Bobca
Bobca 05.08.2024, 08:55:37 xxx.xxx.20.192

Vzpomínám si,když jsem chodila s Čendou do lesa,většinou přiběhl s klackem,delším-asi 40-50cm a mlátil hlavou do stran,divočil,skákal,lítal kolem mě..jakoby se přišel předvést,co všechno dokáže..Pak ho položil a dloubal mi do taštičky se sušeným masíčkem.Jakoby se dožadoval odměny za představení🐕Házel úsměvy od ucha k uchu-to jsme na něm milovala..Tuhle,jak jsem byla v Kamenné,tak jsme s páníčkama na něho vzpomínali..Páníček měl s ním i krátkou agility sestavu nacvičenou😇

Bobca
Bobca 05.08.2024, 08:44:11 xxx.xxx.20.192
Bodlinka:

nejlepší recept na sladké je si to nekoupit

když si člověk musí upéct/uvařit, tak toho prostě sní míň

Bodlinko-to je jen relativní..Já sladké nekupuju vůbec..Ale-mám malý pekáček,asi 20x25..Takže,když mě honí mlsná,upeču si-třeba jablečnou buchtu..Nejrychlejší je sypaná(je tam ale dosti másla nahoru)..Já mám ten problém,že ji pak sním celou..Nedokážu sníst jen kousek..Pořád chodím ukrajovat,až ji sním(málokdy se seknu a nechám si třeba na snídani..Jednou za asi půl roku si uvařím pudink..z půllitru..Dám do 2 misek,jednu sním ještě za horka a druhá nestačí vystydnout..Prostě mám silně vyvinutou slabou vůli🤔To je většinou v neděli odpoledne🤭

Bobca
Bobca 04.08.2024, 18:34:47 xxx.xxx.20.192

A na patnáctém kilometru jsem vyfotila vzácný úkaz - dobrovolně ležící teriéry.-NESKUTEČNÉ👌

Impact-nedovedu si představit takhle putovat se 7 pejsky..takovou trasu😇Ti vás musí milovat…a že poslouchají,i když nejsou na vodítku…Krásný výlet..👍

Bobca
Bobca 04.08.2024, 10:11:45 xxx.xxx.20.192

Podívejte na Bobcu. Půl života se trápila, že nemá prsa a teď by je řada prodala (pardon, sama to psala). 😜

?Kozy jak vozy a vzadu nic,nohy hubené..to jsem psala🙂

Né prsa!!zadel!!..Byla jsem plochá vzadu!🙂Prsa jsem měla nejmenší asi 3,když jsem zhubla na těch 60..teď mám 95 G-H😇

Bobca
Bobca 03.08.2024, 08:01:18 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Canka z 02.08.2024, 18:30:34

Niki-"velká zadel-základ dobré rodiny"👍to říkávaly babičky.."ženská bez zadele,jak týden bez neděle.".Už jsme to tu řešily..Samozřejmě,stehna a madla lásky by ti mohli odcucnout(myslím,že ty ale nemáš,jen asi boky na kyčlích)..vygugli si to..ale můj názor je ten,že to opravdu nepotřebuješ..Já neměla zadek žádný,byla jsem plochá jak deska,a víš jak mě to štvalo??Kozy jak vozy a vzadu nic,nohy hubené…Buď ráda,že jsi zdravá,veselá..užívej si života🙏

Jinak u nás pěkně popršelo..včera byly dokola bouřky..Normálně jsem slyšela asi 10minut rachot-nepřetržitě..jsem myslela,že někde něco dělají.Jsem vylezla z okna,a ono fakt rachotily dokola ty hromy bez přerušení-bylo to divné..

Bobca
Bobca 02.08.2024, 14:48:04 xxx.xxx.20.192
Fikovnice:

Bobčo, sepse dělá septické špice - tj. vystoupá horečka - na 40 (i víc) a zase spadne. Jak jsem psala, už jsem zažila, že jsem tyto špice měla dva měsíce. Teď to začalo ve středu někdy ve 4h ráno, přijde to ze sekundy na sekundu. Jak dlouho to trvalo, nevím. Pak to spadne, klidně do normálních hodnot. Pomnoží se baktérie a v momentě, kdy se vyplaví do krve, dojde tady k té septické horečce. Úplnou definici sepse to nesplňuje, jde o septikémii, ale to teď nechci rozebírat. Včera mi bylo celkem přijatelně. Dnes je to nějaký horší, ale špice zatím ne. Zato opar s prominutím jak prase velkej!👎

Jinak včera jsem normálně šontala po bytě, podle Mirka šontat mám (kvůli trombembolii). ATB mi obvykle napíše Mirek nebo sestřenice. Sestřenice od rána psala:"Urgentně nasaď ATB, do hodiny od příznaků!!!" To jsem tentokrát stihla. Dokonce na radu sestřenice se měnily. Co mě štve, mám v sobě 4 tablety a sr…. jak bič! A  to tu mám laktobacily a další podpůrné prostředky…

Jani,Jani🤔….právě,že ty jak to napíšeš po “doktorsky”..jakési septické špice,septikémie atd.to zní hrozně,ty tvoje odborné názvy😇...Vím,že to máš častěji,pamatuju ještě z iFauny..

Bobca
Bobca 02.08.2024, 09:47:08 xxx.xxx.20.192

politické jsem vytřídila,ale ty šaty jsou hezké…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 02.08.2024, 09:24:57 xxx.xxx.20.192
Orionka:

Liposukce přece existuje, ale to musí být asi tuku víc, než máte vy. Také existuje bandáž žaludku….udělají vám na žaludku uzel a máte k dispozici jen půlku. Víc se do vás navejde….. když tedy nemáte pevné odhodlání, že takhle tedy ne a žádné nedojedky, prostě do sebe tu svou porci nacpete…..😜

Nikča na liposukci,ani bandáž "nedosáhne"svou postavou😏..Je trdlo..má pěknou postavu-podle fotek-to sladké vyběhá,nevím,co řeší..prostě na těch partiích,co by chtěla zhubnout,nezhubne dietama..Bandáž stojí myslím přes 100000,známá na ní byla,vypadá teď strašně!!když měla pár kil navíc,bala pěkná(vůbec na to nemusela jít,ze známosti jí to udělali)..liposukce teď nevím,v 90tkách jsem za ni dala 12000+ 1200 anestezie a ubytování..odsáli mi 2 litry,dalších 20kilo jsem zhubla během "chvilky"(pár měsíců)..Držela jsem se dost dlouho,jenže na benzince člověk sedí,tlačí do hlavy brambůrky,sladké pití…a pomaloučku polehoučku🤗….I když odsají většinu tukových buněk,tak všechny né..Niki,vyprdni se na to…Ty máš jen silně vyvinutou slabou vůli-jak já👌Buď prosím svá!!veselá👍

Bobca
Bobca 02.08.2024, 09:10:13 xxx.xxx.20.192
Fikovnice:

No, to mě odvezou do špitálu… Kdyby ještě existovaly takové ty převozové sanity…ale stejně myslím, že by se se mnou nevezli k PL. Jinak mně je líp, ale mám nasazená ATB a rozhodně si nemyslím, že bych v tomto stavu a s ATB měla chodit do práce. Takto to, na pohodu, vzala i pražská šéfová. No tak se uvidí, co se dozvím v 15h… Jak jsem psala, postoj sestry chápu…

Jani-promiň přímost🙏..nechápu,nemůžeš se pomalu obléct,máš třesavku,a ty řešíš převoz taxíkem,nebo něčím,"někam"..kam?Doktora budeš řešit pak po telefonu?? po 15 hodině?Proč si fakt nezavoláš rychlou?v takovém stavu??😲že tě odvezou do špitálu? a nepatříš tam náhodou?v takovém stavu?Ta ATB ti někdo předepsal,ne?Nedělej hrdinku🙏prosím..

To senior-taxi ,nevím,jestli ho mají i jiná města,ale mělo by se objednat den předem přes"dispečerku",ale když se zavolá přímo řidiči,tak pokud má čas,přijede.Vykládal mi,že vezl akutní bolest zubu na zavolání hned.

Bobca
Bobca 01.08.2024, 09:42:17 xxx.xxx.20.192
megi-the-pes:

škareďák na počíták

…tohle,když si nainstaluju,tak -(zeptám se jako naprostý laik,nemám chytrý telefon!!)můžu posílat fotky na chytré telefony těm,kdo to má v telefonu??..Plete se mi mesengr s instagramem..může mi to někdo vysvětlit,prosím?Spolužačka mi pořád vnucuje “cocap”,že volá zadarmo do zahraničí atd…,ale já mám senior tarif za 250kč,nekonečné volání i sms(a z toho dokonce za 100kč data,která nepotřebuju,ale musím si je platit)..já nepotřebuju sedět u počítače a volat zadarmo,když tu sedím-plácnu 2-3 hodiny ráno,než si počtu..A volám pak kdykoli během dne..

Bobca
Bobca 01.08.2024, 09:17:24 xxx.xxx.20.192

ta kredenc,nebo ten kredenc??otázka pro Kometku..bez kredence-bez stroje?🤔hm?

Bobca
Bobca 01.08.2024, 09:15:13 xxx.xxx.20.192
anekapace:

Už jsem to zkrátila na požadovanou délku. Takže jsem to vyřešila přešitím. Bála jsem se toho, ale docela snadná práce. 

Je to jen popruh potažený Sympatexem, musela jsem zkrátit kurt z obou stran, protože jsem chtěla tu gumovou vložku zachovat v prostředku. 

Ale asi nakonec lepší než inzerce a shánění nového. Večer zkusíme. 

🙏

Obrázek

šikovná holka..👌👍