děkuji…Já kdysi viděla zavázané uši,když se kupírovaly dobrmanům-do špičky…
Příspěvky uživatele
Bobca
trošku z jiného soudku..😊
Já chtěla spíš zdůraznit,jak jsem to měla stažené..Ty zářezy po obvaze..
když kolegyně požádala “můžu dostat trochu ody?”……tohle jsem jaksi nepochopila-si asi sedím na vedení🤭🙃..je to překlep?nebo jakože neřekla “vody”?
prosííím,co ty uši? i to štěňátko je má zavázané..to se tak musí?..je nádherné😇
Dublinbarzoj:Venčil se miminko naháč od mé milé známé. Poňuchňaný, olíbali jsme se navzájem, no prostě pan Úžasňák. S dovolením sdílím pro potěšení😍
co ty uši?..jsem zvědavá…jsou zajímaví..já znám kocoura naháče,a ten je celý nahý..Nevím,že můžou být tak krásně kombinovaní s chlupama..
tak jsem si dnes ráno odmotala ten obvaz..už jsem nemohla vydržet,ale ty 2 dny určené jsem to vydržela...Už v nemocnici jsem hlásila,že mi to dost táhne..prý,že to není možné..Tak už můžu propínat-jako bych měla pod kolenem něco nacpaného….Mám to celé jaksi napuchlé..modřinové..Jsem začla brát Arniku montanu..Zapomněla jsem to bliknout,než jsem nalepila ty náplasti..
Jinak vajíčka vařím taky s bramborama..Mrkev s hráškem ze sklinky dávám..Rýži nevařím v sáčku,takže si to nedokážu dost dobře představit-ale proč né,se sáčkem?Ale přece jenom ,odkud to vejce vyšlo,bych asi nevařila s rýží..Dělám na cibulce,a dovařuju v peřinách..
Max neznačkoval nikdy,byl v půlroce kastrovaný..neznám nic označkovaného,ani počuraného..Se to tu rozjelo😎
Nemůžu spát-jsem se včera asi překafovala🙄vlezla jsem na počál…a tam tohle😄
Než jsem se prokousala až sem…Včera jsem přijela o půl 12,uvařila si první kafe..tam byl pokažený automat,a nenapadlo nás říct si sestře…ty sanitářky tam mají ale fofry..byl tam i ten jeden sanitář,co minule..Raduš,ta krev znamenala,že jsem zas měla v kanyle ještě moc krve…a sestra pořád,že mi to už vytáhne..Málem jsem se s ní pohádala,když jsem jí několikrát řekla,že ráno doktor říkal,že to necháme až do večera..Od té půl 2-od operace do večera jsem měla skoro celou bandasku-asi 250m.pak mě to vyměnila,do 10 ráno bylo 110,ona hlásila 90..Já tak znervózněla,když jsem ji slyšela,že teda po obědě..Zaháčila jsem za tu hadičku,když jsem přelézala..Na jedné straně je kyblíček a druhou se nalézá na postel..Chrstalo to všude,celá postel,na zemi..Já se rozbrečela bezmocí..Pak jsem uviděla jednu známou sestru od nás z dědiny..tak jsem jí to řekla,ta že se zeptá doktora..Samozřejmě,že do večera..Ta “sestra”(hrála si na staniční) byla na mě naštvaná,chodila kolem,ani se nepodívala..I chladicí gel jsem si musela vyprošovat od operace..první den 1x,a na druhý 2x..Minule běhali co chvíli..Já bouli nad kolenem,když jsem šla na chodbu,vyloženě to ze mě valilo,a ona pořád,že ven..A prý,když tam něco zůstane,tak to pak pan doktor vytáhne!!asi jí nikdo nevytahoval z kolene vodu-šílená bolest….a zbytečně,když jsem ve špitále a může se to nechat vytéct co nejvíc..Včera jsem měla vnučku na návštěvě,donesla mi nákup..Pak se mi nechtělo na počítač..Raduš zase plaší..sakriš,jsem jí psala na telefon..na sanitu jsem čekala skoro 3 hodiny,pak jsem byla ráda,že sedím.jako si asi myslí,že bych umřela za půl dne😇😊Dnes taky přišla Eliška,i e-recept mi donesla..poseděla až do oběda..Pak jsem byla na kafi..a teď,než jsem to přelouskala…Jsem v pohodě,ráno sundám bandáž a začnu pořádně cvičit..kotníkem hýbu,ale musím propínat,což s obvazem moc nejde..
děkuji…chtěla jsem dát tvrdé y,ale ta histerka mě popletla..už jsme to tu kdysi řešily…😊Jinak děkuji…ozvu se…papa
teď čtu zpětně,a vidím,že ti to už Raduš “vytáhla”…😊
kometa:.jen mě trochu štve ta narkóza,naposledy mi po ní bylo špatně,a to tak,že velmi
A to nenabídli epidurál?
Reni,já jsem s tím počítala-minule to bylo fajn..ale..byla jsem 14 dní předem objednaná na předoperační vyšetření..Minule mě doktorka dořvala,že sebou nemám papíry,a to jsem se šla jen objednat.bo tam se nedovolá telefonem..Teď jsem všechno měla,a že stačí ve středu 16 a dala mi papíry na krev a moč..a pak,jak jsem ve středu přišla,tak mě dořvala,že jestli si nepamatuju(nepamatuju)že se týden předem vysazuje Trombex..tak mě na ARU doktorka řekla,že je to málo od 16.do toho 21.a že by to mohlo udělat paseku v tom vpichu-né na koleni,ale mohlo by to krvácet dovnitř páteří..A že půjdu pak n apár hodin na Jip..jsem to už psala,ale teď je toho tady tolik🤭
Naposledy-to jsem myslela ,když jsem byla na té histerektomii(stejně si to nepamatuju to i-y..🙂)V květnu mě nemohli uspat,že by mě neprobudili,tak jsem byla jen vpichem uspaná.jsem si to pochvalovala..
Moc děkuji za pochvalu💪😇..Dnes nastupuju do FN v Olmiku,zítra jdu na laparo s meniskem..Tak se asi chvíli odmlčím..uvidím..budu mít sebou tablet..
barzojíci jsou fakt nádherní-majestátní-tak jako Yoda👍…Neměla jsem možnost se takhle setkat s nimi naživo…ale to zbarvení..Jsou samá ruka,samá noha,ale hrají si jak malá děcka😊
a děvčata-děkuji za podporu🥰.."všechno bude fajn",jak zpívá Ledecký..Doufám,že tam bude ten můj zdravotní bratr,co mě vozil na WC..a před tím mě posazoval na mísu..to byl zážitek🤭
v poho,to já si jen tak dělám srandu.🙂 ..jen mě trochu štve ta narkóza,naposledy mi po ní bylo špatně,a to tak,že velmi…ale teď to bude jen na půlhoďku..Takže opakuji pro neznalé ..Jdu s druhým-pravým kolenem na meniskus..V květnu jsem byla s levým..Nic to néni,za chvíli jsem skákala přes kaluže🤭nebojím se toho .Nastupuju v neděli ve 14hod,a berou mě v pondělí dopol..v úterý,nebo ve středu pojedu domů..
hezký den…😊
Já včera dopadla!..Přijela jsem na anesteziologii chvilku dřív..V 11,a byla jsem na 11,15..Sestra posbírala papíry..Tak příjemnou sestru jsem dlouho nezažila..Trpělivá,veselá,rozsévala dobrou náladu..Za chvíli vyběhne:kde mám paní Horákovou?..Vy nejste vůbec v systému!!Co s váma?..Já často prohlašuju-třeba v obchodě-že nespěchám,že jsem v důchodu..Vedle seděly 2 ženy,jedna taky na 11,15 a druhá na 11,45..Ještěže jsme měly dobré téma na plkání..Tu první vzali 13,10,druhou po ní a mě 13,20..Za 5 minut jsem byla i venku..Byla tam ta moje minulá anestezioložka..veselá,příjemná..A že tentokrát mě musí uspat,že jsem nevysadila včas Trombex na ředění..Přitom jsem byla 14 dní před objednaná na předoperační-jsem psala..Dr mě objednala na den předem před “árem”..a poslala mě dom..a ve středu mě dořvala,že jestli si nepamatuju,že se to má vysadit týden před..no coment..Tak nejsem nadšená,ale že prý mě dají pak na Jipku na chvíli..Operaci by to až tak neškodilo ,ale po vpichu do zad by to mohlo krvácet dovnitř..
co už…asi si vygruntuju,kdybych se nevrátila🤭
Fikovnice:Ono těch laboratoří je už dnes hodně. Takže kdyby Buggyra chtěla, klidně by se tam mohla jít prospat…😊 Třeba by to spojila i s výletem za mnou…
Problém je, že ona nechce.😄
Jani..u nás je celkem nával,čeká se..hledím,že by někdo mohl jen tak…Já teda čekala,že budu spát někde pod kamerama-jak to ukazují v telce..a ono to je jenom oddělení nemocnice..Poprvé se spí samostatně,a pak už normálně po 2.když jdeš pro přístroj.Já byla naštvaná!!Chtělo se mi už v 9(jak si nejdu odpolko bucnout)tak mi to nasadila a já usnula..V 10 hodin na chodbě takový rachot!!bouchání nábytku..přišla sestra z jiného oddělení a “ahój Lenkó”na celou chodbu..A bylo po spaní…převalovala jsem se hodně dlouho,ale snad prý “ta hlavní hodina stačila” na ten monitoring..45 desaturací za hodinu spánku..
a Raduš..EKG mám úplně vpořádku,to s tím nemá vůbec nic společného…
Niki-psala jsi,že jeden byt odmítla…Proč?to byl tak malinkej?já bydlela už i v 4,5x4,5m,pak 3x7,a teď 5x5m..Mohla tam jít a hledat dál!!je mladá,já se stěhovala už 6krát(a o Leithian nemluvím-že Jani)Hlavně,že by to měla lepší,než teď..a pak čekat na městský..ale u nás se dává městský byt jen samoživitelkám,nebo prostě potřebnějším..Já nemám nárok..mám být ráda,že bydlím…
Jó,a chtěla jsem napsat,že jsme byly se sousedkama v Senici na Hané pro novou kočičku..rezavou..První kotě jsem viděla,byl to kocour,druhé jsem neviděla-prý je to kočička..uvidíme Rezaví bývají prý jen kocouři??..je děsně plachá..kočka tam prý měla 7 koťat,někde ve firmě ve skladu..Jedné paní se zželelo a nabídla(asi 2 měsíční)na FB..Je malinká,bude přes zimu v bytě a na jaře začne chodit ven,bo by utekla…Ale od včera,kdy to zveřejnila,už je má všechny zadané..Jely jsme už v 7 hodin..Micinka je 14 pochovaná..napřed sousedka nechtěla ani slyšet,ale poslední dny pořád brousí po nabídkách..tak jsme jely...Bude to už 3. Micinka..a jeden byl Miciáš🐈