Aktuálně: 3 501 inzerátů217 010 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 02.11.2024, 09:00:21 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Byl by krásný, kdyby ho furt někdo neprznil:

Setkání u Obecního domu v Praze 28. října 2024, pořádaném "Institutem Václava Klause".

Jenže tuhle větu vám žádná autokorekce neoznačí, no… tohle slovo má normálně ve slovníku.

asi si sedím na vedení??..vysvětlí mi někdo,co je na tom špatně?🤔jsem asi ze staré školy..

Bobca
Bobca 31.10.2024, 15:57:21 xxx.xxx.20.192

A myslím, že i Bobča by k tomu měla co říct, kdyby o tom chtěla mluvit.

Právě..napsala jsem litánii,ale radši jsem to smazala..Nebudu se v tom už babrat-ubližuje mi to..Jen bych Niki apelovala na to,abyste mamce nic nevyčítaly..Postaraly jste se samy,tak to nechte být..

Bobca
Bobca 30.10.2024, 13:54:59 xxx.xxx.20.192

já naposledy pod širákem v důlku na skále někde v Prachovských skalách,ale to mi bylo asi 21🤭..na Hnojníku v Beskydech…..v Lenoře a podél Vltavy na loukách-byla jsem čundračka😊….ale od té doby jenom postel🤗

Bobca
Bobca 30.10.2024, 13:45:20 xxx.xxx.20.192

já,jako jen pozorovatel,jsem úplně mimo🤔..co a s čím se hraje,a co se musí odkládat..a tak…😊😇🥰..ale nemusím vědět všechno🙃že?

Bobca
Bobca 30.10.2024, 11:38:31 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 30.10.2024, 11:09:34

tak to teda čučím🤔..Já,když mám někde spát bez mého polštáře,tak si ten oný musím zmuchlat,abych měla rameno na matraci a hlavu na té guči..😊..Každý to máme asi jinak…🙂

Bobca
Bobca 30.10.2024, 08:58:58 xxx.xxx.20.192

Nová matrace, pokud něco, byla takové placebo…

Buggyro-to jako vážně?..to si nemyslím…spánek ve správné poloze,na matraci,která kopíruje tělo,si myslím,že je dobré,né?navíc s anatomickým polštářem,kde rameno je zaranu s nim a hlava je v rovině s páteří..hm?a zadel(boky) se pěkně zaboří…

Bobca
Bobca 29.10.2024, 13:21:57 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Jo, mimochodem, o matraci se doktor ani nezmínil. Ptal se na vložky do bot, nosím ortopedické, jinak ho v podstatě nic kromě zaměstnání nezajímalo.

Matraci ti doktor nemusí doporučovat,to je myslím na každém,jak si ustele,tak si lehne..🤭😇..aby ho nebolela záda..Vidíš sama,jak ti to pomohlo..Jen se bojíš přiznat,že ti pomohla…Tohle řekni doktorovi,že už je ti líp po nové matraci..a cvičení bude doplněk..Ale má pravdu,abys necvičila blbě,nech si ty cviky ukázat..Nemáš nárok na rehabky??

Bobca
Bobca 29.10.2024, 13:14:15 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 24.10.2024, 00:10:37

je to odpověď i pro Alušku…

Děvčata,nic ve zlém😇nechtěla jsem už reagovat,ale nedalo mi to....…Jen to chci uvést na pravou míru☝️.."ohodnotily" jste “víčka”,jak jste ohodnotily🤔budiž..Pro někoho ale to plkání “o ničem”může být dost důležité-a mají ty dotyčné na to času dost sedět u diskuse😇..A těch pár příspěvků,o kterých je řeč, se tam ocitlo víceméně omylem.(nikdy se tam nikdo nehádal),proto bylo upozorněno na to,jestli si děvčata nechtějí založit vlastní hádací vlákno…NIC VÍC !🥰…a takhle se to blbě rozmázlo..těžko to dohledat(asi 3-4 příspěvky)..je to hodně rychlé vlákno…Tolik na vysvětlenou..🌼💐

Bobca
Bobca 29.10.2024, 12:32:16 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 29.10.2024, 10:42:16

. Mám rozdělané 3000ks puzzle Pána prstenů, tak jsem celé dopoledne pilně skládala.

Teda,kdy na to bereš čas?..ale je fajn,že se takhle “donutíš” dělat i věci pro sebe…Já byla kdysi taky hodně akční…Ale bylo hospodářství,pole,dobytek…Teď nemusím-asi bych to ani nezvládala…Takže jsi ten prodloužený víkend využila domrtě👌💪Jsi dobrá..

Bobca
Bobca 28.10.2024, 11:40:11 xxx.xxx.20.192

ale jo..ťapkám..chodím ven dopol i odpol.na menší “okruh”…Ale mám veselou příhodu z natáčení….Týden jsem nebyla ve sprše,,jen se umývala+vlasy v umyvadle..tak jsem si nachystala strečovou fólii,mám koupenou stoličku před sprcháčem(36cm vysoký sprcháč)..Přijedu  s vozíkem,vstoupím dovnitř…..začínám strategickými místy,pak si namočím vlasy..zohnu se pro šampon..a !..koleno nezabalené🤭Tak v předklonu dodělám vlasy a ostatní hygienu-co už..pomaličku vystupuju,utrhlo se madlo(je jen přicucnuté),ale držela jsem se i sprchové baterie,tak to dobře dopadlo..Vyměnila jsem náplasti-nebyly ani moc mokré…

Jinak napuchlé je to pořád,v noci jsem se jaksi blbě zapřela o to koleno..tak jsem si ráno musela vzít prášek..jinak se snažím nebrat..Jen počasí by se mohlo zlepšit..Je už kolikátý den zamračeno☁️..ale 15 stupňů..

Bobca
Bobca 28.10.2024, 10:45:07 xxx.xxx.20.192

Tak jsem dočetla celý zbytek…a je mi z toho trochu smutno..Nejsou tohle náhodou "štěkanátka" od Sarah?.Měla jsem je dlóóóuho na ploše🐕🥰Někdo myslel,že se loučí i Kometka,ale ta se loučila se Sarah,co jsem pochopila😇.Je to fakt škoda..Nevím,co se stalo,..Ale chápu,že někdy něco nelze zkousnout..Já bych asi toho člověka ignorovala..nečetla jeho příspěvky..Já třeba nevím ani,co se psalo ve vlákně “bílí jogurt”---nezajímá mě to..ani tam nepůjdu..

Sarah,povzneste se nad to..choďte jen tam,kde se vám líbí..Miluju “jak se vám venčí”..krásné fotky,klidné téma.."veselé okénko"

Vysvětlení “třetího víčka”.(chápu,že ne každého může zajímat).Kdysi,před 6 lety začlo opravdu řešením  třetího víčka u kocoura Canky-ještě na iFauně..Po vyřešení problému to bylo jako pokec 3 bab z různých koutů republiky..Sledovaly nás z povzdálí holky,že se nic neřešilo-jen jsme si prostě povídaly-prostě pohodovka..Postupně se nabalovaly další holky..+jeden chlap-Kouťák..Dnes už to je úplně o něčem jiném..Chápu,neřeší se tam nic moc-…ale kdo má čas,písne…Něco jako tady “všeobecný pokec”…Není sice pořád o čem psát..Ale já jsem ráda,že existují i lehká vlákna,kam se dá jít a počíst si..Doufám,že jsem se nikoho nedotkla..to bych nerada..😎🌷

Obrázek
Bobca
Bobca 28.10.2024, 09:27:35 xxx.xxx.20.192
Ronja s motejlem:

Sakra a teď jsem udělala Bobce to samý, co vadilo mně🙈. Omlouvám se.

Ronjo,nemáte se vůbec zač omlouvat🙏..Nebyla jsem tu moře dlouho(myslím v tomhle vlákně-je tu až kolem 120 příspěvků)a že dnes jsem si početla na "MÝCH"(4-5,psala jsem to na veselém okénku) ,tak jsem  sem čučla,a dostala se k tomu vašemu “tématu” .Dál jsem nečetla,přeskočila jsem hned na odpověď..😊

Kašlete na to Ronjo..nevím,co bylo napsáno,a nebudu po tom pátrat,ale hoďte to za hlavu😇..A nic špatného jste o mě nenapsala-chodím sem ráda,pomáhá mi to v samotě..Nikdy bych třeba nevlezla na politiku,nedívám se na zprávy,nečtu nic,co by mě mohlo rozhodit..Buďte vpohodě💛

Bobca
Bobca 27.10.2024, 07:58:10 xxx.xxx.20.192
J5:

To děláte moc dobře. 

chodím hlavně na “jak se vám venčí”,jsou tam překrásné fotky jak pesanů,tak přírody-a bezva pokec..na “třetí víčko”-to už se taky rozjelo na všeobecné téma…na “veselé okénko”…sem tam na"vlaštovky",a kdysi na “péčkování-palicolámání” a “češtinu”…

Bobca
Bobca 26.10.2024, 16:44:44 xxx.xxx.20.192
J5:

Soudek je jiný ale krásně by mohl pasovat k vláknu “Technické problémy - od mixéru až po vozidla” 🤣

ale našla jsem i to technické,tak jsem to tam dala taky…Mělo by se to teď jmenovat spíš “úrazové” okénko…😊

Bobca
Bobca 26.10.2024, 16:18:03 xxx.xxx.20.192
J5:

Soudek je jiný ale krásně by mohl pasovat k vláknu “Technické problémy - od mixéru až po vozidla” 🤣

o tom vlákně nevím…🤔chodím asi na 4-5 vláken s tématy,co se mi líbí..…