ano,to je moc hezké…třeba v příštím životě budu mít víc štěstí😇🥰
Příspěvky uživatele
Bobca
pro mě je tahle srdcovka…Už jsem ji sem kdysi dávala…ale dá se poslechnou ještě jednou🎵
Kilian:…ale tak na druhou stranu, to ty manželé občas podpoří a sami se třeba i zapoji…..
mě chlap zakázal kapelu,že "smrdím kouřem"..ale jak píšu-bylo to složitější..
orionka-2:….Do svatby……
Neměla jste se vdávat ! Za to chlapi nestojí, vzdát se……
Je to složitější…(teď už to taky vím..ale “odběhla” jsem si na 26 let do manželství,vychovala 4 děti,dochovala tchýni do 90..A vrátila se dochovat matku ..Po 3 letech jsme znovu “obnovili” starou coutry kapelu,dělala jsem 10 let kapelnici..po covidu jsem nechala chlapy,ať si hrají sami,já si zahraju sem tam s chalupářema ,nebo tady s mlaďochama…To už ale všehochuť..Od Lucie,Olympic,Nováky,Kabáty,Matuškoviny,lidovky…
Ale v Olmiku jsem chodila každé úterý k Puškařovi,pak k Bílému Černouškovi hrát se sejšnem(asi 8,i 10 chlapů z různých kapel se scházeli si zahrát)
jsem našla tu maminu se štěňdama…pak Yodu a ten poslední nemá chybu…teď ale navím od koho to je..🐕
teda Orionko,kde jste to vyhrabala?Už ta druhá je"Olympiková"( to nesmělé vystupování,nevím,jestli Kahovce?…Jandu,Kleina a Pacáka jsem poznala)…Palo Hammel mladinký,Karel Černoch na konci,jsem ani nevěděla,že měl tenhle styl..já byla odkojená Olympikama.Mě v té době bylo 11..Brácha má úplně všechny desky(vinyly ještě)..Jsem to přeposlala oběma,druhý hrál kdysi taky v nějaké vesnické rokenrolové skupině🙂Já,později Rangers a Greenhorni..KTO,i Setleři..Do svatby…
Zrzavci:No toho času právě moc není. Jak jsem osvětlovala - musíme zadat tiskárně počet podle objednávek. A zadávat právě budeme už v září.
Zrzavci-já objednala až dnes😲….doufám,že jsem to ještě stihla??🤔jaksi jsem to pořád odkládala..zapomínala a tak..🥰
tak tohle je příběh👍Jsem si to představovala,jak za ní běhají a jak se pak udobří-neskutečné…To by chtělo taky sepsat,ty příběhy-pozorování těch pejsků,jak se chovají v určitých situacích..Máte je fakt přečtené..Je to úžasné..I to žalování,to nemá chybu🤭
tak až za chvíli..
no děvčata-10 palců?🤭..to jste mě potěšily..móóc..Já se k tomu nemohla dokopat několik měsíců,ale nakonec to bylo za 2 dny hotové(odpoledne).Jen to vymýšlení trvá dýl…😇.A to kdysi bych udělalala minimálně každý den jednu..Teď se u toho kroutím,záda mě bolí…
Včera u nás byly Synkopy 61..Pamětníkům připomenu:
Jo Raduš-já nežehlím minimálně 25 let,jen košile chlapovi kdysi,ale jak jsem sama,tak jen Pohladím,co je potřeba,jinak mám nežehlící halenky většinou..Znám kámošku,co žehlí i ponožkya kalhotky!! By mě mohlo ohrát..
no,že by bylo poznat na chuti vajec,co slepice zobou??to teda nevím🤔..Maximálně ta barva žloutku je určitě rozhodující..Ale dávaly se kdysi všechny zbytky k kuchyně slepicím.Vím,že otec si udělal drtičku na kosti,a ty jim drtil skoro na prášek..Jak asi chutnají vajíčka z Lidlu za 66korun/30ks?a lidi to berou..Já kupuju z farmy z Brníčka u Uničova nebo Z Újezda u Uničova..Jsou dražší-kolem 4 korun,ale jsou čerstvé..je tu za rohem podniková prodejna…Stačí mi po 10kupovat..
Buggyro-potkany slepicím?? to slyším prvně🙂
je to focené navečer venku….zatím bez nášivek,ty i musí vybrat-jen to E jsem mu tam našila na bok..chtěl hodně kaspes,tak má uvnitř jseště 2 na zip a jednu kapsu z riflí..Ty přední jsou taky funkční,tak jich má kolem 6😊
já pod pojmem sloní žrádlo mám pomazánku na topinky….ale nevím,jestli se do toho dávají vajíčka…Dělá ji švagruše a je to dobrý…
Jinak-my jsme se sousedkama zavedly asi už 14 dní ranní sedánek u kafe..Zdržuje to,ale dokud je pěkně prý..tak plus mínus od půl až 8 hod-do 9,až půl 10…..Takže moje ranní doba u počítače se vlastně vymazala..Pak nestíhám..Došila jsem včera tašku pro Ondráška k 18.tinám(měl je včera)..Zapomněla jsem vyfotit,fotila sousedka,ale zatím mi nic nepřišlo mejlem…Letím nakoupit a musím tu uklidit,mám tu,jak když spadne bomba!! Rozházené šití,bo jsem hledala černé zbytky riflí..Je ulítlý na černou barvu…No,dalo mi to dost práce-hlavně to vymýšlení….Jinak žiju,čtu všechno poctivě….👍
Jani,najdi si jinou práci….píšou ti to tu holky i s argumentama…(já se už v tom ztrácím-přečetla jsem to zpětně)…táhne se to nějak dlouho,né??proč se pořád trápit?? čekat,co ti přijde za smsku?nerozumím tomu..Dělej s tím něco,nebo se z toho sesypeš úplně…Chápu,není to jednoduché,ale změnit lze všechno…