Efe..Když mi operovali cvakací palec,a vlastně “museli” přeříznout nervy,tak mi řekli,že 1cm nervu se hojí až 4 týdny..měla jsem to necitlivé od ohybu u ruky(tam to řezali) po ohyb horní části s nehtem..vlastně mezi 2 klouby..Trvalo to dýl,ale spravilo se to..👌
Příspěvky uživatele
Bobca
to je na každém..😎Miluju snímky mraků…kdybych měla přemýšlet,jestli jsou vytvořené Al ?..mám spousty fotek i svých,co jsem viděla úžasné západy slunka,atd….útvary na nebi…☁️
Ph:Je to AI.
asi jo,nějak to neřeším(nepřemýšlím nad tím),ale mě se líbí ty nápady…👍
Raduš-Micka je nejklidnější kočka,jakou jsem kdy zažila..Chodí rozvážně..akorát když vzadu zaštěrcháme pamlskama,tak se pobavíme,jak začne běžet,spíš “klusat”..laloky se jí mrskají pod tříslama..párkrát snožmo poskočí..má prý 10 let..Nebo jak zvedá nohy ve vyšší trávě..zastaví se,hlavou jak surikata párkrát koukne do všech stran -už i špatně vidí(narazila i do vrat-jsem zrovna viděla😟)proto asi tak rozvážně chodí,jen po cestičce se rozběhne..Jo,a vousy má přímo dopředu jak mrož..Ocáskem-koncem- třepe jak chřestýš..Když vrní,je to jak přeskakující motor-něco jí tam chrčí(ale málo je slyšet..To ten Zdenčin “Harison Max Ford”je slyšet až ve vedlejší místnosti.🐈
Niki-škoda,že nejsem blíž😟..určitě bych přijela pohlídat a pomazlit se s chlupáčema…Jinak u nás v 6 začlo pršet,ale jen takový zahradnický..už ustává.Je ale zamračeno..Uvidíme do 8-sedánek u kávy může být i pod mrakem,ale pršet nemusí🤔Včera odpolko jsem zabrousila na kanál “filmbox”..Byl tam film “pohlaď kočce uši”(samozřejmě obrazně)z roku 1985..Dětský sbor cestuje z Ostravy 300km na soutěž,která má být ale až za 2 měsíce.datum 9.7. spletl sbormistr místo 7.9…Pěkný oddychový film,plný písniček toho sboru-úžasné čtyřhlasy..a soprán hlavní zpěvačky..Problém se nakonec vyřeší a dopadne to víc než dobře..Po něm byli “páni Edisoni”..hrál tam opět kluk z “výbuch bude v 5” Jakub Wehrenberg..a mladičký režisér Jiří Strach..Myslím 1987..Bezva neděle..Probrala jsem papíry-hlavně jsem hledala jednu lékařskou zprávu,musím s ní zajít k Dr.
jsem ho hned nepoznala,až jsem si to přečetla..jsem se soustředila na tu zpěvačku..Znám originál,a tam má ten chlap super hlas(i když proti Bártovi nic nemám,taky zpívá pěkně)
posílám Micouška na stole,jak si hoví…🐈
přišly mi obrázky s alkoholovou tématikou..dám je sem na “přebrání”😏
Tak tahle skladba je taky top..Syn hraje s Bártou👍..Zpěvačka má ten soprán úžasný..👌Nightwish jsem měla všechny CD-teda 9,možná pak ještě bylo nějaké,nevím..I DVD někde ještě mám..pak jsem je darovala..A Beach Boys jsme měli s bráchou na vinylech..Equels,Bee Ges..už si ani nepamatuju všechny..
dnes jsem si cestou domů z Moravy..
z kama jste?Oblast..že jste ty Synkopy prošvihla🙂ti byli v Uničově..(ty Synkopy byly?)ha?Kometko?
k čemu je ta “funkce” dobrá?
teda Ronjo,jste mi převrátila sobotu..pouštím si od rána-teda jak jsem přišla z kafete…Ta série písníček Něhy…ten klučina v 10minutě ten sopránek!!🙏až mrazí…Ty boží texty!..To není jen "nafrněná" a "kráva"….Dík moc za odkaz..Kameloti musí počkat na jindy..
Anonymní:Noo nebylo to tak snadné zničit 🤔😄
noo,moc jsem se nenasmála..asi tomu nerozumím..vidím mlaďocha,předvádějícího se ve Ferrari..ale nemusím rozumět všemu,že?..(nic ve zlém)
jo,a šila jsem jednomu “recesistovi”-nevím,jestli jsem psala,na ten sraz sukýnku..Růžový knoflík(moje značka)-nesmí chybět😇
dnes jsem nezachytla ležení na stole..ale čekání a pak ležení po jídle..Do prstu mi gřajfla předevčírem..šli psi se venčit a já ji chtěla ochránit,chytla jsem ji,ona se spíš asi lekla(jinak se nechá už i pochovat)..Jsem dnes vymačkala hnis a když to do pondělka nebude lepší,skočím si pro višňák..Teď jen septonexem to stříkám..
lesnizinka:Tady Micinka chodí s náma do "skupinky" ráno na kafe.. - Bobi, to mě dostalo😄 Moc hezké a pro tebe fajn, že tam máš i Micku👍 Zvířátko nablízku pro dobrou náladu😀
Jááák ,,nemusíš podávat hlášení"?!?😲 Samozřejmě, že musí😜 (je mi jasné, že Nikča bude mít toliko akcí a zážitků👍 že po nás tady ani nevzdechne, max se zeptá mamky a souseda, co doma😏)
přesně tak…to jsou provozní věci..My počkáme!!jasný!😘Chystám foťák,na 8 máme scuka..🤗
teda holky…Ronjo,neomlouvat se a vkládat klidně cokoli,co se líbí..Tu druhou jsem už slyšela,ale tu krosnu né..a vlastně bych se ani k Báře nedostala,kdyby jste to tu “nepodpíchla”..Jen tak dál..určitě si je někdo další pustí(Orionka určitě)😊Pustím si i ty další v nabídce🙂
A zvlášť k Coudasce(Coudasovi)..brečela jsem jak želva😇 …nádherný hlas,kostelovou akustiku miluju..Ledecký-toho taky zpívám,když někde sedíme..Jako děcko jsem zpívala ve sboru-4hlasé chorály,i v latině..bylo nás asi 15..Dík,že jste to sem dala..👍Smekám.
Ostatním..klidně vkládejte,co se líbí vám…
Teda Niki,máš to letos pěkně zařízené to hlídání,to je dobře,budeš aspoň v klidu..Mamka si aspoň užije kočičáků🐈Ty fotky jsem určitě viděla-nebo aspoň tu lokalitu-chodí mi hodně ze světa krásných obrázků..Vypadá to nádherně..už tě tam vidím,jak si užíváš..Přeju ti to…Kámošce přeju,ať je zdravá..hlavně nezapomeňte léky,kdyby se jí přitížilo..Líbí se mi,že ses nakonec spřátelila se sousedem a můžeš se na něho spolehnout..Nepsala jsi,kolik mu je let,ale může mezi váma vzniknout pěkné přátelství(je sám?😉)
Tady Micinka chodí s náma do "skupinky" ráno na kafe..Jak jdu,(bydlí na kraji bytovky a garáž je na konci)už se ke mě připojí,odemknu garáž,ona jde dovnitř zkontrolovat,jestli je vše vpořádku..Peťa dojde,dá jí kapsičku..pěkně se spravila,i srst má už pěknou..Panička dojde poslední,Micka už leží většinou vedle a umývá se..Ale zkazily jsme ji s Peťou,když byly její páníčkové na dovče..Doma moc nejí,čeká až na náš babinec,i navečer jde za náma,leží opodál.Musím vzít foťák.
Takže Niki-ještě jednou-vypni mozek,užívej si krásy přírody,fotky pošleš,až dojedeš..Nemusíš podávat hlášení,jak tam je..Určitě krásně☀️🤗👌
orionka-2:Kdyby to šlo, tak hlasů 10.
Jinak, já tu blbou poznámku nemyslela doslova. Jen takový povzdech. Taky bych neměnila.
ježíš-vpohodě..já to nebrala nijak vážně..Tak to prostě muselo být..Kdybych uměla psát,tak by z toho mého života byla druhá “sága rodu Forsytů”🤭Ale je to pryč…
Ta písnička je bomba,že?-teda ten klip se všema country zpěvákama..
efe:Ne, knírače ne. Máme Barču - kříženec asi nějakýho teriéra, polomopse Elišku a mopse Vasila. A mopskocoura Bečku.
krásná fotka..máte ji aspoň zasklenou na zdi??🙂Já měla dlouho na ploše tu druhou-tam jako by se spolu bavili…Já to měním často…Nejdýl byl Willy..
Kilian:….tak ale zase si teď užíváte v rámci možností a vedete život, kdy si děláte co vás těší a zajímá….na druhou stranu to také neni pro každého samozřejmostí….
Evi-ano,naprostá pravda👌Mám se dobře,nestěžuju si…
připojím sem i reakci na žínku..že nemá čas na hudbu..zas žije sportem..Já si nedovedu představit život-den!! bez hudby😊..I u toho plení bych měla vedle sebe asi tranzistorák..A jak píše Orionka,ono to naskakuje samo naboku..Jednu písničku si pustím,a další naskočí..Platím s i Youtube premium-bez reklam,takže mě nic neruší..(můžu si to dovolit)👍
jsem si myslela,že to bude poslední mopsík a pak máte nového knirače,že?a Pana Bečku..