Aktuálně: 3 730 inzerátů210 764 diskuzních příspěvků18 258 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 02.09.2024, 12:12:34 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 01.09.2024, 15:54:37

takže vy máte těch “smeček” víc?..já myslela,že jenom ty,co tu vidím na fotkách…😇

Bobca
Bobca 02.09.2024, 12:07:41 xxx.xxx.20.192
Ladd:

Máme v oknech sítě proti hmyzu. Na ventilačku otevíráme jen to křídlo se sítí. 

na to bych se taky moc nespoléhala-nevím..🐈

Bobca
Bobca 02.09.2024, 12:06:08 xxx.xxx.20.192

Raduš,Zdenka to pekla,když jsem tam zrovna byla..Myslím 5 hodin,octem to smrdělo pěkně,byl tam myslím i rum-troška..a měla je krásně tmavé a husté..Myslím se to nesmí ani míchat..Musela bych ti to zjistit..

Jo,následky pádu-už mě zmodrala prsíčka..což není dobré..Ale já už měla s nima tolik úrazů,že to doufám dopadne dobře..Akorát jsem dnes celkově rozlámaná-asi ten prudký pohyb-trošku i bok..záda..na dlani mám modřinu..Hlínu z ranky jsem vydloubala,abych to mohla zdesinfikovat👌

Bobca
Bobca 01.09.2024, 15:14:06 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Já se z ní picnu😜 Tak já si říkám ,,chudina Bobiš, vedro jak v peci, na kolena nemůže"…a ona celé odpoledne někde vytrsává..až do noci😄 To mě poser😎 Jako…že jsem se zeptala, jestli jsi se někde nenatáhnula…to jsem fakt nechtěla, aby jsi si to vynahradila včera zrovna😲 A ty jsi si mobilem nesvítila proč, ha? 😏 Ještě, že jsi si nic nezlomila, zápěstí to bývá nejčastějc😟 Ale jsem ráda, že jsi měla tak skvělý den👍🙂

Já na mobilu nemám lucernu😜..Mám C1-4,5 x 10,5cm..a displej nic neosvětlí..Raduš,já nemůžu ležet,musím procvičovat..Pak jsem si uvědomila,co jsem napsala..zní to,jakoby opilá baba  cestou domů se vyválela v prachu..poslední-asi 3. pivo jsem dopila po 22 hod...👌pak jsem pila pomelo..

jo,a krásně tam foukal chladnější vítr odpolko..bylo to v chládku..

Bobca
Bobca 01.09.2024, 11:37:01 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 01.09.2024, 11:26:16

normálně vidím fialovou krávu..a pak že neexistuje🤭

Bobca
Bobca 01.09.2024, 11:29:45 xxx.xxx.20.192

slyšela jsem o těch krytech..Já většinou taky balkonovky otevřené,aby coural a ventilačku nikdy..Když jsem otevřela okno,tak mi lozil po sítí😇

Raduš,nesletěla..jen to prostě není jaksi ideální,jak bych si představovalaje to 3,5 měsíce..co bych chtěla....cvičím s tím..Kámoška mi říkala,že to má už 2roky po operaci a cítí to..někdy že to bolí dost..Ale včera jsem se zaběhla po půlnoci na “retro”(zábava),šla v 1 hodinu parkem domů..Zapomněla jsem,že je rozkopaná ta poslední ulice..Tma jak v pytli.obcházím jakýsi -asi náklaďák,podle obrysu,vracím se a žuch..Já teda padat umím🤭.dlaň mám modrou,kozenky budou asi až zítra..(ještěže mám ty “erbegy”)předloktí odřené..No kdyby tam byl výkop,tak nevím😲pak šly 2 holky,svítily si mobilama..říkám jim,že jste nešly o chvilku dřív,nemusela jsem se tu tak rozplácnout…Pak jsem se zavěsila do jakéhosi chlapa s ženskou,ať mě z tama vyvedou..No,za chvíli už bylo městské osvětlení vidět,tak jsem jim slušně poděkovala a domů došla špinavá jak prase-celá od prachu..Artrózový palec jsem si pěkně narazila,bambule jak blázen..stříkám si to “prontoflexem”..

Jó,napřed jsem byla odpolko od 6 na koncertě kapely-nové,co si založil známý(taky vlastně zábava)v areálu jak jsem jezdila do vedlejší dědiny..Samé lepší písničky měli v repertoáru..Boženka opět trsala..musela jsem to pivko přece vypotit..to bylo do 22hod a o půlnoci jsme se přesunuli do parku na to retro(staré diskotékové písničky)Auto jsem svěřila sousedovi,dělal tam za barem,tak mě vezl pak zpátky..

Bobca
Bobca 31.08.2024, 13:59:29 xxx.xxx.20.192

dceři se zaseklo kotě-krásné,chlupaté-tříbarevné(jen na to myslím,tak se mi chce brečet)v zatáčce na schodech,v zábradlí-taky dost šikmém…Eliška byla malá,ani jí to neříkali..přišli,už bylo pozdě..a v té ventilačce od Zdenky kámošce se taky zasekla myslím britka(nebo nějaká prostě lepší.... Raduš,já myslím,že to skřípnutí je takové…asi jiné,než u tvých velkých oken..Já nikdy nenechávala ventilku s Maxíkem..Ta kočka nemá šanci..

Plavání..Já lázně nedostanu,je to “jen”laparoskopický meniskus..Až to bude totálka,tak možná…ale fakt jsem nemohla plavat..Je to pohyb toho kolene doboku..Přemýšlej..Já tou nohou nemůžu třeba bokem kolenem nazvednout deku,když se obracím a třeba mi padá..Cvaká mi tam pěkně-v té operované..Byla už lepší..Ale uvidíme..

Bobca
Bobca 30.08.2024, 19:58:01 xxx.xxx.20.192

Raduš-plavat mi nešlo.když jsem byla s Jaruš na wellnesu..koleno před operací bolelo jak čert..Já jsem neplavec..naučila jsem se asi ve 35 letech plavat v bazénu ve Václavově..Musím mít pod sebou hloubku na dostup..a čistou vodu-jenom bazén..Do rybníka,nebo přehrady(tam Jaruš plavala hodně-v Luhačovicích)mě nedostane ani heverem..

Bobca
Bobca 30.08.2024, 19:53:15 xxx.xxx.20.192
orionka-2:

Prosím, na co je Citalec? Má Vú?

Citalec je antidepresivum..beru ho od 2016(byla jsem na 6 týdnů na otevřeném oddělení na psychině ve FN v Olmiku..napřed 20tku,ale pár let už jen 10-slabší není..Několikrát jsem se ho snažila vysadit(musí se půlka brát aspoň měsíc,pak obden)..Ale jak naschvál se vždycky něco potentočkovalo,vracelo se mi noční “šrotování” v hlavě…Pak mi doktorka řekla,že 10 je jen udržovací,že ho klidně můžu brát dlouhodobě,tak jsem si ho zase nechala napsat..Vedlejší účinky nemá..

Bobca
Bobca 30.08.2024, 08:43:03 xxx.xxx.20.192

jé,holky…teď mi sem vletěla Jiřinka..píšu a říkám si,co to za mnou šustí😀..Mám otevřené okno dokořán,a do půlky mám záclonu,jako svisle..Druhé okno otvírat nemůžu,tam mají hnízdo..Mimochodem,tam bývá takový šrumec,když mladí mají hlad😊Tak jsem oddělala celou záclonu a našla kudy ven🤭

Bobca
Bobca 30.08.2024, 08:38:15 xxx.xxx.20.192

Raduš-jako fakt Ozempic? si děláš srandu,né?sebou picnu o zem?🤭..Ten tlak je na můj věk úplně super,ale né v té mé “velmi ohrožené skkupině”,jak mi pořád připomíná..A to né jen ohledně cukrovky..spíš ty krkavice,tudíž to má nějaké spojení i s cévami kolem srdce..(+Nález v hlavě)Jsem psala,že sebemenší bolest na hrudi-okamžitě volat…Jako-chození…S tím kolenem-operovaným,to není až tak super,jó,chodím,ale pobolívá,lupe mi v něm..Pravé je lepší a horší,takže chodit chodím na nákup,nebo tak…ale na hůlky to nevidím.Ráno,než se rozejdu,jsou obě stejná.Nevím,jak zvládnu plnou zátěž,kdyby mě poslal brzo s tím pravým..Uvidím..

Jani-drž se🙏a hleď se dát brzo dokupy..Co se týče psychiky,taky nejsem zrovna redy👎..14 dní jím jen půlku Citalecu,že ho už vysadím,ale mám pocit,že si ho nechám napsat dál celý..Bylo mi líp😇.. Jsem rozladěná,nic se mi nechce..všechno si zabírám..

Začnu chodit s hůlkama-slibuju,jak budu mít ty kolena vpořádku..Udělala jsem nějaká opatření v jídelníčku…

Bobca
Bobca 29.08.2024, 08:48:04 xxx.xxx.20.192

díky,dávám🥰..Taky jsem si všimla,že fíkovnice nikde není😲..Jani,co je s tebou??

Bobca
Bobca 28.08.2024, 19:44:12 xxx.xxx.20.192
biaca:

Stačí dát lentilky do víček od kořenek a efekt je stejný, ale bez ryb. (Ale kočka se nesmí bát vody)

???jaksi nechápu?🤔

Bobca
Bobca 28.08.2024, 19:40:47 xxx.xxx.20.192

Já měla dnes rozlítané..Švagrová má dnes 90tiny,objednávala jsem jí chlebíčky,tak jsem jí je zavezla..chodí o chodítku a dnes u nás od rána skoro 30.tky😲Byla jsem i s výsledkama u MuDr..☹️..Nebudu se v tom nějak moc babrat..Pořád,že jsem “silně ohrožený druh”.(tlak 135/80-85 je pro mě vysoký-jinak v mém věku úžasný u zdravého člověka)Takže prášky na snížení tlaku…sebemenší bolest na prsou-hned volat rychlou..Na echo jdu až v březnu…Krkavice neprůchodné..takže to může být prý podobné i kolem srdce..

Niki asi už letí..tak doufám,že ti kočičáci se zabydlí u mamky a bude se jim tam líbit🐈