Aktuálně: 3 522 inzerátů217 005 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 15.11.2024, 08:03:37 xxx.xxx.20.192
Daja:

Bohu žel já jsem ta jedna s mála co bojkotuje FB.

Dája

já taky nemám FB, ani instagram a ostatní tomu podobné sítě..Nepotřebuju je k životu..

Bobca
Bobca 13.11.2024, 15:29:24 xxx.xxx.20.192

čepku jsem si pořídila až tak před 2 lety..měla jsem bundu bez kapuce a zebala mě hlavička..ale to jen,když víc mrzlo..Po sundání jsem měla vlasy přilepené k hlavě,takže jen,když jsem ji pak sundala doma..

Do té helmy bych dala plátýnko na suché zipy-přilepené tavnou pistolí..(stačí čtverečky..)pořídila bych si jich víc-ze 3,a pak prala současně-stačí přečváchnout v umyvadle..hm? Napadla mě i čepička z ustřihnutého rukávu z trika,ale to neřeší připlácnuté vlasy..

Bobca
Bobca 13.11.2024, 12:14:01 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 12.11.2024, 15:24:25

to jsem ráda..Já se tady řežu smíchy kdykoli.. i nad něčím v telce..Nikdo mě neslyší,tak si to užívám…Kdysi,když Dinózo v Námořní vyšetřovací službě prohlásil o jedné domácí,že “ vypadá jak kondor krocanovitý,a je týden za zenitem”…jsem vybuchla smíchy,a to jsem nebyla sama..hleděli na mě jak na blbce,ale mě to bylo jedno🤭On má vůbec dobré hlášky..mám ho ráda..

Bobca
Bobca 13.11.2024, 09:50:41 xxx.xxx.20.192

Ano,závidím sousedce,že  by si nemusela mýt vlasy třeba i měsíc..A víc ženských znám..Je to nespravedlivé..Někdo si tam musí dávat olej,mastit si je..Já si je ani nefénuju,myju vlažnou vodou.aby se prý neaktivovaly mazové žlázy..🤔Kupovala jsem si i březový,nebo kopřivový,levný v Penny..Tenhle taky nestál moc. a je ho 500ml.

Bobca
Bobca 13.11.2024, 09:45:35 xxx.xxx.20.192
kometa:

.Strašně se mi mastí-i bráchovi

Změnit šampón? Nebo zkusit suchý? Jenom námět.

Reni…Saga to popsala za mě..přesně,slovo od slova👍 Trvalou jsem kvůli tomu taky absolvovala..možná i den dýl to vydrželo,ale  jinak nic nepomáhalo..Suchý šampon-tenkrát jako pudr-chvíli,někdy to bylo poznat,když to člověk přehnal,a tyhle ve spreji?škoda peněz..Obětovala jsem na první asi 140 korun..a nic..Teď mám z Lídlu tenhle,a není špatný..Když nemusím ven,jen tak na okruh dopol. a večer s berlema,tak to neřeším a vydržím i na 3.den,ale to už musím..Já prostě i zkrz tu masku to mám vzadu dost slehlé..Raduš,proč se neobjednáš teda někde v Praze,když tam jezdíš?já bych to zkusila..ať se ti na ty vlasy podívá..To tvoje popisování koudele a vzhled čarodějnice…proč?doma je to jiné,ale jezdíš teď s Tomem do světa…Já bych to obětovala ty peníze..🥰

Dájo.česnek jsme nikdy nijak nemořili ,a sázeli svůj..Ale možná právě proto se nám nedařil-nevím-brzo plesnivěl ještě na záhonu..Ale otec pěstoval ve velkém a jezdil ho prodávat na trh do Rýmařova a i vajíčka..Už tam na něho prý čekávali..Ale taky ho určitě nemořil..možná to bylo půdou..

Jinak jsem si tu teď poplakala nad filmem “Bella mia”..kdysi dávno jsem ho viděla,ale zapomněla jsem podrobně děj a hlavně-jak to dopadne😇..samozřejmě dobře..

Obrázek
Bobca
Bobca 12.11.2024, 10:28:31 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 11.11.2024, 22:53:37

nemůžem tu být všechny na jedno brdo..Líbí se mi namalování-já to ale neumím..Jen si šmrcnu obočí tužkou-bez něj jsem jak nahatá..oči moc nemůžu,i když řasenku jsem si kdysi pořídila..štípou mi,když se mi dostane maskáro dovnitř....Od operace před 12 lety se nemůžu dotknout očí,i když přes víčka..Kapu si umělé slzy ještě sem tam v noci..

A kdysi mě kámoška namalovala-dělala jsem na benzince..Jak já se “necítila”..Každý si toho všiml.."co se slalo?"Líbilo se mi to,ale žila jsem s tchýní o 40 let starší..takže..a chlapovi by se to líbilo,ale nezastal by se mě před maminkou..Takže..nejsem prostě zvyklá..

Bobca
Bobca 12.11.2024, 10:10:32 xxx.xxx.20.192

tak jsem to našla..Udělají se 4 culíky a ustřihnou se pokud možno stejně..a je to..pak jsem našla tu ruku bez sádry,jak mě kousl Maxík..Do druhého dne jsem ji měla takovou..Max dostal ATB a já jen višňák..🤭Jo a ta poslední,je po ránu,když sundám chobota..Pak spěte s chlapem !.zaručená antikoncepce😇

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 12.11.2024, 09:30:30 xxx.xxx.20.192

protože Bobča se o hlavu stará

Raduš,kdes na tom byla?..Jó,barvím se sama,to jo,kdysi i párkrát stříhala-ty 4 culíky.a šmik....jestli najdu tu fotku jak-dám ji sem..Tady jsem našla holičku,chodím na pánské,před barvením..A štve mě,že si MUSÍM umývat vlasy obden-dýl nemůžu,bo bych nesměla ven..Strašně se mi mastí-i bráchovi..Teď jsem vylepaná na kluka-i kolem uší mi to vzala strojkem,vypadám jak blbec,ale celkem to neřeším,hlavně to musím umýt,než jdu ven..Ještě s tím ranním kokrhelem,když sundám chobota🙏

Jinak sukně a šaty jsem měla asi před 50 lety..Lodičky (kačenky)jsem si musela koupit,když jsem dělalal garde holce na ples,i tam jsem šla v gatích..Maskáče jsem nedávno darovala dál-v těch jsem hrávala v kapele.a chodila kdysi na čundry..Ve 20 jsem měla taky vlasy do pasu,ale pak jsem vystřídala od trvalé,přes krátké vlasy.."Zagorka"se hodně nosila-ta rýna kolem hlavy..Trvalá mi zničila vlasy,tak jsem ji jednou shodila až na ježka..A od té doby jen rovné..A tenisky a botasky jsou taky moje nej..a rifle z "Pepca"za 180..

Bobca
Bobca 11.11.2024, 18:07:33 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 11.11.2024, 17:22:57

ano,moc sympatická mladá dáma,ale  s čím je skřížená?s buldočkem? Má takový “nasraný kukuč"(nebo spíš důležitý::🙂)se mi moc líbí…snacha má-to jsem už psala- mopse už třetího..-Huga--Bohuš a Kráska už nejsou….a tenhle je takový zvláštní..

Bobca
Bobca 11.11.2024, 17:55:58 xxx.xxx.20.192

A Bobiš jdeš mi do rány…co to koleno? Už běháš?

ale jo…běhám..jen jsem se tu zasekla ohledně toho tvého vzhledu.Štve mě,že jsem to tu zase nakousla..Kilian má pravdu..nereagovat..Vidím tě pořád..a pak na těch fotkách,když jsi měla tu návštěvu…já prostě nepochopím baby,hubené jak lunt,a pořád si myslí,že jsou tlusté…Promiň mi to Raduš,ale je to tak..ta tvoje pneumatika..chtěla bych jí vidět🤔..Já,po 2 porodech v 50ti jsem byla plochá jak deska!!..a tys nerodila!!z čeho bys asi měla tu pneumatku…?..vesluješ,cvičíš..Už se nikdy nenechám zlákat k nějaké reakci..budu fakt raději mlčet..mrzí mě,že jsem vůbec reagovala..bylo to spíš ze srandy..nevěděla jsem,že to rozpoutá zase diskuzi o váze..😇🌷🌼Já mám 96-trošku jsem opadla..snažím se,ale jaksi mi to nejde,,Přitom nejím uzeniny,nic sladkého,vysadila jsem i pivo,víno..prostě alkohol…a stejně je to stejné…ale jsem celkem vpohodě..a to je důležité🌼🌻💛

Možná jsem dnes trošku v nepohodě-promiňte mi tu reakci😟…ale měla jsem potřebu to ze sebe dostat..zítra bude líp..☹️

Bobca
Bobca 11.11.2024, 16:17:46 xxx.xxx.20.192
efe:

…a pejskové se zatím venčili v Hradčanech…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Efe..Mopsíka poznám,ale ten “podobný”..je co? buldoček?nebo kříženeček mopse?,,Líbí se mi jeho “čunička”😊

Bobca
Bobca 11.11.2024, 16:08:20 xxx.xxx.20.192
H:
Obrázek Obrázek Obrázek

ten první nemá chybu….to je úžasné!!

Bobca
Bobca 11.11.2024, 16:05:47 xxx.xxx.20.192

Raduš promine-doufám…si umývá vlasy celozrnou moukou.což já nějak moc nechápu..Znám jednu neteř od kamarádky,a a ta už moře let takhle opečovává svoje vlasy…..Má je jako koudel,nic s nima nejde udělat..Takže si myslím-že i Raduš je tak maximálně stáhne do culíku…hm? Raduš-omlouvám se,ale myslím si to a myslím to dobře..…To odmítání chemie,někdy není až tak….Když máš někam jít..přece se chceš líbit!!

Bobca
Bobca 11.11.2024, 08:35:01 xxx.xxx.20.192

aháá..tak to máš dobře zařízené..i s tím větrem😊..My teda měli i kůlnu,dvůr.tenkrát ještě nedlážděný..a i u nás doma-u našich,tam taky dvůr ja blázen..Každou sobotu se zametalo..

Bobca
Bobca 11.11.2024, 08:20:21 xxx.xxx.20.192

pro slipky je kukaň škoda😇..Já někde dostala poškozenou,tak jsem ji opletla tkalounem,nechala kousek na hraní…

přišla jsem si jak Canka ve Vraňanech!

To je pěkné rčení..to by se mohlo ujmout🤭,"najedla jsem se,jak Canka ve Vraňanech"🥰..Buggyro-na blešácích se dá fakt nakoupit dost užitečných věcí..a tu metlu jste si měla vzít..Né jako na odlet🙏,ale..Není lepší metly na zametání ve stáji-aspoň podle mě..Ty rýžové nejsou nic moc..i když..nevím teď..já dlouho nezametala😎U nás chodila babička z vesničky na kopci,dělala ty metly a nosila je po dědině prodávat..Vždycky jsme si aspoň 4 vzali..Tenkrát 25 korun za jednu..Dávali jsme jí 30..byly fakt poctivé..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 10.11.2024, 20:23:11 xxx.xxx.20.192
Vahine:

Tetřívku, nevím, zda je to kouzlo nechtěného nebo to byl záměr, ale když rychle klikáte na šipky, je z obrázků pěkná animace….psi ožili  👏😃 😁

ano..je to pěkné,jak se rozhlíží na každou stranu🤭