Konečně je venku 21!! a prská!! V noci asi mírně sprchlo,jen střecha pode mnou je mokrá..hned je líp..Já tu včera propotila durch 3 šaty-bavlněná dlouhá trika z Bonprixu-bezva,lehká..Předělávala jsem si skříňky,uklízela v nich a šroubovala ručně šroubky do skříně,místo čudlíků pod police,ty bych musela vrtat a nemám vrtačku..Objednala jsem si šatní,u Möbelixu jsem si vzala v odpadu desky a udělám si z ní policovou..Nepsala jsem to už sakriš?Takže jsem byla pilná jak včelka🐝(je to včelka?)
Příspěvky uživatele
Bobca
teda Xerxová🌼..opět zážitek..ten západ,nebo ta 3.-splávek..🤗..poslední…sakriš,všechny jsou TOP..🙂..O Yodovi ani nemluvím.."tlama si žije vlastním životem"-tu kdosi napsal🤭
Verun:OT: úd nevidím, jen pytlík 😂….
já si prve nerozklika fotky🤔..nevím proč psali takovou blbou upoutávku🙄
Zrzavci a Megí--teda velmi obdivuju a smekám👏(klobouček ve smajlíkách se mi moc nelíbí-nepopisuje pocit-je to jak myslivec)..to musela být teda piplačka ta vaše práce s namalováním,popsáním každého dne-jména,čísla.🙏.Vím,jsou počítače,ale přece jenom👌
Holky-jste borky!!
Raduš + Niki-máte SZ….to nejde dát na veřejný..😇
Fikovnice:Raduš, jsem na PN… Třeba se dnes večer dokopu Ti napsat víc… Některé věci veřejně psát nechci.
Mi to stačí..hlavně,že jsi napsala..hleď se brzo uzdravit🐟(symbol-zdravá jako ryba)..Raduš-nebuď zvědavá,budeš brzo stará..🤔Jak píše,tak to je už napůl redy🌷🌼že Jani..💪
tyjo!!! tak to byla málem "teleskopická apatie"😲(tak tomu říkáme mezi holkama)😊..Ještě,že to dobře dopadlo👌..Ta představa..ale každý pejsek má své sedadlo,na něm postroj..Se mi to líbí..
Líbila se mi jedna fotka,co mi přišly fórky..Měla by být ve veselém okénku,ale snad se Impact neurazí😘…nabízí se komentář:. “když Impact klekne auto”🤭
Tak vykukoval,nebo měla jen bouli v trenkách??🙄..Nezlehčuju tenhle stav,spíš se myslím jednalo o rovnost sil v té které kategorii..že byla žena znevýhodněna oproti té druhé...Ale nevíme podrobnosti,jestli byl(a)už ve fázi proměny,tudíž nebyla více muž??(hormony a tak)..Na světě jsou horší věci k řešení..Bych se tím nezabývala.
nějaký sportovkyni narostl penis..Asi nenarostl,jen si ho možná ještě nedala odoperovat..
Něco s tím budu muset udělat🤭..já jen tužkou trošku přišmrcnu obočí
kdysi se selfíčka nedělala..Teda aspoň u nás-nikoho to nenapadlo,že by to nějak šlo..Fotilo se jen dítě..U narozeninového dortu sem tam rodinka,i když spíš jenom děti..Těch mám mraky..První foťák měl brách “Flexaretu”..Do toho se čučelo zhora..Já pak takový větší na film,ale jak mám digitální,tak sem tam s kámoškou,když někde jsme na wellnesu,tak když je pěkné pozadí třeba z rozhledny,tak to selfíčko udělám..foťák zajištěný na šňůrce na zápěstí--kdyby náhodou🤭
Jinak,toťka jsme se fotily s holkama u garáže..jsem se nemohla poznat..se teda nemaluju,ale kdybych začla,tak bych se asi styděla vylézt na ulici,aby se lidi nedivili,co že se to se mnou stalo??
Tak to věřím👍..V noci bych ji přetrhla a ráno se to usměje,začne žvatlat..a vše odpuštěno..
ale už nebudu plevelit “kalendář” mláďatama🥰
Sarah01:Holčička z mého prvního vrhu Haileynka (v PP Arwen) se stala hvězdou reklamy na tiskárny 🥰
tohle je úžasné😇..Jak se takový pes dostane do reklamy??kde si ji vyhlídli?
K tomu párečku..Já si myslím,že on vás spíš slyšel jít a pak cvaknout ledničku-i když je to třeba dál v domě,ha?…To ticho,když jste byla za rohem se jí určitě nezdálo…🤫
Jinak ty vaše příběhy taky ráda čtu..A ta “hérečka” musí být úžasná👌Vyfoťte ji občas🙏
Varaxi:Děvčata, pohlídejte mi dva dny to moje zvíře, já první den budu dohánět spánkový deficit a druhý zabalím, co si budete přát - od knížek přes krekry a barely na vodu po kufry na dovolenou. U toho upeču husu, přesadím kytky, zryju záhonek, vymaluju, zatancuju na stole, co jen si račte přát, jen když se jeden den vyspím.
teda Varaxi..to vaše mládě už má 5 měsíců?? se nedivím,že ten spánkový deficit je takový..nemáte sem tam hlídání??😔
Buggyra:No jen nežehrejte. Já se vždycky u práce venku spotím a pak nedejbože v těch mokrých věcech zůstat na chvíli někde stát a kecat. To mám zánět močáku hned. Díky moc za vedra.
jako-co by vás ofouklo?😇😘já teda bývám taky durch-a to se vracím z nákupu třeba,ale ten luft se nepohne..akorát teda,když dojdu dom,tak okamžitě se převlíkám do suchého,to jo..A když jsem doma,snažím se teda dodržovat pitný režim..okamžitě ze mě teče..takže taky aspoň 3 trika propotím durch..
aháá-teď jsem to pochopila..kdyby nebyla ta horka,tak🙄..Díky moc za vedra.
Niki-skútr nádhera👍takového jsem měla Pažouta 309..krásná červená..Klima je potvora..Já bych ji nechtěla ani za nic..To si radši dám ručník kolem krku a otevřu okénko..Mě to odrovná hlasivky..Bych si musela zalepit pusu🤐Jak jsi psala,že mamka byla z kočičáků nešťastná..Už jsem asi zapomněla,proč nechtěla jít k tobě??Ve svém jsou zvyklí..To musela být divočina u ní-nedivím se🤭
Raduš-to čeření vody,jak psala Orionka jsem viděla na sádkách u nás..nevím už ale,na jakém principu to bylo..
Jó a vítám zpátky Fíkovnici💐
nožka super…a k čemu jsou ty "papučky"?(bačkorky)?🐎jsem laik,ale zajímá mě to..Dík za odpověď.
přišla mi další várka🙂
Já mám v pokoji,i večer 28,5..venku ještě o pů 10 až 25,5!..Chodíme ke garáži tak kolem půl 6,tam aspoň trošinku sem tam foukne-malinko..Už je to úmorné..Kousek ve Šternberku byly prý bouřky jak blázen už 2x..
Jinak mám z toho pádu krásnou modřinu na levém ňadérku(velikosti 95G-H)🤭..přesně tam,jak když jsem si ho skřípla do válendy(zavřel se mi úložný prostor,ještě když jsem teprve vylézala-odkláněla se)..aúúúúúú😟Asi tam musel být kamínek nebo hrouda…Pravé mám jen zpoloviny zelenožluté..Hlavně,že jsem nespadla na kolena…Což nechápu😊Zítra mám jet do FN na ten termín operace,tak uvidím..noha zazím lepší..👌…