Aktuálně: 3 730 inzerátů210 703 diskuzních příspěvků18 257 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 15.09.2024, 19:35:48 xxx.xxx.20.192

normálně mi to přestalo psát,zastavil se kurzor...zdechla mi klávesnice😲chvíli mi trvalo,než jsem na to přišla,vyměnila baterky..Tak dál jsem viděla zprávy,a tam byla taky jmenována Velička,že se rozvodnila..je to fakt strašný..V těch Jeseníkách..Troubky jsou taky zase v ohrožení..

Bobca
Bobca 15.09.2024, 19:21:23 xxx.xxx.20.192

a to jsem si na tebe vzpomněla,že pořád nic nic a já čtu Velká nad Veličkou!!!že tam míří voda..A Raduš nic..Nevolala jsem,bo jsem lítala tady kolem

Bobca
Bobca 15.09.2024, 18:41:31 xxx.xxx.20.192

v 97 se to otočilo v Tovačově-byly tam kmeny u Anína a vrátila se ta obrovská vlna do Troubek…..nikdo je nevaroval,se ani moc nedalo..Prý to bylo strašně rychlé...Nikdo to z té strany nečekal! Nahoře na hrázi příbuzný měl prý naštěstí otevřená vrata,proletělo to bez nějakých obrovských škod dvorem(jakože to nespláchlo dům)....Ale na “Loučkách” to odnesli nejvíc..ty domky z vepřovic-co mohly vydržet😟že to nezasáhlo chemičku v Lipníku,nebo kde..A my měli gumáky úplně zelené od toho blatíčka..Riskovalo se,že dům spadne,když jsme je stěhovali..

Bobca
Bobca 15.09.2024, 17:25:00 xxx.xxx.20.192

Ti koníci jsou na Šutříka zvyklí?🙂že se tak klidně pasou,a on na ně kouká v klidu..

Bobca
Bobca 15.09.2024, 17:17:56 xxx.xxx.20.192

Dnes jsem jak Raduš..chodím si sem povídat sama se sebou..Spíš podávám dneska hlášení😊tak jsem posbírala už 2 pračky suché-vyfoukané,a pověsila 3…pršet má až v 1 hodinu v noci..Mám vytřený barák i se schodama..Měla jsem nachystanou už 100,že poprosím dole v domečku jednu nezaměstnanou..ale neviděla jsem pohyb..zvládla jsem to,ale do schodů jsem se už plížila jak lemra-sice nevím,co je to za zvíře,ale určitě to byla ona🤭Už mi zbývá jen pokoj..Koupelnu jsem jen vytřela,sprchu můžu až zítra.Konec hlášení..tečka📢✔️.jsem vyřízená..Koleno nepoznám,které bolí víc😟

Bobca
Bobca 15.09.2024, 13:05:49 xxx.xxx.20.192

jsem se dívala na předpověď..dnes už jen sluníčko,tak peru větší věci-musela jsem vysléct minulý týden povlečené,i s poclámkou,potahy na křesla,ubrus(přehoz i s dekou pod tím) na žehlení..Nádobí jsem projela krátkým programem v myčce bez kapsle..Mám odkryté talíře,misky,příbory atd-tak vše muselo jít🤔…Co šlo vysát,mám vysáté,utřené..Amusím vytřít napřed zem zem,ať tím chození nevířím zbytky prachu,mám jen vysáté,že to pak vemu naráz..umyté mám přikryté😎Musím dnes i chodby,schody.. Večer padnu za vlast..

Tak jsem ho odvezla s věcma před 12 hodinou..Byl tu celkem 16 hodin..Může bytná brblat nad cenou..Chtěla by tak všechno zadarmo!! se zdržel tím bouráním!!..Jsem se stavila v Lidlu,vrátila flašky od piva…Myslíte,že jsem ten lístek nezapomněla v pěněžce?už 2x.🤭Koupila jsem si za odměnu 2l Braník ve slevě🤫..Měli lahvový Argus.nevím za kolik-lidi to brali po 2-3 bednách..ten mi moc nejede..Už moc pivo nekupuju,ale dnes si dám při úklidu..Ale napřed skočím pověsit prádlo ven,a pak si asi půjdu bucnout😔

Bobca
Bobca 15.09.2024, 11:27:26 xxx.xxx.20.192

a už je u nás Jadran!!☀️Posílám ho všem,kde prší-kdyby to tak šlo😟

Bobca
Bobca 15.09.2024, 10:52:42 xxx.xxx.20.192

Děvčata..u nás leze sluníčko☀️..modrá obloha,sice s bílými mráčky,ale svítí!..Hraje mi tu zrovna “sladké mámení”…pouštím tu řemeslníkovi směsky písniček.."už mi lásko není 20 let",včil🤗Jde to pomalu,je to křehké😟zatím nic neprasklo..už má 2 strany usazené..osilikonované lišty…řekneš si JEN vyměnit vaničku u sprcháče..Tady se lepí fakt všechno starými použitýmu věcmi..ale myslím to bude o to dražší tou blbou prací!!

Bobca
Bobca 15.09.2024, 10:45:59 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fatia z 15.09.2024, 10:21:42

No ale že Boubina držela,když se kolem ní ta koťata tak otírala😇 fakt krásná..

Bobca
Bobca 15.09.2024, 07:16:16 xxx.xxx.20.192

Já se vdávala v 21,a už měla 8+9 leté děti a pak 2 svoje..Já měla ty starosti namíchané od prvopočátku😇🥰A tchýni o 40let starší v jedné kuchyni....Holt život není peříčko,ale pořádné péro(myslím třeba od pštrosa)😊🤭😄Všechno se zvládne..

Užívejte si Varaxi každý moment..strašně rychle to uteče🥰a dokumentujte!!🙏

Bobca
Bobca 15.09.2024, 07:08:38 xxx.xxx.20.192

Ten první Yodův-teda opět nemá chybu👍🙂zachytit ten okamžik👌a v lese ten rozvodněný potůček…Normálě mě ty fotky po ránu nabíjejí..Když se rozhlédnu kolem sebe,co mě čeká po tom zedníkovi-ten jemný prášek všude a ve všem😲..Ale vzpomenu si na lidi ,kde mají vodu,ty čeká daleko horší úklid..Myslím na ně❤️

Bobca
Bobca 15.09.2024, 06:56:50 xxx.xxx.20.192

Holky,byl tu od půl 8 do půl 6 !..to bourání a usazování…pak přístup k odpadu-musel ho tím pádem předělat,když se to posunulo..Měřil jakýmsi laserem,to jsem ještě neviděla-zelené čár-máry..Ale jsou dnes vymoženosti👍Dnes už jenom navrtat zástěnu..Má naboku 4mm sklo!!chtěla jsem ho umýt,jak je teď demontované,ale varoval mě,že by mi mohlo taky prasknout,jak není v rámu😲Rám jsem vyziglila na chodbě dočista-dočista👌Dnes to přijde usadit..doufám,že to bude pasovat!!!nebo mě jebne a pujdu se osprchovat ven..leje a leje..My jsme naštěstí v bezpečí v centru,ale Oskava se kdysi už vylila 😲

Buggyro,pséka říkáme u nás..+hřébek..Zkama si?(nebudem si tykat?🙂)já to zapomněla🙂Daja vím,že ze severu-to je dobře,že se jí ta povodeň vyhla👍A Raduš vyhlíží a vyhlíží..Je to nespravedlivé..Jsem načučla na pár zpráv-včera jsem se dívala v telce-bečela jsem jak kravička..Byla jsem pomáhat v 1997 v Troubkách příbuzným,a vidím to jak dneska-ty domy a tak..

četly jste na netu,že je nový termín “potopeň”? prý je to něco mezi záplavou(potopou) a povodní…co je to proboha za termín🤭

Bobca
Bobca 14.09.2024, 14:04:06 xxx.xxx.20.192

Holky,tak bytná už dřív donesla že “stejnou” vaničku-že se jenom vymění..Je o 5 cm vyšší a 5 na každé rovné straně širší…Takže uříznout kachličky a kangem vybourat ..vyměřování a nekonečné řezání,bourání..V pokoji mlha z prachu,i když dveře do koupelny zavřené..leze to zpoza nich.…Takže od zítra všechno vyprat,všechno umýt,pozutírat kdejakou drobnost-jsem toho plná..Nedalo se to tak narychlo všechno pozakrývat..něco málo jo…Na oběd jsem se uvolila udělat palačinky,i když dělníci většinou nevyžadují jídlo-bylo by mi blbé před ním jíst,tak to bylo to nejmenší..Vím,že chlapi mívají rádi sladké..…Uvnitř v koupelně není vidět..to musí být hrůza..že je zvyklý,ale musí být toho nadýchaný,ažaž…V 8 začal a s malými přestávkami na cígo a pivko to ještě nemá usazené…

Bobca
Bobca 14.09.2024, 13:52:11 xxx.xxx.20.192
Kilian:

..řekla bych že humor a nadsázka…..

určitě..Psala už někde Varaxi,jaký je závislák na něm…😇🥰

Bobca
Bobca 14.09.2024, 10:12:19 xxx.xxx.20.192

Mám tu řemeslníka na výměnu té vaničky ve sprcháči..bych se za chvíli propadla durch..Jinak jsem už dlouho nepsala…"a prádlo visí a visí"👍 Prší od středy..Koberec na plotě s “Versage”ještě žije..Už dávno nemá bílou barvu,ale proč né🤭i šedá je pěkná…

Bobca
Bobca 14.09.2024, 10:10:28 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 13.09.2024, 19:10:33

Máte teda doma veselo😊Asi to bude tím,že má zatím 5 měsíců…Ale nenechte si to přerůst přes hlavu😇..nic ve zlém..😎

Bobca
Bobca 13.09.2024, 19:06:35 xxx.xxx.20.192

Hele, já sem něco napíšu, jo?

Jani,proč se ptáš??tady píšou přece všichni😎piš co chceš…...Napiš,kde jsi ten noťas měla ha?.. na břiše? a kozenky ven?,to by bylo teda veselé😊přiznej se😄

Bobca
Bobca 13.09.2024, 13:58:39 xxx.xxx.20.192

To je asi tím nevhodný pohybem, málo si otřásám mozek😅.Než začnu něco dělat, budu skákat panáka, mozek se prokrví, budu inteligentní.

Na mozek jsem si objednala Omegu 3..je to na mozek,srdce,zrak a imunitu..Někde to n amě vyběhlo,tak jsem to zkusila..Bacha,přišlo mi o balení míň,musela jsem volat,ale dopošlou mi to..179,-kč za měsíc..budu to splácet to 18 měsíční balení až do února 2026..Nechci slyšet negativní rady,co bych měla a neměla jíst😇🙏,nebo že rybí tuk je levnější(brrr)a 2x týdně ryba by stačila..už to mám prostě doma..A jí se to 2 denně..Je to “nejčerstvější lososový olej na světě”..vím,že papír snese všechno,ale já si napřed objednala zadara na měsíc,ale vím,že by se to mělo užívat dlouhodobě,tak jsem do toho šla….Jinak u nás prší sem tam skoro vůbec,sem tam hódně…

Bobca
Bobca 12.09.2024, 20:58:32 xxx.xxx.20.192

Nevidím taky problém v tom,že si štěndo vyzvednou po dovolené..třeba měli dlouho termín zaplacený,a nemůžou ho prostě vzít sebou..a obzvlášť,když si budou na sebe zvykat-si myslím,že je to lepší v pohodě domova..Jídlo,čurání..atd..co s ním někde na hotelu??..Nebo pod stanem? nevíme,kde jsou a je to jejich věc..Pak bude naplno člen rodiny na celý úvazek..Proč je hned odsuzovat,třeba tu dovču mají i pro něj pak..

Bobca
Bobca 12.09.2024, 20:39:22 xxx.xxx.20.192

lesnizinko, vy si taky umíte udělat dobře, že jo!

Buggyro-to mě teda rozesmálo🤭auuu,to muselo bolet..Raduš,holt nejsi nejmladší,musíš chodit pomalu!!😜Ty zezadu,já zepředu..Ale jak jím asi ten 3.den tu Arniku,bledne to krásně ta modřina..bílé fleky v té "lepší části"..