Aktuálně: 3 522 inzerátů216 987 diskuzních příspěvků18 331 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 28.11.2024, 20:23:52 xxx.xxx.20.192

jojo,krásnej👍👌no první třída-smekám😇

Bobca
Bobca 28.11.2024, 20:20:21 xxx.xxx.20.192
Kilian:

….ten věnec je krasnej…jectedy moc a moc šikovnej….

jaký věnec??jdu hledat…

Bobca
Bobca 28.11.2024, 19:59:23 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Evi, ty to píšeš, jako by sme se hádali a řvali ne sebe a hlavně, že naklidím a nachystám na Vánoce😏 Bobča s náma párkrát byla a myslím, že mi potvrdí, že se k sobě chováme hezky….si myslím. Jo, že tady píšu, že mě Tom občas naštve a já vyletím…no jsem cholerik, to já bohužel na všechny v rodině. Jak se vzteknu, nevidím si do huby, to ano. 

Raduš,co to zas píšeš?pak kdo je vztahovačný??bereš to hrozně vážně-Evka přece nic takového nenapsala..stejně jak já,napsala jsem jen,že jsem uvěřila těm hrošíkům…no a co?..Kolikrát to mám vysvětlovat proč.?

Ano,byla jsem s váma,máte bezva vztah..Tom je super chlap…A nechci se vyjadřovat ke tvému “bordelu”..bych se musela naštvat..to je přesně jako to,jak jsi tlustá😇Jste doma sami 2,a to,že má pod stolkem papíry?? no a co?naco to uklízet,když to bude třeba brzo potřebovat..Nerozčiluj se.prdne ti cévka a budeš tahat nohu🤔….co mám říkat já,když mám vše na 25m2 ?..i koupelnu se záchodem..Myslíš,že se vzrušuju s úklidem?dávno né….

Jo,kočky ti nadělají chlupy..v kuchyni provozní bordel při vaření..jak každá druhá….Je to normální..Já mám provozní nepořádek pořád..dalo by se nazvat bordelem,ale nebudu se obhajovat..žiju v tom,kdybych to měla pořád uklízet,tak pak nenajdu nic🤗

Bobca
Bobca 28.11.2024, 09:10:32 xxx.xxx.20.192

u nás se uklidilo běžně,bo nás bývalo v baráku na vánoce 11..běžně v neděli 10 ke stolu…Takže to nemělo cenu nějak gruntovat..Okna jsem umývala tak v říjnu,když bylo hezky,i se záclonama,závěsama,vyčistily se koberce..Prostě větší úklid,když byl čas a chuť..a hlavně počasí😊..Už nevím,kolik jsme pekly s holkama a babičkou druhů cukroví..Hlavně svatební převalované koláčky..Ty teda byly🤗a ty musely taky být a 4 vánočky..vanečka bramborového salatu.kolem 30 řízků,2 kapři..10 litrový hrnec slepičí polívky s knedlíčkama-játrově + zvlášť kvasnicové(co kdo chtěl),domácí nudle..Všechna děcka prostřela stůl,byly i jmenovky,skleničky…rožl se stromek,pustily se potichu koledy…No já byla v sedmém nebi,jak jsem měla všechny doma pohromadě u stolu..Já dělala vánoce hlavně pro děcka..jak víte,měla jsem dvojí,tak že jsem měla pořád menší a větší,ve 32 první vnouče..pak druhé..Byli u nás každý týden…Celý týden na svátky..obě babičky.tchýni jsem měla v domě…a druhá-od větších děcek jezdila taky,kupovala i mým dětem bombony…

Jéžíš,já se rozkecala a mám letět na rehabky🤭

Bobca
Bobca 28.11.2024, 08:29:20 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 27.11.2024, 18:48:27

jo,a dík Coudas za vysvětlení…já jen krátce-co beru Citalec,asi už sakriš 8 let😲je mi spousta věcí jedno-ale musela jsem se k tomu taky prokousat..navíc zapomínám,tak jsem víceméně v pohodě…

Dělejte,jak musíte,ale byla by škoda,kdybyste se stáhla jen kvůli nějaké blbosti..Já bych se taky mohla naštvat,že jsem naletěla Raduš,ale kdyby Stellča napsala hned,mám 2 nahá morčata,tak to nemusela Raduš ani napsat..to,že jsem naletěla?no a co? je mi to úplně jedno..už to vím..a to mi stačí..O spoustě zvířátek ani nevím,že existují..Takže klídek😇🙏

Bobca
Bobca 28.11.2024, 08:11:19 xxx.xxx.20.192
Canka:

Opravdu?Tak sakra😂Já budu muset k tomu doktorovi zajít sakra!!!Ale já ty doktory tak nerada!!Počkám,až přestanu vypadat jak kopřivková královna a pak půjdu..zeptám se na to…

Niki,kdybych bydlela blíž,přijela bych ti naplácat na holou!!zadel😠(asi si udělám výlet🤭)..Hlavně bych si nechala namazat toho koníka!!Víš,že slunko u moře je daleko agresivnější..I když se nikdy nemažeš-já teda taky né,ale u moře jsem se kdysi mázla…Myslím,že to máš od minulého podzimu,né??ještě jsi s tím na slunku nebyla,žejo🙄

Stelli,ty jsi psala,že jsi něco konzultovala s Fíkovnicí na SZ..víš něco??co je s ní?😟

Bobca
Bobca 27.11.2024, 09:06:51 xxx.xxx.20.192

jsem přišla s geniální myšlenkou na igelity. Psal se rok tak … 1991 víc ne.

My tohle praktikovaly se švagrovkama,když jsme pekly na svatby ve velkém už v roce 1977..Ne teda na všechna těsta,ale na lepivá určitě…Ony byly amatérské cukrářky od mládí pekly-ode mne o 20 let starší..Hodně jsem se od nich naučila,pak dcera šla na cukrářku…

Bobca
Bobca 27.11.2024, 08:42:59 xxx.xxx.20.192
Coudas:

Jo jsem 🙂 nejen vztahovačná, také asociální, útočná, nechápavá a taky jsem bacha stalker. Proto mě odevšad vyhazují. Ale nebojte, já půjdu sama 😁

beru jako fór-hm☝️🙏..už toho bylo dost…hawk. se na to vyprdněte🙄.Raduš má taky zvláštní styl humoru..písemně to vyzní jinak-ona moc fota nedává-nedejbože svoje z dob své slávy největší,že Raduš…..taky jsem jí spolkla toho hrošíka…vím já,jestli není něco nového vykříženého??..Nebylo u toho napsáno,co to je,tak co…

a Coudas-ta svatební je nádherná!!..samože i ta z “Metuje”😇

Bobca
Bobca 26.11.2024, 21:49:42 xxx.xxx.20.192
balu:

Bobčo, jak píše Eva, vždycky, i v šedesátých letech, se psalo “děti chodily”. Nemohli vás to učit jinak. V tomto se pravidla neměnila.  A jestli jste měla jedničku z češtiny, tak jste to musela znát. Možná jste jen zapomněla…

asi jo-beru to-vzdávám se🤗…já mám vícero výpadků,takže to tak i mohlo být🤔…ale nevím proč teda píšu pořád to měkké…jaksi automaticky…dám si pozor😇..

Bobca
Bobca 26.11.2024, 17:19:29 xxx.xxx.20.192
balu:

Bobčo, vás ve škole učili, že v příčestí minulém u podstatného jména děti píšeme měkké i? Tomu nelze věřit.

už se na to vykašlu-nechám to být…to už je na mě vyšší dívčí-příčestí minulé🤗myslela jsem jen na podmět a přísudek-děti chodili a sklonění podle vzoru....Já chodila do školy v 60tkách…a měla jsem z češtiny za 1..neva,ono se toho změnilo dost..já to pořád píšu s měkkým..ale mi to neva..😇

Bobca
Bobca 26.11.2024, 06:32:29 xxx.xxx.20.192
Varaxi:

Děti dle vzoru žena. Ženy šly, děti šly. Shoda přísudku s podmětem má holt i výjimky. 

ta žena-bez ženy…ty děti-bez dětí?..(jedině kost-bez kostí?-bez dětí)a ještě jedna drobnost,že děti jsou směs kluků a holek,hm?..no je to zapeklité🤔nás to fakt  tak učili..ti učitelé👌🤭Musím běžet,jedu do Olmika..Budil mě budík z nejhlubšího spánku-hrůza😲pak si počtu..

Bobca
Bobca 25.11.2024, 21:41:16 xxx.xxx.20.192
Irma19:

Já jsem to včera prošvihla, stojí to za shlédnutí? Nerada bych z toho měla depku…

Podle toho,co to rozpoutalo za diskusi na víčku,tak nevím…ale mrknu se na kousek a uvidím…

Bobca
Bobca 25.11.2024, 21:39:33 xxx.xxx.20.192

..…..Vzory:žena,nůše,píseň ,kost..takže- kosti-děti?byly?…no a co s těma chlapcema s nima?..Uvidíme ještě co Kometka?…

Bobca
Bobca 25.11.2024, 21:30:30 xxx.xxx.20.192

děkuji…takže nejsem až tak blbá😎🤗😇

Bobca
Bobca 25.11.2024, 21:27:29 xxx.xxx.20.192
hmn:

pomůcka je prostá :

ty děti = narodily
ti kluci = narodili

a ano, když jsou podmětem ty i ti, pak vedou ti=narodili

takže když jsou tam holky i kluci,tak by mělo být měkké,né?..takhle jsem si to zapamatovala…

Bobca
Bobca 25.11.2024, 21:13:18 xxx.xxx.20.192
Irma19:

Aha, tak s tím echem jsem se sekla, omlouvám se 🌷. 

Nicméně je nejvyšší čas posunout se dál a přestat se v tom rýpat. Čas léčí ❤️

přesně tak😎…i jsem napsala Sarah už dávno,ať se přes to přenese..Nahoďte jiné téma…Jen upozorňuji,že téma “Úsvitu” se rozebíralo na moře stránkách víček…👎

nemáte proč se omlouvat..nic se nestalo.🌺Já mám svědomí čisté…Jenom je mi té osoby líto,že nevystoupí  a neomluví se....😇.

Bobca
Bobca 25.11.2024, 21:02:37 xxx.xxx.20.192
Irma19:

No, mě by spíš zajímalo, kdo tady dává echa na diskuzi, rozesílá screenshoty a vybrané (z kontextu vytržené a pozměněné) příspěvky. Evidentně s úmyslem rozdmýchávat emoce… toto bych nazývala skutečným ZLEM.

Bavíte se dobře? Já už vím, kdo jste, a dost by mě zajímalo, jestli máte “koule” přiznat se k tomu veřejně…

Irmo-echo jsem žínce dala já,bo sem nechodí…a protože se to týká psaní o víčku,tak jsem jí napsala..A nějaké psaní těch screenschotů??ani nevím,co to je…

Bobca
Bobca 25.11.2024, 20:45:13 xxx.xxx.20.192

sakriš(sakryš) já pořád píšu s měkkým…pamatuju si tu pomůcku ze školy..a ono to je opačně..Stelli dík..

Bobca
Bobca 25.11.2024, 20:43:42 xxx.xxx.20.192
Stelle:

Narodily. Taky jsem to nevěděla. Prej je to podle vzoru žena.

nene..je to životné chlapci i děvčata..takže obojí je s měkkým i. chlapci taky,a děvčata s tvrdým Y. Si myslím já..🙂

Bobca
Bobca 25.11.2024, 20:38:14 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Než se češtinářky osypou😉 už to vidím, oprava: ,,děti narodily"

já myslím,že “děti se narodili”…hm?