Aktuálně: 3 730 inzerátů210 703 diskuzních příspěvků18 257 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 20.09.2024, 16:59:19 xxx.xxx.145.169

Posera.. Bylo to od fary, ze zahrady.. Vedle je školka, kterou rekonstruuji, naproti kostel a hrbitov.. Vedle prilepeni sousedi tama nemůžou projít.. Ale kralika neukradli, ten běhá pod boudama.. Ukradl mi z misky suchý chleba a odhopkal.. Doufám, že nevypadne v noci další.. Ale háček jsem zavřela nafest.. No není to krasavec 🐓blíž se nenechal.. 

Obrázek
Bobca
Bobca 20.09.2024, 10:24:43 xxx.xxx.145.169

Tak jsem ráno něco blikla.. Odpolko bude na řadě kohout bude tam slunko.. Jinak někdo v noci chodil pod oknem.. Videla jsem i baterku na boku okna.. Jenže, jak vypnu chobota, on se rozsvítí.. Prošla jsem barák, cucela z oken.. No do 2 jsem nespala. Rano jsem se bála jit na dvorek, co se tam bude dit.. No jeden králík venku, dvířka otevřená.. Alevidela jsem díru v pletivu.. Musim to nejak zabezpečit.. Ale karla jsem nechytla.. Koťata mi asistovala, ten malý si s nim chtel hrát.. Malý je pěkně chlupatý, se miho  nepodařilo líp vyfotit 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 19.09.2024, 18:28:59 xxx.xxx.145.169

Tady, ani nikde cestou voda nebyla, akorát z kopce ze silnice to zabocilo k ní do zahrady sklepa. Ale už tu má sucho. Všechno to bylo bokem. 

Bobca
Bobca 19.09.2024, 18:23:44 xxx.xxx.145.169

Akorát kolem Litovle na polích byla ještě voda, ale cesta celá suchá, a zúžení jen kolem starého Jičína.. Je to pěkně pospravovane už i kolem Belotina, i bariéry kolem ozdobné, svodidla…

Bobca
Bobca 19.09.2024, 16:52:37 xxx.xxx.145.169
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 18.09.2024, 13:59:50

Ronjo, hledala jsem, nic nenašla.. Tak jsem tomu dala průběh, co to bude.. Prostě jen tak si mě někdo vyguglil, a zkusil poslat kravinu… Dojela jsem vpořádku chlupatý kocourek na mě koukal, ale nechal se pohladit. Dala jsem jim kapsičku, Fordik se nechal hned pochovat.. Bára někde litá.. Jo a zitra vyfotím kohouta.. Krasavec😊

Bobca
Bobca 19.09.2024, 10:36:49 xxx.xxx.20.192

Buggyro,zainvestuj do pořádné matrace!!Já mám Zaren-po reklamaci,co mi dovezli novou,je to lepší,ale po 10 letech používání se mi tam ten důlek ráno dělá…ale jaksi se to srovná,měla by kopírovat tělo,abys měla páteř v rovině..Zadel se ti zaboří a rameno dám do roviny s anatomickým polštářem..Je to dobré..

Jó,v balíčku byly 2 nějaké škrabky.ostré,neobtěžovali se to dát ani do krabičky,jen v šedém igelitu..Bylo to propíchané,jak byly ostré.Ručky-asi 15cm a na konci dvojitá pichlavá kovová věc.Nic mi to nepřipomínalo..Tak jsme to prokonzultovali s prodavačem,ať upozorní na tuhle “firmu”..Napsal tam-neobjednáno a vrátí to…A u doktora jsem nechala 1600 za 2 opichy..že s tím už nejde nic víc dělat,že artróza 3 stupně(kdysi říkal2-3) prostě bolí,a pak že to bude na výměnu celého kloubu..Došla jsem domů,stavovala jsem se chvíli u bráchy,ale už jsem tam nemohla vydržet bolestí-asi vytahoval i vodu-on je tak nemluvný..ani pak neřekne třeba šetřit se,nebo naopak zatěžovat..Tak jsem musela od bráchy utéct dřív,sedla jsem a ledovala..to taky neřekne,jestli mám dělat..Ale hlavní je,že ráno je to už hódně lepší..U Zdenky jsou ty blbé 2 schody u toho poklidu..a do sklepa a ven taky ale trochu nižší..Po obědě pojedu..Mějte se tu hezky…pak písnu z tama zítra..papa🌼🍀

Bobca
Bobca 18.09.2024, 13:50:44 xxx.xxx.20.192

odesílatel je tam EuShipment..je to cosi anglického…Volala jsem řidičovi,že to nebudu přebírat,tak že si to mám jít prohlédnou,co by to mohlo být.Nechala jsem to hodit do PPL shopu,půjdu se na to podívat na náměstí..takovou částku jsem dala totiž za telefon,ale bez poštovného+ poplatky(půjdu tam cestou k dr..bolí mě to koleno jak čert-víc jak to se kterým půjdu)..zatím jsem si nevzpomněla..

Bobca
Bobca 18.09.2024, 10:11:20 xxx.xxx.20.192

Holky..dnes mi přišlo,že mi PPL bude doručovat zásilku za 745 Kč..Zaboha nevím,že bych si něco objednala..Temu,ale to je i označené a to platím předem…Je tam jen číslo zásilky a PIN pro vyzvednutí…žádný obchod…No,čučnu na to a pokud mi na balíčku nebude něco povědomého,co jsem si třeba dřív(což by se s mou hlavou mohlo stát)objednala…

Ale píšu to taky proto,jestli se vám to někomu nestalo…takové mejly mi chodí do spamu,to jo,a vím,že nesmím na nic klikat..Ale tohle byl normální mejl,kde jsem nemusela nic klikat,jen oznamovací,a že můžu zaplatit buď přes QR kód,nebo u řidiče..žádná odesílací adresa…To bude určitě podfuk,žejo🤔

Bobca
Bobca 18.09.2024, 09:33:11 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 18.09.2024, 09:18:17

Zrzavci-vidím,že jste tu..mám pro vás dotaz na “vánočním překvapení”…dík🙂

Bobca
Bobca 18.09.2024, 06:59:10 xxx.xxx.20.192

Megí+Zrzavci…mám dotaz..Dnes mi přišla na mejl faktura,a že je kalendář na cestě…hurá..🥰.má to ale háček..jelikož zítra odjíždím-asi do pondělka-úterka,takže poprosím sousedku o vyzvednutí.Teď nevím,jestli jsem ho platila předem??Já mám tu hlavu fakt blbou..Vím,že knížku jsem platila,ale kalendář si fakt nevybavím..Mám tedy dát sousedce peníze? Nebo mám předplaceno?Moc dík za odpověď🙂

Bobca
Bobca 17.09.2024, 14:41:19 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 17.09.2024, 13:57:24

🤗tak já se přidávám k podobě zajíce-i tak bych reagovala..🤭ale pěkné video..pěkné na nervy😲🤭

Bobca
Bobca 17.09.2024, 11:50:14 xxx.xxx.20.192

takže jsem vpodstatě líná opice😇..ale tak jsem jen lezla!!jinak jsem šikovná,že jsem to zvládla-se musím pochválit🤗…ještě drobnosti..Dnes jsem tu měla vnučku,pomohla mi s tím novým telefonem,vyčistila mi tablet..šikovná holka..Jela-teda měla jet,dnes na pohovor do Olmika..jenže je kolem dokola nepřístupný,tak zůstala u mě…

Bobca
Bobca 17.09.2024, 10:15:58 xxx.xxx.20.192

Ronjo,tady to taky chvilkama zakrývají mraky..ale je už veseleji..Jo,a čekám,že mi někdo vysvětlí,co je to za zvíře ta lemra😊..podle něčeho se to musí přirovnávat🤭

Bobca
Bobca 17.09.2024, 10:12:18 xxx.xxx.20.192

já mám už 4.rokem za oknem hnízdo Jiřinek-tak jim říkám🙂..Letos poprvé jsem zaznamenala podivný jev..Slétají se ke hnízdu ve velkém počtu,tahají se za peří na krku.aby sundala jedna druhou..2-4 jsou pověšené na hnízdě,mladí-2 koukají ven a ostatní-minimálně 10 se “rvou”..Nalétávají jedna přes druhou-ten křik!😟..Je to i několikrát za den,pak je den klid(tak nejsem pořád doma,že)..Teď je od včera zatím klid..čtu tady,že už by se houfovaly?  Chtěla jsem je vyfotit,ale jak se přiblížím k oknu,tak odletí..

Bobca
Bobca 17.09.2024, 07:45:03 xxx.xxx.20.192

Já nechávám poslední dobou doma mobil,když jdu ven..stejně mi nikdo nevolá..a zákon schválnosti zafunguje skoro vždycky🙂..To,když zapomenu peněženku-teda málokdy,ale stane se.tak skoro šílím kde,bo si prd pamatuju..Naštěstí ji pak teda najdu..ale většinou ji vracím hned do kabelky,ale někdy třeba na pumpě letím jen s ní a pak jí mrsknu někam(tak samo s kartou někdy) Já mám v podprdě místečko jak na kartu,tak na mobilek..Teď mi-včera došel “eStar X35 SILVER”..tlačítkový,je větší teda,než ten můj-ten se “tam”nevleze..Jinak u nás se to trhá a vylézá sluníčko

Bobca
Bobca 16.09.2024, 18:38:37 xxx.xxx.20.192

holky!!!..kde žijete??  Jednak-lenora né,ale lemra🤔to jsem lezla,když jsem se dokopala na ty chodby se schodama..Byla jsem už tak hotová,že bych tu 100 klidně oželela..Já mám tu 100 na měsíc za úklid každou neděli..Takže samozřejmě jenom zametám,když není vyloženě po dešti..Teda. Mám jako 200,ale v té pofiderní smlouvě si platím 100za úklid..takže hovno hovno nic..Měla jsem už tak bolavá záda,že jsem se bála,že se mi bloknou..A ráno musí být chodba čistá,bo se otvírá Optika..a bylo tam prachu všude!!No zvládla jsem to,ale ta lemra lezla skoro po 4😊do těch schodů..Jinak jsem uklízela v Olmiku na tržnici zaplivanou a nevím co ještě hernu-pře 10 lety....Měla jsem 100 za úklid..Jak jsem to stihla,tak jsem to stihla..(50kč/hod byla norma-já to měla tak za 1-1/5hodiny)42 automatů naleštit,1 kostky a 2 rulety..Záchody nebudu popisovat..a vysát koberec,utřít židle,stoly…

Já jsem jí-sousedce zdola- dala 100,jak jsem měla berle,ale to vytírala ten měsíc..

Bobca
Bobca 16.09.2024, 08:20:59 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 16.09.2024, 07:39:07

tak ještěže má mamka kam jít  na vodu a tak..…metr-to muselo být pěkně rozlité…

Bobca
Bobca 16.09.2024, 07:11:11 xxx.xxx.20.192
sutrik:

Na šutříka jsou zvyklí. I na mého psa 😉 Pro Bonnie je stáj domácí prostředí, i když je to vedle u sousedů.

Obrázek

“Pepo,já se spletla”😊….asi se v tom ztrácím..já myslela,že Šutřík je ten pejsek?a to je vlastně Bonnie..prosím,vysvětlete mi to,ju?Šutřík je to bílé,na čem sedíte??😇🤭Dík…

Bobca
Bobca 16.09.2024, 06:58:58 xxx.xxx.20.192

Raduš-tak jsem se nedověděla,jak to u vás vlastně je..galoše-cca 20cm-jako u mamky?se rozlila voda?na tom chodníčku,nebo kde?na cestě?Mě 3. pračka venku už nedoschnula,tak jsem jí hodila na hůru ještě s další..Ale hlavně ty deky(i beránková s kočičkama🙂),povlečení a potahy,ty mi uschly venku🙂to by na hůře teď schlo dlouho..Četla jsem,že už i Litovel-že to tam došlo..Ještě že mám dnes jen v Uničově doktora-po roce jdu zase s "podvozkem"..Jinak zase od noci prší..

Niki ti kočičáci se mají🤗