Aktuálně: 3 718 inzerátů210 593 diskuzních příspěvků18 255 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 30.09.2024, 10:15:25 xxx.xxx.20.192

pořád nechápu,co je na těchto-těchhle videích veselého?😟jen můj názor🤔

Bobca
Bobca 30.09.2024, 08:31:18 xxx.xxx.20.192

děvčata,zeptám se…Ten černobílý kocourek-čím byste řekly,že je “říznutý”?🙂Má choupky v uších…atd..celkově chlupatější..

Jinak jsem nepsala,že jak jsem přijela od Zdenky v úterý,Micinka byla špatná,nejedla nic moc už 2-3-dny..tak jsem s ní hned jela se sousedkou k vetce,bylo asi 16 hodin,už ji nevzala,že ráno.Tak v 10,nechali si jí tam.(měla žluto v tlamce i oči-tipovali na játra)nasadili jí kapačky-ty moc nezabíraly..po vyšetření měli jasno..odešly jí ledviny..Má sice teprve 10 let..ale ani tam dosebe nic nedostala,..žádné zlepšení ani po kapačkách..Na víkend si jí vzali domů na rozloučení,že v pondělí jí přijde vetka uspat..Byly jsme s ní co nejvíc..chodila i po venku,ale byla malátná..Na zahrádce se NAPILA ! z květináče,co byla zvyklá.Jediné,co do sebe dostala…🐈

Bobca
Bobca 29.09.2024, 10:41:06 xxx.xxx.20.192

stáhla jsem foťák,ještě co mám od Zdenky fotky..a jsou teď u nás krásná rána na obloze..To je foceno v jeden den..Ale před tím tomu předcházelo sluníčko,osvětlující vrch bytovky ..to jsem nestihla..

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 29.09.2024, 09:01:54 xxx.xxx.20.192

Niki,přejdi to!..nebuď naštvaná na mamku..Vidíš,že ségra nemá zájem s tím něco dělat..A to,že bude chodit za přítelem?.Tak proč ji nenechá on bydlet u sebe,než si teda ona něco sežene?Protože i ON chce mít asi klid..Já to vidím u sebe..Chci si pustit co chci na telce,jestli si problikám programy,nikomu to nevadí..Jestli vstanu v 6,nebo v 8,jestli si uvařím,a co,je jenom na mě…Je to velký zásah do soukromí mamky..A pochybovala bych že si ségra bude něco hledat,když už bude mít u mamky azyl..Já se taky nemohla odpoutat tenkrát od toho vojáka,ale dokázala jsem to(a to mi bylo 50 let-zamilovaná až po uši)…Po2 letech vztahu..stálo mě to 25 kilo,ale dokázala jsem to!!

Bobca
Bobca 28.09.2024, 08:18:34 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 28.09.2024, 08:04:26

jojo🤭dík..

Bobca
Bobca 28.09.2024, 07:59:04 xxx.xxx.20.192
Chingis:

Takhle se venčí dneska nám (Trixie a Čert). Brook se řekla, že to vydrží, pláštěnku si prý mám strčit někam. 

Obrázek

prosím,přeložit do češtiny🙏..děkuji

Bobca
Bobca 27.09.2024, 12:48:53 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

Musela jsem nedávno přejít od výpisu “všech témat” na označení témat bez včel. A sem tam mi to skočí zpátky na výpis všech témat. Je otravné znovu připínáčkovat všechna témata kromě včel, tak přemýšlím, čím to, že se mi ta témata odznačí? Je to nějakými úpravami na webu a nebo je to nějakou aktualizací na mojí straně? To by mělo být spojeno s profilem a nikoli třeba s nastavením prohlížeče, ne? Díky

a čím to připínáčkuješ??já teda přejíždím kolečkem,na ty svoje,kam chodím,bez rozdílu sekcí,ale taky bych je třeba ráda vybrala,abych je měla pohromadě..Ale nějak moc mi to neva..

Bobca
Bobca 26.09.2024, 18:03:08 xxx.xxx.20.192
Rezzzy:

Čekám na poště a tak si to tak tady čtu.  Jako ten komiks není vůbec špatný nápad,  do toho nějaká vymalovánka tam, hra,  … Já jsem pro

No hurá!! první příznivec!😊..Já ho normálně vidím-ten komix…Megí🙏Zrzavcí🙏..

Jó a dnes mi došel kalendář😇..na poště mi paní hlásí “vy jste Bobča?”s velkým úsměvem..to bylo milý🌺..říkám “ano ano”🤗Nemohla jsem balíček rozbalit,tak betelně to bylo zabalené✔️..Tak jsem jen listla,a jak bude chvilka,začnu číst..Knihu teda nemám ještě celou přečtenou,ale k tomu dojde..Je poutavá,ale fakt nestíhám..

Bobca
Bobca 26.09.2024, 17:41:21 xxx.xxx.20.192

připomněla jsi Niki,že mamka nechtěla k tobě,že co kdyby se jí něco stalo…Moje už předem naříkala,a ono se opravdu “neco” přihodilo..VŽDYCKY,když jsme měly někam jet-jsem jí třeba nabízela,že ji zavezu k její sestře do Pašovic-u Uh.Brodu…mám tam i bráchu-jejího syna,kterého tam po narození nechala matce-mé babičce..Se jí udělalo na poslední chvíli špatně..od srdce..Já si vyměnila víkend-nebo jsem měla své volno..Pak,když jsem musela do práce na víkend-dělala jsem na benzince 13tky celý víkend..Tak ona by zrovna jela.."Nojo,ty abys pro mě něco udělala"🤔Prostě mě deptala psychicky…

Jestli se teda taky mamka nebojí,že to psychicky nedá..Přemýšlej..Vím,Leithian to napsala dost přímo,ale co vím,táhne se to s tou ségrou už hodně dlouho…Niki-pomoz jí sehnat nějakou tu garsonku..máš určitě dost známých v práci..nebo prostě na inzeráty se mrknout..Tam to bydlení nemá budoucnost..Já začínám topit-mimochodem-odbočuju..tak si tu plíseň tu nenechám kralovat..I ten odvlhčovač budu zapínat na podzim..Já tu mám nájem oproti těm novým bytům o hodně menší..Zvykla jsem si tu a nechce se mi už stěhovat..ale segra je ještě mladá…to zvládne..a ať se zbaví toho chlapa!! je to marný,je to marny,je to marný?

Bobca
Bobca 26.09.2024, 10:08:00 xxx.xxx.20.192

Niki-dobře to napsala Evka..možná má strach z toho přítele..Kdyby jí poskytla azyl,jeden pokoj,ona by si ho tam určitě vodila..tomu nezabráníš..Myslela jsem,že už nejsou spolu!😲to je pořád ten první?..

Já jsem zářný příklad nastěhování se k matce,která mě tam ovšem nechtěla…nemohla bydlet sama,šla jsem se o ni postarat na stáří(jinak bych šla do Krkonoš za švagrovou na Horal umývat nádobí)..Já-48,ona 77 let..Nevím,kolik má tvoje máma a sestra?..(Bydlela na hospodářství-barák,chlívy,stodola,obrovská zahrada)Kdybych po mračnech sr.la,tak jsem se nezavděčila..nesnášela mě-neoslovovala mě jménem-6 let jsem to vydržela😇..však můj příběh znáte..Já plašan,vymalovala  a vysmějčila celý barák..(všechno jsem jí tam zničila,když jsem vymetla pavouky a vyhodila 10 let prošlé věci ve špajzu) .😲.Zlomila si pak obratel,byla 3 měsíce v nemocnici a pak do pečovateláku..Jsem si sehnala bydlení v Olmiku,a pendluju po pronájmech už 15 let..Vrážím prachy cizím lidem,ale jsem smířená,že 3 děckám jsem nechala barák..Nebudu se opakovat..Jen osvětluju těm,co neví..Dajo,nemusíte končit s tématem..Nikdo vás neodsuzuje za váš názor..Od toho to je diskuse..Já mám 25m2,Nechala bych tu přespat klidně na nafukovačce kohokoli z rodiny,ale….Neodsuzuj mámu,má pravdu,že má svůj život..Myslím,že se už tak trápí nad sestrou,jak dopadla,a nemůžeš jí nutit,aby obětovala klid na stáří nejistotě s jejím vztahem..I když by byla 10 hodin mimo domov…Myslíš,že by ten přítel tam za ní nechodil??Já osobně bych -pokud by si sestra našla nový pronájem,jí pomohla s kaucí a nějakou korunou do začátku..a mohla by mi to splácet klidně po 500..Nevím,jak je na tom tvá máma finančně..Já jsem sama,něco málo mám našetřeno,ale já bych mohla fakt jen půjčit..Můžu mít své děti sebevíc ráda,já jsem tu s bytnou dopadla,jak jsem dopadla…To má teda hodně velký nájem..Sháněla bych garsonku-být ségrou😟Promiň upřímnost..

Bobca
Bobca 25.09.2024, 21:12:12 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 25.09.2024, 18:25:36

však z bedel jsou nejlepší..né?..já bych si dala..👌

Bobca
Bobca 25.09.2024, 12:47:24 xxx.xxx.20.192

Já se přikláním k nápadu toho komixu pro děti..Třeba jen na pár listech(cca 20-30,nevím)..,na A4,nebo velikosti Mateřídoušky..Měkká vazba..Příběhy by nastopro zaujaly děti-je to moc dobře psané z pohledu toho pesana..a to děti baví-by mělo,hm?👌

Bobca
Bobca 25.09.2024, 12:35:32 xxx.xxx.20.192

jsem si vzpomněla,se tu řešily blechy..nikdy jsem neslyšela,že by byla zablešená domácnost od zvířete,co má blechy…Já myslela,že musí mít teplo,tak že musí mít nosiče..zvířátko…kdysi jako děcko jsem byla asi pokousaná od blechy,bo máma mi říkala,že jak jsou 2 kousance vedle sebe,a o kousek dál další,tak to by měla být blecha..Kdysi jezdily vlaky s těma polstrovanýma sedačkama(přímo křeslama) v kupé-se jim myslím říkalo blešáky…Mívali jsme až 7 koček,ale já si nepamatuju..asi ano,ale šlo to mimo mně..

Bobca
Bobca 24.09.2024, 10:13:24 xxx:xxx.d7b:e1d2

Tady dobrý, jen krátce, vcera ještě Henri dostal injekci ATB, dnes už lita i venku.. Koleno lepší, ale šetřím ho 🙂po o pojedu asi domu. Hrajem se Zdenkou co je doma, pismenka, tak jsem se nedostala za vama Byly jsme utrácet v Tedy, nebo jak se to jmenuje, něco jak Temu.. Papa

Bobca
Bobca 22.09.2024, 19:24:57 xxx.xxx.145.169

Ano, že jim nechutnají.. Když už moc nejí tak aspoň ať mu chutná a…. TrochuTrochu snědl před chvílí, ale granule ne. Asi se mu špatně polyká.. Zdenka je už u Olomouce.. Konečně… 

Bobca
Bobca 22.09.2024, 15:20:05 xxx.xxx.145.169

Měřila mu teplotu, prohmatala a poslouchala ho všude.a divala se do tlamky.. . Štve mě, ze tu má už jenom kapsicky pro dospele kocky a oni to moc nejí.granule jo, ale dnes on moc ne asi ho boli v krku.. . Jedna tu byla posledni 2 až 10 měsíců.. Ta do nich padala.. Tady je obchod v nedeli zavřený. 

Bobca
Bobca 22.09.2024, 14:23:23 xxx.xxx.145.169

Dnes ráno jsem králíka odchytla, za chvilku slyším zapisteni, a on vypadl tou dirou zase.ven. Jsem to málo zajistila.. Necham to už být.. Fordik je zase apaticky, slintá, leží. Nejde mu mnoukat..neco malo snedl.. Chvilku jsem s ním šla ven, ale na sluníčku dychal jaksi ry. chle, tak jsem ho radši dala na verandu, aby se neprehral.. Ráno má jít na kontrolu.. Zdenka nevola, kdy dojede..uf..

Bobca
Bobca 21.09.2024, 14:28:45 xxx.xxx.145.169

To jsem řešila hlídání po první noze, že se to zahojí.. Jenže to bylo hlídání Cendy.. Ten je už v psím nebíčku, ale nečekaně před asi týdnem Zdenka, že jestli bych nemohla od čtvrtka do neděle.. Nebudu rozepisovat.. Proč ne, má nové kotě, tak jsem kývla.. Netušila jsem, že to koleno zas bude tak špatné.. Ve středu opichy.. A zas porušuju klidový režim.. Ale včera zlobil kotel, jsem ho vypla a dnes byl Henry Ford jak mrtvola… Slintal už trochu vcera odpolko ale večer ještě jedl, a ráno nic, byl celý oslintany a úplně gumový . No, zkratim to. Vetka mu pichlaATB, pak další cosi 2 male a na to 1 injekci mega, asi velkeho panáka čehosi.. Mel 40,7 teplotu.. Nechala jsem ho doma, po obědě jsem ho vzala ven na chvíli, je tu nádherně, a teploučko. Už i jedl kapsicku lososovou.. Telecí ani Punta nežere.. Ani Barca.. Ta se objevila večer, s kotatama na sebe syci… Už jsem ho radši zavřela i Míšou kuličkou 🐈‍⬛