Aktuálně: 3 715 inzerátů210 553 diskuzních příspěvků18 253 uživatelů

Příspěvky uživatele

Bobca

Bobca
Bobca 21.11.2024, 14:37:38 xxx.xxx.20.192

asi město..ale na naše “sousedy” nikdo nemá..veškerá stížnost třeba na štěkot psa,nebo kravál při nočních oslavách-ty jsme už zregulovali..ale na psy prostě nikdo nemá.

Bobca
Bobca 21.11.2024, 14:34:33 xxx.xxx.20.192
trojAAAcko:

Dám ještě malé pokračování. 😂 Snad nebude problém mix obrázků s češtinou a angličtinou. Jinak mám velikou zásobu takových obrázků na různý témata. Ohledně zvířat, morbidní, černý humor. I různě ohledně sportu, válečných konfliktů apod… Nejen v češtině, ale převážně spíše v angličtině. Možná v telefonu najdu i něco v azbuce kdyby někdo chtěl. 😃

Snad už to někdo neposílal přede mnou, celé vlákno jsem neprojížděl.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

za mě poprosím v češtině,a ne politické..lehký černý humor nevadí..Ale to jen za mě…prostě veselé vtipné obrázky😊😄pokud by to šlo..děkuji..

Bobca
Bobca 21.11.2024, 13:55:28 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Je na těch smrkách vidět kůrovec i nějak postupně? Přece nemůže být z vitálního stromu během pár měsíců kaput, aniž by si toho někdo všimnul. To vypadá spíš na nějakou partyzánštinu, někomu vadil, buďto mu zatopil(ten flek) nebo mu k patě nalili herbicid😠

přesně tak..partyzánština☹️..jsme to řešily se sousedkama..jenže,kam to chcete nahlásit? Jsem tu 1.12. už 4 roky..3 roky krásný, zelený strom,a najednou suchá metla..ořezávají zespodu šáší,tím roztápí pod grilem,když grilují prase…naboku vidíte hromady dřeva.futra,dveře,dřevotříska..+starý nábytek..tím topí i doma..večer prostě nevyvětrám..najdu lepší pohled..

Bobca
Bobca 21.11.2024, 08:39:01 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 21.11.2024, 08:34:28

Buggyro,mě pomůže na dutiny ta proplachovací konvička..a voda s mořskou solí..Nic to není..nahneš se nad umyvadlo do jedné dírky to pouštíš,a druhou to vytéká🤭

Bobca
Bobca 21.11.2024, 08:34:18 xxx.xxx.20.192

něco jsem hledala a našla jsem něco jiného ..První už nevím..na druhé je Barunka s..nevím už..třetí je Pan Bečka s jedním z mopsů..a na čtvrtém je Mourek od Kouťáka..Kdepak je mu konec?🙏Pak Čenda-miláček z Kamenné,ten hlídací..a pak Arnošt od kamaráda..

Už vím,co jsem hledala..ten strom z dnešní fotky..To byl výstavní smrk,hodil by se normálně na náměstí..krásný,celý rok zelený-tohle je před 2 lety a na další je,co se z něj stalo..není samo sebou..😕

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 21.11.2024, 08:21:14 xxx.xxx.20.192

jó,a u nás včera taky sněžilo..Než jsem obešla Lídl,tak se mi to i trochu přilepilo na přední sklo-né,že bych škrábala,ale poprašek byl po celém městě..Ráno jen na střeše domečku-jsem to blikla..a je 1,2 stupně

Obrázek
Bobca
Bobca 21.11.2024, 08:15:47 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 20.11.2024, 19:02:23

asi se bojí,aby tam náhodou nemusela zase😟asi se jí tam nelíbilo…Ti moji známí to právě řeší když jedou na dovču tak,že já jsem u nich “na hotelu”,mám veškerý komfort domácnosti(jídlo,pití,koupelnu,i ten krb)a já si užívala Čendu(nevím,jestli si pořídí dalšího pesana)..nejvíc do lesa-2x denně-je kousek za barákem..a pak se sušil u krbu,chodil se ke mě mazlit-měla jsem spaní v obýváku s krbem..I jsem tam jezdila třeba jen od pátku do neděle,když jeli někam na víkend..Nevěřila jsem,že existuje “samočistící”pes,když zahučel v lese do bahna,jsem ho konví osprchovala..,vypadal hrozně..A za pár hodin,jakoby se nic nestalo👌

Bobca
Bobca 20.11.2024, 09:24:38 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 20.11.2024, 00:11:24

tak to mě pobavilo🤭a pak že psi nejsou inteligetní…stydí se za to,že na veřejnosti udělala bobek..😟úplně jsem si ji představila🥰

Bobca
Bobca 20.11.2024, 09:04:34 xxx.xxx.20.192
Buggyra:

V ČK  v grafitových dolech jsem též byla 🙂 V Kutné asi není grafit, pokud se nepletu, tam se těžilo něco jiného. V ČB je Koh-i-noor, takže ten jih bude spíš ten grafit. A ano, v ČK jsme si převlíkali přes oblečení ten atombordel (skoro), abychom se právě od těch grafitů neumazali, helmy s čelovkami si také pamatuji.

Podle netu v KH těžba stříbra.

ano,ano…stříbro..pro mě je to už dávno a moje výpadky mě brzdí…ale pak si vzpomenu🤭

atombordel..jo👌😄

Bobca
Bobca 20.11.2024, 09:01:40 xxx.xxx.20.192

Dobrý den..Mám prosbu..Nějaký čas mi na “třetím víčku” po otevření diskuse,nenaběhne poslední přečtený příspěvek…musím se vracet a hledat,kde jsem zkončila…Všude jinde je to vpořádku,jen na tom “víčku”..dá se s tím něco udělat?..jestli né,není to až tak velká hrůza-najdu si to🙂Děkuji Bobča

Bobca
Bobca 20.11.2024, 08:52:57 xxx.xxx.20.192
Coudas:

Bobco Hrčava je Trojmezí česko-polsko- slovenské. Ano, dřív tam byl jen šutr, dneska už je to, tedy podle fotek, přizpůsobeno turistům. Lavičky, altánky, chodničky, cedule…. a ten medvěd…

děkuji..vím,že mi to něco říká…tam jsme byly s Jarčou,a já si spletla,ža je to to nejsevernější místo..tam jsme šly se Zdenkou nekonečně lesem..podél čísly označených patníčků…Nevzpomenu si,jak se to jmenovalo…A byl tam deníček s tužkou v takovém přístřešku..na konci cesty…

Ve Vyšším Brodě jsme taky byly v klášteře,pak v Českém krumlově v grafitových dolech..Doufám,že si to zas nepletu s Kutnou Horou,tam jsme taky byli se srazem spolužáků z celé republiky-to byl asi grafitový,povrchový důl-tam jsme dostali bílé pláště..…V Krumlově se jelo vláčkem do vnitrozemí..na přilbách čelovky,na zádech baterie..mundůr..i boty jsme si museli myslím přezout..

Bobca
Bobca 19.11.2024, 22:07:26 xxx.xxx.20.192

Na Kleti jsem byla asi v 2003,na Dívčím hradě o něco později..Trosky a jiné skály ještě za svobodna..Hrčava..mám trošku výpadek..není to nejsevernější část Česka?..Mám i fotky u kamene..Byla jsem i na nejjižnějším bodě Česka,a na nejvýchodnějším “trojstyku”…Byly jsme s Jaruš na wellnes v hotelu Kempa a tam jsme si udělaly výlet..Jen na nejzápadnějším jsem nebyla,jen nejdál na Špičáku a v Železné Rudě..Máme se Zdenkou proježděnou velkou část republiky…Na Lipně párkrát-v Kovářově,v ubytovně Reprogenu z Tábora…

Bobca
Bobca 19.11.2024, 09:11:09 xxx.xxx.20.192
Coudas:

Něco v tomhle smyslu… jo, husty les to asi není, ale misto spravné . Z facebooku.

Obrázek

tam bych chtěla žít😇..jak v pohádce😊

Bobca
Bobca 19.11.2024, 08:31:09 xxx.xxx.20.192
bambule:

Dafi berte to tak, že to měl napsané ve scénáři… neměl se s ním mazlit. 

Já měla před pár dny blbý střet s mladou krávou a jejím výmarem s elektrikou. Jsem z toho nějaká špatná, včera jsem ani odpo nevenčila, Bambuli vzal ven mladý pán. Já jsem nějaká “bez chuti a bez zápachu”.

Já měla před pár dny blbý střet s mladou krávou

nechci to tu plevelit,ale jen ,že píšete o té krávě,a rozebírá se tu seriál..Já tuhle viděla(už i kdysi dávno,ale zapomněla jsem celý děj) film “Bella mia”…Kdo to viděl,si vybaví jak věrohodně -nevím,jak to jinak napsat-prostě stříleli ty kravky..já bečela jek želva..tenkrát nebyly triky..prostě..a zrovna Petr Reichert..taky to měl v roli…Ale natočit film,jak 5 kraviček přežívá zimu v lese…a vůbec,ty záběry,jak couvá,aby se schovala…ja jdou samy do té skrýše…

Promiňte,měla jsem potřebu se podělit a na “krávy ”nechodím🐄omlouvám se..ale tady je taková pohodička…😇

Bobca
Bobca 18.11.2024, 08:48:52 xxx.xxx.20.192
Doron:

Teď vyvíjejí takový nový jazyk, říkají tomu mezislovančtina. Jako,že by mu měly bez učení rozumět všechny slovanské národy. 

A opravdu, rozumím úplně všemu ! 

Asi se to neujme, ale je to úžasný. 

to mě zajímá..kde ho najdu??..O esperantu jsem kdysi slyšela,ale neslyšela jsem tím mluvit..

Bobca
Bobca 18.11.2024, 08:14:14 xxx.xxx.20.192
orionka-2:

https://www.youtube.com/watch?v=BQsxfXAkQOw

A úplně nejhorší jsou polopravdy.

Pardon, už končím, nebo Bobču úplně otrávíme,

Bobču neotrávíte..🙂..Přečtu si všechno-akorát třeba nereaguju-a nedám palec..Každý má právo na svůj názor…nemůžu a nechci nikoho soudit..Nohavicu mám ráda-poslechnu si ho hned,jak dočtu..vrátím se dočíst zbytek..Je tu toho dost a vracet se PAK,je na dýl…

Bobca
Bobca 18.11.2024, 07:15:44 xxx.xxx.20.192
kometa:

Poněkud morbidní. Ale pro nás, co učíme patologii, proč ne?

a já zas hledím na kriminálky….🙂