Niki..My si půjčovaly na Kosu to “činkvečento”se zhrnovací střechou..Holky šly nakupovat a já zůstala v bungalovu sama..Najednou 2 řeci ve dveřích(no,strach jsem trochu měla)..rukama nohama jsem se domluvila,podepsala smlouvu,dala 30 euro(po 25,-kč)..Dali mi klíčky a venku stál ten brouk s plnou nádrží,a s plnou jsme ho zase musely vrátit..Já řídila,Zdenka stála uprostřed-ven ze střechy a natáčela…úžasné video..do toho CD s jejich hudbou,když jsem si to pouštěla..A byla jsem znovu na dovolené…Ale to bylo v 2002,ceny rostou..asi se sichrují v dnešní době..Hlavně pořádně přečíst smlouvu…..Jó,připlácnuté jsem zapomněla napsat vajíčko…Udělám si topinku,odklopím,plcnu vajíčko pod ni na pánev a připlácnu…pokud chci česnekovou,oddělámji,počesnekuju,mezití dám to vajíčko na pánvu,a pak připlácnu..solím a pepřím až pak na to vajco
Jitko B. Psala jsem ATB kapky 4x za den,pak co 2 hodiny Recugel-což je gel,hezka chladí, a na noc Tobrex mastičku…Vše je OK👌..nic se nevyplaví..ležím u toho a počkám,až se to vstřebá..steče mi to až do krku-i ta 1 kapka!..mám pachuť..Znám to, po operaci jsem si kapávala několikatery kapky..
Jinak je to lepší a lepší..Včera jsem se už dívala-jedním okem na telku…Zajímavé je,že mi ta doktorka vůbec nic nezakázala z toho,co píšete..Ale dodržuju..Včera jsem měla telefonické (?) dopoledne..Prostě jsem volala bráchům,Zdence…atd ..abych se zabavila🤭
Vlezla jsem sem s jedním okem-přísahám!!🙏Ale já za váma prostě MUSÍM😇 Děkuji všem za podporu..Raduš,na akci jsem měla jet,tu jsem právě zrušila zkz to oko…
Doron,nemohla tentokrát rozkapat(byla jsem vlastně objednaná na dioptrie)..jen se dívala do všech světových stran oka🙄a že tam mám pěkný zánět…Dala mi tam ten Recugel ,já nakoupila další..pak do lékárny-tam naštěsí jen 30kč-gel byl myslím kolem 200..Dnes už to neřeže,ale mám ho dost zastřené..první den ani né.proto jsem se ptala,jestli jsem si to nemohla poškodit tím častým kapáním ATB…Už se mi i líp spalo..Včera jsem poslouchala na telce Youtubko..nechala jsem plynout nabídky…pak relaxační…Jsem zodpovědná..Oko je důležité!!Na oběd jsem si udělala topinku s připlácnutým,a odpolko jogurty..jen tak..
Jdu jen sem,podat hlášení….a dívám se jen na jedno oko🤭druhým nic nevidím….A dnes mám dotaz..Asi jsem špatně pochopila paní Dr….říkala 4x denně ty kapky..asi ATB,ten Spersa-cosi…A já nepochopila,že jsou to asi taky ATB,co se dávají 4x za 24 hodin!! a já je dala 7,10,14,18,a pak na noc ten Flucon mast..Každé ty 2 hodiny-mezitím Recugel..škrábe to pořád stejně,,a dnes vidím kulový..Nemohla jsem si to pokazit,tím častým kapáním?těch ATB? Včera jsem to neměla tak zamlžené..to vidění.. V noci jsem si ve 3 dala ten gel,bo jsem už nemohla vydržet..Jakoby tam byl fakt nějaký kamíneček pod horním víčkem…Chobot jsem si dala na kapesníček-který mi kryl oči..ale pak jsem ho stejně sundala radši..Nenechá to člověka usnout to řezání..
Raduš,dík za nabídku řešení🤭ale to by neklaplo..včera sousedky byly odpoledne pod pergolou..já na ně vykoukla z okna se zakrytým okem,jen je pozdravit..fučelo jak blázen…ale to nešlo tím okem-byť zakrytým ani hýbat..Jsem ležela,poslouchala zpětně dobré ráno,pak nějakou relaxační hudbu....
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 28.03.2025, 06:59:01
děkuji Buggyro...jo,vopruz..to je to správné slovo..Píšu to přes vodopád slzí,řine se mi to samovolně…začíná už i z levého…Mám na papírku rozložené 4 přípravky..u každého z nich,kolikrát za den si je aplikovat🤔a píšu i v kolik jsem si kapala…do levého naštěstí jen jeden ráno a večer..škrábe to pořád,jako kdybych tam měla něco pod víčkem..Jsem nezapínala už druhou noc ani chobota,bo mi do těch očí fouká-zmetek..
A Raduš..mluv na mě prosím česky…glakom..co to je?🙏 a dioptrie mi bude dělat,až se vyléčím…
Palce nahoru jsou tu běžně zneužívány. Lidé jako Kometa je běžně používají proti ostatním. Takže zrovna “zneužití” těch dolů? Bylo by to stejné, jako to dávno je.
Horší je, že tu admin dovolí zveřejňovat cizí jména, a adresy bez vědomí dotčených. Zveřejnění cizího e-mailu je absolutní přešlap.
Nevím,o co vám jde,ale tak se aspoň přihlaste jménem,když už máte na někoho jmenovitě stížnost..Pořád mi jaksi ti anonymové nejdou pod nos..
Tak mám zánět jak blázen Nevím,kde jsem to chytla..Na suché mám teď už 2.balení kapek s olejíčkem....Dostala jsem ATB kapkySpersadex 4x za den.mast recugel co 2 hodiny,a Tobrex mast na noc.i častěji..Měla jsem naplánovanou návštěvu v Olmiku,ale zajela jsem jen do Olmy na levné jogurty,zákysky a pomazánková másla..mají kolem 20,.a valila jsem domů..Hned jsem si nakapala,bucla,ale bolí to zatím pořád..Jen jsem sem vlezla,že vám to písnu a vypnu..slzím,a nemůžu okem pohnout….jdu máznout,doufám,že to brzo přejde..
Já nikam nepojedu..Už 3.noc nemůžu spát zkrz oko..Naštěstí dnes jedu do Tany do Olomouce na kontrolu..Bolí,i když si kapu,jako kdybych tam měla písek..Bude mi asi zadělávat na brýle..že se mi vrací dioptrie po těch 13 letech..ale hlavně,ať mě zbaví té bolesti..Takže pokud to do zítra bude dobré,tak na tu akci bych dojela,ale pokud né,musím to oželet..Pytel v kufru-naštěstí 50 kilo,by snad chvíli mohl zůstat..
To je krásný. Může se náš chlupatec jednou přidat k těm vašim? Podívala bych se nahoru…a tam by byl, každý den, každou noc… a ne sám.
kurdek,tak to mě normálně rozbrečelo😢..Já miluji hvězdy..jako děcko jsme s bráchou měli knížečku z edice KOD (kniha odvahy a dobrodružství) a tam byla rozkládací mapka hvězdné oblohy..A my na dědině-žádný světelný smog..Jsme večer seděli na prahu a hledali podle ní s baterkou souhvězdí.Teda baterka na ten papír samozřejmě🤭… Už si všechna nepamatuju,ale Orion byl taky můj oblíbený..Jsem si představovala toho bohatýra-bývaly někde i ty obrázky s hvězdami,podle kterých byly pojmenované.. Pak Velký a Malý vůz…
My měli zase ve 120 škodovce v zadní sedačce myší hnízdo…jak jsem to odklopila,jsem se zděsila..molitan natrhaný na kousky…Jinak, my-ještě u našich mívali tchoře..aspoň máma říkala,že vajíčka vypitá a prý smrad..na hůru táta dával pasti….Jsou teď ještě vůbec tchoři?? Zdenka má puštěné nonstop na hůře nad slepicemi rádio..aby jí tam nelezly kuny…Buggyro,za kolik jsi sehnala pšenku?..Já teda měla ječmen zadara-jako cenu na plese,50kg za 300,-..Nikdo to tam nechtěl(jsem psala)..tak mi ho pořadatel dal grátis,že jsem se o něho zajímala..chtěla jsem ho vyhrát…
Ten děda je teda dílo😟Buggyro..a toho se já bojím,že mě to taky potká🤭
u nás od rána 12 stupňů..takže poměrně teplo..Já dnes pojedu vyzvednout ten pytel ječmene do vedlejší dědiny a zítra se chystám ho zavézt Zdence..finišuju s přehozem..Jsem naštvaná,bo je to “boulaté”..jakože ty švy u té tvrdé rifloviny jsou naducané…Otáčí se dole,jak se jim zachce-podle příčných..Na opěradle jsem začla štepovat ty jednotlivé obdélníky a chci zkusit je jenom sešít entlem naplacato…večer jsem se s tím rozčilovala…Není to teď čerstvě vyžehlené-bylo to poskládané…Po vyžehlení se to vrací ale stejně..Takže mám co dělat..Ale není to až tak akutní…pokud nestihnu-vemu příštěě🙏
Dajo….Orionka!!!! ne Orinoko,hm?🤭nic ve zlém..brala jsem to zkraje jako překlep…ale je to prostě Orionka-hvězda…(Orion je souhvězdí)..Orinoko je myslím řeka? hm?A písnička-trampská.."órinokó"-dál nevím.🤭……mýlím se?…něco si pamatuju ze skauta…🤭