asi město..ale na naše “sousedy” nikdo nemá..veškerá stížnost třeba na štěkot psa,nebo kravál při nočních oslavách-ty jsme už zregulovali..ale na psy prostě nikdo nemá.
Příspěvky uživatele
Bobca
trojAAAcko:Dám ještě malé pokračování. 😂 Snad nebude problém mix obrázků s češtinou a angličtinou. Jinak mám velikou zásobu takových obrázků na různý témata. Ohledně zvířat, morbidní, černý humor. I různě ohledně sportu, válečných konfliktů apod… Nejen v češtině, ale převážně spíše v angličtině. Možná v telefonu najdu i něco v azbuce kdyby někdo chtěl. 😃
Snad už to někdo neposílal přede mnou, celé vlákno jsem neprojížděl.
za mě poprosím v češtině,a ne politické..lehký černý humor nevadí..Ale to jen za mě…prostě veselé vtipné obrázky😊😄pokud by to šlo..děkuji..
srovnání..
lesnizinka:Je na těch smrkách vidět kůrovec i nějak postupně? Přece nemůže být z vitálního stromu během pár měsíců kaput, aniž by si toho někdo všimnul. To vypadá spíš na nějakou partyzánštinu, někomu vadil, buďto mu zatopil(ten flek) nebo mu k patě nalili herbicid😠
přesně tak..partyzánština☹️..jsme to řešily se sousedkama..jenže,kam to chcete nahlásit? Jsem tu 1.12. už 4 roky..3 roky krásný, zelený strom,a najednou suchá metla..ořezávají zespodu šáší,tím roztápí pod grilem,když grilují prase…naboku vidíte hromady dřeva.futra,dveře,dřevotříska..+starý nábytek..tím topí i doma..večer prostě nevyvětrám..najdu lepší pohled..
Buggyro,mě pomůže na dutiny ta proplachovací konvička..a voda s mořskou solí..Nic to není..nahneš se nad umyvadlo do jedné dírky to pouštíš,a druhou to vytéká🤭
něco jsem hledala a našla jsem něco jiného ..První už nevím..na druhé je Barunka s..nevím už..třetí je Pan Bečka s jedním z mopsů..a na čtvrtém je Mourek od Kouťáka..Kdepak je mu konec?🙏Pak Čenda-miláček z Kamenné,ten hlídací..a pak Arnošt od kamaráda..
Už vím,co jsem hledala..ten strom z dnešní fotky..To byl výstavní smrk,hodil by se normálně na náměstí..krásný,celý rok zelený-tohle je před 2 lety a na další je,co se z něj stalo..není samo sebou..😕
jó,a u nás včera taky sněžilo..Než jsem obešla Lídl,tak se mi to i trochu přilepilo na přední sklo-né,že bych škrábala,ale poprašek byl po celém městě..Ráno jen na střeše domečku-jsem to blikla..a je 1,2 stupně
asi se bojí,aby tam náhodou nemusela zase😟asi se jí tam nelíbilo…Ti moji známí to právě řeší když jedou na dovču tak,že já jsem u nich “na hotelu”,mám veškerý komfort domácnosti(jídlo,pití,koupelnu,i ten krb)a já si užívala Čendu(nevím,jestli si pořídí dalšího pesana)..nejvíc do lesa-2x denně-je kousek za barákem..a pak se sušil u krbu,chodil se ke mě mazlit-měla jsem spaní v obýváku s krbem..I jsem tam jezdila třeba jen od pátku do neděle,když jeli někam na víkend..Nevěřila jsem,že existuje “samočistící”pes,když zahučel v lese do bahna,jsem ho konví osprchovala..,vypadal hrozně..A za pár hodin,jakoby se nic nestalo👌
tak to mě pobavilo🤭a pak že psi nejsou inteligetní…stydí se za to,že na veřejnosti udělala bobek..😟úplně jsem si ji představila🥰
Buggyra:V ČK v grafitových dolech jsem též byla 🙂 V Kutné asi není grafit, pokud se nepletu, tam se těžilo něco jiného. V ČB je Koh-i-noor, takže ten jih bude spíš ten grafit. A ano, v ČK jsme si převlíkali přes oblečení ten atombordel (skoro), abychom se právě od těch grafitů neumazali, helmy s čelovkami si také pamatuji.
Podle netu v KH těžba stříbra.
ano,ano…stříbro..pro mě je to už dávno a moje výpadky mě brzdí…ale pak si vzpomenu🤭
atombordel..jo👌😄
Dobrý den..Mám prosbu..Nějaký čas mi na “třetím víčku” po otevření diskuse,nenaběhne poslední přečtený příspěvek…musím se vracet a hledat,kde jsem zkončila…Všude jinde je to vpořádku,jen na tom “víčku”..dá se s tím něco udělat?..jestli né,není to až tak velká hrůza-najdu si to🙂Děkuji Bobča
Coudas:Bobco Hrčava je Trojmezí česko-polsko- slovenské. Ano, dřív tam byl jen šutr, dneska už je to, tedy podle fotek, přizpůsobeno turistům. Lavičky, altánky, chodničky, cedule…. a ten medvěd…
děkuji..vím,že mi to něco říká…tam jsme byly s Jarčou,a já si spletla,ža je to to nejsevernější místo..tam jsme šly se Zdenkou nekonečně lesem..podél čísly označených patníčků…Nevzpomenu si,jak se to jmenovalo…A byl tam deníček s tužkou v takovém přístřešku..na konci cesty…
Ve Vyšším Brodě jsme taky byly v klášteře,pak v Českém krumlově v grafitových dolech..Doufám,že si to zas nepletu s Kutnou Horou,tam jsme taky byli se srazem spolužáků z celé republiky-to byl asi grafitový,povrchový důl-tam jsme dostali bílé pláště..…V Krumlově se jelo vláčkem do vnitrozemí..na přilbách čelovky,na zádech baterie..mundůr..i boty jsme si museli myslím přezout..
Na Kleti jsem byla asi v 2003,na Dívčím hradě o něco později..Trosky a jiné skály ještě za svobodna..Hrčava..mám trošku výpadek..není to nejsevernější část Česka?..Mám i fotky u kamene..Byla jsem i na nejjižnějším bodě Česka,a na nejvýchodnějším “trojstyku”…Byly jsme s Jaruš na wellnes v hotelu Kempa a tam jsme si udělaly výlet..Jen na nejzápadnějším jsem nebyla,jen nejdál na Špičáku a v Železné Rudě..Máme se Zdenkou proježděnou velkou část republiky…Na Lipně párkrát-v Kovářově,v ubytovně Reprogenu z Tábora…
Coudas:Něco v tomhle smyslu… jo, husty les to asi není, ale misto spravné . Z facebooku.
tam bych chtěla žít😇..jak v pohádce😊
a co my ,co už důchod máme?🙂
bambule:Dafi berte to tak, že to měl napsané ve scénáři… neměl se s ním mazlit.
Já měla před pár dny blbý střet s mladou krávou a jejím výmarem s elektrikou. Jsem z toho nějaká špatná, včera jsem ani odpo nevenčila, Bambuli vzal ven mladý pán. Já jsem nějaká “bez chuti a bez zápachu”.
Já měla před pár dny blbý střet s mladou krávou
nechci to tu plevelit,ale jen ,že píšete o té krávě,a rozebírá se tu seriál..Já tuhle viděla(už i kdysi dávno,ale zapomněla jsem celý děj) film “Bella mia”…Kdo to viděl,si vybaví jak věrohodně -nevím,jak to jinak napsat-prostě stříleli ty kravky..já bečela jek želva..tenkrát nebyly triky..prostě..a zrovna Petr Reichert..taky to měl v roli…Ale natočit film,jak 5 kraviček přežívá zimu v lese…a vůbec,ty záběry,jak couvá,aby se schovala…ja jdou samy do té skrýše…
Promiňte,měla jsem potřebu se podělit a na “krávy ”nechodím🐄omlouvám se..ale tady je taková pohodička…😇
Coudas:Zadala jsem do youtubu 🙂 https://youtu.be/oqCw5E8ubFI?feature=shared
děkuji…teď valím na rehabky,pak čučnu🙂
S tím koněm a vodou na hřbetě to není fotomontáž??😲🤭
Doron:Teď vyvíjejí takový nový jazyk, říkají tomu mezislovančtina. Jako,že by mu měly bez učení rozumět všechny slovanské národy.
A opravdu, rozumím úplně všemu !
Asi se to neujme, ale je to úžasný.
to mě zajímá..kde ho najdu??..O esperantu jsem kdysi slyšela,ale neslyšela jsem tím mluvit..
orionka-2:https://www.youtube.com/watch?v=BQsxfXAkQOw
A úplně nejhorší jsou polopravdy.
Pardon, už končím, nebo Bobču úplně otrávíme,
Bobču neotrávíte..🙂..Přečtu si všechno-akorát třeba nereaguju-a nedám palec..Každý má právo na svůj názor…nemůžu a nechci nikoho soudit..Nohavicu mám ráda-poslechnu si ho hned,jak dočtu..vrátím se dočíst zbytek..Je tu toho dost a vracet se PAK,je na dýl…
kometa:Poněkud morbidní. Ale pro nás, co učíme patologii, proč ne?
a já zas hledím na kriminálky….🙂