Niki, ty se za tu starost o cizí kočiny určitě dostaneš do nebe😇👍
Průjem ještě nijak akutně neřeš. Změna prostředí, změna stravy a po tom odčervení - ho naopak spíš mít bude. Chce to čas, aby si to všechno sedlo.
Já jsem si včera všimnula třech zbytků po myších po zahradě…no možná i Macek, ale předtím jsem viděla poblíž Gučajz, takže ji musím zase sledovat, jak jí ze zadku polezou články…stopro zase tasemnici mít bude🙄 I když u ní to nevidím jako problém…panebože, ta kočka je jak dělová koule. Ona je ne, že by taková tlustá, rozměklá, ale je jak tučibomba, málem ji ani neunesu. Už jsme měla podezření, jestli ona ještě vůbec proleze dvířkama do garáže😎 Tak jsem ji dneska nenápadně sledovala😜 tak kupodivu jo😄
Ha, zapomněla jsem se pochválit😊 objednala jsem nová dvířka, právě kvůli ní xl, ale tuším jsem je zbytečně předimenzovala🙄 prošly by myslím i sousedky JRT holky. Nainstalovala jsem je na boudu, aby právě i za barákem měli možnost se schovat, kdyby bylo třeba…a s takovou tam vleze malý pes, možná i vychrtlá liška🙄 Boudu k ničemu nemáme, tak jsem ji celou vyčistila(teda jednu polovinu toho dvojdomku) byla tam po klukách ještě sláma, notně pokaděná a počůraná od koček, tipla bych právě Gučajz, ta má tak pitomé nápady😏Vystříkala jsem to enzymama proti zápachu. Do vchodu jsem přivrtala OSB desku a do ní ta dvířka - aby se zmenšil a bylo tam teplo. A dovnitř naše seno(slámu už od koňáků neberu, když už nebylo komu😟) Ta deska má malinko škvíry, aby se tam dala dostat, takže musím poprosit souseda, až bude něco vypěňovat, nebo až nám přijdou opláštit ta okna. No nevím, jestli letos🙄 protože je nějak ticho po pěšině a to to měli dojet ještě první zaměřit. Hlavně, že mě uháněl v září o termín.
Dneska jsem pojala myšlenku, že poprvé od doby, kdy není Woruška, zajdu do lesa…jestli nerostou václavky, protože prý rostou, volala teta. Václavky jsem potkala u jednoho oploceného sadu, který měl dříve jeden vzdálený příbuzný, ale o něj v exekuci přišel a teď ho má jeden místní gauner. Oplotil to a má tam nějaké mini ovce. Rostly tam václavky už tehdy, teď taky, jenže jsem se dostala jen k těm, co rostly venku. První jsem ale šla projít les a že, když nenajdu, vymyslím, co s těma v sadu😉 Procházka lesem…je sebemrskačská, kudy chodím, vidím ty cesty s klukama, všude jsme byli milionkrát. Pravda, les by od té doby někde člověk skoro nepoznal😟 A nenašla jsem nic, jen pár bedlí. Takže zpátky kolem sadu. Ovečky, které předtím ležely v rohu, sešly něco níž se pást, pod ty václavky. Uvažovala jsem, jestli mám jít dole zkusit otevřít branku nevšimla jsem si, jestli je tam řetěz, nebo by to šlo. Zatím jsem vyřezávala kolem plotu, už byly dost přerostlé, ale vevnitř jsem viděla i ještě ,,panenky". A jak jsem tak zkusila prostrčit ruku pod lesácké pletivo, abych jeden trs dosáhla, tak jsem zjistila, že jsem schopná nazvednout ho tak, že prolezu. Já jsem tam vlezla a václavky vysbírala🤭 Normálně jsem kradla!😊Teda on tam jezdí minimálně, teď jsem ho tam neviděla jet strašně dlouho, takže pochybuju, že by o nich věděl. Beránci mě zmerčili a šli kouknout blíž, co se to tam u nich děje. Jsem se omluvila a vykulila se zase fofrem ven😏 Teď jen musím doufat, že tam nemá fotopasti a nebudu za chvíli předvolaná na Obec, nebo někde viset na nástěnce😲 A to prosím podotýkám, že jsem to podstoupila kvůli jedněm sousedům, kterým jsem nějaké václavky slíbila. Já nepotřebuju, šla jsem na ně čistě jen pro ně a taky jim je všechny dala. Tím by se ten trestný čin mohl zase anulovat ne?😉