Ha, ha, ha, hezky to máte vymyšleno holky😉 Bobi, díky za připomenutí, co mě za chvíli zase čeká, teďka to tak nevypadá😛Si zlatá, asi tě pozvu, aby jsi se po zimě rozcvičila😜 Brigádníka mám na ty ploty, ale ten jen drží a posunuje žebřík místo Toma, takže to je vlastně jeho brigádník, pro mě se nic nemění. Dobré je, že těch pár let, co na ty ploty chodí, už jsme sehraní, jen mě tam nahoře sleduje a nemusím ani říkat, už ví, které nářadí má zrovna podat, jak daleko posunout žebřík, abych dosáhnula…ač IQ houpacího koně😉 Na práci je dobrý, když zrovna nemá své dny, kdy přestává chodit a nebo víc sedí a hulí, než pracuje. A také vlastně dělá práci spíš za Toma - odváží nastříhané, nasekané atd.
Reni, sedřené ručičky mám taky, ani je nechtějte vidět🙄
Tak dost bylo zahrady, vraťme se k baráku😛 včera u nás opět veselo🙄 Jelikož trenažér nemám, nezbývá nic jiného, než vlézt do sklepa do posilky a brát to pěkně jedno za druhým, procvičit ruce, nohy, záda, břicho atd, protože při pohledu na ta hnusná stehna, se mi ježí chlupy. Jsem si tak říkala: no to jsem milá zlatá zvědavá, jak tohle chceš napravit na koukání, než se začnou nosit šortky😲 Upřímně…myslím, že nelze, ale tak alespoň se pokusím tu hrůzu zmírnit🙄Cvičím, už končím a přijde Tom: ha, co tu blbneš? Moc se nezpoť, neumyješ se, neteče nám voda👎 Cože!??😲 Zalezl do kotelny, já za chvíli za ním. Jsme laborovali s tím, co nefunguje, bylo skoro 8 večer. ,,Zajeď pro strejdu, ať proměří elektriku, v čem to teda je" Si normální, teď večer? Mě pošle někam…Volala jsem, nebral, protože stejně jako já hluchý, používá na telku sluchátka. Tak jsme se chvíli dohadovali, kde vezmem vodu na hygienu, načež jsem při té představě nevydržela a jela pro strejdu. 5 minut jsem ho ukecávala, už byl v pyžamu, říkám mu, ať neřeší, hodí bundu, veme brašnu a jedem. Nakonec nevydržel a jel, chtěl vyzkoušet moje auto😉 Jenže jsme na nic nepřišli, elektrika OK, nautila jela, ale netlakovalo to. Možná nějak blbne, už před dvěma měsíci byl strašně slabý tlak. No taky už má skoro 20let, není se čemu divit. Strejdu jsem s nepořízenou odvezla, že budem muset sehnat vodaře. Přijedu domů, v garáži vemu kbelík a jdu žebrat k sousedům o vodu. Přitáhnu ji domů a Tom: kde jako chodíš? No kde, byla jsem pro vodu, když už lítám po venku. Hmm, tak to zbytečně, voda teče. Cóó?😲 Jak to, že najednou teče? Nevím, asi si potřebovala nautila oddechnout😏 Toho vodaře potřebujem stejně, protože je tu k rekonstrukci asi 100věcí, krom umyvadla u WC na čidlo, které je stále v řešení a čeká se na výměnu pojistky, vadná baterie na vaně, kterou tedy stejně nikdo nepoužívá, atd, atd….