Aktuálně: 3 436 inzerátů217 434 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 23:21:27 xxx.xxx.85.234

Když propíráme ten vzhled, mám dotaz: nosíte zlaté či stříbrné šperky? Vím, že je to i vlivem módnosti, ale co k vám jde, či v jakových se cítíte líp? Já jsem celá léta nenosila nic. Sice jsem je měla v šupleti(spíš ještě mám, třeba prstýnky) ale na upracované ruce…k těm teda diamantový prten zrovna moc nejde🙄 Řetízky by mi strhnuli při hrách psi a náušnice? Mám alergii na nikl, jako puberťačce mi hnisaly uši už i ze zlata, tak jsem je pak 30let nenosila. Až odešel i Woruška, propíchla jsem si zpětně ucho a pomalu nakoupila náušnice. Specielně kvůli němu, nosím stříbrné pacičky. Ale když nad tím někdy uvažuju, nad svým typem myslím si, že bych měla nosit spíš asi zlato. Už jsem pár takových tiků, že si pořídím něco ve zlaté měla…a nakonec stejně skončím u stříbrné, protože se mi vždycky nakonec líbí víc😏Tam je taky záruka, koupím si pro jistotu prostě stříbro…aby v tom nebyl nikl. A ve zlatě, jako opravdovém zlatě mi přijde, že není tolik hezkých věcí, co by se mi líbily. Jenže některé oblečení, třeba se zlatými knoflíky, by to chtělo spíš ty ,,zlaté" šperky. 

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 23:01:35 xxx.xxx.85.234

Já bych se prostě nerada dožila toho, že plastiky budou stejnou normou, jako jsou barvené vlasy, a za vrásky se budeme hromadně stydět. Lidi starší 35 let budou obrážet chirurgy a pravidelně se napíchávat kde čím, jen aby nepřiznali datum narození.

Varaxi, tu telku by ste potřebovala😜 Ne, dělám si srandu, ale do tohoto stadia už jsme myslím dospěli🙄 Ukážou nějakou akci a jsou tam 25leté slečny, jedna jak druhá, všechny botox a napíchané rty, podivné obočí podle nějaké šablony. Takže Saskia, která má nějaké plastiky ve svém věku, minimálně víčka 100%, je proti tomu žabař😉 Nevím, kolik je vám let, ale nemýlím-li se, máte malé dítě?  Nebo si vás pletu z někým jiným? 

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 22:47:29 xxx.xxx.85.234

Anet teda 👏 váš muž je normálně klenot👍 A to rozhodně nepíšu proto, že níže se mnou souhlasíte😛 Ještě jsem nepoznala chlapa, co peče i dorty a vánoční cukroví. Ty jo, super👍Nezávidím vám ho, já jsem se svým mužem naprosto spokojená skoro 40let, ale fandím vám, má můj obdiv👍

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 22:41:26 xxx.xxx.85.234

Jsem ve věku babičky. Rozhodně ale nestojím o to být něčí babička, ba ani babička jako taková😉 Nejsem ani matka, nedozrál mi na toto stadium vůbec mozek. Asi až začne výrazně chřadnout tělo, přijdou nemoce, tak k tomu dospěju také. Zatím se na to necítím. Asi se to těžko vysvětluje lidem, co jsou dávno rodiče, léta už slyší: babi, dědo a jsou tím nadšení. Já jsem si ničím takovým neprošla, jsem prostě věčné dítě. Jak říká Bobča: zezadu lyceum, zepředu muzeum. Vím, že nevypadám tak, jak se cítím, ale není to žádná hra na mladou, to jen můj mozek si jede prostě svoje😏 Jo někdy si připadnu jak blb, když si uvědomím, že s lidma mluvím jak děcko…jenže mi to většinou dojde až ex post🙄

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 22:24:36 xxx.xxx.85.234

Ještě dodám Kalendárium, koukáte? Saskia Burešová. Kdyby se o sebe nestarala, nechala, aby vypadala na svůj věk, tak je z ní ,,ovčí babička" a už tam dávno není. Ale je to ještě šik ženská, které to myslí, tak proč to ,,neprodat"?

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 22:18:16 xxx.xxx.85.234
Varaxi:

Tak jestli jí je přes 70, tak to je paní vysokého věku a logicky tak vypadá. Co je špatného na tom, když někdo vypadá na svůj věk?

Mně odjakživa hádali všichni míň, nikdy jsem to nepovažovala za lichotku. 

Nechápu, proč jste to nepovažovala za lichotku? Jasně, když je člověku 18 a hádají mu 12, tak se durdí. Ale v 50 jsem ráda za každý rok, který mi uberou. Protože nevím kdo, ale já nemám chuť se řadit mezi lidi, o kterých si ostatní myslí, že jsou prakticky jednou nohou v hrobě😏 Mojí mamce je 70+, je to taky paní vysokého věku😉 ale rozhodně se na něj necítí, nepřipouští si ho, ani se jako ,,stará" nechová. My to tak prostě doma máme, respective v rodině, moje tety a sestřenky jsou stejné. 

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 22:04:49 xxx.xxx.85.234

Vlak…jsme v údolí a vlak jezdí nad náma, cca v polovině údolí, na protější straně. Líp ho vidím z patra. Když jdu ráno na WC, je to cca v době kolem 6h. A ztrácí se mi v takové kotlině a pak z ní zase vyjede vedle ve vsi. Jak před kotlinou začne zuřivě houkat vím, že je zle, že jsou tam určitě na trati srnky. Už tam teda byly i ovce z blízké pastviny. Kámoška to má na své straně, tak tam chodí venčit, občas podává nepěkná hlášení🙄 

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 18:30:36 xxx.xxx.85.234
megi-the-pes:

“vztah mezi přikrmováním šelem a ztrátou plachosti”
To takhle lid pravěký házel šakalům granule… a šup, Alík.

😄👍

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 17:28:05 xxx.xxx.85.234

Jééé, už jsem si vzpomněla, co sem chtěla😛 Niki, včera jste asi byli v telce👍 Starosta, kvůli solárům. Máte na všech obecních budovách? Máte starostu? 😉

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 17:18:57 xxx.xxx.85.234

Pana Honzáka mám ráda, je moudrý muž👍 Snad si najdu chvilku ho poslechnout.

Doumývala jsem horní okna(na dvě zadní kašlu, ty nikdo v zimě nevidí) Pořád jsou ještě opatlané od silikonu, takže jsem je první musela drhnout tím odstraňovačem. Tudíž nijak rychlá akce to teda nebyla👎 Koupelnu č.2 mám, tu jsem umyla s těma oknama. Ještě musím v ložnici pověsit nové(staré vyprané) záclony a vydrhnout skříňky a sprcháč, který je s tou naší tvrdou vodou hnusný stejně imrvere👎 Vemu ho parním čističem, to šlo trochu líp, než to jen šudlit houbičkou drsnou. Chemií nemůžu, i kvůli octu bude řev😛 Teď ale čumím na biatlon😉

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 16:33:32 xxx.xxx.85.234

Asi na tom něco bude, ale určitě jsou chlapi(stejně jako ženské) kteří navařeno mít nemusí a prostě se jen tak něčím odbydou. Ale můj to teda není. I když je štíhlý, na jídlo si potrpí, je gurmán. Ale utáhnu ho nejspíš na jiné věci😜

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 16:26:57 xxx.xxx.85.234
kometa:

Stačí borůvky jednoduše umýt.

Viz moje odpověď pro J5.

No jo, ale když si budu v lese trhat borůvky, bude to pět do hrnku, pět do huby. Fakt to takhle někdo nedělá a vezmě si až doma, až je umyje?😲😉

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 16:06:22 xxx.xxx.85.234
»
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 04.12.2024, 12:29:36

Nevím, proč jste si z té přehršle, co tu řeší šediny vybraa právě mě, ale klidně vám odpovím, že ano. Byla jsem vychovaná s tím, že ženská má o sebe dbát, prostě nad sebou nemá mávnout rukou. Každému není dáno do vínku, narodit se krásným, ale hodně se toho dá napravit, pokud o sebe dbá. Tak jak tady někdo poznamenal, že i kila navíc nejsou tragedie, když se umí nosit. Ale to znamená se k nim dobře obléct, učesat, namalovat. Ne si říct: jsem tlustá tak co už. Někomu šedivé vlasy opravdu sluší, ale jsou to spíš vyjímky. A my, ten zbytek, se prostě musíme snažit, to nějak zkorigovat😉 Tak se namaluju, nějak k líp obleču a odvedu alespoň trochu pozornost od těch svých šedivých rousů😉 Mluvím teď výhradně o sobě. A že navařím a napeču, je bonus😛

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 12:29:42 xxx.xxx.85.234

Megííí, to já vím, vím jestli někomu liška vybrala kurník, já se svými sousedy a lidmi z vesnice, obou vesnic, totiž mluvím. A ve vesnici spolu lidi tak nějak mluví ještě pořád, takže ono se to hned roznese.

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 12:19:31 xxx.xxx.85.234

Add šedivění: začala jsem šedivět tak nějak kolem 50ky, šedivým ne moc a rovnoměrně po celé hlavě to mám prokvetlé bílými vlasy. Jelikož svoji barvu mám takovou nějakou světle hnědou(já tomu tedy říkám myší) tak mi to šedivé není až tak poznat, vlasy vypadají jen o něco světlejší, bych řekla. Pořád se přesvědčuju, že bych se měla zase nechat odbarvit, či obarvit(no, nejsem na tmavší zvyklá, vždycky jsem byla na blond, ale zničilo mi to nadlouho vlasy) ale se tomu zatím vyhýbám a říkám si, až to fakt bude neúnosné. Popravdě…šedivé vlasy sluší jen málo komu, většina vypadá jak stará stryga. Máme známou, která byla vždycky krásná ženská, je jí 70+ a nechala si svoje dlouhé husté vlasy, které nosí v culíku nebarvené, na šedivé. Ač je pořád velmi pohledná, je z ní pohledná…babka👎

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 11:58:37 xxx.xxx.85.234

Tak já jsem doma a muž pracuje většinu týdne také z domu, takže navařeno a napečeno mi přijde jako samozřejmost. Když jede jeden den v týdnu do práce, tak si klidně poručím nějaký fast food, abych si od vaření odpočinula. Peču proto, že kupované mi nechutná.  Když nejsem doma já, muž si klidně a rád uvaří a pak mi posílá fotky😜 Většinu domácích prací, jako opravování, třeba i ty police dělám já, on zručný není, když tak alespoň poradí, podrží. 

lesnizinka
lesnizinka 04.12.2024, 11:32:32 xxx.xxx.85.234

Nejsem zapřísáhlý abstinent, občas si nějaký míchaný drink dám, ale to občas u mě znamená třeba jednou za rok, za dva, za tři…jednoduše i proto, že nikam nechodím😉To mi většinou celkem chutná. Co mi absolutně nechutná je pivo, víno všeho druhu včetně šampusu, tvrdý alkohol jakýkoliv, to si v jeho syrové podobě nedám ani omylem. Teď jsme měli na oslavě přípitek, prý to bylo prosecco, nikdy jsem to nepila, smočila jsem jako, že ret, ale bylo to tak hnusné, že víc jsem se toho nedotkla. Pokud si tedy pak někde dám ten míchaný, tak bleskově mi to vleze do nohou, že je mi to krajně nepříjemné, nohy mě až bolí a jsem z pití zase na dlouhý čas ,,vyléčená"😏 

Nikomu nemám potřebu nic vysvětlovat, nebo se omlouvat. Co si dáš k pití? ,,Nic, nepiju, díky, dám si colu" Zřejmě jsem tak přesvědčivá, že mě fakt nikdo neláme a neukecává😉

Tom zpočátku našeho vztahu, ještě někdy do 30let pil, neopíjel se, ale normálně pil. Pak si odvařil játra, jak z neznalosti pil na antimalarika, měl 10let těžkou dietu a už se alkoholu nedotkne. Pije ještě míň, než já. A jak jsme v tomto módu nějakých 20let, není nám moc příjemný pobyt s opilýma lidma, co neví, co dělají, co mluví atd. To si člověk připadá jak v ústavu😏 No…není to ani hezké, ani vtipné👎

lesnizinka
lesnizinka 03.12.2024, 22:31:04 xxx.xxx.85.234

A jooo😏 Tak to mě vůbec nenapadlo😊 nepiju, neznám😎 Nepamatuju si nic, jen proto, protože jsem stará a sklerotická😜

lesnizinka
lesnizinka 03.12.2024, 22:26:44 xxx.xxx.85.234

Ta druhá fotka Meg s polodlouhýma, je přesně to, co jsem chtěla navrhnout👍 Jen jsem neměla čas to hledat😏

lesnizinka
lesnizinka 03.12.2024, 22:22:56 xxx.xxx.85.234

Ja jen dodám, že to Horsano máte podobně, jako já. Liška chodila jedněm sousedům na slepice, několikrát mu vybílila kurník, než si ho pořádně zabezpečil. Liška má noru nahoře na pastvině, u koňáků. Soused se slepicema začal klást železa, jsem si jistá, že on. Koňákové se připlazila domů kočka bez zadních nohou. Na souseda vletěla, tak si konečně zabezpečil ten kurník. Já jsem to s kočkou nemohla rozdýchat hodně dlouho. Protože vím, že liška chodí k nám vyžírat kompost, taky jsem ji začala krmit, házet jí tam různě maso, aby nechodila na slepice v okolí. Byl dlouho klid, teď si nejsem jistá, kam liška chodí, nebo jestli ještě je, protože kompost vyžraný už dlouho nebyl. A stopy jsem našla jen onehdá, jinak nic. Normálně chodívala téměř denně.