Nikčo já tě zarazím, si ty normální?!?😲Ještě tam někde zůstaň ležet a zmrzni!😲Doufám, že jsi alespoň někomu řekla, kdyby jsi se neozvala do hodiny, ať tě tam jde hledat! A maž do té popelnice, pro lahvičku! Tolik peněz a ona to vyhodí🙄 Měla jsi to nabídnout alespoň kolegyním, které to berou, když né teďka Buggyře. Já vím, nevěděla jsi. Vlastně…už ani nevím, ty jsi měla parfém nebo aviváž?
Já jsem taky tvrdila, že nejsem na nic alergická a najednou zjišťuju, že 😏asi na kiwi a bůhví teda, co ještě. Přitom jsem před lety normálně kiwi jedla. Naštěstí to není nic, bez čeho by člověk nevydržel😉 Možná jsi Niki alergická jen na jednu složku, jeden aromaolejíček z něčeho…jenže v tom množství ingrediencí, co tam je, to těžko identifikuješ. Spíš to píšu proto, že se ti může stát, že koupíš něco úplně jiného, kde bude - jako příklad - třeba pačuli a ty dostaneš záchvat👎 Niki a vyprala jsi v tom všechno, i třeba podprdy, když jak tu píše Evka? že je divné, že jen u kalhotek ti to udělalo? Tak hlavně, že se ti ulevuje, ani si to nedovedu představit. Onehdá mě svědilo něco na ruce, jen nějaká blbost a čerti mě brali😏
Ráno jsem byla plavat a mé nadšení nezná mezí….nikdo v bazénu nebyl! Až pozděj přišel jeden pán, ale plaval až na druhé straně, bazén je velký, tuším klasická 50tka, jen tam nejsou ty lajny ohraničené. Naštěstí tam chodí, nebo zatím chodili opravdu jen plavci, co plavou, jak mají👍 Celou radost z výletu mi zkazil pohled do zrcadla v plavkách😠 Nejsem blbá, podle kalhot jsem poznávala, že jsem nakynula, ale že takhle!😲Jako utrpěla jsem menší šok😲 Před Vánocema🙄 Myslím, že od léta jsem přibrala tak 4kg. Houby od léta, vlastně covid a pak ta šílená střevní chřipka, kdy jsem byla krásně vyštíhlená. Takže za dva měsíce jsem se od samé radosti parádně vyžrala👎 Tady je jídla, ani nemluvím, doma ještě sobota u tchánů, ale pak, pak už nasadím fakt poctivou dietu, nežrat večer, což jsem porušovala, vyřadit hromadu sladkostí po obědě a celkově zmenšit porce. V neposlední řadě se začít hýbat, což jsem po těch nemocech taky nezvládala a i když jsem už trochu začala, moc jsem tomu nedávala. Udělám si zase časový plán, kdy co, běhání po schodech, posilování…
Venku svítí sluníčko. Sníh je, asi stejně jak u nás, takže bude zřejmě odtávat.