Holky, Bobi, tuším ty jsi mi vloni radila nějaký ten sprej do krku? Nebo kdo? Vím, že jsem si ho koupila a parádně zabral. No nemůžu ho najít👎 Něco se mi mate, že jsem ho pak zanesla mamce, ale ta ho nemá. Koupím zítra v lékárně, musím Tomovi i CRP test(hrozně ho bolí v krku) Jinak…může mi někdo vysvětlit, na co se berou mandle, když pak člověka bez mandlí stejně bolí v krku? Nějak mi to hlava nebere…
Příspěvky uživatele
lesnizinka
Fikovnice:Raduš, musíme se všichni do Vánoc vystěhovat. Je to na dlouhé povídání…
Je to u nás špatné, no…
Hlavně, ať je Tobě líp!
Všichni? Takže se jen někam přesunujete, jinam? Budete malovat?😉
Bobca:Je třeba si dělat drobné radosti😇.a bacha,na té akci to můžeš chytit taky..Já myslím,že to na mě skočilo na třídním srazu😟
Já doteď netuším, od koho to Tom chytil. Přemýšleli jsme, v neděli měl tenis, já jsem s klukama nebyla, ale nikdo nehlásil, že je nemocný. Pak jsme byli na té akci, ale všude spolu, jen s dvouma lidma natěsněj a ti taky nemocní nejsou. Jedině, že ta paní, co seděla vedle Toma, ale nemocně nepůsobila. Byla jsem přesvědčená, že kolega, co přijel na schůzku ještě večer k nám, s tím jsem nebyla, ale také nemocný není. V úterý prý v práci nachrchlaní všichni, ale že by za pár hodin odpadnul totálně? Byl s nima cca 4 hodiny, do 18h a o půlnoci měl 39.
Mě reklama navyskakuje…divné😲 Niki, já jsem nikde nelítala, jen jsem postávala vpředu v zahradě. Nebo dřepěla a přidržovala drátky. Včera k večeru snad nebyl kousek těla, co by mě nebolel. Rozjel se mi i zánět dásní, takže ještě i to👎 Vzala jsem si ten ibuprofen a do 20minut ohromná úleva. Ještě ráno jsem se probudila jak znovuzrozená…než jsem teda začala chodit😏Slabá jsem jak čaj, sotva se vleču a nastoupila zatím jen bolest zad a stehen. A za tím krkem do hlavy vlastně ještě. Mamka nám po bráchovi poslala buchty, ale na ty jsem fakt chuť neměla ( a to je teda vážné😛) takže jsem si namočila vločky. Svlékla jsem Tomovi propocenou postel a dala prát (dokud jsem trochu ready) a lupla jsem si ibuprofen. I když teplotu buďto nemám, nebo jen těsně nad 37 zvýšenou. Ale na to tělo. Do večera mi snad účinek vydrží. Naštěstí ta teplota ani večer nevyletěla tak doufám, že už to tak zůstane.
Já jsem normálně po rozkliknutí fotek vyvalila oka😲 že ste moje kámoška. Pejsek totiž vypadá jako její Alánek😲 Kočky má taky, ale teď aktuálně nevím kolik. Ale jiné jméno pejska a chybí tam ještě fenka Tamča😉
Ježíši Jani, jakovou pracovnu, co mi uniklo?!😲
Tom čich a chuť OK, já neměla před těma dvěma(třema už? ) měsíci. Sestřenka 14dní zpátky jen čich. Přijde mi, že teď se ty příznaky objevují tak nějak báj očko. Někdo žádné, někdo všechny😎 Minule tělo celkem dobré, teď už mě tak strašně začaly bolet nohy, že jsem si před půl hodinou vzala ibuprofen. Už to zabralo. Horečka se drží kolem těch 38, tak bych si ten horký nápoj udělala třeba v noci, kdyby to vyběhlo. Nehodí se s nikým scházet, protože jsou všichni nemocní a potencionálně nemocní…jako jsem byla já👎
Zapomněla jsem napsat, že Viktínek je z toho nervozní a chodí mi ležící očichávat ksicht.
Report: 38.1, uvařila jsem si grog - teda Tom. Už jsem měla natažené tepláky a rolák a pod dekou v obýváku jsem se klepala jak ratlík. Tak buď mě to zabije, nebo posílí😛Já vím, že tu píšu něco, co jste si v poslední době prošly všechny(většina) Takže nic nového, ani objevného😏 Ale to tělo bolí děsně, ruce, nohy záda, za tím krkem…takže to asi chytá páteř a tím pádem všechno. Před chvílí mě začalo děsně píchat v kotníku…to mě pos.r🙄 Ale ta crpka rumu už asi zabírá, už nemám husinu.
Tak byli jsme s bráchou montovat ta světýlka. Všechno jsem si nachystala k ruce, přece jen je to od garáže dost daleko. Já roušku, brácha roušku. Nakonec mi řekl, ať jdu dopr, že to raděj udělá sám, protože se mu mlží brýle a nic nevidí😛 Po hodinové anabázi…pitomá světýlka nesvítí bůhví, kde shořela🙄 O to nejde, koupit nová, ale to příšerné natahování🙄 No a letos to očividně už nebude🙄já nejspíš na borovici nepolezu😏 Dopoledne jsem měla 37.7, tak jsem si ještě nic nebrala. Přijdu z venku a 36.8😛Ale klepu kosu. Nevím, čím to teda je, ale asi to chce na luft😉
Rozhodně nemusím vysvětlovat dopodrobna každou prkotinu, ale pravdou je, že byl doma jen soused, mladá paní ne, takže její souhlas jsem neměla😉
Nóó, tak vy skvělé chovatelky, ani nebudu vyjmenovávat všechny ty superlativy, by ste nám možná měly vysvětlit, co vás vede sem, předpokládám, že kočky ani nemaje? Krom slídění, které se tak vehementně snažíte přiřknout mě😎 Už jsem to psala na PSU, buďte tak laskavé a starejte se o sebe (a o svá zvířata) Já jsem ze psů odešla, nemám je v portfoliu ani tady, abych se takovým čůzám vyhnula. Nevykládejte mi tu o veřejných fórech, to samozřejmě vím. Ale je rozdíl někam dát příspěvek k věci a slídit za člověkem jen proto, abych ho mohla napadat. Takže se vraťte zase zpět do své nory. Děkuju
Bobi vyčichne to. Já ty dvě totiž minulý týden pověsila. Tom řval jak tur, že to tam smrdí, větralo se a za dva dny už to není poznat. Za jedno tam teď marodí a zadruhé to fakt ty dva dny smrdělo, takže ji rovnou luftuju.
Máme novou vánoční tradici - covid. Už ho mám i já. Ráno jsem vstala ještě v poho, obešla potok, cestou jsem se stavila v sámošce Tomovi na vincentku - bolí ho od včera v krku. Sednu ke snídani…sakra jsem si asi sležela krk, bolí mě ramena, kurňa, i mezi lopatkama…Šáhnu si, že si prohnětu ten krk a mám ho nějaký horký. Za 5minut cítím, jak mi běhají zimonravky po ruce. Doprdele to ne, já mám covid. To se smál, že ne. Šáhnul mi za krk - máš, určitě 37 máš. Tak zatím jen 37.2. Jestli budu mít jak on, skoro 40, tak se ozývám naposledy😏Ne, že nemám nic na Vánoce vystrojeno, nemám ani douklízeno, chtěla jsem to dodělat dnes a zítra. Tak nic🙄 On dostal horečku v noci, z úterý na středu. Takže ty tři dny sedí🙄
Sic vám je po tom ho.no, ale ne, soused byl samozřejmě doma a provedl mě. Možná to znáte…od sebe. Pokud si to nutně potřebujete ověřit, dala bych vám na něj telefon, ale to taky bez vědomí dotyčných nedělám. A jinak jsem opravdu moc ráda, že vás vůbec, ale vůbec nezajímám😎
Ha, ha Niki, ty barvy, ty vzory….😏 Vypadá to jak fakt hnusná popálenina. Ale já, co jsem si před rokem vyrobila 3x větší ret a nateklou celou hubu raděj mlčím😎 Někdy je to fakt hned😕
Dneska jsem vlezla k novým sousedům vedle - šla jsem pro poštu a viděla tam stát vodo-topo, potřebovala jsem se něco zeptat. Zapojoval jim bojler, příští týden se nastěhujou. Viděla jsem kuchyň, vlezla do koupelny😉 protože to jsem mu avizovala, že až ji dodělají kouknu, jakovou vymysleli. Móóc hezké to mají, všechno, moderní luxusní vzhled👍 Koupelnu lesklé kachle ala šedý mramor v kombinaci s dřevěným obkladem a bílé skříňky v lesku, ve stejném duchu vlastně i kuchyň - bílý lesk se dřevem. Já vím, bude to omatlané, budou leštit, pak se na to člověk vybodne, hlavně s dětma a bude to omatlané😉 ale s dřevěnou podlahou a šedou sedačkou moc hezké👍Hezky si to nakombinovali, děcka👍 Kdybych zařizovala barák dneska, asi by to dopadlo stejně😀
Nám se vrátilo😉 dneska i svítilo. Ale moc teplo teda alespoň u nás nebylo. Ale venku stejně nejsme, muž marodí, já gruntuju🙄Teď je dost překvapivě už -1st.
První jsem si myslela, že je to nějaká chovka….ten Krakonoš😛Pak mi docvakla ta automatická oprava, protože Evka to má často, jen jsem nedokázala rozluštit, co chtěla napsat😎
Buggyra:Natáhněte lesnizinko v hale prádelní šňůru a pověste čínskou záclonu na ni 🙂 A nebo mezi stromy na zahradu, však pro jednou se nic nestane.
Už jsem natáhnula mezi stromy, aby byla na luftě a taky bych potřebovala, aby navlhnula a vyrovnala se (sklady z přepravy) Snad každý den prskalo, mlha a tak, dnes jak napotvoru slunko😏Však tam pár dní vydrží, bude to jak u Bobči sousedů😜 Normálně ji natahovat mezi stromy nechci, protože tam muž jezdí traktorkem, to by mu zavazelo. Teď to nevadí. Jen jsem ji musela vymotat z toho zlomeného sušáku a tím jsem se právě nechtěla bavit, ale nic jiného mi nakonec nezbylo🙄 Uf, tady Buggyro, vy jste taková večírková královna👍včetně občerstvení!?😲 Já teda jen slyším večírek, tak bych se hned na něco vymluvila, já to doslova nesnáším🙄 Maximum je pro mě sraz spolužáků, ty člověk jednou za pár let opravdu rád vidí👍 A tři bábovky!?? Já peču doslova z donucení, nebaví mě to, nedaří se mi to, bléé, to mám ráda asi jak ty večírky, takže tři bábovky by mě jistojistě rozhodily na měsíc😛
Před pár dny volal brácha mamce, že by mohl na víkend přijet s děckama, už ve čtvrtek večer, ať si švagrová nachystá doma v klidu Vánoce. Předevčírem volá, že malý je nemocný, tak nic. A neteř, že má stejně nějaký večírek z atletiky, tak ani jet nechce. Takže mamka naplánovala pečení od úterý, až odjedou a uklidí si po nich. Včera večer volal, že teda přijede s malým dneska po obědě, že je jen trochu nachlazený, s tím klidně může přijet. Takže mamka, že změna, péct bude až od úterý. No výborně🙄 my ale jedem ve středu pro auto a to bude chtít všechno polévat čokoládou a zdobit….což jsem myslela, že jí u toho budu právě platná. Sice říkala, že však nám napeče, že ani nemusím pomáhat, ale jak jí řeknu, že ve středu nebudu moct, bude jistojistě frflat😏
Strejda mi se světýlkama pomohl, nachystal mi, ja to mám spojit, ale potřebuju bráchu s pájkou. Já jsem si ji chtěla vzít od něj a udělat to sama, ale že když přijede k mamce, tak mi to přijede spojit. Pořád ovšem není nejmenší jistota, že to všechno zrobíme a blbá světýlka jsou někdo roztržená a nic. To mě pak teprve nas…👎Lozit po borovici a kontrolovat po centimetru světýlka se mi vážně nechce, ještě mám v paměti to peklo, když jsem je tam natahovala😏
Tak dobře, že má švagrová ještě tu druhou paní👍
Já jsem včera vyhodila hodně odřezků masa, hlavně teda loje, ale lišák by to snědl. Bohužel, ráno miska plná, měla jsem už dlouho podezření, že liška nechodí😟 A Macek tu včera taky nebyl, nevím jestli předevčírem, to je divné, protože jsem měla dojem, že tu někde už bydlí. Jak jsem šoupla za okno do misky, v mžiku byl u ní a teď je plná od včerejška😟
Tom pořád horečku, ráno vstává s 37.7, večer má skoro 39. A to se cpe léky tak, že se až divím. Bere si ibuprofen, protože ho bolí ta hlava, mezitím měl i nějaký paralen a acylpyrin. Ráno přišel s tím, že ho začíná bolet v krku. Napadlo mě ještě, že mu koupím nějaký ten horký coldrex, tuším ho doma nemáme. Stejně musím do zásilkovny a ke strejdovi s tou elektrikou.
Včera jsem se domluvila s mamkou, že nebudu péct. Vloni jsem měla covid, tak jsem nepekla, předloni jo, ale stejně jsme toho moc nesnědli a zbytečně to skončilo na kompostu pak☹️ Takže budu u mamky jí pomáhat, to bude asi smysluplnější. Nekoupila si levnější máslo, já v mrazáku mám, tak jí ho vemu. Něco peče z půl dávky, tak co máme rádi, upeče z celé a já si krabičku vezmu.
Prádlo visí….to bych právě teď potřebovala já😛 Prasknul mi ve vichru ten kruhový sušák a tak nemám možnost nic pověsit ven. V zimě to neva, hodím to na zábradlí do haly a za půl dne je to suché. Vyvoním barák😉navlhčím barák(narozdíl od tebe to potřebujem😉) a nelimituje mě počasí. Jenže teď bych potřebovala vyvěsit tu čínskou záclonu na luft, ať z ní vyjde ten divný puch chemický z výroby. Neležíme v tom, tak to až tak neva, když se to vyvětrá. Prát je nechci, ať nejsou zrovna zmačkané a nemusím řešit ještě to.
Teď jsem skončila🙄Padám na hubu, fakt jsem se za celý den zastavila cca na dvě hodiny i s obědem. Ve středu jsem koupila maso kočkám a nám na jídlo, takže jsem to musela ještě zpracovat…tudíž jsem rovnou šoupnula do trouby dusit hovězí na paprice (našla jsem nějaký recept, ať nejíme pořád totéž) Ještě nevím s čím, prý s knedlíkem nebo rýží. To až zítra, na co bude chuť🙂
Přišel mi ,,těhotný balík z Číny"😛 Respektive někdy po 21h jsem si vzpomněla, že mi v poledne od branky zvonila pošťačka, že má pro mě nějaku cizinu a hodí mi to přes branku(jako vždy) protože to do schránky nevleze. Tak jsem ještě běžela pro to a cestou zjistila, že prší😏 U branky tři malé balíčky a jeden velký. To jsem myslela, že je ta záclona, snad. Nakonec: v tom velkém bylo snad 10 malých, včetně záclony, svetru, řetízku pro mamku, krémíky, kalhotky(dělala jsem revizi a třetinu starých vyházela) - byla to stranda, kolik serepetiček tam vlezlo😛vybalovala jsem to snad půl hodiny😀 Takže přišla i ta poslední záclona super…psali totiž, že přijde asi až 21. a já se bála, že s vyřizováním na celnici a naše Pošta…budem na Vánoce v ložnici bez té jedné záclony. A přišla, tak supéééér👍
Fikovnice:Šlapka…?😲
To neznáš?😉 To používají turisti😀
Já mám Buggyro těch serepetiček, dá se říct minimum. Záclony jen v ložnicích, obýváku a jídelně, to je možná tak 5.tina oken. Dvě deky na sedačce, co na nich ležíme, 4 polštářky, které se převlékají. Koberec pod stolkem a teda i pod jídelním stolem. Dva malé v hale a předložky v koupelně…to je myslím vše. Do Vánoc mi slíbili konečně po x letech zarámovat koberec (jako ten gobelín😉) do haly na zeď. Krom estetického hlediska doufám, že tam bude tlumit zvuk. Teď spíš řešíme, jak ho z Brna dostat, protože do auta asi nevleze. Čekáme, až napíšou přesný rozměr s rámem a poměříme…no už ale tušíme.
Bobi, zapomněla jsem reagovat na tu švagrovou…to je teda zlé, že jí umřela ta šlapka😢 S kým teď bude chodit?!? Přestane a průšvih😟
Někdo nahlásil to O2, ještě to není 100%, ale jakžtakž to jde.
Byla jsem na tom kompostu pak, že když jsem venku vypojím tu prodlužku od velké borovice-světýlek z nefunkční zásuvky a natáhnu ji, i když neesteticky do garáže. To jsem si pomohla🙄 až jsem to slavnostně zapnula zjistila jsem, že světýlka jsou vytržená z toho trafíčka, co všechna mají. Zkusila jsem to alespoň provizorně připojit přes drátky, ale nejdou. Tak jsem si zase zanadávala…a je mi to prd platné😏 nesvítí, ach jo🙄 Já se tak těšila😟 Vloni nesvítili, ale to mi nevadilo, stejně umřel Worušek a měli jsme na Vánoce covid. Ale letos už jsem to chtěla zapojit. Zkusím to vzít ke strejdovi, jestli neví, co s tím. Blbé je, že těch myslím 50m je na stromě a nevím, jestli to není někde utržené třeba, jak bylo na pergole. V té borovici to není vidět.
Tak jsem se sem musela jít uklidnit…tradiční věšení záclon. Ano, i to patří k Vánocům a jednou, jestli to nebude tyhle, mě z toho šlak trefí jistojistě😈 Nikoho, nikoho asi nenapadlo, když jsme řešili výrobu garnýže, jako součást obkladu, že musí být plýtká, protože je také uzounká a nikdo tam prstíčky nedosáhne vložit tu žabku do kolejnice. Tom má delší prsty, i úzké, tomu to, když chytí ten správný grif, už pak celkem jde. No marodí, takže je to na mě. Jednu žabku jsem tam dostávala tak půl minuty, v lepším případě. Žabek na jedné zácloně asi 20. 10 mi v procesu popadá, takže slézt ze schůdků, posbírat, znova ponavlékat a ještě tak dvakrát🙄Záclony 4. Padlo asi tisíc nadávek nejhrubšího zrna, ulámala a obrátila jsem si tři nehty, bacila se do holeně, mlátila rukou a hlavou do zdi, takže budu nakonec i debil😏a to mám polovinu🙄Musím z košem na kompost(alespoň vychládnu😛) a k obědu bude zeleninový salát s tuňákem a vajíčkem - včera jsem koupila salát právě taky. Mám to napůl. Mám chuť na maso a omáčky, ale vím, že bych se neunesla, tak žeru salát😜 U nás sluníčko sem tam vykukne, dneska teda myslím ne, ale tma není, včera půl dnes pršelo, to byla tma jak v ranci. Ale mě to nevadí. Já mám dokonce ráda ty mlhavé sychravé dny, dneska ráno byl právě jeden takový. Co mi vadí, to bláto absolutně všude, zlatý sníh a poledovice😛