Ále to máte jedno Buggyro hlavně, že jsou v zemi😛 Tak práce s rotavátorem naprosto totožná jak u vás, taky mám ten elektrický na šňůře, pán nám na naši velikost obdělávané plochy doporučil takový největší, že ho taky má doma a je s ním spokojený…a fakt zatím třetí rok jede dobře👍 No jasně, pole ujeté od traktoru…nemá šanci. Takže jsem se u toho taky málem přizabila, i ten rotavátor to málem nepřežil.
Nevím, jestli jsem psala, že na pondělí mi Guča vlezla do ložnice už ve dvě v noci, rachot, jen jsem na ni zaječela, že jestli mi tam přinesla myš nebo ptáka, tak ji přerazím. Do rána tam lítala ještě asi 5x, mé podezření sílilo, i když ta potvora se nijak netvářila ráno, že by na něco číhala, klidně chrápala v rohu postele. Dveska v noci pršelo, tak byla s Viktíkem v pracovně a já měla jen ventilačku. V noci jsem se probudila a zdálo se mi, že i když hluchá, jsem uslyšela něco zašramotit. Ale tak ono sem tam něco někde praskne, tak jsem neřešila. Ráno se jdu oblékat, oblečení mám přehozené přes zadní opěradlo křesla a je tam i froté župan, když se něco dělo venku, hlavně s Workou, tak jsem si ho přehodila a vyběhla svítit baterkou z terasy. Beru si ty věci a hledím…kytka vedle na polici leží v květináči. Jak to doprčic, vždyť jsem ji předevčírem zalila, proč leží? Kouknu na ni a vypadalo to jak ulomené, nebo mi blesklo: ukouslé!😲Kouknu za křeslo, na okno, prohlížím si oblečení na křesle a co to je na županu…myší bobek! Druhý spadlý na zemi😲 Doprdele Gučico já tě fakt přerazím! Vyházela jsem matraci a polštář z křesla, vyklepala na terase ten župan, nic, prohlížím to křeslo a pod tou zadní deskou se krčí velká myš. Fakt velká…nebo možná myšice. Na okně mám krabici od bot, ve které jsem občas zachraňovala ptáčka, co bací do okna a přežije. Vzala jsem ji, že ji tam naženu, jenže ona se nacpala kamsi dovnitř do křesla👎 Tak jsem otevřela balkonové dveře, že třeba bude hladová a vyleze ven. Jdu sem, pocvičit, do ložnice k muži se zkrášlit a jak se jdu chystat ven na obchůzku, zastavím se ještě v mé ložnici. Myš na křesle není, vylezu ven prohlédnout terasu, tam není. Vrátím se zpátky do pokoje a něco zašustilo. Letím ke skříním, jestli jsou pořádně zavřené, kouknu do škvír mezi skříní a zdí, pod postel, za postel, zvednu hlavu a😲 na posteli mám košíček s kosmetikou. Tubička s gelem na rty vytažená 30cm dál na prostěradle(nemám ustláno), rozkousaná, gel vytečený na prostěradle, poodhrnu kousek vedle duchnu a čumí na mě myš. Kuva neser mě ty blbaňo, podívej na ten bordel! Letěla jsem pro tu krabici od bot a už jsem viděla, jak myš vyběhnula zpod duchny a po županu chtěla skočit z postele, ale jak mě uviděla, vletěla zpátky pod duchnu. Trochu jsem ji nazvedla, podstrčila tam krabici, která je i vystlaná papírem, buchla jsem do duchny kousek dál a hups, myš v krabici👍 Honem jsem zaklapla víko a letěla ji vysypat dolů z terasy. Muž že: a fakt vypadla, viděla jsi ji? Jo, plachtila do těch keříků, v pohodě, nic se jí nestalo😀 Včera to tam všechno vysál, dneska musím popřevlékat a vyčistit a vydesinfikovat pokoj sakum prdum a ani to ještě nevím, jestli si do té postele v klidu a bez odporu lehnu😏