Aktuálně: 3 724 inzerátů211 504 diskuzních příspěvků18 267 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 07.02.2024, 16:37:40 xxx.xxx.83.185

Neee, musíte se starat výhradně o muže, žádné herky🙄 jinak fakt zdrhne za tou princeznou, opravdovou, nedělám si iluze😏 I když si kolikrát říkám, škodolibě, ať si zkusí jakové je to muset se starat o princeznu a přijít o komplet full servis😉

lesnizinka
lesnizinka 07.02.2024, 14:02:26 xxx.xxx.83.185

Ano, jsem taky za rovnoprávnost, ale jsem doma, takže hospodyně jsem prostě já. Žiju si jak princezna, mám na co si vzpomenu(krom toho trenažeru, protože muž na to odmítá vlézt, bolely by ho ručičky😉 takže ten jsem zatím neukecala😏) A přes to, že třeba teď v zimě nemám do čeho píchnout a muž jen sedí u compu a řeší a řeší, přes to občas frflám, že je všechna starost o domácnost na mě😉 Můj muž nevím teda, jestli chtěl princeznu, protože si našel ,,holku"?!?😛 co se jí všichni kluci báli, nejraděj hrála s klukama fotbal a závodila ve sprintech, na strom vylezla nejrychlej a mluví jak dlaždič doteď. Já naprosto nesnáším ufňukané afektované hysterky, co se hroutí z každé kraviny - proto jsem nikdy neměla kamarádky, protože v tomto empatická být neumím. Když jsem někdy ve dvaceti uvažovala, že někdy asi budu mít to dítě (naštěstí se to nestalo😉) tak jsem měla hrůzu z toho, že to bude ukňouraná holčička. Když máti řekne, že neteř brečela, že dostala ve škole za 5 a je jí to líto…já jsem schovala žákajdu a zapřela bych všechno😉 Tak jen převrátím oči nad větou: ,,když ona je taková lítostivá". To jsem spíš teď, když už mě potkaly různé ,,rány osudu", ale jako dítě jsem byla tvrďák, nepamatuju si, že bych někdy brečela, pokud nám třeba neumřel pes. Ale nad odraným kolenem rozhodně nikdy, protože ,,kluci nepláčou"😉No a k věci: Tom si myslím, že má svých starostí dost, i s ukňouranýma holčičkama, co ve škole pořád něco řeší (učitelky😉) takže je rád, že to nemá ještě doma. To achich-ouvej😛

lesnizinka
lesnizinka 07.02.2024, 11:35:46 xxx.xxx.83.185

Buggyro - maskování přívěsu…asi tak nějak. Ta cena🙄 Však víte, že si pro korunu nechám koleno vrtat, takže se mi zdá hrozné, z fleku utratit tolik peněz a za chvíli fa za opravu auta…by mě šlehlo. I když pak z fleku vyhodím tisíce za nějakou ptákovinu, kterou nutně v tu chvíli musím mít😉 Tu cestu…si ani nedovedu představit, když já bojuju s autem, co dělá všechno takřka samo😛 Když tak nad tím uvažuju…vy jste sen každého muže👍 Všechno zvládnete, zařídíte si, vyrobíte si…😀 Jak píšou, že chlap se potřebuje vedle ženy cítit jako chlap…si nemyslím. Možná jich pár bude, ale tohle je pro něj jistě pohodlnější a rád to bude sledovat z kanape😜 Večer si nachystám heřmánkový odvar, že si umyju vlasy, muž přistane po 20h na gauči a že: pocem, něco ti pošeptám jo?Já zvědavka letím ozlomkrky: cóó? ,,Nemáme na ráno buchtu!"😛 Doprčic, jsem zapomněla! Takže jsem letěla péct perníkový závin s povidly, protože je to rychlé😏

Jo a po včerejším plotostříhání jsem se potokem jen odploužila a tahám se jak smrad, sotva lezu. Bolí mě lýtka, kotníky, ruce 🙄

lesnizinka
lesnizinka 06.02.2024, 16:35:25 xxx.xxx.83.185

A taky by tě neubylo, kdyby jsi písla něco víc😏😛 

Niki, rycí vidle jsou bezva, bohužel v naší zemi jsem jeden zub vyhnula, sice jsem ho vyšlápla zpět, ale ono jak se to jednou ohne, už to má tendence ohýbat se pořád, takže momentálně je moc nepoužívám, poněvadž z toho šílím🙄 Jdou s nima třeba vyrývat brambory či kořenová zelenina, ale takhle si zrýt záhon…to ani omylem, i rýčem je člověk nadřený jak hovado. Dneska mi ty nedoorané šlice doryl brigádník👍

Frajerka, áno, že udělám ten menší plot z obou stran. Poslední metry…jsem myslela, že mě na ten žebřík bude muset vytáhnout jeřáb😛 Mít ten plot o dva metry víc, tak to nedám. Měla jsem problém doploužit se domů. Všechno mě bolelo, strašně šlapky z toho žebříku, ze šprušlí. Boty vyloženě s tvrdou podrážkou by na tom klouzaly, tenisky au, au.

lesnizinka
lesnizinka 06.02.2024, 16:23:04 xxx.xxx.83.185

K tomu škrábání. Viktorek se naučil škrábat na okno, když je venku a chce domů. Ale škrábe tak nesměle, neumí cinkat drápkama. První Gucci to uměla super, tato to neumí, umí to jen ten Vikťěnek. Gucci sedí za oknem a čumí na sedačku, hypnotizuje nás přes to okno, aby jsme si všimnuli, že tam je a chce domů. Vypadá u toho strašně srandovně😄 Asi by nezaškrábala, páč neuzvedne pupek😛Ale mohla by zařvat, to umí taky hezky, když chce😏To dělá jen za oknem v ložnici, abych ji pustila do postele. Jenže to má většinou smůlu, panička hluchá ji neslyší, to bych musela být minimálně vzhůru, mě nevzbudí. To by ji spíš slyšel muž na opačném konci baráku😜

lesnizinka
lesnizinka 06.02.2024, 16:15:56 xxx.xxx.83.185
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 06.02.2024, 14:51:53

Kometko, máte asi chutnější  elektriku😜

lesnizinka
lesnizinka 06.02.2024, 10:38:00 xxx.xxx.83.185

Tak teď koukám, že jsem Nikču nečetla, ale hurá, vrátilo mě to na její příspěvek👍

Po včerejšku jsem ,,mírně" zdechlá, no brigádník přilezl o hodinu dřív, protože zřejmě nepozná hodiny, takže jsem mu dala dorýt to nedoorané a jdem na ty ploty…pokračování. Tento druhý, bych ráda zvládnula dneska z obou stran, není tak hustý a velký. Akorát já tedy nejsem moc ready. Trochu deště hlásí i u nás, na středu, víc na čtvrtek. Uvidíme.  Jdu na to🙂

lesnizinka
lesnizinka 06.02.2024, 10:31:17 xxx.xxx.83.185

Žádná z našich koček ani koťat nekousala kabely apod, tyto věci je nezajímaly. Po noťasu mi šmatlali, protože ležím na gauči a čumím do toho. Jednou mi tam Viktorek něco přepnul tak důkladně, že jsem musela volat servisákovi (přítel na telefonu😉) ať mi probůh řekne, co s tím. Naštěstí věděl, nenapadlo mi se zeptat, jestli má taky kočky😜

lesnizinka
lesnizinka 05.02.2024, 19:25:14 xxx.xxx.87.23

Hlásím: do posilovny jsem jela, leč zjistila jsem prd. Pán mi oznámil: jejda, ono se nám to o víkendu pokazilo, nejde tam monitor. No ten já nějak nepotřebuju, musím hlavně vyzkoušet, co na to moje záda. Tak pojďte. Sednu za to, potáhnu: ,,šmarjá, vždyť to jde nějak ztuha, sotva to utáhnu"😲 Ale tam by měla být ta nejnižší zátěž…asi. ,,No to nevím, to dlouho rozhodně nevydržím". Takže jsem chvíli ,,veslovala", ráno uvidím, co na to tělo a pak se rozhodnu. 

Ještě jsem si koupila zeminu a přepikýrovala papriky. 

Bobi, si dobrá, že to takhle vymyslíš👍 Já bych na to čučela a nevěděla bych asi, co s tím. Mě teďka nějak stávkuje mozek, první Worka, teď jsem řešila Viktorka, nějak nedokážu myslet kreativně, jsem jak v tunelu, jen jedním směrem😕

lesnizinka
lesnizinka 05.02.2024, 12:24:14 xxx.xxx.87.23

Já jsem dneska ráno trochu uklízela, protože muž čekal pracovní návštěvu a lenoším až teď, čtu si konečně, co kde na NETu nového🙂 Ale už začínám uvažovat, jestli nejet do města. Domlouvala jsem se maily v posilovně, kterou jsem našla, že tam mají veslovací trenažér, který si chci pořídit. Tom brblá, že ať si to první zkusím, protože na to vlezu, chytnou mě záda a bude to za tisíce stát v rohu🙄 Áno vím, je možné, že má pravdu, takže raděj první vyzkouším. Brigádníka jsem kvůli nahlášené vichřici z plotů odvolala, takže mám čas zajet to vyzkoušet(jen kdyby to nebylo zbytečně jetých 17km a zpátky) V posilovně jsem nebyla asi 30let, takže jsem z toho mírně nesvá😉

lesnizinka
lesnizinka 05.02.2024, 11:45:05 xxx.xxx.87.23

Protože dva roky měli imrvere průjmy, ať jsem koupila ty nejdražší granule pod sluncem. To se upravilo, až jsem začala krmit masem se zeleninou. Klasickou kořenovou(mrkev, celer, petržel) k tomu sezónní, co bylo. Hrášek, cukety, saláty, červená řepa, dýně…na všechno si nevzpomenu. Z ovoce žrali pouze jablka. Žili v zahradě, ale nikdy je nenapadlo si ze zeleniny či ovoce něco trhat, oni to žrali víceméně jen proto, že jsem jim to cpala do misky s tím masem😉Byli to totální nežravky, všechno jídlo s přemlouváním, nikdy jsem je snad neviděla, že by se vrhali do misek s chutí🙄

lesnizinka
lesnizinka 05.02.2024, 11:20:15 xxx.xxx.87.23

Bože Buggyro, chtěla jsem napsat i náš víkend, ale tomuhle se nic nevyrovná. Hlavně jste asi superžena, protože já bych tohle všechno asi nerozchodila😲 Když vy napíšete, že mrtvá, to já bych opravdu byla a už ani nenapsala😛 Jen těch zbytečných kilometrů navíc🙄 No tak jste neměli medaile, jen dětem to asi bylo líto😟budou příště👍 Ale zase to bylo hóóódně akční😛

Naše školní děcka měla soustředění na Vysočině, takže jsme jezdili sem tam, tedy 200km na Vysočinu, 80km na hotel, zase na Vysočinu, 50km na schůzku na opačnou stranu, na Vysočinu, 80km na hotel a 200km domů. Mezitím děcka, první noc: kluk si vyhodil koleno, odvezla ho záchranka. Jednomu se něco vylilo na povlečení, našel flek a šli to reklamovat, jako špinavé povlečení. Provozního to pěkně nasr🙄 no nakonec se vyzjistilo, že kluk měl něco vylité v batohu, batoh hodil na postel, to mu proteklo na to povlečení….což zjistil, až si šel potom všem, brát něco z batohu😏 O půlnoci telefon vedoucího akce, že právě přijeli 3 hasičské vozy a výjezd se bude platit…puberťáci si na pokoji zapálili elektronické cigarety😎 V balkonových dveřích a nic. Jenže jim byla zima, tak dveře přivřeli a couvli do pokoje. Chytlo to čidlo🙄 Takže už nám do výčtu IZS, či jak se to píše, chyběli jen policajti, které jsme čekali poslední den. Nakonec kupodivu nic😉 krom toho, že další paní vedoucí souboru zjistila, že jedna z holčiček má vši😛

lesnizinka
lesnizinka 04.02.2024, 21:53:35 xxx.xxx.87.23
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 04.02.2024, 20:11:57

Hele, kdyby se do toho nevložily ty hrůzy kolem zvířat(co ti budu povídat, zažíváš si taky svoje🙄) nemoci v rodině, tobě problémy v práci, nechuť podívat se do zrcadla….tak fakt není problém😜🤣 Blbá už jsem byla, teď si užívám, že přišel i nějaký rozum, nebo říkejme tomu spíš zkušenosti, rozum já nebudu mít nikdy. Neumím se chovat rozumně a dospěle, pořád se chovám jak pako, což už začíná být s vizáží 50leté ženské napováženou😏

lesnizinka
lesnizinka 04.02.2024, 18:54:45 xxx.xxx.87.23
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 04.02.2024, 12:22:33

No, když jsme jezdili se psy na výlety do lesů a cestou zpátky jsem potřebovala někde vletět do krámu, tak jsem byla i špinavá, i jsem smrděla😜Mamka ze mě šílela, já jsem říkala, že mi můžou všichni víte co😉 Já jsem věděla, že je to čerstvé bláto a smrad z mokrých psů, jak jsme je ládovali do auta, ale chudáci nakupující😏

Jani, ty jsi se ptala na věk. Jasně, jsme stejně staré, max rok rozdíl. 

lesnizinka
lesnizinka 04.02.2024, 10:54:12 xxx.xxx.15.42

Uf, to jsou zase Niki zprávy🙄já vím, neštěstí nechodí po horách, ale po lidech👎 Třeba se nakonec zbaví i toho vývodu, záleží na důvodu toho všeho. 

Ani nemluv, já taky kdysi, že budu dřepovat a výpady, že to bude na nohy nejefektivnější. Taky, že jo, akorát jsem týden nemohla chodit😛 Takže podruhé už jsem začínala jen veeelmi pozvolna😉

lesnizinka
lesnizinka 04.02.2024, 08:05:40 xxx.xxx.15.42

Snad se nám ta Nikča neuskákala k smrti?! Přes švihadlo myslím😉 to druhé by byla lepší varianta😜

Dotknu se poznámky Evy, o tom nošení, co se nám líbí. Tak jistě, nikdo nebude určitě nosit, co se mu nelíbí😉 názor okolí je mi jedno, pokud vyloženě nepohoršuju. Ale jsem s mužem moře let a pokud nad něčím zakroutí hlavou, že se mu to nelíbí, tak to nosit nebudu. Sama si nedovedu představit, že by šel v něčem, kdy bych se za něj styděla😏

lesnizinka
lesnizinka 03.02.2024, 10:31:56 xxx.xxx.15.42

Baby, jsem o fous mladší, ale somradla se nosila, když jsem chodila na střední😀 Já ne, nebyla jsem jaksi tenhle typ. Já už si na sebe šila, áno z Burdy módní věci😉

lesnizinka
lesnizinka 02.02.2024, 22:39:55 xxx.xxx.15.42
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 02.02.2024, 07:11:11

Jinak Raduš,jsem se pobavila,jak jsi šla zachraňovat kozenu - a to jsi tu grotesku neviděla naživo😛 Ráno mladý chystal cirkulu, tak jsem mu vylíčila, jak jsem jim běhala po dvoře😄

Uff, dneska jsme byli celý den na cestách, v Jihlavě, jsem hotová a chce se mi děsně chrnět… 

lesnizinka
lesnizinka 02.02.2024, 07:49:49 xxx.xxx.87.23

Taková ta zasíťovaná postýlka dokola a nahoru nebesa. Jak to dělají lidi, nemusí být přímo afričani, ale žijící v Africe? Musejí chránit děti před komáry(malérií) ti se dostanou takřka všude, takže pořídit něco podobného. A jinak…stejně si taky myslím, že mimino budu nakonec v posteli s matkou. Ne, že bych to schvalovala, nevyspí se nikdo, tedy nikdo z rodičů.

lesnizinka
lesnizinka 01.02.2024, 22:37:31 xxx.xxx.87.121
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 01.02.2024, 21:07:23

Se taky divím, protože na cestách jsme s Tomem Dakar poslouchali, on poslouchá jen Radiožurnál, ale asi to bylo v časech, kdy jste se k tomu nedostala. Jsem se tady musela kousat do rtu, abych to nevykecala, jakovou jsem měla radost😛 A Macík je navíc ještě fešák😉