Aktuálně: 3 726 inzerátů211 545 diskuzních příspěvků18 267 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 16.02.2024, 16:19:09 xxx.xxx.94.5
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 16.02.2024, 12:03:40

Přesně tohle jsem chtěla napsat, jsi mě předběhnula😉 Až se Jani s někým domluvíš, že se tam sejdete, třeba jen vy dvě, tak písni a uvidí se, jestli ještě někdo z dalších budeme moct. To je jednoduché a bez nervů a plánování😀

lesnizinka
lesnizinka 16.02.2024, 10:53:34 xxx.xxx.94.5
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 16.02.2024, 08:36:24

Jako bych četla o sobě😇 Že zabékat😛 Zpívat vůbec neumím , ani se nepokouším. To je Bobi přesně ten okamžik, kdy sedím v tom koutě jak Buggyra, nečtu, páč jsem slepá jak ondatra a jen tak pozoruju. Nevadí mi lidi, co se baví, ale nechtějte, abych se zapojovala. Však víš, jsem neskutečně ulecaná, ale tak jako individuálně. Navíc, když mluví najednou víc lidí, tak nerozumím. Se mnou je to těžké, ale ráda holky poznám osobně právě😀 Bobi, 22-23.6 - máš Fest, tak si nic neplánuj😜

lesnizinka
lesnizinka 15.02.2024, 19:12:25 xxx.xxx.94.5

Nikču písnu hned, jak se ozve, možná napíše ona sem. Nevím nic😟

Měla jsem sepsaný sáhodlouhý elaborát, jak mám tu dotykovou myš, asi jsem nechtěně nějak klikla na reklamu, ta se mi otevřela a všechno mi tím pádem zmiznulo. Myslela jsem, že mě klepne👎 Přesně to jsem Jani psala i já. Že slibuju (slibem nezarmoutíš😉) ale se mnou je to tak, že jsem plně závislá na muži, co má naplánováno on. Zatím vím jen jistě, že konec června a začátek července jsem fuč. Ale stejně svou část postele přenechávám, jak jsem psala, našla bych si hotel, protože by tam třeba se mnou jel i Tom(nemyslím k tobě Jani, myslím prostě na výlet, on by si něco našel😉) A taky nesnáším pavouky😛

Kometko, i kdyby jste nechtěla, byla by jste nucená se seznámit, když se tam nasáčkuju😜

Dneska jsme sekali rákos kolem jezera, ještě se nám nestalo, no dostala jsem kačírkem pecku do hlavy(odletěl od křoviňáku) Do vlasaté části, trochu to bolí a mám bouli. Naštěstí to nebylo do okna, protože to bylo pár metrů(blíž jak ke mě) od veeelkého okna. Naštěstí to letělo opačným směrem, tedy ke mě. To další štěstí…nebylo to do oka. Už by mi jen k té parádě (stará svrasklá švestka, chodí jak Žofré, hluchá) a ještě skleněné oko!?😲

Než jsme začínali říkám Tomovi: zapomněla jsem si vzít špunty do uší! On se směje, že je taky nemá…já zapomněla, že už máme křoviňák na baterku, to je balzám proti motorovému😎 No příště si ale vemu už ochranné brýle, Tom štít má vždycky. 

lesnizinka
lesnizinka 15.02.2024, 11:52:40 xxx.xxx.94.5
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 15.02.2024, 10:49:26

Teď je trochu problém i najít právníka, který vás neokrade…👎 Když jsme kupovali a směňovali pozemky na stavbu, byla běžná praxe úložka peněz u právníka, než se to přepíše na katastru. Vím, že někteří měli obavu, že je chceme okrást a je to nastrčené. Jsem jim vysvětlovala, že právník je nemůže okrást, že to je právě ta záruka. Po 20letech jsem se dočetla, že právník někomu ty peníze fakt ukradl, že tam vlastně žádná záruka není a nedostanete to z něj jen tak👎 S naším spolupracujem už nějakých skoro 30let, takže v něj důvěru máme. My, ale ne už tak ta protistrana, což jak se postupně dočítám, tak i chápu🙄

lesnizinka
lesnizinka 15.02.2024, 07:41:50 xxx.xxx.94.5
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 15.02.2024, 06:25:01

A to jo, to já si zabrblu, ale je mi to tak nějak prd platné, protože právě, kdybych byla pintlich, tak to by byla jiná, ale největší binec dělám já, tak mám nejmíň co mluvit. No a na úklid jsem tu já, chlapa mám na jiné věci😉 myslím na peníze, samozřejmě😜

Nikiš stále nic?!?😲

Bobiško, na tebe myslím pořád, že ti dlužím psaní, ale nějak nestíhám. Včera jsem makala v zahradě, pak jsem po obědě úplně odpadla u biatlonu pak, že to rozcvičím, nějak to teda moc nepomohlo🙄Valentýn mě dorazil😛 a opět jsem usnula u toho Jadranu. 

lesnizinka
lesnizinka 14.02.2024, 16:56:26 xxx.xxx.94.5
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 14.02.2024, 15:38:28

Nějaký snílek leda, co si to představuje jak Hurvajs válku, ale pro život bude nepoužitelný. 

Jani promiň😇ale v tomhle jsem já fakt pesimista. Nebo je to tím, že jsem v okolí takového  chlapa nepoznala a neznám. 

Co se týče bince, nemít Toma, jsem na tom Jani jak ty, s tím bydlením ve sqatu😉 On vyrůstal v domácnosti, kde neexistuje mít špinavé nádobí na lince ještě pět minut! po obědě🙄 (u mě ho tam najdete ještě na druhý den a to mám tu myčku😛) Jenže taky byl zvyklý, že maminka kolem lítá a všechno okamžitě uklízí. Toho se se mnou bohdá nedočkal, takže se tak nějak přizpůsobil. Jako…občas ho ten binec štve, takže až nevydrží a řekne, že v kuchyni je hrozný bordel a tím mě teda vyburcuje k úklidu, ale že by ho napadlo něco z toho uklidit, to ani omylem. A ještě mě vytáčí tím, že mi to na tu linku vyskládává místo, aby to vzal a dal tam, kde to má být. Petku do tříděného ve špajzu, kelímek od smetany do odpadkáče(taky tříděný, ale špinavý) igelitku do špajzu…jediné co uklízí, že vrací věci do ledničky😉

lesnizinka
lesnizinka 14.02.2024, 12:14:18 xxx.xxx.94.5

Někdy před měsíci, spí👍š už před lety🙄 jsem sem psala, že jsem si dala zarámovat tepich, na pověšení na zeď do haly. Jelikož záměr je, až se bude malovat a bude tam lešení, vzhledem k tomu, kdy my budem malovat(na svatého dyndy) tak to nějak nespěchá🙄 Paní mi v rámárně říkala, že do Vánoc to bude. Teď, opravdu teď sedím a koukám do stolku, co to tam trčí za lístek. Šmarjá, to je lístek od toho koberce, jsem ho tam strčila, aby byl na očích(mezitím se zaházel kde čím ) aby jsme na to nezapomněli. Je polovina února, ještě jsem tam ani nezavolala. Mají zaplacenou většinu práce, tak také nevolají, asi😏

Jdu pracovat ven. Jako fakt jsem ráda, že to tu žije a píšete👍 Ale ne, že zase dojdu a budu to louskat do večera🤪

lesnizinka
lesnizinka 14.02.2024, 12:08:37 xxx.xxx.94.5
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 14.02.2024, 12:01:50

No to je asi jediný rozdíl, protože my tady na Moravě máme těžce vštěpováno, že všechno musí být pintlich. Takže rozdíl je jen v tom, že to mám v té hlavě a proto se hluboce stydím, že jsem prase. Ale to je asi tak všechno, co jsem s tím ochotná dělat😜

lesnizinka
lesnizinka 14.02.2024, 12:05:54 xxx.xxx.94.5

A teď se konečně dostávám k věci: mrzlo tuto noc u někoho z vás a měli jste to hlášeno??😲 U nás měly být 2+, místo toho byl -1st už v 8 večer a do rána -3st. Pro mě super, po týdnu jsem mohla jít kolem potoka, protože bláto ztuhlo. Ale na žádném meteoserveru to nebylo. Naštěstí mi nemělo co zmrznout, ale divila jsem se tedy i ušima. 

lesnizinka
lesnizinka 14.02.2024, 12:02:12 xxx.xxx.94.5
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 14.02.2024, 11:39:30

To si dobrá, mě ani nenapadne koukat na lístek, v tom jsem zase bordelář🙄 Doteď mám před očima, kdy babča přišla ne už ze sámošky, ale od sousedky, co měla nedaleko obchůdek, sedla k účtu a kontrolovala jednotlivé položky, jestli ji neošidila a byla schopná se tam druhý den s ní dohadovat o haléře🙄

lesnizinka
lesnizinka 14.02.2024, 11:56:34 xxx.xxx.94.5

Buggyro, doteď jsem měla pocit, že největší bordelář na světě jsem já. Docela mě potěšilo, že se nejde ještě někdo podobný😜 Včera se ptám venku souseda, že jsem viděla k nim naklusat nějaké montéry - že jim jdou montovat vestavné skříně do ložnice. Původně plánovanou šatnu, že zavrhnuli, tak jsem mu na to řekla, že ni šatnu máme, protože jsme nemuseli řešit problém s místem. Až jsem pak čistila kytky jsem tak přemýšlela, že z toho, co jsem mu řekla, těžko ale pochopil, že ne tu regálovou jen, ale normálně taky s vestavnýma skříněma, jen prostě místnost. My a s regálema?!? To by byl úděs, protože tam to musí být, aby to bylo hezké vyskládané, povyvěšované do komínků a snad i podle barev, kdežto já triko tak nějak přeložím a mrsknu ,,do komínku", pak hledám jiné, komínek přebabrám a celé se to sešupačí na stranu…Jak mě napadlo, že jsem mu mohla nabídnout, ať se jde podívat, co se tam dá namontovat a tak…tak jsem si představila tu ložnici, kterou jsem se tedy chystala už dva dny převléct a taky vysát a umýt koupelnu samozřejmě…no ty jo, tam nemůžeš nikoho pozvat, by ho kleplo😏

Tímto Sago hluboce smekám👍 k úklidu mě většinou donutí až hrozba nějaké návštěvy. Vždycky když vydrhnu barák, přísahám si(protože z toho bordelu je to potom něco) že to budu udržovat a už nikdy to nenechám dojít do takového stavu. Ne, pochopitelně ne, v tom se nikdy nezměním, mám to asi v genech🙄

lesnizinka
lesnizinka 14.02.2024, 11:20:53 xxx.xxx.94.5

Nestíhám číst, natož psát a vy už jste zase o kus dál😏 Tak Jani, já jsem prostě taky asi chamtivá, jako ta tvá kámoška. Prostě když nemusím, peníze je mi líto rozhazovat. Neakopuju ve slevách jak důchodce, Tom nade nou jen protáčí panenky. Zatáhle jsem ho poprvé v životě do kauflandu, ve Zlíně, protože měli kuřata v akci a mamka je v našem už nekoupila, vyprodané👎 No bohužel to i v tom Zlíně. Ale měli akce na jiné věci, co i Tom rád kupuje, tak nakonec byl spokojený. Na sobotní palačinky musí být Pribiňák. Zkoušela jsem i ty Bobíky a nevím, jak se to všechno jmenuje, sice kvalitnější, mě ale nechutnají. Po dlouhé době jsou už nějaký čas Pribiňáky opět za 20Kč. Mívám běžně v ledničce 5 ks, ale jeden jsem teďka otevřela Viktíkovi, takže zbýval na víkend jen jeden. A bylo: kup si Pribiňák, máš tam už jen jeden, co když bude třeba plesnivý? (kdysi se to stalo) Blázníš, nejsou ve slevě, jsou za 27!😲 Tak si prostě jeden kup a hotovo. Ani omylem, za tu cenu. Dopr…kup ten jeden, pro jistotu! Takže nakonec jsem ho vzala aby byl klid, ale chápete to?! Já je několik měsíců kupuju nadšeně v akci a celé to mé šetření (pár korun😛) přijde vniveč koupí tohohle jednoho pitomého, drahého😏

lesnizinka
lesnizinka 14.02.2024, 11:05:36 xxx.xxx.94.5
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 14.02.2024, 10:34:03

To se hlásím taky, já z našich dvou třešní třešně neměla, ani nepamatuju👎Jako opravdu jen pár nedozrálých, jak to hodí barvu, v momentě je smetou špačci. 

Jani, nocleh si najdu někde kolem, na to jsem zase já celkem rozmazlená, přiznávám😉 Drahanská? Já jsem si tak nějak celou dobu myslela, že to máš na Vysočině, ku Praze směrem. A ty to máš spíš k Bobči😛

Jak jsi psala Jani, já vím, je to pro tebe bolestivé, protože tví rodiče ještě myslím až tak dlouho pryč nejsou. Taťka umřel před skoro 30 rokama, děda 15, babča 10, takže už jsou hrany potupené. Nejhůř bylo strávit odchod taťky, nenadálý, šokující. Pak už nic horšího prostě není. Prarodiče umřeli staří, s tím už se musí počítat, i když u dědy jsme to taky ještě moc nečekali. U babči to naopak byla velká úleva, vysvobození pro všechny.

Jani, ty už nejspíš děti mít nebudeš, další generace to nezdědí, tak se tím netrap. Prodáš to a za peníze, které utržíš si užívej welnesů a je to útěk z bytu, který si za to mezitím necháš zrekonstruovat, aby se ti tam žilo hezky. Ve welnesech se starají o tebe a ne ty o to, že je potřeba posekat trávu, ořezat stromy, opravit střechu…Vážně je tohle koule, kterou jsi si na sebe zavěsila sama. Byla jsi jedináček, tví rodiče pro tebe dělali první poslední, tohle by ti nikdy nepřáli. Až tam zajedeš, promluv si s nima. Bobča je starší, zažila toho dost a napsala ti to taky. 

lesnizinka
lesnizinka 14.02.2024, 07:47:04 xxx.xxx.94.5

Niki, doufám, že dnes už je ti líp? Začínám mít dojem, že kdykoliv teď člověk vystrčí nos z baráku, něco hnusného chytí🙄 Já teda určitě. Možná je to i tím, že jsem roky fakt nikde nebyla a potkávala se pořád jen s těma samýma lidma, pár sousedy a rodinou. 

lesnizinka
lesnizinka 13.02.2024, 16:01:06 xxx.xxx.94.5

Přiznám, že konkrétně o tomhle ostružiníku slyším poprvé. Trochu jsem hledala, co se kde píše a nějak jsem nezachytila zmínku o tom, jestli je to vůbec jedlé. Tedy ne jedlé, to je kde co, ale jestli člověk bude mít chuť to jíst, protože spíš je zmínka o tom, že se to dává do kosmetiky. Esenciální oleje neznámého složení…je ha, ha trochu trapná věta, ale je to z Ruska, oni se pořád snaží světu nakecat, že jsou něčím vyjímeční. Tohle je snad schopná určit každá, k tomu akreditovaná laboratoř. 

lesnizinka
lesnizinka 13.02.2024, 15:49:47 xxx.xxx.94.5

Jsem zde😀 Brigádník se ne, že neukázal, ale samozřejmě ani nenapsal. Hlavně, že týdny chodí, kdy bude brigáda🙄 No neva, měla jsem své  práce dost, sejmula jsem plotostřihem nějaké keře, co se teďka sestříhávají, levandule, abych se dostala k čemeřicím vystříhat staré listí, další dva záhony čemeřic očistila, vysela do skleníku a zalila saláty, no a všechno vyhrabala a poodvážela. Pak už mě bolela tak záda, že jsem se sotva dotáhnula domů. Poobědvala a ještě musím jít převléct postele, odkládám to už týden👎

A taky mi zabralo hooodně času, než jsem přelouskala vaše prodeje, přestavby a závěti😜

lesnizinka
lesnizinka 13.02.2024, 15:42:46 xxx.xxx.94.5
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 13.02.2024, 13:33:47

To je blbost, tohle se určitě netýká starých baráků, které nikdy žádnou dokumentaci vypracovanou neměly. Tu si dá vypracovat až ten, co bude chtít barák upravovat, přestavovat atd. 

lesnizinka
lesnizinka 13.02.2024, 09:44:52 xxx.xxx.94.5

Já si ten na kefe, koupila na doporučení strejdy - na mák. I když jsem mu vůbec nevěřila, že to může mák semlet, myslela jsem, že budou jen semínka běhat kolem😜 Ale fakt semele. Ten byl možná ten sencor, či něco podobného, no rozmlátila jsem ho na tom kotvičníku. Druhý mám Lidl(takže nestrašte😉) zatím mele, zatím melu jen ten mák. 

lesnizinka
lesnizinka 13.02.2024, 09:37:53 xxx.xxx.94.5

Sago, tak jak to popisujete, jsem přesně já. Lpím na barákách, na místech. I ten statek tu máme(my tedy mlýn) neskutečně mě štvalo, že ho nechali zchátrat, teď už je na zboření a musela jsem se s tím smířit😟

Víc nestíhám, měl by přijít brigádník, i když ma SMS nereagoval, tak uvidím. Já i tak mám co dělat. 

lesnizinka
lesnizinka 12.02.2024, 20:25:02 xxx.xxx.83.185

Ahoj holky, tady se to koní😉Do toho se plést nebudu, takže zkusím jen k tomu, co znám. Od konce…ano, asi amarylis. 

Buggyro ano, stříhám to plotostřihem, nééé, nlžkama by to nezvládnul ani střihoruký Edward😉 Nůžkama(případně pilkou ) vyřežu jen ty, co už přerostly a ztloustly natolik, že to plotostřih nevezme, tak se to musí snížit třeba o 20cm a zase pár let to vydrží netlusté😉

Sago, mého brigádníka by ste nechtěla😛 Ukážu mu: zítra, než přijdu, vykopeš tenhle keř, je to plané, nemá tu co dělat. Ráno se pro jistotu jdu ještě mrknout, čím začal a on stojí u úplně jiného keře jinde😲 Akorát u těch plotů už jsme sehraní. A když nepřijde pod vlivem, umí i vzít za práci. Ale, že by něco opravil či tak něco, to určitě ne. Jsem ráda, že po sobě zvládne zavřít a zamknout branku, uklidit nářadí😉

Dneska jsem byla celý den na cestách, měla jsem zubaře a gyndu(ten rok nějak rychle utekl😏) Zase na chvíli pokoj. Teda ne od zubaře, tam to bude zase roztahané na rok🙄