»
Odpověď na příspěvek uživatele
Buggyra z 17.05.2024, 08:12:22
😜 a já že se příspěvky ztrácí hlavně mě. To je pak fakt na šlak trefení, protože moje příspěvky jsou taky sáhodlouhé a o všem(a o ničem😉)
Aha, poník, no netipla bych, díky za vysvětlení👍
Boha řeknu vám, že to, co si navymýšlíte, že budete všechno dělat, je práce pro tři lidi. Vím, že občas nějací vypomůžou, ale je to hodně.
Přerostlá kopyta mi připomněla včera koňačku: šla bych ta rajčata posadit hned, ale malý má zítra ve škole besídku a zase bych měla hlínu za nehtama…Jsem se koukla na svoje, které mám ohoblované a ulámané až na maso…tak to nehrozí😎
V sedum začalo pršet, než jsem v půl deváté vyšla už jen kapalo, takže původně zrušená obchůzka nakonec byla. Ráno bylo nahlášených ještě 12mm, nakonec je 8. Tom teda tvrdí, že ještě dnes pršet má. Nevěřím, nějak už nemá z čeho😕
Na slimáky mám ferramol(fosforečnan železitý) je to eko, ale myslím, že až tak to nežerou jako ten molucid. Ale zase nezůstávají oslizlí ležet všude kolem, zmizí(zalezou a chcípnou)
Tak to nepapání masa, budou ty dásně. Což je ta lepší varianta, i když Viktěnku to bolí. Od doby injekcí jsem mu je nemazala, protože začal to masko futrovat, tak jsem si říkala, že mu to zřejmě dobře působí i na tohle. Včera jak maso vzal do huby a zase vyplivnul, jsem se teda dost vyděsila, ale hned jsem mu je šla namazat, kolem horních špičáků zase úplně rudé fleky. Za hodinu jsem mu šla krájet maso do mražáku a doběhnul, že chce. Říkala jsem si, že tak to bylo i předtím a nesnědl ho. A ne, najednou snědl všechno, že strašný hlad. Takže se vrátím k mazání 2x denně. Boban v nedohlednu.
Asi jsem psala, že chodí ježura. Teď přijdu z obchůzky a ježura v misce. Nemáš ty náhodou chrnět?? Nasypala jsem jí granulky, máme malé. Je samé klíště. Vetky, co jí na to dát, asi by bylo nejlepší pipetu, to by snad ani nezachytila, že jí to teče na záda, je už na nás celkem zvyklá. A to mi ještě připomnělo: ptala jsem se koňačky, jestli ještě mají na pastvině lišku a prý ano, že ji vidí odbíhat, tu z naší strany, tu z opačné do vesnice. Říkala jsem jí, že jsem právě myslela, že už ani není, protože kompost rozhrabaný nebývá. Aha, asi jsem ji teď zrovna taky už delší dobu neviděla. Ona má asi liščata, to nějakou dobu nevylézá. Ona si tam nanosí zásoby, nebo co vlastně třeba těch 14dné žere?
Jo Bobi, ze sluníčkové optimistky jsem se změnila ve vystrašenou pesimistku, to máš pravdu🙄 Vím o tom, snažím se to zase zvrátit, ale děje se nějak moc hnusných věcí pořád, jde mi to ztuha teda👎