Buggyro, tu cuketu máte ještě větší jak já a ještě nesklízíte? Se divím, já na ní mám dvě 10cm cuketky už, za pár dní budou k utrhnutí. Česnek parádní👍 a koukám, že máte ještě úplně zelené natě, ten by tam ještě chvíli mohl růst. Můj…no my asi budem chodit na česnek do Kaufu👎 Je to možná dva měsíce, co jsem na něj koukala, jak je slabý a žlutý. Tak jsem ho okopala, pohnojila, zalila. Zdálo se mi, že se celkem ještě drží. Nechtěně jsem jeden vykopla a koukala, jak je mizerný, vůbec nenarostlé stroužky, syrový ještě - nezralý. Teď jak dvakrát popršelo těsně za sebou, tak dneska vedle jezdím rotavátorem(místo okopávání motykou) a koukám, česnek už totálně žlutý, leží, že ho tam není skoro ani vidět, je po něm. Příští týden ho asi budem muset vykopat, ale co, to teda nevím👎 Stejně dopadl i vysazený letní, ten má ty ,,hlávky"🙄 snad centimetrové👎
Plevel z výběhu, to je myslím šťovík, ne? Ale to jich tam máte jen pár. Já musela právě pojezdit pole rotavátorem, protože jak nic, ale nic nevyrostlo, tak je tam jen plevel. Už jsem tam sela všechno možné, svazenku pro včely, lupinu na zelené hnojení, rozházela staré prožrané fazole…a všechno sežrali slimáci, jen to vyčuhnulo, plevely hajzlové nesežerou😠 Gazánie jsou pěkné kytky, akorát když nesvítí slunko, dělají, že nejsou😏 U nás je lidi sadí hodně na hřbitov, tam smutné kytky nevadí😜 Vepřový guláš je taky dobrý, hovězí je drahé, mamka vaří když už, tak jen vepřový. My teda ne, já mám ráda hovězí a Tom vepřový nejí vůbec. Dneska má hovězí maso druhý den Viktík a už ohrnuje frňák😏
Už jsem si vzpomněla Bobi, co jsem chtěla napsat🙄 Ford je velký chlupatý vlčák z Pálenice, co jim ráno nosím kokinka. Ford je náhodou dobré, protože to zdrobníš na Fordi, Fordíku, Fordine - jak mu říkám já. Henryho nezdrobníš😉
Jak jsem obědvala, tak kočice dělali blbiny u šoupaček. Gucci, že jde do haly, tak jsem ji pustila a zavřela, ať se tam nehoní a neskáčou po sedačce. Já, že se jde napít do konvičky u bazénu, ale to ona ne, zůstala čučet za dveřma a vyrypovat do Viktěny. Ona šoupačky umí otevírat. Drápama je trochu otevře a pak už tam narve hlavu. Když chce rýpat do Viktěny, tak je pootevře, on jako trdlo neví co s tím, tak se boxujou pacinama tou škvírou. Když se bojí, že to Vikťa otevře, tak poodejde a čeká. Ne, Vikťa to neotevře, má malý, chlapečkový mozeček😛
Reni, tohle je masařka? Našla jsem, že takto vypadá, ale nám na maso lítá ještě taková větší, asi celočerná(však ta mrcha se skoro nezastaví) a kulatější.