Irma19: Ale no tak… zklidněte hormona🫣🤣
Já nevim, ale J5 má pravdu, bylo by to asi o dost příjemnější, než si mlátit prkýnkem do paty😜 Jestli by to zabralo i na ostruhy nevím, ale náladu by vám to určo vylepšilo😉 A možná by ste i zapomněla na nějaké blbé ostruhy😜
Já jak holky čtu, k té vaší práci…vůbec se nechytám, vo co go😊 Já vím, každý umí něco, jen tahle asi? kancelářská práce, jde úplně mimo mě😏
kometa: To by muselo být hodně komárů. A v tuhle dobu?
A komáři nekoušou. Nemají zuby.
😉 u nás se tak říká, že kousnul komár🙂
Bobi, to co píšeš, že máš ostruhy a máš je od narození…to je taky něco jiného, myslíš takové ty boule na achilovkách(má i můj muž) Taky jsem si léta myslela, že to jsou ty ,,patní ostruhy"😏 Ne nejsou, ostruhy jsou zespod na patě, nejsou vůbec vidět. A udělají se…asi ze špatných bot, špatného došlapu, věkem... Mladým lidem se nedělají, až starším.
Do kolen se píchá ano-kyselina hyaluronová a kortikoidy.
balu: Nějak už mi tady není tak dobře, jak dřív…
Stalking, dospělá osoba vydávající se za dítě, zcizení fotky psa a její použití v inzerci,… Proč?
Přidám se k vám, i když už jsem se původně nechtěla zapojovat…však mě sem taky nikdo nezval. Ale včera myslím, jsem nakoukla a řekla jsem si, že už to tu vypadá jak ,,u blbečků na dvorečku" a ne, nelíbí se mi to taktéž. Dneska jsem vlezla, jestli se to tu třeba neuklidnilo a neřeší se zase normální kraviny…zatím tak úplně ne😕
Napíšu to za Bobču, protože vím, o co jde. Dělají se jí hodně kožní fibromy, fotka je po vypalování, asi dusíkem.
No neříkejte mi, že se to nešíří i po sítích?! Vždyť jsme tu postupně chcíply, snad kromě Bobči, všechny😲😏 Sago jedině tak, že by ty koňské dávky zabraly, protože na toho blbého covida nám nezabírá nic. Spolehlivě jen čas🙄
A to mi připomnělo (já vím Bobi, nemám prudit😉) ale kde je vůbec Coudas taky?😲
Buggyra(hodná👍😜) se přihlásila sama, že taky bojuje s moribundem, naštěstí taky poměrně úspěšně, tak ještě aby ho vypudila ta Nikča🙄 nebo je to tu jak lazaret😛
My jsme se včera vrátili z cest a zase se musím vrhnout na poslední (snad už) úklid, dodělat rozházený obývák, jídelnu a pracovnu(okna, záclony) v kuchyni jen okna zevnitř a polepit, v ložnici parním čističem sprcháč. Ha, ha, takže bych sakra měla začít😜
Tak jsem pořád řešila, jestli jet s Viktíkem na kontrolu a zaočkovat, mám z toho strach, co bude, aby mu snad něco nenašli…až jsme se včera vrátili a Viktorek břicho jak buben. Jsem si myslela, že se nudil, tak papal pořád granule(jo papal, viděla jsem to na kameře) Do rána splali v pracovně a ráno jsem našla pokaděný celý záchůdek, jen velké kaluže srajdy🙄 Tom mi říká, že nemám hysterčit, že nebyl zvyklý jíst jen granule, že až přejde na kapsičky a maso, tak se mu to zase srovná. Jenže jak to poznám, když jsme doma, chodí většinou kadit ven😟 Někdy to najdu na cestě, ale nepravidelně. Třeba před 14dny tam byly bobky, ale pak jsem už nenašla, tak bůhví, od kdy zase má průjem😟 No jako nevypadá bídně😉 a papá nevím, jestli mohl někde něco sníst jiného, nemyslím si. Počkám přes víkend, jestli se nesrovná, jinak by sme v pondělí museli na veterinu.
ančovička: ..no právě..a veterina zřejmě nic konkrétního nezjistila…
Aha takže má objíždět veteriny v celé CR, aby zjistili, co zvířeti je? Když už táhnu to nemocné, vystresované zvíře na veterinu, kterou platím, tak předpokládám, že ho vyšetří a dají diagnozu ne, jak tady často čtu: tak ta vet je na ho.no, musíte jinam. Možná je to něčí hobby či úchylka, ale moje rozhodně ne. A mých zvířat ani omylem. Kočka, ta když vidí přepravku zdrhne dopryč. Kocour…nevím, po nemoci jsem to s ním ještě moc nezkoušela.
Tchýně byla na rázovce, nemyslím si, že víc jak 5x, my tu nemocnici nemáme, tak musela jezdit dál. Frflala, když to vybrala, že k ničemu, že to nezabírá…a pak najednou zjistila, že ji to nebolí. Je to určitě skoro 10let a OK.
Bodlinko, to má ale zjistit veterina a na té byli.
Niki já teda nevím, ale minimálně na to cukroví bych zaúkolovala mamku - od toho mamky jsou👍 Vaše nemusí lítat kolem vašich dětí(vnoučat) tak alespoň nějakou činnost, bych jí naordinovala😜
Snad se trochu zdrcháš kurňa, byla by škoda, kdyby jsi si to neužila!🙄 Ha, ha, no vás v prvé řadě vyhodí z letadla😜
To, co popisujete, mi dost pripomina nas boj s FIP v dobe, kdy jsem netusila, ze by to neco takoveho mohlo byt. Jak se tedy jmenuje kocourova diagnoza?
Vubec nekoukam, me staci jmeno. Taky prd vidim, jsme na cestach, datluju na mobilu a nechce se mi porad priblizovat🫣 Bliz se zname jen s par holkama a jestli si nekdo na neco hraje? To klidne muze a je mi to v podstate sumak, me to zivot nijak neovlivnuje, tak co…
Nic proti vam Evo, treba uz vas zivot vyskolil…ale me proste ani nahodou nenapadne sledovat, kdo-kdy pise, natoz z jake adresy. A ani nechapu, proc by me tohle melo zajimat. Mozna, ze lidi, co s pocitaci pracujou? Ja prectu, co kdo, hodim k tomu svuj nazor, pokud k tomu neco mam a jdu si zase po svych🙂
Neni to sice na me, ale odpovim i za sebe. To my Moravaci proste sme. Nevim, jak ve velkych mestech, jako je Brno, ale na vesnicich nejak nejsme zvykli na to, ze nas chce nekdo oklamat, obrat…proste v tom nezijem, nemame porad rozsvicenou tu varovnou kontrolku, ten trenink😉 Hledame v lidech spis to dobre. Ano, o to vetsi je pak to pripadne zklamani👎
Jo, jo darky…ty jsem zrusila uz davno. Teda my si nedavame, s brachou si nedavame, tam jen deckam penize, at jim bracha neco koupi. Sama decka nemam a odmitam si lamat hlavu tim, co je v dnesni dobe zrovna zajima. Tchani to letos zrusili sami-usporadali sme jim ty 80tiny. Takze jsem kupovala jen mamce. Ano Nikci, s nama si hlavu nelam, mam jeste svicky od minula, taky jsem si setrila😉
Co se Stelci tyce nehodnotim, o dnesnich detech v podstate moc nevim. Respective jen to, ze proti nam maji mnohem vetsi rozhled, no pro zivot jsou nepouzitelni. Neumi fungovat se spoluzaky, natoz pak ve vztahu. Kde se.maji o tom neco naucit, kdyz jsou vsichni z rozvedenych ci nefunkcnich rodin? Zrovna vcera jsme byli na vanocnim vecirku pedagogu. A resilo se tam, ze i kdyz ma nekdo tri deti a jako, ze je chtel, rozda jim tablety, at ma od nich pokoj. A volne prejdu na domaci vyuku. Vubec si to neumim predstavit, pokud neni clovek pedagog(tedy byvaly)
Vim, ze je to slozite a oboustranne, ale faktem proste zustava, ze malokdy utece od deti za jinym chlapem zenska. Ze naopak deti vyuzivaji k vydirani, je skoro jistota, na druhou stranu se az tak neni co divit, protoze to nasrani tezko krotit…ale hlavne kvuli tem detem by mela. Bohuzel si.myslim, ze ty to odskacou vzdycky. Nefunguje nam vztah? Nejcastejsi reseni…otehotnim. Dopadne to vzdycky stejne. Jen misto jednoho decka, zustane sama se dvema👎
orionka-2: Žínko, strašně kecáte. Co vy proti těm chlapům máte. Nebudu psát kolik je mým dětem let a otce zajímají stále a ženské taky 🙂).
P.S. Statistika je jenom soubor čísel upravených pro potřeby zadavatele.
Proberte se svou rodinou, kamaradkama, spolupracovnicema, spoluzackama…a spocitejte si, kolik z nich je rozvedenych. Nepsala jsem, ze na deti zapomene, ale ze nema zajem se starat. Pokud ho predvadi tak vetsinou jen proto, aby nastval byvalou.
U chlapu bych rekla, ze pusobi pouze ten rozmnozovaci pud😉 Ma splnino a pokracuje o dum dal. Maloktereho zena a potomci zajimaji dele, nez 5 let…vzhledem ke statistikam. Smekam pred vyjimkama👍