Že ,,cikánská kárka"😛 Boha na dědině jsme s tím jezdili donedávna všichni😜 myslím, že ji ještě mí každá starší rodina. Moje mamka s bráchou ji mají po babči, strejda vedle má svoji, já nemám, ale někdy by se na něco většího převézt šikla.
Hledala jsem si ještě něco na NETu (taky se mi šíleně dneska nechce nic dělat😏) a volá mamka, že jede na hřbitov a volá, protože si mobil nebere. Při poslední cestě na nákupy v pátek, na něj pukla v tašce smetanu. Mobil žije, na rozdíl od předchozího kolegy, na který jí vyteklo vajíčko👎 Říkám jí: dneska, když je tak hnusně zima, fučí? ,,No, ale alespoň neprší". Kouknu na předpověď: tak ti nevím, ale přeháňky hlásí dnes, líp má být zítra, i když…vichr zase. ,,No, tak já radši jedu dnes". Netrvalo čtvrt hodiny, najednou tma. Kouknu na radar, mrak jak kráva, až bouřka. Chtěla jsem jí hned volat, ať se letí někam schovat (kam netuším, snad WC je tam otevřené) jenže si nevzala ten mobil, že áno. 2 minuty a šutora - kroupy pohustu, vichr, pak pršení. No výborné, jedu se podívat, kde je jí konec. Tom že: a co tam budeš s ní dělat, má kolo, to jí stejně nevemeš…Říkala jsem si, že alespoň ji vzít do auta ohřát, nebo zavézt dom převléct atd. Přijedu tam, ta vysmátá, že co tam dělám? Sice teda mokrou bundu a promočené semišové kozačky, ale prý byla pod hustým smrkem, tak dobré, nedostala to napřímo(to by snad ani nešlo, bylo to hrozné) A že: a nezavolalas mi, co se žene. Já jsem chtěla, už jsem točila mobil, ale jsem si uvědomila, že jsi hlásila, že si ho raděj nebereš🙄 ,,Hmm, ale já jsem si ho nakonec vzala"😏Tak kdybych to věděla, nemusela jsem tam letět autem ji zachraňovat🙄 Toto mi dělá pořád👎