Vezmu to od konce: Eliško, asi ho chuděrku zmohly už ty přípravy, taková svadba, to je náročná věc😉 A určitě noc před svadbou člověk(pes😉) nezamhouří oko. Já jsem tuto noc byla vzhůru asi třikrát, potřetí když jsem zjistila, že mám obr blindy na různých částech těla - komár. Našla jsem ho, majzla na zdi. Nevím jestli má cenu malovat😛 Koupila jsem si ještě v zimě moskytiéru, nainstalovala háček, jediné co stačí - pověsit ji. Zatím jsem si pořád říkala, že to nestojá za to, žádné invaze se nekonají, je sucho. Předpokládám, že tyhle nálety budou od sousedů, nám to všechno vyžerou ryby a spol. Pak jsem přišla taky na to, že mi moskytiéra bude vadit při čumění na telku, to mi absolutně nedošlo😊 Takže pořád odkládám její použití😏
Čtu Nikču: na zítra u nás hlásí déšť. Tom zapne radar a říká: prší jim tam dnes, koukni jakový je tam mrak, i v tom Hradci bude. Vrátím se zpět a zjistím, že Niki to psala už včera😛 Takže jo, nejspíš jim tam prší👍 Když jsem z okna koukala, jak visí zahrada a déšť v nedohlednu, tak to už není ani závist, to je už zoufalství, co pociťuju🙄 Nikča za to samozřejmě nemůže, té to přeju, nemusí trpět stejně…
S Sheeranem jsi mě Niki překvapila, myslela jsem, že ty jedeš v jiné hudbě a koukám, že posloucháš i normální😜