Aktuálně: 3 227 inzerátů221 034 diskuzních příspěvků18 365 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 07.08.2024, 12:48:00 xxx.xxx.92.232

Teprve teď to čtu a koukám: jak to, že je odtud nevytáhne liška? 

lesnizinka
lesnizinka 07.08.2024, 12:42:43 xxx.xxx.92.232

My sme byli dva dny na cestách - Vysočina, Praha, přes Kolín domů. Po dlouhé době to nebyly ,,dostihy", přes to, že jsme nakonec jeli až v pondělí dopoledne, stihli jsme v Praze i navštívit partu kamarádů. Já jsem si stihnula koupit chybějící kosmetiku a semena rukoly, která u nás nemají(po letech mi ji na jaře blb brigádník poryl🙄 Nepomůže tyčka a ,,ryj jen potud"😎) Si Niki představ, že jsme se zastavili v Brně na nákup a já, že si na cestu skočím do mekáče na zmrzku. Přiběhnu tam a ,,vyprodáno" - všechny zmrzliny😲(kupuju si stejně jen sunday s čokoládou a karamelem navíc) Vy nemáte zmrzlinu?!?😲 On se nám pokazil stroj…Myslela jsem, že mě klepne😏 No moje zlatíčko mě odvezlo jinde, na mc drive, trochu jsme si zajeli, ale tam naštěstí fungovali👍 Psala jsem na mobilu, houby na to viděla, takže ani moc nevím, co jsem tam stvořila. Jen jsem koukala, proč tam mám jakousi 6ku😛 Co zajín? 

lesnizinka
lesnizinka 06.08.2024, 19:48:47 xxx:xxx.6afc:53b8

Niki, ja bych dala v prve rade seno a oves, klidne vlocky. Zelene zatim radej ne, at se nenafoukne. A vodu samozrejme musi mit.6

lesnizinka
lesnizinka 06.08.2024, 11:57:00 xxx:xxx.6afc:53b8

Ronjo, nemam tucha, klidne mohl. Mate tam vlky? My medvedy, teda urcite medveda, jednoho. Kdysi jsem se psy hluboko v horach ve snehu narazila na stopy ve snehu, se stazenou prdeli jsem s nima valila nejkratsi ceytou do civilizace. Clovek si rika, ze pred prasetem, nebo tim vlkem vyleze na strom a na psy zarve, at utikaji domu, ale na medveda jsem teda plan nemela🤔

lesnizinka
lesnizinka 06.08.2024, 09:46:56 xxx.xxx.146.34
»
Odpověď na příspěvek uživatele Elisak z 05.08.2024, 22:07:26

Mamka vzdycky varila pudink ze dvou litru, byli sme 4, takze aby my decka jsme meli na dvakrat. Kakaovy se zavarenyma jahodama a piskotama. To by zkysalo, takze se daval do lednicky. Ale ten prvni jsme samozrejme taky jedli poloteply, protoze by sme to nevydrzeli😉

lesnizinka
lesnizinka 05.08.2024, 20:57:02 xxx:xxx.f1b6:e2e6

Skraloup na pudinku neni totez jak skraloup na mleku😉 Ten bych nedala, zatimco  velky tlusty kakaovy skraloup …mnam😜

lesnizinka
lesnizinka 05.08.2024, 16:57:16 xxx:xxx.f1b6:e2e6

Kruti maso s cuketou na pivu - vcera jsem chtela upotrebit cuketu a kruti, tak jsem zadala do vyhledavace a vypadnul tento recept. S ryzi, fakt dobre pro ty, co maji radi ne mdla jidla. Muz se olizoval😀

lesnizinka
lesnizinka 05.08.2024, 16:49:23 xxx:xxx.f1b6:e2e6

Jani,nejsem fanynka Djokovice, proste ho moc nemusim. Normalne bych fandila Alcarazovi. Ale vzhledem k tomu, ze Djojovic se drzi na spici uz dlouho, olympijskou jeste nemel a s o generaci mladsim Alcarazem dokazal drzet krok, si myslim, ze si tu medaili5 zaslouzil moc a byla jsem rada, ze vyhral👍❤️ Alcaraz ma moznost vybojovat priste, ted uz povyhraval kde co, tak at si ji i trochu zaslouzi😜

lesnizinka
lesnizinka 05.08.2024, 16:49:23 xxx:xxx.f1b6:e2e6

Jani,nejsem fanynka Djokovice, proste ho moc nemusim. Normalne bych fandila Alcarazovi. Ale vzhledem k tomu, ze Djojovic se drzi na spici uz dlouho, olympijskou jeste nemel a s o generaci mladsim Alcarazem dokazal drzet krok, si myslim, ze si tu medaili5 zaslouzil moc a byla jsem rada, ze vyhral👍❤️ Alcaraz ma moznost vybojovat priste, ted uz povyhraval kde co, tak at si ji i trochu zaslouzi😜

lesnizinka
lesnizinka 04.08.2024, 22:19:53 xxx.xxx.93.40

Jak píše Megíí. Já jsem spíš pro modernější věci, ale vy si barák zařizujete postaru, aby to neznělo tak blbě, tak v rustikálním stylu😉 tam by se nějaké to dřevěné obložení nazeleno asi hodilo👍

Niki, bouřku těžce závidím😟 Vím, že kalorické tabulky teďka frčí, já si říkám, že nějaké počítání kalorií není nic pro mě, tak jsem se zatím ani nekouknula, jak to má jako fungovat. Asi už se nic složitě počítat nemusí, ale nějak mě to neláká, protože bych musela přemýšlet, co můžu sníst a ne na co mám zrovna chuť - jak funguju teď😏Nebo je to úplně jinak??

Mám to fakt Niki stejně. A to: musíte prostě překopat své myšlení a úplně změnit způsob stravování, životní styl…to prostě ale nechci🙄 V podstatě žiju asketicky v hodně věcech, nepiju, nekouřím, sedím doma většinu roku, začala jsem pravidelně cvičit, už nemám psy… a to by kurňa mohlo stačit, rozhodně nehodlám svůj život změnit do ,,poslední molekuly"👎

lesnizinka
lesnizinka 04.08.2024, 17:13:52 xxx.xxx.93.40
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 04.08.2024, 13:58:35

Přesně tak🙄 Volala mamka: dopr…to snad není možné, co ty dvě tam předvádějí, to bych i já snad zahrála líp😜 To co hrály posledně, bylo stejně hrozné, jen soupeřky byly ještě horší(kupodivu to ještě šlo😏) Člověk by si myslel, že trenéři s nima sednou a proberou se ty chyby a jak se to má hrát. Nejspíš ne, piánko, olympiáda je pro naše sportovce jak jsem pochopila ,,hromadná veselice".

lesnizinka
lesnizinka 04.08.2024, 10:56:26 xxx.xxx.93.40
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 04.08.2024, 10:11:45

😛 vždyť to říkám, postavu jako já. Když trochu zhubnu, zhubnou mi i prsa. Já jsem spokojená, že jsou zase celá zpátky v podprdě, ne tak Tom😜

lesnizinka
lesnizinka 04.08.2024, 10:38:38 xxx.xxx.93.40
»
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 04.08.2024, 05:19:45

Jani, Černá Hora moře samozřejmě má, ale tu jsem teď neřešila, na tu jsem koukala v zimě, po nějaké reportáži v telce. U toho jsem koukla i vedle na tu Bosnu a tam jsem si jistá nebyla, protože jsem si to nepřiblížila. 

Kačka je dobrá, než začne nervit. Ke konci, už to měli nahnuté, zkazili oba co se dalo. Tak jak ti kluci včera, to byl děs-běs i od Macháče, který se v deblu vyšvihnul. Jeho deblový spoluhráč je právě ten Číňan, co bral stříbro, kluci spolu už nějakou dobu hrajou a jde jim to. Ta Číňanka naopak v deblu kopyto, to bylo našich jediné štěstí, jinak byli v perdeli😉

P.S. Číňani jsou poměrně vysocí, z asiatů jako národ asi nejvyšší.

lesnizinka
lesnizinka 03.08.2024, 21:47:38 xxx.xxx.93.40

Zapomněla jsem napsat, že po měsíci u nás sprchlo. Asi mám být ráda - 15mm, jedna skorobouřka a pak ještě takový deštíček. Na momentální zalití to bylo, stromům to bohužel nijak nepomůže, ty už žloutnou a letí z nich listí😟 Včera mi u smíšené čtyřhry málem prdla cévka. Ještě, že mě předtím strašně moc potěšili šermíři, ti to zvládli úžasně, hlavně skvělý Jakub Jurka, děkujem👍 No a pak ten tenis😏 Nakonec vyhráli, ale to byl tak děsný výkon a takové nervy, že jsem se ani nedokázala z první a zřejmě jediné zlaté medaile radovat, nebyla jsem schopná to rozdýchat. A dnes to hoši pěkně pohnojili. Všichni by měli jít ,,někam s hlavou", protože tak to posr…, to se hned tak nevidí. Oni všichni fakt dokážou prohrát i neprohratelné🙄

lesnizinka
lesnizinka 03.08.2024, 10:53:52 xxx.xxx.93.40

Buggyro do Bosny??😲 Tak to mě popravdě vůbec nenapadlo, ani nevím, že se tam jezdí. Oni mají přístup k moři? Na mapách jsem kdysi koukala(tuším v zimě) a připadlo mi, že ne. Říkala jsem Tomovi, že jim taky ti nenažraní Chorvaté mohli kousek toho pobřeží nechat, mají dost. Ale to jsem původně koukala asi na Černou Horu, si vzpomínám.

Aha, teď to vidím, koukla jsem pořádně, mají tam takový kousíček vystrčený…😉 No jo, Chorvati by přišli o slavný Dubrovník😏

lesnizinka
lesnizinka 03.08.2024, 10:45:04 xxx.xxx.93.40

Jsem ráda, že nejsem sama s názorem, že se má člověk, potažmo ženská o sebe starat. Jak to vypadá, když se ,,má ráda taková jaká je" vidím všude kolem sebe👎 Jsem momentálně na tom jak Nikča, trochu povolím a už se toho zase polovina nalepí. Makala jsem na sobě od zimy, celé jaro a vyplatilo se, vypadala jsem fakt dobře, prostě tak akorát(ne, že by nebylo co zlepšovat, to je vždycky😉) Ukolébaná pocitem dobře vykonané práce jsem zase povolila, začala se cpát sladkým a ani v jídle se nijak nehamovala (a já opravdu sežeru vagon, muž se vždycky diví, kam to nacpu) Možná by jen stačilo zmenšit porce, jenže já se pak pořád cítím nedojedená a honí se mi huba, doháním to sladkým. Vydržet bez sladkého a nafurt jak Evka, tak to já ani omylem. Takže mi nezbývá než cvičit a cvičit. Jenže a ví i Niki, v létě je víc práce, nebo i zábavy, pak se nestíhá ani ta práce a energie na cvičení už není. Mám postavu stejnou jak Bobča, prdel mi moc nenaroste, zato břicho jak balon, madla a kozy. Vypadám jak koule, jak zápasník pak. Já jsem taky uvažovala o liposukci v oblasti toho břicha, jenže jak já, s takovým strachem z doktorů bych mohla?? Niki, z velkého zadku se teď dělá přednost, takže se tak trápit nemusíš, ale chápu tě. Já nějaká hrozná stehna sice nemám, ale celulitidu na nich jak kráva, antikoncepce k tomu fest přispívá. Maderováleček mám doma, že mi to bude Tom valchovat - donutila jsem ho jednou, že ho bolí ručičky😏 Jenže sama si to tak dobře ne zadku neuválcuju, navíc mě ručičky bolí mnohem víc, protože nima pracuju😉 Včera jsem četla Bodlinku, jak ruší tapety a já zrovna smýčila špajz od základů. Pořád jsem to odkládala, že se stejně vystěhuje, jak se bude malovat, ale to u nás…netuším kdy, nikomu se do toho prostě nechce, takže už jsem byla donucená ten bordel zrušit. Předsevzetí bylo, že neplavu, tak večer jdu veslovat. Kdepak, měla jsem toho za celý den už fakt dost, sotva jsem lezla.

lesnizinka
lesnizinka 01.08.2024, 12:45:36 xxx:xxx.4ed1:ad1e

Konecne se mi povedlo prihlasit i z mobilu, nasla sem prihlasovaci udaje😛 Nestiham, ale vubec a jelikoz je dnes posledni den, co se bude dat plavat, jela jsem. Sama. Tom ma tenis, mamka hlida maleho, s nima jsem tu byla vcera. Zatim je zatazeno, takze je tu 5 lidi, doslova. U nas ,,ten kredenc", jako v Brne😉 Jani, co to kurna na tebe zase vlezlo?!? To bude z celeho toho stresu🤔 Buggyro, gratuluju ke stastnemu navratu👍 Uplne jsem asi nepochopila-byli jste az v te Albanii, nebo jen v Bosne, jak jste vzpomnela cestu? Sago - ne, sitky nemame, hmyzaku doslova plny barak, pavouky bych ani nespocitala, co chvili malem slapnu na sarance, dneska nejaka obr mucovcela(teprve se musim naucit vkladat sem fotky rovnou z mobilu) tu jsem rano vyhazovala z kuchynskeho okna. My jsme roky meli francouzska okna dokoran cele leto pro psy a kocky, ted uz jen pro kocky ale porad mame. To tak jdete do kuchyne a potkate tam Macka, toho tulaka, co se u nas prizivuje, nebo jezka😛

lesnizinka
lesnizinka 29.07.2024, 07:29:40 xxx.xxx.83.107

Za 14 dní máme každoroční sedánek s kámošema. Měla bych bláznit, protože barák hnusný, v zahradě bordel. Zahradu už řešit nemusím, protože uschne. Takže jen nějak dát do přijatelného stavu barák. No nevím kdy, páč Olympiáda😏 Nejde se odtrhnout od telky, není snad chvíle, kdy by někdo nesoutěžil. Snad až za pár dní, až většina našich vypadne, nepostoupí ve své disciplíně. Včera to bylo fakt náročné, mám oči jak vejr😛 Měla jsem v plánu podle předpovědi, že CT-PÁ pojedu na štěrk plavat. No nevím, nevím😏 Možná mě donutí vedro v obyvču😛

lesnizinka
lesnizinka 28.07.2024, 12:38:09 xxx.xxx.83.107

Bobi vlčák tam právě zůstal, v tom kotci. Když tam měl alespoň kobylku, která za ním chodila, postávala často kolem, tak to nebylo tak hrozné. Kotec je malý, nikdy jsem toho psa tam neviděla se pohybovat😟 Vždycky jen leží na boudě, v boudě nebo před boudou. Je to dál od zadního plotu, takže nějaký zdravotní stav psa, nebo jestli dostává pravidelně vodu, jídlo, nemám šanci posoudit, nedohlédnu. Kobylka Niki vypadala celkem v pohodě, nebyla hladová, výběh si myslím pro  ni stačil, teda výběh zrovna ne, moc by si nezaběhala, ale na proklus by to bylo. Když nebylo bláto(to od brzkého jara není) a neměla to jak oranici. Oni ji mají kam dát, další koně mají na farmě nevím, proč ona byla tu. Tedy mívali, už pár let, co nemohl a není Worka kolem nechodím, tak vlastně nevím. 

Tak to vám Niki teda vyšlo super👍Nedovedu si dost dobře představit, kdyby tam v tolika lidech přišla bouřka, tu paniku a co by se dělo😲

lesnizinka
lesnizinka 27.07.2024, 21:07:15 xxx.xxx.83.107

A ještě dopíšu, než na to opět zapomenu: ztratila se ta kobylka, co tam bydlela s vlčákem a každé ráno jsem je zdravila. Není tam už minimálně tři týdny. Myslela jsem, jak byla vedra, že je třeba ve zděném chlívku. Pak jsme nebyli doma a po návratu se ochladilo a kobča pořád nikde. NO chudák sám v kotci😢 Nevím co se stalo, jestli jí jen někam převezli, je tam složené nějaké dřevo, možná aby si nezlomila nohy, nevím. V baráku prý nikdo není, říkala kámoška, co chodí kolem se psem i potmě, že se tam nikdy nesvítí😟