Aktuálně: 3 454 inzerátů217 388 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 15.12.2024, 12:54:11 xxx.xxx.81.235

Jo, jo, to bylo: proboha co jsi to zase nakoupila?! ,,Ani nemluv, málem jsem to nedotáhnula" A kázal ti někdo? Dobře ti tak!😛 Jen než mu v koupelně ty měkoučké předložky prostřu😉 Ho znám😉 Nákup v Ikei fakt nemusí, je to na dlouhé chození. Narozdíl ode mě, celkem rád nakupuje oblečení, protože mi řekne: Jdu, zkusím, koupím. Já nákup oblečení bytostně nesnáším a to ne z důvodu, že mi nic není, ale protože mě nebaví to zkoušení a pak ano, zjistíte, že to, co jste si mysleli, vám absolutně nesedí. A hledáte a hledáte, úplně nejhorší varianta je, že to člověk potřebuje na určitou příležitost a koupit musí👎Jediné, co dávám je: vidím to na figuríně,,to je hezké" Zkusím si to, sedí to, koupím to😜

Což se naštěstí kravských kůží netýká😉

lesnizinka
lesnizinka 15.12.2024, 12:09:03 xxx.xxx.81.235

Moji rodiče rodičům onykali: tatíčku říkali ste, že dneska půjdem…My sme těm samým (prarodičům) vykali: babi můžete mě říct? A rodičům už normálně tykáme. Blbě se z toho vypadne. Mamky sestřenka je šikovná paní, turistka, chodí na jógu, je jí přes 75 a já jí říkám teto. Když chodila k mojí babči minimálně jednou týdně a pořád jsme se tam potkávaly, tak jsem říkala teto ty, jenže babča dávno umřela a už ji potkám jen třeba jednou za měsíc, dva a už jí zase říkám i teto vy😏 A ještě na ni mluvím, ale myslím to na ni i na jejích muže(strejdu) takže mi tam hned leze to teto vy jako, že na oba a už se v tom plácám🙄 

lesnizinka
lesnizinka 15.12.2024, 11:54:53 xxx.xxx.81.235

Já jsem fakt totálně blbá už👎 Vůbec si nevzpomínám, jestli sem Buggyra dávala, jak jim dopadnulo to mikulášské ježdění?😲 Vím, že jsem čekala na fotky, říkala jsem si, že to tak hned nebude, až někdo dodá, ale nemůžu si vzpomenout jestli jste Buggyro psala, jak jste to zvládli a jakové jste měli počasí? Že vás schvátil moribundus vím, jen mi nějak nedošlo, že asi z toho? Jo? 

lesnizinka
lesnizinka 15.12.2024, 10:31:17 xxx.xxx.81.235

Stelli horší je, když to auto tam nemáš…však jen tak pokoukám, koupím jen něco málo🙄 A pak to táhneš jak velbloud a nadáváš celou cestu. Byla jsem na čerňáku a vzala jsem to přes Lutz, tam jsem si jen vybrala něco na ozdobu. V Ikei nakoupila a zpátky si vzala to v Lutzu. Kdo ví, jak je to tam pěšky, těch schodů nahoru a pak přes galerii k metru…natahala jsem se fakt jak soumar, zpocená jsem byla jak dveře od chléva. V metru už pohoda, položíš, jedeš, jen přestup horší. A od metra k hotelu naštěstí tak 100m. A muž si jezdí na pohodu autem…😏

lesnizinka
lesnizinka 15.12.2024, 10:20:49 xxx.xxx.81.235

Co se týká hospod a večírků…k tomu nějak já nemám co, absolvovala jsem letos jen ten jeden a s pedagogy(umělci), takže žádná divočina to tedy nebyla, vzhledem k tomu, že já jsem pila čaj😉 Já ráda s lidma pokecám(je problém mě zastavit, Bobča ví😉) a to s přiopilýma nejde a odmítám. Ale to jen můj pohled, ať si každý dělá, co chce..stejně jako právě já😉

Tykání-vykání. Většině lidí vykám a se kterýma jsem si někdy potykala…to pak zapomenu, potkáme se a já už netuším, jestli jsem tomu člověku tykala či vykala. Stejně to mám zde, takže pokud někomu jednou tykám a jednou vykám, neberte to nijak osobně, jen zase už nevím😜

lesnizinka
lesnizinka 14.12.2024, 21:46:27 xxx.xxx.81.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 13.12.2024, 18:59:16

Taky se mi zdálo, že jsem na ně koukala kdysi v Ikei. Teď jsem tam byla ve středu, ale chtěla jsem jen hrnek a nějaký košík(a koupila jsem předložky do koupelny, které jsem pak táhnula metrem v tašce🙄) takže dál do oddělení koberečků už jsem ani nešla. Naštěstí😜

lesnizinka
lesnizinka 14.12.2024, 20:20:17 xxx.xxx.81.235
Sarah01:

Je tam napsáno, že do 18 hodin je tam nějaká obsluha, tak snad když nebudu vědět, tak pomůžou.

👍 

U nás jsou na benzínce holky z vesnice, co osobně znám. Byla tam moje sestřenka, pak kámošky švagrová, teď už druhá muže spolužačka, tato je i naše sousedka shodou okolností😉 Takže já tam přijdu, řeknu: holky, pojďte mi to ukázat, jsem pako, co si nepamatuje, co všechno se tam musí či nesmí…a je vyřešeno😉

Jezdím tam málo právě, že za nějakých 25let, co jezdím, jsem tam fakt byla asi třikrát. Jezdila jsem služebákem, ten mi myli, pak mi ho občas vzal umýt muž, mezitím jsem ho vzala doma vapkou, takže s těma prostojema…vždycky zapomenu co a jak😏

lesnizinka
lesnizinka 14.12.2024, 20:09:37 xxx.xxx.81.235

Bobi, ještě jsem si vzpomněla s tím kouřem do okna…všichni naši sousedi topí dřevem, vetšinou v krbech, krbových kamnech. Jsme trochu couvnutí, takže nestojíme přesně v jejich trase, kde fouká sever-jih, u nás spíše častěj jih-sever. Na noc si otevírám tu ventilačku, pokud není -10 tak každý večer. Teďka v zimě se mi stane, že za chvíli tam mám jak v udírně, asi spíš v době, kdy nefouká a ten dým z komínů se jen tak líně plazí všude kolem🙄 Na spaní fakt super👎

lesnizinka
lesnizinka 14.12.2024, 19:59:44 xxx.xxx.81.235
Varaxi:

Manžel radí, abyste zajela na Shellku, že je to nejjednodušší.

Kupte program, který si přejete, jsou 4, ten 4. je fajn v tom, že si můžete auto předmýt vapkou, má i mytí podvozku a voskování.

Přijedete k mycímu boxu, naskenujete účtenku, otevřou se dveře. S vytáhnutými okénky, sklopenými zrcátky a případně odmontovanou anténou zajedete mezi kolejnice na podlaze a musíte jet tak dopředu, dokud se Vám neukáže značka STOP. Vypněte motor.

Jakmile zastavíte na správném místě, myčka se sama po pár vteřinách sama spustí. Po umytí se otrvřou dveře před Vámi a můžete odjet.

Na youtube jsou návody na jiné myčky.

Takovou máme i my u nás, není to tedy shelka(vůbec netuším, jak se naše benzínka vlastně jmenuje😏) Byla jsem tam asi 3x a když to zvládnu já, tak každý😜

lesnizinka
lesnizinka 14.12.2024, 15:20:42 xxx.xxx.81.235

Taky jsem nad tím uvažovala, probírala se mým i chováním muže a chtěla jsem napsat, že si taky myslím, že se chováme stejně. Ale pak jsem si uvědomila, že ne, jestli se normálně chovám infantilně, tak doma 2x tak😏 Muž…tak jasně, ke mě je taky doma, nenapadá mě správné slovo, mazlivý prostě, což mezi lidma není, že😉 Nebo tedy minimálně🙂

lesnizinka
lesnizinka 14.12.2024, 11:28:27 xxx.xxx.81.235

Dneska u nás fujtajbl počasí: -0.5st, vichr hnusný a jemné mrholení. Já ještě pořád v  podzimním outfitu, tedy lehké leginy, mikina a vesta. Rozmrzám ještě teď😛

Ještě dopísnu: šlapu po krajnici, tahle cesta není silnice, je uzká, spíš pro jedno auto, když jede, uhýbám vedle. Slyším za sebou auto, trochu kouknu, už ho vidím, uskočím na kraj, projede, šlápnu zpátky na cestu a frnk - mine mě další. Fuj, to sem se lekla😏 Oklepu se, ohlédnu se a vidím: další, další, další…souvislá kolona cca 10 aut. Postavím se zpátky na kraj a koukám…kuva co to je tohle? A už vidím osazenstvo, myslivci👎 Tak si říkám: já vás s.ru a jdu po tom kraji dál. Najednou jedno přistaví u mě: mladá paní, nechcete svézt? Mrmlu si pod fousy nějaké nadávky😉 no od vás teda těžko, hodím okem do auta a: ne, díky, sportuju. A že: ty si ma nepoznala?!? 😕 Có doprrčic, jak, koho?😲 Kouknu, ne, to teda nepoznala. ,,si děláš prdel?…a sundavá čepici Už po tom prdel😛 jsem se zastavila a podívala znovu a…on to kamarád z mého zaměstnání(když jsme tu před chvílí řešily ty práce) před 30rokama😜 No, byla jsem teda do něj pár let těžce zamilovaná😉 on do mě asi taky, ale za jedno pracoval s mou tchyní a za druhé znal i mého muže, hrávali proti sobě fotbal, takže to mezi náma bylo léta jen toužení🥰 ,,ale ty vypadáš pořád stejně!" Hmm, no to jistěěě🙄😏

lesnizinka
lesnizinka 14.12.2024, 11:09:03 xxx.xxx.81.235

Chtěla jsem taky napsat sádlo, nenapadlo mě, že ho někdo doma nemá😉 Ale Bobi klidně i ten sudokrém. 

lesnizinka
lesnizinka 14.12.2024, 11:07:32 xxx.xxx.81.235

Ne-e. Už se mnoho let zásadně nedívám na filmy kde vím, že vystupuje zvíře, nedělá mi to dobře, protože i když to třeba nakonec má i dobrý konec, mezitím tam dají nějaké drámo, které já těžce nesu. Jak už i tady zmiňované množírny…taky mi stačily jen ty upoutávky👎

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 22:15:01 xxx.xxx.81.235
Verun:

tomu říkáme  kotlýtko=noha bez výrazného kotníku přechátející v lýtko(jedna dcera s výrazným kotníkem , druhá dcera s kotlýtkem) 

…bavíte se tu  o patě a pak prej klečící koleno😂 , leda pahýl po amputaci…

Jinak u nás se na doporučení od obvoďáka nehraje, zavolám si kam potřebuju, zeptám se ze slušnosti , zda potřebuji doporučení- nikde mne neodmítli(cévní,  ORL, urologie, kolono, rehabilitační lékař)  

nedávno mne také bolela ploska, nedalo se chodit doma po dlažbě bez pantoflí… v práci jsem nosila  zdravotní obuv se “srdíčky ” pod příčnou klenbou, pod podélnou klenbou, noha bolela jako prase furt, tak jsem šla k vietnamcům, koupila jsem si měkoučké pantoflíčky z hmoty ala kroxy a je po bolesti…co já se naválela nohou  ježatých míčků, chodidlo si do bolesti otírala o okraj něčeho tvrdého…a hele, obyčejné pantofle. 

Pantoflíky jsou to tvarem tyhle, tento originál holky v práci mají, ale mě nevyhovoval ten materiál(oni vám ho přizpůsobí na vaší nohu, ale já si myslím, že  pokud máte vadu, šmajdáte pak  furt), za mě vietnamci mají lepší, ale na mokrém-třeba v koupelně kloužou jako prase, originál ne. 

https://peterlegwood.cz/dolphin/49-66643-dolphin-fucsia.html?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIid7hsMiligMVsKmDBx2SojiiEAQYASABEgIMcfD_BwE#/45-velikost-39/79-barva-fucsia_ruzova

Verun, díky za tip, vemu je u Ťonga mamce, u rytí si vyrobila něco na polštářku pod prsty, už ji to bolí půl roku. Jenom nevím, s tím klouzáním, aby sebou někde nešvihnula🙄 Přemýšlím, jestli by nešly třeba něčím nastříkat, proti klouzání…není něco takového, neví někdo? 

Opačně znám😉 vyrobily sme si nezávisle na sobě obě😏 Koupila jsem si lesk na listy, postříkala kytku v hale a málem se pak na té dlažbě zabila. Nevzpomněla jsem si jí to říct a za nějaký měsíc to ona zopáknula na linu v jídelně. Říkala, že ji vůbec nenapadlo, že to může tak šíleně klouzat😛

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 22:02:17 xxx.xxx.81.235

Nikči a kdy ti to letí?  Mám poslat bráchu?🤪 (vůbec netuším, kdy má jakovou směnu, ale tuším má zrovna, podle všech indicií, volný víkend)

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 18:51:18 xxx.xxx.81.235

Když jsme si nechali nově potahovat židle v jídelně kůží(původně byly koženkou, která se hnusně sedrala) tak mě nadchnulo potáhnout je těma strakatýma, chlupatýma kravičkovýma. Čalouník mě vyvedl z omylu, prostě mi to rozmluvil, že to sice je vidět na designovém sedacím nábytku, ale k sezení to není, brzy se ta srst uláme. Je to jen na koukání😉 případně na té zemi, kde se po ní člověk projde jen vyjímečně. 

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 18:42:40 xxx.xxx.81.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.12.2024, 18:39:52

To jsem si právě myslela, ale mátlo mě, že tam není ani trochu vidět kotníky😊 A v tom případě je to, jak jsem si myslela, ty boule na achilovkách….což není patní ostruha. 

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 18:39:55 xxx.xxx.81.235

Nedávno jsem četla, nebo někde poslouchala: musíte často měnit zaměstnání, určitě najdete takové, kde vás náležitě zaplatí a kde vás bude práce bavit. Jen jsem převrátila oči, páč muž je celý život zaměstnavatel, tak jsem mu to říkala, protože vím, jak právě věčně nadává jak špaček: jen někoho zaučíme, odejde, baba jde na mateřskou, musíme hledat náhradu atd. Sehnat kvalitního, spolehlivého zaměstnance, je dneska sci-fi. 

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 18:19:58 xxx.xxx.81.235
Bobca:

pokusila jsem se to vyfotit,je to i na té druhé straně ta boule-není to ale vidět…řekli mi,že je to ostruha…kdysi..nebolí,jen mi to vadí u bot..

A ty ďubance-psala Raduš,jsou vypálené ty šulky-žádný komár..Nečetly jste pointu…jsem psala že jdu na kožní..a pak,že jsem za to vysolila 500..a to jsem šla s 1 a našla jich tam ještě tolik malých..Nemohla jsem nosit řetízek..

Obrázek

Bobi, já se v té noze neorijentuju🙄 nevím, na co koukám. Kde máš prsty? 

lesnizinka
lesnizinka 13.12.2024, 13:53:55 xxx.xxx.81.235

No mě to moc nepomohlo…tyhle nápovědy😏 jste někde v laboratoři? Ale tak ono je to fuk, to jen tak ze zvědavosti když už jste to nakously. Stejně bych tomu nerozumněla ani za mák😛