Aktuálně: 3 454 inzerátů217 388 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 17.12.2024, 10:21:09 xxx.xxx.87.248

Měl to být jen víkend tak nějak předpokládám, že se asi včera vrátila. Jak sem koukla, tak se nasr…😜 a už nenapíše😏

No ty datumy…většinou narození dětí, mi přijde takové prdlé s prominutím. Jako, že: až budu senilní, abych si to pamatovala?Jo a jména milých, to je teprve prča😛 sousedka už si ho předělávala dvakrát🤣

U nás vylezlo slunkóóó😀

lesnizinka
lesnizinka 17.12.2024, 10:00:27 xxx.xxx.87.248
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 17.12.2024, 09:13:38

Mamka má vnoučata ,,jen" v Praze a dočkala se jich v době, kdy už skoro nedoufala. Ona děcka miluje asi tak, jako já zvířata😛 takže je jí taky líto, že jsou tak daleko. Ale má je, tedy mívala, holka má 11, brzy nebude mít zájem, tady celé prázdniny a letos už z nich byla celkem unavená. Taky je jí 72, takže už žádná ,,mladá baička" není, i když i ona, stejně jako vy s nima drží krok. Takže i když děti já nemusím chápu, že je vám líto, že je máte až tak daleko😟 Naštěstí ano, ty sítě to hodně zjednodušily👍

lesnizinka
lesnizinka 17.12.2024, 07:48:07 xxx.xxx.87.248

Čau všichni po ránu, no vždyť píšu, že jsem slepá😛 Brýle jsem byla líná si vzít, stejně jako vyzvětšovat si obrázek. No jo, ono se to právě dělá, že se nechají lidem pohladit tvorové, jehož dospělce už by si pak nikdo nepohladil😉 Taky to znám z cest. 

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 22:33:28 xxx.xxx.81.235

Ha, ha Sardullah, to je doslova a do písmene. Já jsem se tu narodila, ale pak jsem asi 15let, prostě mládí bydlela jinde. A když jsem se vrátila, už jsem moc lidi neznala. Jen starousedlíky. A jelikož jsme si postavili na konci vesnice…dlouho nic, jen pole a pak my, tak jsem stejně lidi ve vesnici nepoznávala. Až jsem začala chodit s pejsama, tak jsem se seznámila i s lidma, které jsem neznala ale vůbec, třeba z druhého konce vesnice a o hodně starší, nebo o hodně mladší. A kámoška, která se sem přivdala zrovna v době, kdy jsme se nastěhovali i my, chodila kolem s krásným berňákem. Nezávisle na tom, jsme si i my pořídili Beruška a tak jsme se skamarádili. A naše rodina, vlastně i mamka a tcháni, protože to slyšeli od nás, jí neřeknou jinak, jak jménem jejího psa, takže není Nováková, ale Alíková😛 A i když už má dalšího berňušku, který se jmenuje trochu jinak, tak pro nás už bude navždy Alíková😀 A musím říct, že jsme postupně nakazili polovinu dědiny, takže když řeknu: mluvila jsem s Alíkovou a….tak už většina lidí ví, o kom mluvím😜

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 22:18:02 xxx.xxx.81.235
balu:

Některé tetování je hezké a vkusné, a autor je opravdu umělec. Někdy až člověk žasne, co dokážou tatéři jehlami vykouzlit. Mě to ale nikdy nelákalo. 

Souhlas, tak nějak. Nemusím mít všechno. A už vůbec ne to, co nejde změnit(nebo ne jednoduše) už jsem psala 100x, že nesnesu žádná omezení, nátlak, nenechám si diktovat. A něco, čeho se nezbavím ve chvíli, kdy chci, je pro mě velké omezení.

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 21:40:07 xxx.xxx.81.235
Aluška:

A to jsem se ho ani nezeptala 😀, posílal mi i hodně videí jak vnučka skejtuje, tak jsem koukala spíš na ně

No…když já spíš než na ty děti, koukám na všechno ostatní😉 Největší sranda je, když se mě mamka ptá: chodí tu nějaká mladá paní, má holčičku, chlapečka, psa. Ta holčička je hezká, takové kudrnaté blonďaté vlásky a bla, bla a já: a ten pes je co zač, rasa? Nevím, já nevím, jak se to jmenuje. ..A jak teda vypadá, barva, velikost, chlupatý(hladký)? Já lidi poznávám jen podle psů, horší když pak jde ten člověk bez psa, to jsem v perdeli😛

A gumového aligátora vidím(tedy vidím prd, ale snad je gumový?😉) Ale i kdyby nebyl, já se štítím jen pavouků, ostatní zvěrstvo mám ráda(kromě bobra😠 tomu bych teď ty zuby nejraděj vyrazila👎) Vnučka vypadá postavou jako moje neteř, jen ta vaše je asi o nějaký ten rok mladší.

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 20:31:46 xxx.xxx.81.235

Jste nám chtěla v tomto pošmourném zimním počasí zlepšit náladu, že? 😀 Hezké👍 A aligátora má kde? 😉

Jsme jeli v neděli večer z valachů a muž poslouchá rádio. Já to neslyším, teda nerozumím, muselo by to řvát, tak mi říká: doprdele, v Austrálii je 45st! a my tady mrznem😠 Mrznem jo? 😏 Tak já mám opačný problém. Zima mi nevadí(ne, nejsem žádný otužilec, ale prostě mi nevadí) za to, když jsem si představila těch 35st, co bude zase v létě, úplně mi došlo zle😲🙄 Nevím, jak tohle my dva budem řešit: on miluje vedro a je naprosto zchoulostivělý, já bych se nejraděj odstěhovala někam do Norska😉

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 19:55:02 xxx.xxx.81.235

Ano, oblečením! To je právě to, co jsem chtěla dopsat, něčím jsem si to sama zakecala😜 a pak si nemohla vzpomenout, co jsem ještě k tomu tématu měla😏 Sleduju pořad britské TV ,,jak si vybrat správné šaty" - myšleno svatební. Baví mě koukat na ty trendy(i když je to skoro 10let staré) co komu sluší a co ne, prostě móda. Už jsem to sem kdysi psala: ve škole jsme si i navrhovaly, ušily a měly své přehlídky, bavilo mě to. No a když tam přijde potetovaná nevěsta, tak je to tak půl napůl. Polovina chce šaty tak, aby bylo její nové tetování vidět, polovina je chce schovat a rodiče(někteří ho ani nikdy neviděli) se při pohledu na tu kombinaci: krásné svatební šaty a tetování…hroutí. Ani se jim nedivím, je to opravdu děs běs, hlavně ten typ,,barevná čmáranice"🙄

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 18:49:20 xxx.xxx.81.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 16.12.2024, 18:44:10

Patison je druh dýně, takže v pohodě. 

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 16:49:05 xxx.xxx.81.235

Bože…teď jsem z toho jelen🙄 Tak já sleduju Viktína jak ostříž (kvůli tomu asi začal chodit kadit ven😜) a dneska zjistím, že ten průjem mají oba😲 Říkala jsem si, že ten průjem už asi nemá, protože normálně papá. A dneska zase v záchodku průjem👎 Tak to mě opět vyděsilo a šrotovalo mi, co mu dát. A odpoledne šla Gucci ven a já koukám, jak to z ní teče do truhlíku👎 Ona průjem?!? Ona, co měla bobky, že jí trhaly prďku? 😲 Takže možná už Viktín ani ne a je to jen Gucci. Tak vůbec nechápu z čeho to oba měli. Snad neměli kde-co požrat, jedině snad, že by venku chytili nějakou virozu?😟

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 16:36:55 xxx.xxx.81.235

Tak ono mu nezaručí ani očkování proti FIP to, že FIP nedostane…jak mi vysvětlila vetka, když jsem mlátila hlavou a zeď, že jsem ho nenechala přeočkovat. Nebyl to záměr, měla jsem vždycky psy a kočky na vše očkované, jenže byl rok výpadek vakcíny. My jsme FIP léčili a snad vyléčili. I kdyby ne a vrátilo se mu to, nevyčítala bych si, že jsem pro něj neudělala, co se dalo. Kocour je papírový briťák a je to moje mimiňo. Lidi u psů a koček léčí rakovinu, kde je vlastně prognoza jasná, jde jen o délku dožití. Proč neléčit FIP, kde jsou výsledky výborné? 

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 16:23:38 xxx.xxx.81.235

Sago teda fakt nevím, ale koukaje na svoji kůži teď, nějak si tam tetování už neumím představit. Leda tu švestku a po pár letech to bude dočista suchá švestka🙄 Kámoška si nadělila kérku k 50.narozeninám. Mě to přijde jako: mají to všichni tak honem, než mi dočista ujede vlak. To není na vás, to je na ni. Každý má nějaké důvody, proč to mít, či proč to nemít. Já jsem vždycky byla mimo všechny tabulky a teď, když mají kérky už fakt takřka všichni(koukala jsem u vody) jsem ráda ta, co nemá. Ještě dodám, že věkem se na těle dělá tolik hnusných věcím to tam mít nechci, že k tomu nebudu přidávat další😉

A pořád mluvím jen za sebe, jak už bylo řečeno, každého věc😎

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 11:57:14 xxx.xxx.81.235

No na Přemka jsem si taky vzpomněla, jak ho vidím, vidím vodníka z Kytice😏

Áno Orionko, Kometko a Stello, tak nějak😛

Ty, co jsou potetované teď taktně mlčí😉 

A admin to bude muset smáznout, než přijde Nikča😉 Jinak nás tu seřve na hromadu, že jsme jen staré zapšklé báby😜

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 10:35:44 xxx.xxx.81.235
Aluška:

To je prostě problém psaného textu. Nejsou slyšet emoce, tón hlasu atd

No právě, ano🙂

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 10:34:28 xxx.xxx.81.235

Večer sprchlo, malinko, viděla jsem Bobi, že mrak byl i nad váma, nebo spíš nad váma a malinko líznul i nás. Přestalo fučet. Je pod mrakem, 7st. Mě to nevadí, že je tmavo, je zima prostě, to tak bývá, pokud není člověk někde na horách🙂Já se projdu venku, tam taková tma jako v baráku není. Pokecám 😉 s čuníkama a ovečkama, občas i někoho potkám🙂 Dneska mi krapet kapalo na hlavu, ale pohoda👍 Dnes konečně pošudlím těch x dveří a víceméně uklizeno.  Jasně, něco ještě najdu, ale zítra už nazdobím a hotovo😛

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 10:25:43 xxx.xxx.81.235

Ha, ha pouštíš se na tenký led😜 jen si představ ta Nikči záda😏 Viděla jsem na jednom chlapovi, někdo v telce rukáv, který se mi líbil, takový nějaký drobný vzorek tam měl, který mi přišel hezký. Ten vzorek. A ne na ruce😉 Mě to hlava nebere. Jsem člověk, kterému se třeba něco líbí i pár let, ale rozhodně ne napořád, po nějakém čase se mi preference mění. Nedovedu si představit, že si takhle ,,zkrášlím" třeba tu ruku a pak se budu muset na ni dívat do konce života, i když se mi to dávno, ten výtvor už nebude líbit.

lesnizinka
lesnizinka 16.12.2024, 10:17:10 xxx.xxx.81.235
kometa:

holt někdy to není jen o vykání a tykání……..

Není. Ve škole jsem zažila kolegy, kteří studentům zásadně vykali a i tak dokázali být nepříjemní ve smyslu -vy jste úplně blbí a JÁ jsem učitel. Já jim tykám, řeknu to třeba taky - ale prostě obě strany ví, že je to v nadsázce.

Není důležité, CO říkáte, ale JAK to říkáte.

Což je tady ,,blbé", protože já mluvím v podstatě v nadsázce pořád, jenže tu to vyzní úplně jinak buď, že jsem úplně blbá, nebo arogantní…já to vím, jenže to jinak prostě neumím😉

lesnizinka
lesnizinka 15.12.2024, 21:11:49 xxx.xxx.81.235
Sardullah:

Takže, abych to shrnula…s kým si tady tedy můžu tykat s jeho dovolením? Co jsem tak pochytila v příspěvcích, kdo by byl svolný si se mnou tykat…tak prosím potvrďte…pokud by se chtěl ještě někdo přidat, koho jsem nejmenovala, tak nejsem proti…

Sarah01

Dája

Bobca

kometa

možná Bambule?

Stelle…tak ta mi samo domo může tykat taky😉

Zapomněla jsi tam na mě, my dve už si tykáme, pokud vím😉

lesnizinka
lesnizinka 15.12.2024, 13:46:00 xxx.xxx.81.235

Ne-e Evi, tak by se ani nedalo asi mluvit😏 nebo možná se tak mluvilo někdy za ,,císaře pána"😉 Tatíčku, vy jste říkal, je vykání. Tatíčku, vy ste říkali(jako oni říkali) je onikání. Teda alespoň u nás🙂