Asi takto😉 my jsme Niki ještě na dovče, včera jsme celý den plavali, teda já i dnes ráno, před odjezdem. Byli jsme na Mácháči(je to po cestě) zrovinka včera tu bylo stejně jako v Liberci chladno, jen 23st. Ale voda teplá, pak kolem 16h vyšlo slunko a rázem bylo 29. U vody to neva😀 Dnes to vypadá zase na horko, v autě zase neva, to je klimatizované. Horší u nás, tam je kolem 34st už několik dní. Koupila jsem to kočičí krmítko, co má kameru, i mluvit přes mobil na ně můžu, ale to nedělám, ještě na to nejsou zvyklí, až se to naučíme, teď na to nebyl čas. Když k němu přijdou pošle nám to na mobily upozornění a fotku. Tak si to přepnem do reálu a sledujem, jestli a kolik jí. Tam je to nedořešeno, kamera nebere misku, takže i když můžu zapnout, kolik gramů jim tam nasypu, kolikrát chci, nevidím, kolik odjedli a jestli to nepadá na kopec a všude kolem misky. Včera tam Viktínek nebyl 10h, už jsem tam poslala sousedku, ať zkontroluje v reálu, jak to vypadá. A hned tam přišel, jen co odešla. Gucci, ta tam nebyla včera celý den, až někdy po půlnoci přišla poprvé. To už jsem měla hysterák, že jedu domů, protože ona, co je jak prasnice, že by tak dlouho nejedla…muselo se jí něco stát. Kde byla v tom horku zalezlá nevím, když přišla až za celý den vlastně a až se trochu zchladilo. Trochu, na noc bylo u nás hlášeno 23st👎 Bojím se, aby si dokázali najít stín a nepřehřáli se. Oni jsou v těch vedrech zvyklí spinkat přes den doma, tam bývá o malinko chladněj, v severních místnostech.
Jinak tedy holky, vy co bydlíte tady kolem Liberce, blednu závistí😊 Včera jsme jeli ještě k lázním Libverda, takže jsme to viděli i kolem. Jak jsem psala, u nás 34st, tam 20-22. Po dešti. To je prostě obří rozdíl, pro tu přírodu, tedy i pro lidi a zvířectvo. Dva dny 34 a všechna vláha, které u nás není ani třetina, co u Liberce, je pryč😟 Navíc v létě 22st? Dá se tam normálně žít, my jen přežíváme ta vedra. Jsem muži říkala, že nebýt to od nás na druhém konci světa, kupuju tam barák a na léto se tam stěhuju😉