Sago hezké👍 Prostě nové, čisté nezasr… věcma. Já jsem teda dost alergická na byty plné zbytečností, harampádí, na které jen usedá prach. Takové byly i baráky rodičů(už to hodně omezili, mamka teda skoro úplně) Nesnášela jsem, jak se před Vánocema všechny skříně a police upomínkových a nevím jakových blbin vystěhovávaly, pulírovaly a zase skládaly zpátky. Já mám v obyvču takových předmětů jen pár: dva stojánky na čajové svíčky, dřevěnou plastiku, vázu, stříbrného ,,plameňáka", difuzér na čajovou svíčku, plechovku na odpadky s víčkem a podložky pod hrníčky. Misku na kokinka. Něco je na dvou stolcích, něco nahoře na krbu. Když procházím různé Ikei apod. něco se mi líbí a bych si koupila, ale pak si představím ten úklid a: kašlu na to😛
Ta kuchyně je moje gusto 👍 jen mám poznámku: všimnula jsem si dvířek od lednice, že se otevírají opačně, od kuchyně. Máme doma velkou americkou(polovina mrazák) a máme to práve stejně jako vy a dost mě to štve, když ta dvířka otevřu a musím jako by obcházet. Kdyby byla opačně, jen je člověk pootevře. Když naposled kupovali lednici tcháni, tak mamka říkala, že se jí právě ptali, na které straně chce otevírání dvířek. Ona je má dobře👍
A když jsem to tu otevírala první, co jsem si říkala, že se musím zeptat: jak je u vás? U Sagy už vím😀 a zbytek? U nás teda dost fouká, ale díky tomu je slunko od rána, na obchůzku jsem vycházela v 15st, narozdíl od nedávna, kdy jsem jektala zuby v 7👎 Bylo mi v triku s dlouhým až horko a to slunko mě celkem štvalo, respective půl cesty, kdy mi svítí rovnou do ksichtu, do očí🙄 Včera mi volala sestřenka, jestli vím, že rostou václavky?!? No nevěděla jsem, ale doufala, že dá vědět(respective už týden jsem si říkala, že jí musím zavolat a zeptat se😏) Za mostem mi to cvakla, tak jsem se vrátila pár kroků(už na trase po cestě nemám pejsky😢 tak je jedno, kudy jdu) a zalomila to kolem potoka, kde ve dvou místech některé roky václavky bývají. A zrovna u cesty jsem tam našla. Byly tam záplavy, byl ten lužní lesík za humny zaplavený a zanesený všemožným roštím, ale kupodivu jsem je tam nějak našla. Možná jich tam pod tím někde bylo i víc, ale nasbírala jsem pytlík na bobky. Bylo to za domem nejstarších sousedů v ulici, nosím jim lecos, možná na mě koukali i oknem😉(jsou to obecní pozemky a možná dokonce Povodí) tak jsem jim je zanesla….já si zajdu do lesa, snad ještě najdu😎