Aktuálně: 3 454 inzerátů217 388 diskuzních příspěvků18 334 uživatelů

Příspěvky uživatele

lesnizinka

lesnizinka
lesnizinka 18.12.2024, 16:24:17 xxx.xxx.87.248

Tak koukám denně při čištění zubů na ptáčky ve vrbičí(má 3m)  a krom koňader a kosáků zhola nic🙄 Snad až se ochladí, zatím mají potravy dost všude v okolí i po zahradě. Dravec většinou jen prosviští nízkým letem zahradou, jak někoho žene - nemám šanci postřehnout, kdo to je. Onehdá jsem musela 75letému strejdovi vysvětlovat že káně mu fakt slepice neodnesla🙄 Tvrdil mi, že určitě ano, že ji tam viděl kroužit. Áno, káňata tu přece krouží pořád😏

lesnizinka
lesnizinka 18.12.2024, 16:00:52 xxx.xxx.87.248

Evi, to je mi moc líto😢 A úplně nejvíc to, že to nemůžem změnit, ani kdyby jsme 100x chtěly. Už chápu, co jste myslela v příspěvku výše. Do některých sraček člověk spadne, aniž by se sám přičinil, prostě se to stane. A může se to klidně stát i mě, to prostě nijak neovlivním, takže ano: můžu si plánovat jak chci a najednou může být všechno jinak, vím. Jen se prostě nechci ještě sama přičinit, komplikovat si život víc, než je nutné(to jen vysvětlivka ke mně)

Můj muž nesnáší Vánoce už léta👎 První roky to bylo vždycky tak, že na Vánoce vygradovaly veškeré problémy v práci až tak, že byl s ochrankou ve firmě a bránili ji vlastním tělem. Pak nám před Vánocema umřel milovaný pes, za dalších pár let kocour a Woruška…ten už tedy v říjnu, ale Vánoce to šťastné a veselé nebyly, navíc jsme dostali covid. Tyto jsem se rozhodnula, že udělám snad hezké, nebudu nervit, začnu včas. Tak snad se podaří🙏

lesnizinka
lesnizinka 18.12.2024, 15:41:26 xxx.xxx.87.248

Buggyro závidím vám klid při pečení, u nás je to rodeo už s těstem, o nějakých náplních a polevách ani nemluvím. Jak jsem psala, na pečení jsem kopyto, nebaví mě to, nedaří se mi to…jen to prostě nechci všechno nechat na mamkách a něco zmatlat i sama. A je z toho řev a nadávání a zapřísahaní se, že už nikdy víc. A na rok nanovo😜

lesnizinka
lesnizinka 18.12.2024, 13:20:10 xxx.xxx.87.248
balu:

Tak ve mně potřebu šišlání nevyvolávají mimina lidská a tím méně zvířecí. Kolikrát když tu od některých čtu, jak písemně šišlají, tak mi to přijde strašné. Na své děti jsem nešišlala. 

Ze mě by ste se osypala, to čtete ode mě, protože já šišlu pořád. Na muže, na každé zvíře, co potkám, na svoje zvířata komplet. Kdysi jsem to psala. Já když jsem náhodou, protože jsme třeba byli mezi lidma na své psy promluvila normálně, tak byli vyděšení, že něco provedli, že se něco děje, protože na ně panička nemluví ,,normálně"😛

lesnizinka
lesnizinka 18.12.2024, 13:16:51 xxx.xxx.87.248

Tak jsem vysadila česnek a mám ho z krku(podstatně rychlej než to děcko😜) Myslela jsem, že to ani do svátků nedám, ale dneska sluníčko, tak jsem se hecnula. Za hodinu bylo po… a to bylo keců kolem toho😛

Třeba toto, když si představím. Dvouleté dítě na krku. Co s ním? Pooblékat(s řevem) holiny, protože pole je mokré. Bude se mi motat u práce, bude mi to šlapat, protože bude chtít pomáhat. Celá akce místo hodiny zabere tři. Doma první vyumývat zablácené dítě, jeho holiny a valit vařit oběd, protože se mi to celé posunulo, díky tomu ,,pomocníkovi". Posadíte ho k nějaké stavebnici, ono řve, že má hlad. Těžko ho přesvědčíte, že musí počkat. Takže mu vrazíte do ruky nějakou sušenku a pustíte mu debilovinu na noťasu, ať je klid. Všechno to, co bych z principu nikdy nechtěla dělat👎 Ale mám nakoukáno, že to takto vždycky skončí. U prvního dítěte jsou ještě ty ideály, pak to jde do kopru a člověk chce mít hlavně klid. Takže to všechno přeskakuju a mám ten klid👍😉

lesnizinka
lesnizinka 18.12.2024, 11:33:19 xxx.xxx.87.248

Jako…já vím, že při dospívání, když se s ,,dítětem" dá normálně bavit jako s člověkem, už je to dobré. Ale při představě péče o dítě, než bych se do tohohle stavu dostala, se mi svírá žaludek jako z toho porodu. V životě člověka to není až tolik let…pokud třeba neumře v 50ti, jako můj taťka. Já prostě chci žít jen svůj život, ne za nikoho jiného. Jsem sobecká? Asi ano a je mi to naprosto jedno. Je to můj život a mám jen jeden, tak si s ním hodlám naložit dle svého uvážení.

lesnizinka
lesnizinka 18.12.2024, 11:13:40 xxx.xxx.87.248

K této diskusi bych se snad ani neměla přidávat. Chytrý samsung s androidem mám rok, stále s ním bojuju, stále nechtěně klikám na kde co ne, že bych si tam něco omylem stahovala, spíš mi tam vyskakujou nějaké hlášky, jako ,,chcete volajícímu poslat zprávu"? Hovno, chtěla jsem ho jen přijmout, ale šáhnula jsem zase někam vedle. Divím se, že při tom, jakový jsem cholerik ještě žije a neletěl dávno o zeď😏 Umím se tam kouknout sem, na mapy, něco si vyhledat..ale vztekám se u toho fest a pak radši jdu a najdu si to na noťasu. Neplatím tím, neumím QR kod. kdybych musela všechno na mobilu, tak bych se asi časem naučila, přizpůsobila, ale když nemusím, neřeším. Platím kartou, nebo hotovostí. Vidím u muže, oč je to s mobilem jednodušší, ale jsem moc líná na to to pořešit a naučit se to, protože mě to prostě nenutí😉

lesnizinka
lesnizinka 18.12.2024, 10:44:54 xxx.xxx.87.248
Buggyra:

Joooo, fotky z Mikulášské dlužím 🙂 No, byly nahrány asi na konci minulého týdne teprve, takže stejně by mi trvalo sem něco nastrkat… Něco se najde 🙂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Jééé, mě se strašně líbí ti poníčci s vozíkem. To je tak roztomijoučké, takoví caparti🥰 Když to vidím(nebo Nikčina) nějak si prostě pořád neumím představit, že je to dospělý kůň a koukám na ně jak na mimiňa s vozíčkem😛 Pro Balu: mimina s vozíčkem ve mě žádné tyhle libé pocity a šišlání nevyvolávají😏

Andělská křídla, ty jo, ten i odletí😲 Jste vyráběli nebo koupili někde? Já mám ty malé, jako ostatní andílci z Aliexpresu a vím, že velká už byla i dost drahá. 

Díky za fotos👍

lesnizinka
lesnizinka 17.12.2024, 22:14:26 xxx.xxx.87.248

Právě. Mamka má slepice ve volném chovu, výběh jak kráva mají, nahrabou si a nazobou, co chtějí. Dýně ignorovaly všechny, cukety je taky nenadchnuly jediné, co jim chutnalo moc, byly přerostlé okurky. Možná to bylo i tím, že bylo strašné sucho a okurky jsou mokré a plné mokrých semen. 

lesnizinka
lesnizinka 17.12.2024, 21:55:43 xxx.xxx.87.248

Supééér, žijééé😀👍

No skvělé Niki, že vám to všechno vyšlo, včetně počasí, včetně tiramisu, na které jsi se tak těšila😜 tak budeš mít na tyhle Vánoce hezké vzpomínky, za 20let to bude: to bylo, jak jsme byli v tom Římě…🙂

lesnizinka
lesnizinka 17.12.2024, 17:51:14 xxx.xxx.87.248

Lupus: Bardotka byla kočka, i pro mě, ne jen pro chlapy👍 A ano, často z toho tetování vznikne něco, co dotyčný nezamýšlel😏

lesnizinka
lesnizinka 17.12.2024, 17:48:19 xxx.xxx.87.248

Efe ano, móč loztomilé👍 Ale jak píše i Orionka, mě by stačilo namalovat fixkou. Dodám: kdybych se do toho ponořila, našla bych možná 20 obrázků, co by se mi líbily. Vybrat jeden by bylo těžké a 20 bych jich nikde mít nechtěla. Tak asi takhle🙂

lesnizinka
lesnizinka 17.12.2024, 17:04:02 xxx.xxx.87.248

Tak myslím, že práci v dolech jsme jim nechaly😉 a jeřábnice, proč ne? Vždyť sedí na zadku a jen hejbá páčkama. My jak kravky tahaly 9kg cívky po jedné z vozíku na mašinu, jeřábnice si přijela a 12kg vytáhnula na jeden zdvih z celého stroje😉 No neber to😉

lesnizinka
lesnizinka 17.12.2024, 14:00:58 xxx.xxx.87.248
Aluška:

On si letěl na Floridu pro nějakou věc ke kameře. Kdyby mu to posílali z obchodu, poštovný by stálo 1500 dolarů, když tam letěl on tak letenka tam a zpátky na Yukon stála 400 dolarů. 

Tak to je vtipné, tohleto😜 I když…i naše Pošta se tomu pomalu blíží😉

lesnizinka
lesnizinka 17.12.2024, 13:59:57 xxx.xxx.87.248
bambule:

Při pohledu na ty fotky mám pocit, že se nutně potřebuju převléct do plavek a jit se vyvalit někam do tepla k vodě ( v mém podání to bude max do aquaparku). 

Nó a při pohledu do zrcadla si nejsem jistá, jestli do těch plavek ještě někdy vlezu…👎

lesnizinka
lesnizinka 17.12.2024, 13:57:35 xxx.xxx.87.248

Rozhodla jsem se, že si nastrojím už stromek, dozdobím barák, ať mám hotovo alespoň něco😛 Vlastně jo, venek mám(já vím, vždycky ta světýlka zapomenu vyfotit…a stejně se mi to nepovede🙄) Je divné strojit stromek, když venku je jaro😏 Péct budu až ČT-PÁ

lesnizinka
lesnizinka 17.12.2024, 13:52:54 xxx.xxx.87.248
Orionka:

Rodit se bojej a pak si nechají rozpíchat celá záda. P.S. to jsem krásně protivná 😡

😜 já ne, já si právě říkám, že fakt nejsem masochistka. Jako jo, kdybych to fakt moc chtěla, jako třeba Nikča, vydržela bych to, s bolestí problém nemám. Rodit se bojím, to jo, bojím je slabé slovo, při té představě(už se mě to netýká, tak jsem vysmátá😛) mě doslova zachvacovala panika…jen při té představě, nechtěla bych zažít pak in natura🙄 Ale jak už jsem psala, bála jsem se toho, že se děje něco, co nemůže člověk moc ovlivnit, neřkuli: tak už mě to nebaví, mám toho dost, končím a jdu domů😉 A do toho ta hrůza vůbec z toho zařízení, nemocnice, hadiček, fuj, už jsem si přivodila zase třes🙄

lesnizinka
lesnizinka 17.12.2024, 13:47:44 xxx.xxx.87.248
kometa:

Neřekla bych, že výborné. Spíše nadějné.

Tak vetky mi tehdy říkaly, že Viktík má velkou šanci, že všechny kočky, které na léčbu poslaly, se z toho dostaly. I ty, co už jen ležely jak mrtvolky a nepřijímaly potravu. 

lesnizinka
lesnizinka 17.12.2024, 11:47:45 xxx.xxx.87.248

Kostarika😍 Florida mě nijak neláká, ale Kostarika je v pořadníku hned někde na předních místech, plánovali jsme ji ještě v dobách, kdy byli psi. No neodjeli, to už se ví🙄 A s našima kočkama mám obavy, že my pojedem tak akorát do pr…👎 Tak se alespoň pokochám fotkama😀👍

lesnizinka
lesnizinka 17.12.2024, 10:24:49 xxx.xxx.87.248

Husy nemáme, jen slepice, ale v létě mamka brblala, že ty dýně vůbec nechtějí. Tak snad vám to budou žrát🙂 Já bych to asi nastrouhala a ošrotovala. Nevím tedy, v jakové podobě se to dává husám.