Saga:Teda tady to frčí! Vysílaji se signály, plave se s mrožem a já z toho mám poprskanej monitor🤣! Jako teď se tomu smějeme, ale já už bych tam taky neplavala, když by tam byl takovýhle fujtajbl, co si hraje s vercajkem🤮! Koukám, že jediná, kdo by ho majzla šutrem po hlavě, by byla Buggyra😄.
Holky a já jsem vám včera vyfotila ty naše nosnice! A pro porovnání tu mám fotečky i těch loňských, ty se mě osobně líbily více a letos jsme chtěly zase takové, ale no tak máme prostě holt po letech změnu!
Tže první až třetí foto červenec 2023. Další čtyři focené včera.
😂😂😂
Neplavala…kdybych si mohla vybrat, rozhodně bych tam neplavala, ale já neměla na výběr. Já se nejezdila ,,koupat a slunit" - to nikdy nedělám, to je pro mě taková zbytečná ztráta času a to by mi stačilo se doma osprchovat a vycapit se na lehátko😉 Já to měla pojaté jako sportování, navíc prostě plavání je moje vášeň. Krom žraní a …😉 asi největší. Mě vadí i když se ke mě přidá muž nebo mamka, že plave taky na druhou stranu. Já nemám chuť sledovat a nervačit se, jestli se v půlce neutopí. Muže jsem befelem poslala zpátky, mamce jsem připnula bojku a ať si plave, kam chce😉 A nenechám si to zkazit ani žádným úchylem😠 Bohužel mi do toho hodil vidle podzim😏 Tom říkal: ještě že tak prosimtě😏 Ty bys byla schopná nedělat nic jiného, jen celé dny plavat a plavat(taky to tak celé léto bylo🙂) Protože už jsem začala uvažovat nad tím, kdybych si koupila neopren a vždycky si zajela na to velké jezero zaplavat, do kdy, do kolika stupňů bych to já zmrzloň zvládla, abych si to zase nekoupila zbytečně a jela tam dvakrát🙄