Jani ano, v břiše vodu a hodně, bylo to šplouchání slyšet, když jsem se jen hnula. Pak už mi to začalo vadit při chůzi, bylo to fakt nepříjemné. Tak jsem si nasadila Furon, co dostala Gucci I. a pomalu to odbourala. Bylo to asi z té žloutenky(leptospirozy?) Je to už…8let.
Příspěvky uživatele
lesnizinka
Taky sme to tak dělali s Feldou, ostatně když to blbě opraví a neprojde to technickou, padá to na jeho hlavu 😉
To sme dvě🙄 Prostě je to něco jiného, jak žít ve městě a věřte, že člověk, co žije celý život ve městě, nebo tam denně jezdí třeba do práce, tohle nikdy nepochopí. My když jsme s mamkou poprvé, po 30letech, jely vlakem od nás do Brna, neuměly jsme vůbec nic!(a už bych nevěděla zase) Koupit lístek, co s ním(že se označí na nástupišti na stojanu) najít správný vlak, vůbec ho otevřít…Byla to celkem groteska, na všechno sme se ptaly, fakt jak Mauglí jsem si připadala. Stejně tak poprvé v Praze, už je to o malinko, no jen o malinko lepší, minule jsem neotevřela úložnou skříňku v obchoďáku🙄
Mobilem neumím, v automatě na jízdenky taky ne, nějak jsem ještě nenastudovala těch x čudlíčků, takže trafika u metra to jistí😉
Nooo😊 já musím říct, že jde i chodit blbě🙄 Chodím nějak blbě, jenže se nějak nevidím, tak prostě nevím. Když jdu ráno, ještě to jde. Ale když chodím pomalu(že by, jak píše Bobča?) mě začnou šíleně bolet ta záda v kříži. Včera na těch nákupech, jak si mamka pořád dokola zkoušela dvě saka, jsem si už musela sednout u Ťonga na nějakou sesli, protože jsem vůbec nemohla vydržet stát už. A to mi právě nepomůže už ani jít, spíš ještě horší.
Ronjo já vím, vím kam míříte, ale nebojte nemám, nikdy jsem neměla. A gynda a zubař - je jediné kam chodím, páč musím😜 (na gyndu teprve druhým rokem, ale pan doktor je precizní)
Právě, běhání nedávám, tak chodím a říkám si, že si alespoň šetřím klouby😉 Sice chcípnu na srdeční nedostatečnost, ale nebudou mě do té doby bolet kolena👍😜
Ha, ha za našich mladých let to bylo i roztomilé. Teď: v metru se nechytnu, v obchodě nedosáhnu do vyšších regálů a pořád musím někoho prosit😏 A to vůbec nejsem nejmenší, znám i menší ženské.
Eli, tak co se běhu týče…to je pro mě něco jako matematika něco, co nikdy nepochopím😜 Nechápu, že někdo běží a běží ještě po 500metrech🙄 To je tak max, co s vypětím všech sil uběhnu v kuse. Zkoušela jsem to běžet pomalinkým poklusem, i pro změnu zase rychlejším během…je to jedno, víc prostě nemůžu. Když jsem se ještě kdysi snažila běhat, že se jako vytrénuju(všude to tvrdí) tak to dopadlo tak, že místo čím víc, to právě bylo míň a míň…až jsem celá otekla, v břichu vodu. Takže si myslím, že něco se srdcem, radši jen chodím a běh je pro mě tabu(předevčírem jsem to tedy zkusila, ale ,,léčit" se z toho budu nevím do kdy😏)
Uf, máte maroda?! To je mi líto😔 snad už mu bude líp, když se přišlo na potíž a už se léčí. Jestli ho to chuďato bolí tak, jak lidi, tak potěš👎😟
Boty…tak ty jsou problém. Sandálky mám 35, aby mi v nich nelítala noha, podzimní boty 36 a občas se mi zouvá pata, zimní a tenisky 37, abych tam v pohodě mohla mít tlusté ponožky a netlačily😉
Tak ony i rifle jsou teď všechny elastické(naštěstí😜) pevné, aby mě to někde vyloženě tlačilo bych nesnesla. Moje mamka nesnáší, když má na sobě volné kalhoty, ne na tělo. Já nesnáším, když je těsně na těle cítím😛
Taky bych řekla, že teď, když ještě na x místech nejde elektrika a plyn, Petry nad zlato👍 Všude moře naplaveného dřeva, i u nás, ani řezat nemusíte, jsou to takové kousky ulámané, že to jen shrábnout do kamen. Jedna sousedka u potoka měla taky naplavený celý plot(i jí to kus strhnulo a vletělo do zahrady) vyhrabala toho tatrovku🙄 A to je kolem celého potoka, po celé vesnici.
Tak známé nemám, tedy určitě ne takové, co bych po nich mohla nosit. Jako největší prcek široko daleko, neřkuli v rodině, není šance. I když…tuším do toho brzo dorostu👎 Včera jsem si natáhnula po dlooouhé době rifle a zjistila, že jsem se do nich pěkně nafouknula zase🙄 A to už jsem zase přidala na cvičení, začala veslovat no i když popravdě, to ještě hodně flákám, nějak mi to nejde😕 Chybí mi pořádná motivace, jeden den jsem tam šla nažraná, málem jsem se pozvracela a musela místo toho běhat na pásu. A to běh nesnáším, skoro jsem u toho zdechnula. Včera totéž, nebyla jsem, ani jsem se teda nepokoušela, měla jsem mekáče a byla jsem strašně unavená, následně dostala průjem(to je překvapení😏)…a usnula už ve 20h 🙄
Jejdááá, to já bych se teda pořádně bála, dát cizí dítě na nasr…poníka😲 Já vím, vy víte, jak na to, koně znáte.
Tak jsem ráno na obchůzce zmoknula. Trochu. Ten mrak se zlověstně blížil, když jsem vycházela, ale chtěla jsem to stihnout. Letěla jsem jak šílenec(doslova, přišla jsem o 10minut dřív😏) a stejně jsem to nestihnula. Rovnou jsem vyběhnula(to už v dešti, beztak jsem měla mikinu mokrou) nahoru na loučku posbírat klouzky, než se rozmáčí. Bylo by jich škoda, bylo tam vyrostlé moře malých. Teď je teda musím někomu vnutit😉 V nejhorším je zavezu na penzion babkám😉 Jo a ještě, než začalo pršet šílený vichr, od včera večera. Kočky spaly venku, naštěstí jsem ráno Vikťu kolem baráku nenašla, tak určitě byl schovaný v garáži, ne jako posledně, když se v 7st. choulil na zahradním lehátku🙄 Pak jsem ho už uviděla v atriu před vchodem, jak zafučelo, tak letěl skrčený kolem baráku dozadu, ke dveřím pracovny, ať mu otevřu. Vypadal vyplašený, jako by ho hnali všichni čerti😜 Gučina vylezla nad ránem přes pergolu do ložnice. Asi už budu muset letněné kytky nastěhovat domů, nebo jsou poválené a polámané👎 už jsem je zvedala poněkolikáté☹️
Já jsem zjistila, že chození po lese s bolavýma bedrama, tedy bolavým čímkoliv🙄 je pěkně na chuja. když mi normálně ujede noha na mokrém klacku, tak to vybalancuju. S těma zádama to moc nejde, to tělo se pak chová jinak. Takže Bobi buď ráda, že jsi se tam nepřizabila někde🙄 Za to ty houby teda nestojí.
Dneska ráno má u nás začít pršet - jsem zvědavá. Sebrala jsem honem prádlo ještě, co tam viselo od předvčera(to je jak u Bobči😉) a ještě jsem teda nekoukla na radar, jestli je to vůbec pravda, protože se teď dost vyjasnilo. Včera jsem s mamkou opět prolezly obchody s hadrama, tentokrát v Hradišti, tři hodiny přehrabování se a já jsem padala na hubu, doslova🙄 Ke konci už jsem ani nemluvila😏 a to je u mě co říct😛 Koupila si nějaký kabátek (sáčko) zbytek doma vytáhnula ze skříně(kalhoty, halenku) a prý kašle už na to.
Když tak jen bloumám(zabíjím čas) a narazím na něco, co se mi líbí budiž, ale když pod tlakem musím na sebe nakoupit na nějakou akci, něco určitého, to je na mašli👎 To tak nesnáším a tak se to stupňuje, že už asi odmítnu všechny akce👎 Ještě, že na tuto svadbu nejsem pozvaná👍 Tedy prý asi jako řidička jo😉
Už to tu někdo psal zapůjčili nám Němci nějakou supervýkonnou drtičku odpadů, která ty haldy zmenší snad o dvě třetiny, aby se to mohlo odvážet na skládky(spalovny?) to jsem dobře neslyšela. Drtí to totiž sakumprdum všechno. No a včera psali, že Češi vynalézaví👎 už to není povodňová turistika na čumendu, ale se naloží doma rychle vozík bordelu, co nám tam léta někde zavazí a pěkně přihazujou na ty skládky ve vyplavených vesnicích😠
assil:Myslím si, že spousta Číňanů vůbec neví jak vypadá panda, natož jaký má jazyk a taky ne všichni čauové mají modrý jazyk, takže zrovna v Číně asi by nebyl problém sehnat pár s růžovým jazykem.
Jazyk je pro plemeno poznávací znamení, takže modrý jazyk nemají tak maximálně kříženci.
Nad tímto případem jsem taky kroutila hlavou. Když půjde po chodníku stará chluchá paní(já za 20let😉) a za ní zahartusí dítě na odrážedle, paní se lekne, dál si doplňte, co všechno si zlomí, protože má osteoporozu, tak to zaplatí kdo? Rodiče? Ano, pes neměl utéct, ale nikoho fyzicky nenapadnul, ani na ni dokonce neskočil, jako rozverný dorostenec. Jo stál a štěkal na ni, protože psi to tak nějak mají dané. Nepíšu to proto, že já bych měla takové psy, já vůbec, ale prostě není to klasický případ napadení psem, vážného napadení, kterých je ročně x a které skončí nepotrestané.
Niki😄 tak to jsme na tom byly stejně, já v tom Liberci našla jen takové pidihříbky smrkové, 5ks. A sem si právě říkala: ještě, že netáhnu košík, lidi by se za břicha popadali😛 Ale naštve to, když se udělá výprava na houby a ho.no🙄 V Británii, je tam pořád vlhko, vždyť tam musí růst houby imrvere ne?😲
A druhák: já najdu houbu jen, když o ni zakopnu😏 Nebo na místech, co vím, že když rostou, tak tam budou.
Uvidíme co Bobča, ta většinou něco donese👍
Jako úplně hladkou násadu od smetáku nerozporuju, to hodně klouže, ale cokoliv, co připomíná větve, teda i ten váš vánoční stromek je podle mě dobrý. Větve jsou tedy také hladké a rozhodně nerostou do hranata, nebo jako traverzy😉Tam si právě myslím, že problém s mozoly může být. A ano, ve větvích je většinou nějaká možnost opory o boční větvičky, je fajn, když mají strom, kde si můžou vhodné místo najít. Když nám liška zmasakrovala kurník, přežily dvě slepice, kterým se povedlo utéct. Ty pak odmítaly dlouho do kurníku jít a zůstávaly na stromech v humně. Blbé určitě nejsou👍
A proč není kulatina vhodná? Slepice, než se z nich staly slepice domácí, hřadovaly ve větvích, tak proč ne kulatina?
Byli to čau čau. Oni moc neštěkají. A tohle byla odrostlá štěnda. A ano, prozradilo je právě štěkání😉 Takže pro mě taky kupodivu🙄 hlasivky měli👍
Souhlasím s Buggyrou, byly tam ve smečce, takže určitě netrpěli. Zrovna čau čau není nijak společenské zvíře, jsou odtažití.
Řemeslníci? Potvory😜
Ronja s motejlem:Slepice - jeden ze slepičích sousedů konečně dospěl k tomu, že ty slepice začne pořádně krmit. Hustila jsem do něj dlouho, tady jsem pročítala slepičí vlákna a “chytrá” za ním vždycky běhala, konečně ho přestalo bavit, že nenesou.
Ony právě nesly strašně dlouho, běžně mívají nějakou tu přestávku, právě třeba v zimě, ale teďka vůbec, až do těch povodní. Jak nebyly ty 4 dny asi venku, protože lilo, tak pauza. Už začínají, ale u nás se zase pekelně ochladilo, ráno těsně nad nulou, takže na nějaké výkony to nevidím. Krmíme je pořád stejně, pšenice, zbytky z domu a zahrady a venku v humně…co si nazobou.